Poradna duly
Jana Čurdová
Paji,tak se ho zeptej zítra.Já teď koukám na Bauera,to bude asi můj uctyhodný výkon,teda pokud neusnu.
Tak přeji dobrou noc ,stejně už tu nikdo asi krom nás není.
Zítra zase pá,pá
![]()
Baf, já tu jsem a právě jsem dočetla
Ale jdu si lehnout, dneska mám toho plnej kyblík. S manžou jsme se nehezky pohádali já nasr… popadla auto a psa a jela jsem se uklidnit na Radyni (zřícenina hradu). Ten blbec snad nepřestane sázet! Teda s tim mi tak pije krev, to snad neni možný
Celej den řvu i když si to zakazuju, ale hormony jsou silnější, bohužel
Zítra se těším na cvičák, tak snad mi spraví náladu. Jdu zkusit usnout, než se ten blbec vrátí z hospody, nemam na něj žaludek, papa ![]()
ahojky holky
přeju hezkou neděli
včera nestíhačka,od rána na cestách … první naši a pak tetina no a večer mrtvola u TV.
dočítala sem až dneska ![]()
vůbec sem nic nepobrala a nezvládla bych reagovat
no snad příště ale odkázky sem projela a sou to hezký vecičky ![]()
Paji ten tvůj favorit kočárek je mega dobrej i manža byl ohromen ![]()
Krásné slunečné nedělní dopoledne těhulinky,
Res,taky jsem si včera v noci říkala,že se nemám rozčilovat ,ale když on mě tak vytočil.Vyčetl mi,že mám míň telefonovat,a to mám za mobil účet 350 kč.
To snad není tolik,ne???? ![]()
Ale co on utratí za ty hnusný cigára je v pohodě.
Tak jsem až do jedné brečela,a pak někdy únavou usnula.
Počkej jak já mu to teď dám sežrat.
Chlapi mizerní,co by bez nás dělali a furt prudí ![]()
Krasne rano holcicky,
Evi a Res, neplacte, ty chlapousi za to fakt nekdy nestoji. Ja mam s tim mojim taky obcas vystupy, ale spis kvuli jidlu - je to kulicka a pribira se mnou, cigaram - chtel velice prestat huli znovu, ale pres tyden si po navratu zapalit nejde, o vikendu hleda zaminky jak jit ven, vcera se me na ferovku pred kinem zeptal, jestli si muze zapalit. No uz nevybuchuji jako certik, dava mi 180 liber tydne na domacnost, rikal, ze to zvedne na 200 a obcas neco hodi do obalky na mimco, nebo jako vcera naletel do Nextu a sam od sebe neco koupil
Az se mimi narodi, tak jsem zvedava, jak to s jeho kourenim bude, vi, ze nenecham mimi nikym, kdo smrdi cigarama pochovat. No je pravda, ze kdyz uz si jde o tom vikendu zapalit, tak pak okamzite leti do koupelny, umyje si ruce, oblicej, vlasy, vycisti zuby… Tak aspon tak…
Ale jinak je to zlaticko. Fakt ho nemuzu srovnavat s zadnym ex pritelem.
Evi, napisu ti zpravicku.
Mas to tam! jdu se chystat do mesta.
Jinak u nas je kalamita!!!!!!! Pres noc napadlo 10 cm snehu a zustal, tak jsem zvedava jako to vypada na silnicich, rano jsem sla na zachod a poslala jsem takovou vetsi kouli snehu milackovi do postele, no myslel, ze me zabije
![]()
Ahoj holky,vidím co se týče chlapa dost jsem se včera ovládala,ale RES to vystihla přesně,žádné servítky jasně,ještě pořád moc nekonverzujem,už těším ať táhne odvézt mladého do Brna a přijede mi ta moje princezna a plánujem že budem spolu zalezlé v ložnici a puštět si filmy a Ňuňat se bo jinak je celé rozstřelená vždy jak se vrátí,musím na ní pomalu.Web cigára apod to je i můj problém,prostě to nesnáším,soused udil,a jejich mladá má přiušnice,tak jsem tam nešla že a manža klidně,když došel říkala ať vykloktá,umyje,já ho osvítím pomalu aji bionizérem ať nechytnu,jenže bav se s dezolátem,kterej si v tu chvíli myslí jak je nejchytřejší a nejlepší a a a já ho nenávidím když je piclej!!!!Takže se tam vrátil,no comment.
