Poradna duly
Jana Čurdová
Kaji: To si me fakt pobavila a mas pravdu! Hlavne na zakladkach to tak vetsinou byva - mozna byvalo… No musel by si tu udelat kurz, rikala jsem mu, ze mu ho zaplatim, ale on proste nechce… Ona v CR ta „materska“ na tri roky je lakava, ale ja bych dostala nejake minimum, coz je kolik? 7 tisic? coz je nejakych 240 liber mesicne. pokud se nevezmeme a budu dale svobodna matka, tak to budu o neco malo min jako prispevek na dite… no musim na to mrknout… A navic jak jsem psala, muj tady ma minimum 240 liber cisteho tydne, to mas tech 7 tisic.. Kdo mu da cisteho 28 za 4 tydny???????
Ahoj děvčata, naposledy jsem tu byla asi na stránce 49 takže hodně dávno, ale čtu vás a než stačím reagovat jste o 10 stránek dál. Musím vám napsat co se mi stalo: ve 13.týdnu mi řekli, že to vypadá na holčičku a já jelikož jsem tohle chtěla slyšet tak jsem s tím samozřejmě už počítala no a minulý týden ve 22.týdnu mi řekli, že je to jasnej kluk takže teď má strašnou radost zase tatínek. Horší je, že jsem byla moc hr a už mám něco růžového nakoupeno. ![]()
Doufám, že vám nevadí když se opět vtěrknu po tak dlouhé době. ![]()
Ahojky Simčo ![]()
no tak růžový odložíte na druhý mimčo a musíte se snažit aby byla holčička ![]()
blahopřeju ke klučíkovi ![]()
Veri: kdyby jen na základkách já to zažila na střední a pak mi po 4 letech řekli že bych mohla z angliny maturovat
![]()
no vtip největší!!!
sem byla ráda že ze sebe něco vymáčknu
na základce sem měla Něminu a na SŠ jsme kvůli oboru museli mít všichni Anglinu což nám řekli až první den ve škole
kreténi
no a úča na to srala hlavně si odklepat svoje a mít od nás pokoj
Webíku je to v Přerově nějaká Havlíčkova 47,mě se neptej,já Přerov neznám,musím si to vyjet na netu cokoliv tam jdu hledat a pak mě tam manža doveze,bo podle mapy já neumím jezdit.
Ahoj Simčo,já měla něco podobného,v 13t.to viděli do růžova,dělali se mi mdloby a v 20.kluk,což u nás byla oboustranej heppyend.
Příště už ve 13.týdnu nechci slyšet o tom jaké si myslí, že to bude pohlaví ani kdyby mě prosili.
No vy to zas hrnete,kecalíny ![]()
Vítám tě Simčo,a doufám že už tu zůstaneš do konce,bude to cby dup ![]()
Peníze je problém asi všude,no což,musíme nějak žit ![]()
Nejorší jsou povybíraný kreditky,a jejch placení.
U nás věčné téma k hádkám.Ještě že mám rodiče a děti,ty mají víc než mi.Chodím pučovat.
Veru ,tak to má ten tvůj pěkný peníz.To by tady dostával těžko,a kor ve školství.
A přídavky na děti nemáme,máme prý moc.A to nejsme jediní.Tak třeba vyjdou když se narodí Natálka,ale moc s tím nepočítám.
Holky,kolik procent je teď vůbec nemocenská a mateřská??
Leni,budu držet palečky aby tě na kontrole pochválili.
Ještě, že jsem ostatní věci kupovala v neutrálních barvách, protože by mi pak bylo určitě líto vidět kluka v ružových peřinkách. Ty na fotce mám z internetu za 649,–Kč a je to 5 dílů. Povlečení, peřinky a mantinel a pokud by vás zajímalo odkud, protože je to myslím dobrá cena, tak tady - http://kojenecke-obleceni.eu/
zdravvím maminy ![]()
celý víkend jsem byla na baráku, bez netu, takže jsem trochu mimo, něco jsem četla, něco zapamatovala neco nee ![]()
kajko, já myslím, že tě doktorka stejně nechá doma, pokud se ti to nezlepší, samozřejmně bych ti přála, aby jste byly holky v poho, ale raději bych s tím počítala
, tchýně, maminky… jim prostě někdy něco nevysvětlíš, moje mamka zase každý víkend nám jezdí pomáhat na barák, vozí jídlo a tak, ikdyž jsem jí říkala, že tym pro ženský práce neni a že v poho zvládnu navařit sama, aspon se zabavím
, nevysvětlíš…
můj už z ní chytá nerva ![]()
web krásný věcičky, já byla s manžou v ang. a nakoupila jsem si tam spoustu super věcí za skvělé prachy v primarku, nextu atd, hlavně ty věci na mimi jsou super, stejně z toho vyrostou, tak proč do toho dávat majlant ne???
