Poradna duly
Jana Čurdová
Teri,mě malá taky moc nekope.Pořád se bojím,ale prý zbytečně.Prý se akorát plaším. ![]()
Holky,tak mi konečně stahly fotky,tak jsem dala výbavičku co mám pro Natálku do albíčka.
Tak jukněte. ![]()
Letím pro malýho do školky.Já se vrátím
![]()
simčo, tak to je super, ještě se mrknu a kdyžtak taky něco přihodím, ty plenky barevný, to je jako s potiskem, nebo nějaký silnější matroš??? jsem si právě říkala, až bude teplo, tak něco slabčího na přikrytí, snad to mimi nebude odkopávat, nebo mu to zašiju na pytel ![]()
evi
já se taky trochu bojím, teda spíš, jak holky píšou, že je prcek i vzbudí, nebo kopne chlapa do zad a tak… to mě vůbec nedělá
, na poslední kontrole která byla cca před měsícem mi sice doktorka řekla, že je to OK, že je ještě malý, ale ted jsem skoro 25tt, tak mě to trochu znepokojuje, myslela jsem si, že se to bude zesilovat
, prostě plaším…
, na další kontrolu jdu ode dneška za 14 dní přesně, tak to zkusím vydržet a nestresovat se ![]()
na fotečky určo mrknu
, četla jsem že jsi dostala sprda za účet za tel. 350,–, to mi přijde přehnaný, já mám tak 500-600,– a nikdy nic neřekl, ikdyž sám má tak 200,–, ale on má služební mob.
Ahoj těhulinky, krásné poledne ![]()
Vy jste ale kecalíny, to se nedá stíhat. Něco jsem přečetla, ale asi si nebudu pamatovat všechno.
Každopádně já už mám snad střevní chřipku zažehnanou. Žaludku se sice občas ještě něco nelíbí, ale to už zvládneme. Jen jak jsem si pořád stěžovala, že nemůžu na velkou, tak jsme si to s mrňouskem vážně dost užili, až jsem prosila, aby byl konec no a teď to vypadá, že nepůjdu tak týden
uf uf…
Dr mě dneska nechtěla moc uschopnit, prý po těch antibiotikách a střevní chřipce bych si ještě měla odpočinout. Tak jsem jí slíbila, že kdyby cokoliv, klušu znovu pro neschopenku.
Holky, ti chlapi nám ale dávají, co? Vůbec vám nezávidím to jejich kouření. Musí to být boj
Jste fakt statečný!! Z toho bych asi vraždila
My měli naštěstí celkem poklidný víkend, až na pár mých výkyvů. Asi to bylo i tím, že mi nebylo dobře, ale manžel se hezky staral, tak to bylo docela fajn. Nechala jsem se dokonce i vytáhnout na chvíli na procházku se sáňkami a i se svezla. To byla jízda. Malej v bříku ani nedutal ![]()
S těma tchánovcema to není jednoduché. Soucítím s vámi všemi, kdo s nimi bojujete. Já měla takovou ex tchyni. Ta byla vážně magor. Teď mám naprosto zlatou tchýni, která se do ničeho nemotá, má soudnou hlavu a vůbec je v pohodě, tak jsem fakt moc ráda. Tchán je zvláštní, ale holt nám už stárne.
Simčo, tak to je tedy dobrý, nejdřív holka a teď kluk. Tobě to řekli už ve 13. tt? To je opravdu dost brzo. Mně to dr řekla v 17.tt. že je to dost zřetelný a potvrdili mi to další dva doktoři. Naštěstí jsem něco málo začala nakupovat až po velkém UZ, takže růžová nehrozí. Třeba tady někdo z holek o to růžové bude mít zájem
A jak se bude malej jmenovat?
To povlečení je fakt krásný a cena super, taky se mrknu na stránky.
Vůbec, holčinky, máte krásné výbavičky.
