Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
22.2.10 08:23

Veri nic jinýho mi asi nezbyde,nechu svojema blbejma nápadama ohrožovat Nelušku
nikdy bych si neodpustila kdyby se jí něco stalo :-(
myslela sem furt na to aby bylo dost prašulí ale to není to nejdůležitější, asi díky vám tady sem si to hodně uvědomila. Tak dlouho ste do mě hučely až mi to fakt došlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
22.2.10 08:31

Dobré ranko holčinky
děkuji všem moc za gratulace ke klučíkovi :wink: no, nějak jsem si na to přes víkend už zvykla a Eliška bud příště :huban:
Pro Resy - do tabulky - bude to Tomášek :dance: měli jsme ještě Jindřicha, Vojtíka nebo Kryštůfka i Filípek byl na seznamu, ale nakonec to vyhrál Tomášek, půlka příbuzenstva žije v Austrálii, tak se jim Tom bude dobře vyslovovat - Jindřicha si fakt neumím představit :mrgreen: :-P

Jinak mě skolila nějaká chřipka, kašel, bolest v krku, takže jsem víkend prožila jak v nějakém oparu, jen jsem spala nebo do sebe lila jitrocelový sirup a horky čaj a spala a spala…

Veru - ty botičky jsou nádherný a za ty peníze - to je až neuvěřitelné…

Holčiny, přeju fajn a pohodové pondělí, zas na mě jde nějaký záchvat kašle, tak jdu na čaj a sirup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 08:33

Jeee, si rikam co mi pripomina slovo FREYA !!! Vcera jsem mluvila s byvalou spolupracovnici jeste z kanclu a ta ceka na konci cervence holcicku a rikala, ze ji da jmeno Freya! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.2.10 08:39

Hesi tak se pořádně vylež a přejem brzké uzdravení :wink:
no my máme v práci zase klasicky kosu jako na sibiři tak mě to už přestává bavit!
ještě že aspoň venku už je hezky :lol:
včera sme byli s mojim na procházku a lepší odpoledne bych si ani přát nemohla :dance: bylo mi pak krásně jak sem byla vyvětraná
a můj byl po zimě poprvé vyvětrat kolo tak dojel taky rozzářený jako sluníčko jak byl spokojený, až sem mu záviděla, že nemůžu jet taky :-(
bude mi to chybět :cry: ale pak budu drandit s kočárkem tak si to aspoň trochu vynahradím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 08:39

KAJI: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Presne tak! Zdravi je prednejsi. My taky od listopadu zijeme z jednoho platu a da se to. Jen si musime hlidat co kupujeme a za co zbytecne utracime. A dokonce u toho zvladame i setrit.

Paji: Kocarky hezke, mrkla jsem na ne. Ja mozna taky pujdu do nejake cerne barvy. Musim neco v tech cechach vybrat!

Hesi: Ahojky. Snad se brzo uzdravis. Ja na nachlazeni mela nastesti tuto zimu stesti. Ale je to asi tim, ze moc nikde nechodim a vecer poradam kila ovoce. Kdyz jdu nakupovat, tak pul kose zaberou jen vitaminy. A je pravda, ze si letos dopravam fakt uplne vsechno - pomerance, jablka, mandarinky, kiwi az po banany, ale i jahody, boruvky, meloun, svestky, zlute svestky (my jsme jim rikavali ryngle -nevim jak se to pise…) atd atd. Dokonce jsem si koupila par tydnu zpatky kokos :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.2.10 08:45

jéé Veri teď si mi udělala chutě ryngle miluju ale v zimě se v obchodech blbě shání dlouho sem je nikde neviděla :-( ale v létě je má babička na zahrádce to se nabuším :palec:
no u nás je to s prachama na prd
jen 11 litrů vyklopíme za úvěr a provoz bytu no a pak další pravidelný výdaje jako pojištění atd.
no a můj je teď na tom pracáku a já kdybych dostala kolem 6 tisíc nemocenskou tak to bude moc tak sme špekulovali jak by to vycházelo a prostě bysme to museli nějak zvládnout!
než se Neluš narodí něco se vymyslí a určo i ta práce pro mojeho bude v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 09:21

No s tema prachama je to nahovno. My mame naklady cca 700 liber plus najem (momentalne 425), ale pokud pujdeme do noveho, tak to bude minimalne 500. No a muj ma proste takovy ten prumer, nosi cca 240-300 liber tydne. No dava mi na domacnost 180-200 liber tydne a ja zbytek doplacim ze sve podpory v nezamestnanosti :mrgreen: coz je tady 60 liber tydne, nikoho nezajima, ze jsem pred tim vydelavala i 10× tolik! No to je jedno, fuj, nechcejme penize penizema. HLAVNE TO ZDRAVI!!! To je nejcenejsi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 09:23

Jo a kdyz jsem u toho stezovani… :mrgreen: Stve me, ze uz ted musim premyslet, jak to udelam, az se budu muset vratit do prace - nejpozdeji cerven 2011. Dokazes si predstavit, ze by si rocni Nelcu davala nekomu na hlidani???????????????????????????????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
22.2.10 09:26