Káji dík za ten kočárek,to jsi mě potěšila moc,ale nikde ho na živo neviděla,až ho uvidím,ošahám,skočím do něj asi,uvidím.
pa zatím
Krásné slunečné poledne! Jsem se vrátila ze cvičáku, čerstvá a provětraná, no super ![]()
Evi, to neplatíš skoro nic! Já taky platím měsíčně 350kč a manža přes 700 i přes 800 není výjimka, tak mi v tomhle nenadává, ale to by ten tvůj neměl, páč to fakt nic neni, moje švagrová platí co měsíc víc jak litr a to už stojí za to ![]()
Jinak s manžou už dobrý, jsme usmířeni. Byla to naše první hádka po skoro třech letech, tak to ještě jde, ale byla ošklivá, další už nechci nikdy zažít, fuj fuj… Jak se vrátil, tak ještě slzičky, ani se mě nevšiml, padnul a usnul zkoumal jestli spím (já ležela na boku od něj, nemluvila, ale oči jsem měla otevřené, toho si asi nevšiml) a jak začal chrápat, tak jsem začala bulet, tak jsem mu vyčetla co jsem mohla, že jsem řvala celej den, on že se mi neozval, nic mi neřekl a šel chlastat on že už to nikdy neudělá, chlácholil mě a jak jsem to ze sebe dostala, tak se mi hodně ulevilo a dneska už super. Jé a jak jsem se vypsala, tak ještě lepší, je to ze mě všechno venku!
Omlouvám se za slohovku, klidně to nečtěte, hlavně že je líp, pardon ![]()
Přeji pěknou neděli. S tím provoláváním netruchlete. Manžel má tak 3000 a někdy i víc, je sice pravda, že tam má i hovory k podnikání. On totiž po práci ještě podniká, takže ho moc nevidíme. A já provolám tak 1000 - 1500. Ale v pohodě. Prostě neustále spolu mluvíme a já pořád volám mamce, taťkovi a prostě všude, kde potřebuju. Ale taky se občas chytneme, ale jsou to většinou takový blbosti, že za deset minut o ničem nevíme. A výhodou je, že nekouří. A navíc už jsme spolu deset let a naučili jsme se na některé věci nereagovat. To je asi nejlepší.
Už raději končím, trošku jsem se rozkecala.
ahoj holky,
včera byla asi nějaká blbá konstelace hvězd, my jsme se s manžou taky chytli. Taky jsem brečela a byla jsem ráda, že vypadl na bowling, když se vrátil, tak jsem s ním nemluvila a dnes jen pár základních vět… Snad se to srovná.
Holky držím palce ať ta neděle v klidu skončí, zítra zas do rachoty, fuuuuj ![]()
Ale předtím ještě hokej a kdo nefandí není Čech !!!!!
jo holky tak už sem se konečně dokopala do těch fotek výbyvičky tak mám něco v albíčku
klidně mrkněte ![]()
Já bych Evi šla maximálně do postele,my tady máme dnes hasičský ples a nejdu a jsem ráda,do šatů se nevlezu,na popitého pána nejsem zvědavá,nesnáším,a večer vždy mám pocit že mi to břicho praskne,jak těším až lehnu,úplně cítím jak se mi dělaj strie.Nejlíp mě bylo v té vodě v aquaparku to jsem si připadala jak peříčko bez břich a pras,až do té doby teda než jsem se viděla ve sprše v zrcadle,ach jo.
Evi nevím zná-li hymnu a dnes se už ptát nebudu,mám ho tak akorád víš,už se s ním nebavím pro dnešek.Tu soupravu co mám na G je 9let stará,tehdá ani nic moc nebylo a ten obchůdek tak to teda nevím,to bych se musela příště zeptat.Já to nějak moc nehrotím,mám ty postýlky to jo,sedačku,ale oblečky ni.Když já toho na G měla pár a stačilo mi to,měla jsem pár kousků oblíbených v kterých jsem jihla a tak mi nebylo líno to přeprát v ruce a za chvíli už v tom zas hajala.Nebudu to zas přehánět,je brzo a sluníčko nikde,až budu moct prát sušit na sluníčku a žehlit tak pár věcí koupím.