Chtěla jsem se zeptat na matraci. Jakou vybíráte do postýlky? Kokos-molitan nebo kokos-molitan-kokos nebo s pohankou? Jde mi z toho hlava kolem ![]()
Teri, jsou to plínky s potiskem a jestli jsou ze silnějšího materiálu to nevím, ale když je to flanel tak by to mělo být a na to parné léto to bude určitě lepší na přikrytí než peřinka. Pokud chceš tak já až mi to příjde ti to nafotím a dám podrobný popis.
Ahoj holky,
Simi po dlouhé době ahoj a gratulace k chlapečkovi
Tu stránku, cos posílala znám, ale na můj vkus tam mají malý výběr, i když za super ceny. Já pořád nedám dopustit na ebutik. ![]()
Marti jsem ráda, že už je ti líp, to musel být záhul s tou střevní chřipkou…já teď díky magnézku mám střevní chřipku tak nějak pořád. ![]()
Matrace - uvažovala jsem s pohankou, ale asi se rozhodnu pro kokos-molitan-kokos, je taky pritialergická a hlavně jde dát oboustranně. Ta pohanková už mi přijde možná až moc, navíc je nějaká tvarovaná, tak nevím, jak by se na to mimču spalo. No ještě uvdím. ![]()
Veru, tý jo už se ti blíží ČR a velký UZ, to je paráda, za týden už taky budeš vědět. Všechny jsme napnuté na Jessi ![]()
Kaji, dobře ses rozhodla s tou nemocenskou. Kdyby cokoliv, tak neváhej, opravdu opatrně. Nic se nemá přehánět a nestojí to za to ![]()
Evi, s tím účtem za telefon jsi mě tedy vážně dostala. Nejdřív by měl do svědomí sáhnout sobě za ty cigarety. Vždyť spousta lidí provolá mnohonásobně víc! To prostě nepochopím ![]()
Teri, snad to bude v pořádku. Mě malý taky jeden týden skoro nekopal a byla jsem z toho děsně nervózní. Ale určitě je všechno v pořádku. A kdyby něco, tak vždycky můžeš zajít za doktorkou i dřív, aby tě ujistila, že to tak opravdu je.
Marti, bude se jmenovat po tatínkovi Luděk.
Co se týče té matrace tak taky nevím zda s kokosem nebo i s pohankou.
Ahojky, já teda také nezvládám dočítat a reagovat na všechny.. ![]()
Tchyně jsou asi fakt od toho, aby nás prudily a kecaly do života,jak to tu tak čtu…ani já jsem zrovna v loterii nevyhrála ![]()
K výbavičkám - my určo hooodně budeme využívat bodýčka -těch mám plno s dl.rukávem po Adámkovi a pak sem si tak 4sady po 3 koupila i s krátkým,přeci jen je v létě horko a doma může být v kr. rukávku vždy
No a na to pak už jen tepláčky s ponožkama a nebo teda dupajdy,ale ty zase mě skrz přebalování a tka nevyhovovali -víc se mi líbí mimi v body a kalhotkách ![]()
Jinak si myslím,že na léto peřinu vyloženě taky nevyužijeme,že stačí na ty první 3měs. určo zavinka a nebo lehká deka, případně jen zakrýt plenou.
Veru,nejsi jediná, nám zatím pokaždé řekli něco jiného - jednou kluka,podruhé kluka pak zase holku…takže my máme takové překvápko zatím - ale já počítám s kloučkem
![]()
Kočík Freya se mi moc líbí, i kdyz teda na ty klasiky moc nejsem,tak tento je fajn!Já ale nedám dopustit na trojkolku(vepředu se zdvojeným kolem) a tou lehkohstí ovládání…
No nechávám si Casualplay S4 po prvním
Takže taky černá barva sporťáku,akorat korbičku mám Carbon - takovou šedo stříbrnou a vnitřek oranžový.