Ozval se mi obchod v Přerově,že mi ten kočárek FREYA objednaj nezávazně a můžu se přijít podívat a srovnat s tím HOCO Z.maj inter.stránky i kamený obchod,tak jsem se včera na tuto možnost meilem ptala a jde to,tak super,nakonec bych si ho koupila u nich,kvůli reklamaci ať kdyby náhodou nemusím přes net,ale můžu udělat tóčo rovnou v obchodě ne?Až prý bude dají mi vědět,aspoň něco funguje,

Prachy já v krizi 18 manža tak s přesčasama 25,21 spolkne měsíčně hypotéka,dalších 7tis spoření aloše apod,zbytek benzín,jídlo,šactvo,G.kraviny,většinou nevystačíme a berem z úspor,z mateřské to bude zajímavý,snad úspory 3 roky vydrží,ale musíme se krotit a hlavně dlouho kojit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
22.2.10 09:30

WEB já ani náhodou!!Nedala,nikomu,musíš nějak udělat,vrátit do čech apod,přece né že to neuděláš,ale to nedokážeš,okradeš sebe o to nejkrásnější,i když ty jsi říkala třeba jen 3dny v týdnu ne,no je to těžký,zas na druhou stranu přece nezdechnete hlady že.U nás je to jasný,to co bych vidělala bych stejně dala do chůvy,takže tady to nemá smysl ani přemýšlet.Já jen zděšená že naši prcci budou mít 3roky v červnu před prázdninama a já musím vrátit do práce,kam ho dám na ty 2měs o prázdninách???Je mi zle už teď,přece ho nedám do školky měsíc ta měsíc druhá,když o prázd.nic pořádně nejede a teprv si bude zvykat,já vím je to až za 3 roky,ale mdlo je mi z toho už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.2.10 09:45

jj kuš s prachama :jazyk:
jo a nevím fakt si to nedokážu představit, že by někdo jinej první viděl Nelčiny pokroky to by mě fakt sralo
ještě že tu ten rodičák je tak dlouho, no a hlavně chci bejt s ní doma jelikož už se ozývá babi od mojeho a že by hlídala ale má dost co dělat se sebou a pěčuje o dědu, je po mrtvici tak mě to docela děsí že by tam měla aj malou
ale já si chcu užívat prďolky když je malá až povyroste tak pak klidně půjčím ale jinak chci bejt hlavně máma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
22.2.10 09:59

Ahoj holky,
moc vás zdravím v novém týdnu :wink:

Veru krásné botičky, k pomuchlání :potlesk:

Kaji super výbavička, moc hezká. :potlesk: A souhlasím s tím, že bys měla myslet na malou a uvidíš, co ti řekne doktor a poslechnout ho a kdyžtak zůstat doma. Se mi to říká, dneska jdu na kontrolu a už nějak vnitřně jsem smířená s tím, že do práce se nevrátím…břicho se sice trochu zklidnilo, ale to je tím, že jsem doma v klidu a nevím, jak by to bylo v práci. Takže dneska se rozhodne. :wink:

Koukám, že řešíte peníze, no není to jednoduché, vyžít z jednoho platu a mateřské, nebo nemocenské, zvlášť když máte ještě hypotéky nebo úvěry, je to mazec. My se do budoucna chystáme stavět barák, takže budu asi řešit to samé. :wink:

Hokej mě pěkně naprdnul teda, ale aspoň jsme u něj doskládali puzzle. Ale ještě víc mě zamrzel Tomáš Kraus, co ve skikrosu vypadl ve čtvrtfinále. A Sáblíková je nepřekonatelná, fakt. :potlesk:

Jo a musím se pochlubit, včera jsem v mimiaukci vyhrála 3 krásné modré podzimní kabátky s kapuckou za 50,– Kč. No nekup to, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 10:31

Paji: Jaky obchod v Prerove??? Kdepak sidli? Se tam skocim podivat, kdyz tam ted budu tyden pobyvat…
Jinak do Cech jedine s pritelem a ten nepojede, nenecha praci, kdyz mu v CR nikdo praci neda, nemluvi cesky…

I kdyz vcera na me pred usnutim mluvil cesky, az jsem z toho byla cela nesva. Umi par slovicek, ale vcera je pouzival v zajmu konverzace. Jsem se ho na neco zeptala, odpovedel NE, tak jsem mu rekla proc a odpovedel NEVIM, no a tak pokracoval, az na konec mi rekl DOBROU NOC… Jeee, to bylo roztomile!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
22.2.10 10:33

Ahoj Leni, tak to je dobre, ze uz je ti lip. Hlavne to nepodcenuj a do prace nespechej, ta ti nikam neutece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.2.10 10:34

Veri tak ať jde učit anglinu :mrgreen:
rodilý Angličan to je super na výuku né ti vybiflovaní učiteli co sou 2 lekce před žákama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí