Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím při neděli ![]()
Mrzí mě, že se hádáte s polovičkama, asi fakt byly včera nějaké erekce na slunci.
Každopádně doufám, že už je to všechno v pořádku. ![]()
No a co se týče účtu za telefon, já si teda svůj účet platím sama a nemyslím si, že by měl manžel právo mi nadávat, nebo sledovat, jak je vysoký, to je přece jen moje věc. Mě teda taky nezajímá, kolik provolá. A teda 350,– to mi připadá hodně málo, to já mám super tarif s volnýma minutama a málokdy se mi to podaří srazit pod 400,–. ![]()
Ahoj holky,
přeji hezkou neděli.....
s odvykáním kouření máme taky svoje za sebou - manžel kouřil 20 denně.....teď spíš ne když je se mnou tak vůbec a cítit to zněj není a já po tom nepátrám.....jsem ráda že to tak zvládnul…kouří občas v hospodě apod. ale to mi nevadí - to se dá…
Kajce - moc krásný body s třešničkama a dupajdy s balónkama…a ten růžovej setík je roztomilej…
já jsem dnes vydražila kupu věcí na aukru tak jsem zvědavá…ještě něco minulý týden…budu to mít v pátek doma - přiveze mi to sestra tak se moc těším.....a pak začnu prodávat růžové oblečky protože Lukáška v růžovém mít nesmím - to by manžel nepřekousl…
Ahoj, přeji pěknou neděli ![]()
Včera asi byly opravdu nějaké erupce na slunci, ne že by u nás prudil manža, ale tchýně se švagrem měli nějaký blbý den
Občas je to o nervy, ale to znáte ![]()
U Bauera jsem spala, teda až když začlo bruslení
, ale finiš jsem viděla…
Telefon - chodí jedna faktura, ale je u toho detailní výpis za každé číslo. Většinou za oba mobily platíme tak 800Kč, ale je pravda, že jsou měsíce, kdy je to víc (třeba když jsme na podzim dělali střechu), ale taky míň. Jsou lidi, kteří za měsíc provolají i 2000 tisíce, tak nevidím důvod, proč by vám vaše polovičky měli vyčítat 350Kč… Měli by si sami sáhnout do svědomí (kouření) a držet hubu a krok.
já jsem taky moravák,ale fandím jako čech,snad vydržím,včera na Bauera jsem už byla dead,ale teď váli váli,takže snad vydržím.pa jdu mrknout Kájce ńa věci a Evi já si vzalá jinej paušál,volám a píšu 3× víc než před tím a platím i míň,jen jim řekla že končím a jdu kk jinému operátorovi a nabídly mi tolik,že jsem zůstala u nich.Ale 350 je v poho,pane bože to nic není!
Peťo,to máš pravdu.
Holky všem dík za podporu ![]()
Tak už jinam.
Kaji,krásná výbavička.Ten růžovej setík je úchvatnej.
Paji,já vím,že to nic není,protože mívám míň.On má vždycky víc a to má ještě služební.A neřeším to.
Už je mi to jedno.A co manža a ta hymna,už se bavíte?
Já jsem teď dopekla citrónovou bábovku s polevou,tak su blbá.A on jede na hokej k šéfovi.No nic zase budu s dětma.Budu fandit jak o život. ![]()
Tak jsem zpatky z mesta! A i Anglie uz nakupuje. Hodim jsem jen jednu fotecku na pokochani, na zbytek jdu udelat albicko..
tohle jsou bodycka 7ks za 5 liber, no nekup to, kdyz to vychazi na 20 kc za kus! ![]()
Evi máme se že se máme!!!Ne?já se valím s G.v pelíšku,zatím je v poho,jen sem tam smutně kouká,ale v poho,bývalo i hůř.Jen nám snáším dobrůtky a baštíme v posteli a je nám dobře,já noťas na pupku.Pán je do Brna,máš ho tam,přijede tak kolem 7h,musí ještě k rodičům s mladým,aby ho tam zas osouložili,po nás ani pes neštěkne,neřeším,mám G a Káje,nepotřebuju je!!!!Jak dojede lehne nabaští a taky do hospody na hokej,já budu koukat doma,se mnou by prý usl víš!!!???No nic,ale bavíme,jak odveze mladýho tak ze mě to nějak spadne a jsem ráda že jsme zas jen my tři,jak je tady někdo navíc jsem z toho nerv.Ale líp už bylo,aspoň teda pro mě,co už nadělám.
Co Natuš kope???Kája celej víkend nic moc,teď trochu,zlobí mě.Pán mu zas vyklepával pohádku morzeovkou,tak nevím jak moc z toho jásá??Asi se někam schovává.Bábovka super,nepekla jsem ale G mi dovezla od extchýně,tak jsem zrovna dobaštila a taky cherry rajčátka a škvarky a klobásek a chlebíček a a a strašny vím,ale Kája to má rád,v ut převážení,to budu od rána do 3h hladem,tak si dělám zásoby
Kaji: Moc pekne a bodycko s tresnickama uplne luxusni ![]()
Paji: Ja jsem prisla z mesta, osprchovala jsem se, mam na sobe zupan, ted jsem dobastila obed a lezim s notebookem na gauci pod dekou a je nam fajn! Muj se tu kouka na telku, my nemame zadny rozbroj, tak mu chci byt na blizku ![]()
Jo jinak jsem koupila dneska kamoscce nejake tricka pro malou, mala princezna bude mit v cervnu 3. A je zrzecka, tak tyhle barvicky ji fakt moc slusi! tak kukejte
no super trička web,teď se vůbec rodí nějak moc zrzečků,na bazéně jsem valila bulvy a přemýšlela co my,ale asi blonĎák,bo já jako děcko blond a manža taky.My už dnes taky v poho,sudej týden před námi,jupííí.velkezj ULTZ v pátek,kontrola v ut.možná uvidím Káje v pátek určo nechám natočit na DVD a fotečku.Manža volal že zas ukrutná akce v brně v albertu,tak zas veze Pemprsky od 3-6kg,ty ještě nemáme a ještě bere ségře.My pro samé plénky nebudem mít kam šlápnout ale dupačky nemáme žádné.váli váli taky papa
ahoj holk,y
máte hezké výbavičky!! To nakupování docela závidím.
web - jo jo, u vás ty ceny oblečků jsou někde jinde ![]()
Jupii, tak ted jsem si na aukci vyhrala boticky! A prijdou me na 107 KC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holky díky za pochvalu výbavičky ![]()
to bodýčko s třešničkama sme ulovili s manžou včera v tescu … no super kup ![]()
no a hlavně zase sem se dneska mírně nasrala ![]()
tchýňka zase dělala nájezdy ohledně zavinovačky.Furt mi valí do hlavy že musí nechat nakulmovat takovou tu starou zyvinku co nás do ní balili naši když sme byli malí
no a já jí už několikrát řekla že budu mít rychlozavinovačky a tuto nechcu
zaprvé je to takový drsný matroš a mě se to ani nelíbí!!!
no a dneska si stěžovala, že nemůže sehnat nikoho kdo by to kulmoval
![]()
tak sem jí opět řekla že do toho malou balit nebudu a ona na to nadrzo… NO JÁ SI JU DO TOHO ZABALÍM A VYFOTÍM CHCU MÍT HEZKÝ FOTKY V HEZKÉ ZAVINOVAČCE
takže zase jako u debilů
asi jí nedochází že na její JÁ CHCU jí já prdím
a prostě sem to odmítla řešit, ona se mírně naprdla protože sem neměla zájem tu zavinku OPĚT vidět( už mi ju ukazovala)
asi fakt jak na palicu!