, akorát jsem tam byla netěhu a ty věci už neobleču
![]()
botičky jsou krásný, ale nevím jestli nejsou nepraktický na tak malý mimi, já budu kupovat botičky až začne tapkat
, zatím se zásobím capáčkama a ponožkama ![]()
ad chlapy a nakupování já to mám tak, že něco málo kupuju, ale neříkám mu to, protože bych dostala sprda… že jebrzo, že nevím, jestli nám ještě někdo něco nedá a že nejsou prachy, taky mám zakázanou postýlku a kočár doma před porodem
, takže to asi koupím a nechám u někoho…
holky všem co tvrdne břicho, dávejte na sebe bacha
, já jsem včera přijela z baráku a měla pocit, že mi to břicho praskne, jak bylo nafouklý…, večer ho mám hodně našponovaný co vy????
na kočárky mrknu…
maminky a bernák, to je hnus velebnosti a co ty tuneláři co okrádají stát o miliony, to jim neva
![]()
Kaji: No to je fakt mazec. Ja mela stesti na stredni, ze jsme chytili bezva ucitelku, ktera nas ucila uplne jinak, pisnicky, konverzace atd atd. No ja uz byla na vyssim levelu, nebot jsem se sprtala sama doma, ale nenechala me zahalet, tak jsem dostavala extra ukoly a cviceni, bylo to super. No a na mature jsem si vytahla nejstupidnejsi otazku, my family, ale kecali jsme o budoucnosti, rikala jsem vsem, ze chci do Anglie delat aupairku, tenkrat fakt velky sen a divej, kde jsem dneska
Odjela jsem pul roku po mature…
Paji: Havlickova, neco mi to rika, jesti ono to neni naproti pivovaru, no mrknu a skocim tam…
Simi: Po dlouhe dobe zdravim! No hlavni je, ze jste zdravi, my bychom radeji holcicku, ale jak to byva, tak si myslim, ze to bude kluk. No jsem posledni ze vsech, kdo to nevi! Dozvim se to az za 8 dni… tak jsem zvedava…
simčo
pěkný povlečení za super cenu ![]()
mě pohlaví v 13 neřekli, ve 20 kluka, tak douuuufáááám, že se nespletli, ale toho pindu jsem viděla
![]()
web
s těma mzdama jste tam hodně jinak než tady, ta moje kámoška co tam dělá v bucu (fakt netuším jak se to píše), je to něco jako tady DM, TETA atd., tam má slušný prachy za to co tam dělá, to by tady neměla, ale zase tam má vysoký nájem…
hele můj je programátor je to bedna a bere 20čistýho, to je dost bída
, já počítačový grafik a měla jsem tak 13 čistýho, to mi taky přijde na hlavu… a to jsme měla ještě trochu víc, než co dávaj grafikům… ![]()
Teri: Letim ted do mesta na pracak a pak zpatky domu, zadny nakupy se nekonaji, nemam na to silu a fakt mi neni dobre. Az se vratim tak ti na tema tvrdnuti bricha neco napisu… Od vcerejska, boli jako krava, jo a mam pres nej 116 cm. jak je nafoukly… a na zacpu se vymlouvat nemuzu, nebot chodim i 2× denne.
Tak zatim paaaaaaaa ![]()
holky, já mám trochu obavy o prcka, v noci mě vůbec nekope, spím jak zabitá…
, kope jen okolo 21, 22h, přes den taky nic moc…, přijde mi, že víc kopal tak okolo toho 18, 20tt
, cítím spíš takový jako bublinky, jako kdyby se mi udělala v břiše bublinka a praskla, vyloženě kopání hodně málo ![]()
je možný, že je prostě klidnější dítě???? poradtě…
, bojim bojim…, bříško mi ale roste tak 2cm za týden
webparazit píše:veru dobře, dej na sebe pozor
Teri: Letim ted do mesta na pracak a pak zpatky domu, zadny nakupy se nekonaji, nemam na to silu a fakt mi neni dobre. Az se vratim tak ti na tema tvrdnuti bricha neco napisu… Od vcerejska, boli jako krava, jo a mam pres nej 116 cm. jak je nafoukly… a na zacpu se vymlouvat nemuzu, nebot chodim i 2× denne.Tak zatim paaaaaaaa
Simča77 píše:
Ještě, že jsem ostatní věci kupovala v neutrálních barvách, protože by mi pak bylo určitě líto vidět kluka v ružových peřinkách. Ty na fotce mám z internetu za 649,–Kč a je to 5 dílů. Povlečení, peřinky a mantinel a pokud by vás zajímalo odkud, protože je to myslím dobrá cena, tak tady - http://kojenecke-obleceni.eu/
simčo, to je i s peřinou a polštářem????? nebo jen povlečení???? kdyby i s tim tak je to super
![]()
Teri, je to povlečení na peřinku a polštářek, pak samotná peřinka a polštářek a mantinel. Prostě supr cena menší jsem na netu ještě nenašla. Poslali to přes PPL ani ne do týdne, vypadá to skvěle a ještě mi dali 10% slevy na příští nákup, který jsem udělala zrovna dnes, ale už jsem se rozjela, protože jsem si vzala ještě jedno povlečení, plínky, 2× prostěradlo a ještě flanelové plínky v barvách povlečení, které určitě využiji jako přikrývku když bude moc vedro.