Těším se na fota z 3D ultrazvuků,tak je pak honem vložte!
No a uspěšné kontroly přeji,papá
Jo a matraci my máme kokos-molitan-kokos s spokojenost! Určo je v perfoš stavu i na druhé dítko a to na ní Adámek spal ještě předevčírem a má cca 13,5 kila.
Super je,kdyz se dá stahnout potah a vyprat - vyplatí se to při blinkací nebo čůrací nehodě ![]()
ahoj Marti,
tak hlavně, že už ti je líp
do práce se zase moc nehrn, když jsi ještě oslabená po nemoci ne? ![]()
mě ještě napadlo, že když jsem kdysi měla zápal plic, tak mě dr.říkal at si kupuju aktimel, že není ovlibněný reklamou, že to je dobrá věc, když je organismus oslabený a taky po těch antb. když máš vybitou střevní miklofloru… jinak, že prý je to zbytečný, když je člověk zdravej… doporučil mi to vyloženě na posílení imunity a na obnovení těch bakterií ve střevech…
s madrací ti neporadím, nemám ještě ani postýlku ![]()
kouření můj hulí docela dost, ale zubařka ho poslala na vyšetření, že má náběh na paradentozu, zrovna dneska tam byl a je celkem vyděšenej, dr. mu řekl, že má přestat kouřit, že si zadělává na umělý zuby, že to skoro nikdo neví, ale je to taky pěkný svinstvo na zuby, usazuje se to tam a pak má člověk i víc kazů…, plak a tak
, snad ho to trkne ![]()
Simča77 píše:
Teri, jsou to plínky s potiskem a jestli jsou ze silnějšího materiálu to nevím, ale když je to flanel tak by to mělo být a na to parné léto to bude určitě lepší na přikrytí než peřinka. Pokud chceš tak já až mi to příjde ti to nafotím a dám podrobný popis.
Simi, díky… uvidíš, jak se ti bude chtít…
, jestli je to flanel, tak si to dokážu představit
, ale třeba stačí když písneš, jak ti to připadá, matroš a tak ![]()
ahojky,
tak vás zase zdravím, a dočítat vás je teda fakt síla ![]()
Naše Barča má zase od soboty rýmu,tak furt jen běhám, utírám nos, kapu a v noci se nevyspíme. AŤ už je hezkyyyy!!!!
To mě mrzí, že jste se nějak nepohodly s chlapákama, snad už je vše ok… Ten můj v sobotu odjel do Pardubic zapíjet kámošovu holčičku a vrátil se až včera odpo…Takže víkend stál docela za prd.
kouření -musím zaklepat, že já nekouřím vůbec a manža „jen“ když jde do hospody na pivo - a jelikož je hokejista, tak chodí docela často ![]()
výbavičky máte všechny mooc krásný, já se furt nemůžu dokopat k tomu, abych přebrala věci po Barči a pak dokoupila na mimíska…
Holky, furt se nemůžem dohodnout jaký jméno dát, písnete mi,co se vám líbí víc, prosím
Michaela nebo Eliška ???
no nic, jdu utřít nos a pak zase dočítat ![]()
Teri,já mám tu flanelovou s potiskem,a ty druhý jsou obyč.bavlna s potiskem.
Hodně jich je na MMB,mrkni má je p.Lída ID 88789.
já zkušenosti s mimi nemám, zatím… mamka říkala, že nejvíc uzila kabátky, taky i od ní věci jsou skoro samí kabátky, dokážu si představit, že mimi bude mít holý nožičky, třeba s capáčkama nebo ponožkama + bodyčko nebo kabátek, aby bylo rychlejší přebalování
, ale nechám si poradit od zkušenějších ![]()
jinak každý mimi je jiný, já jsem prej málo pila a pak řvala, ségra zase se přepila a poblinkala
… a mě když máma kojila, tak jsem se skoro vždy po…
, ale zase jsem vůbec neblinkala ![]()