Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
22.2.10 15:30
Zuzlík píše:
Holky jen jsem chtěla napsat, že mi už dlouho přijde, že dupačky jsou docela nedostatkové zboží (třeba v Tescu, apod. je prostě nemají vůbec…vždy jen polodupačky) a když už je někde mají, tak jsou dost drahé. A dneska jsem objevila stránky, kde je mají pod 100,– Kč, což moc jinde není a když je, tak se mi nelíbily… Tak jen pro rozšíření obzoru posílám odkaz: http://www.mam-shop.cz/…polodupacky/
Bodynek už mám dost a dupajdy skoro žádné, tak jsem tam něco objednala. I kabátky mají za dobré ceny, tak mrkněte. :wink::mavam:

Zuzi, bezva odkaz :palec: Mají tam vážně pěkné věcičky. Já teď hledám tu matraci. Taky se spíš přikláním kokos-molitan-kokos, ale potřebujeme 140×70, tak pátrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
22.2.10 15:31

Ahoj holky, nezvládám dočítat, pochytila jsem jenom pár věcí, ale na skoro všechno jsem zapomněla…

Vítám zpátky Simču :mavam: Doufám, že už nás znova neopustíš :wink:

Postřehla jsem, že jste znovu probírali téma jméno po rodičích. No já toho taky nejsem zastáncem a víte co? Já se taky jmenovala Eva po mámě, ale v 18 jsem si to nechala změnit na Sáru a máma mi to sama pomohla vybírat :-) A říkala, že kdyby měla ještě někdy dítě, že už by podruhý tu stejnou chybu neudělala :mrgreen: Takže kdyby se to náhodou v dospělosti vašim dítkům nelíbilo, tak si to můžou klidně změnit :pankac: Takže u nás už pohoda, otočí se jenom jedna Eva, pošta je taky jasná komu přijde a už nemám svátek na Vánoce :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.2.10 15:33

holky já sde pomalu loučím, jdu cvičit, pak na čaj s kámoškou je taky těhu asi týden přede mnou :)… takže se ukážu až zítra, moc toho nenakecejt at se to pak dá dočíst :mrgreen: čuni, jj to můj říkal taky, ono je o logické :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.10 15:34

Tyyy jo, Resi, a jak sis na to zvykla? A hlavně, jak si zvyklo okolí? Neříkají Ti doteď Evi? 8-o :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
22.2.10 15:37

Čuni, tak držím palce :palec: My jsme si loňskou zimu s malým užili až až, takže vím jaký to je. Snad už bude lepší počasí a budete mít taky klid.

S těmi matracemi už jsem z toho celá tumpachová :nevim:

Týjo, Res, ty ses nechávala přejmenovávat? :-) No já doufám, že Adámek nám to jednou nevyčte. Už jsem vymyslela, že mu uděláme svátek jindy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.2.10 15:41

holky tady v brně krásně svítí sluníčko :potlesk: :palec: , že by konec zimy???? ještě že jsem si koupila nový slabší kabátek, zimní bundu už jsem stejně nazapnula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.10 15:45

Marti, já už bych taky ráda tu matraci koupila, ale pořád nevím jakou… :nevim: Manžel má známou v obchodě s matracema, tak se jí má za úkol poptat. Jen při jeho současném vytížení věřím, že na mě dnes opět zapomene… Jo a Adámek je nádherné jméno, já za něj doma bojuju. :lol: A svátek bychom mu udělali někdy v létě ať není ochuzený. :palec: Jen manža si nějak nemůže zvyknout, tak uvidíme.

Holky, v těchto dnech mi začíná třetí trimestr! 8-o :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
22.2.10 15:58

Holky,já budu asi pořizovat jen tu molitanovou matraci.Vím,že teď není nic moc,ale dřív taky nic jinýho nebylo.Ty ostatní jsou dost drahý.

Jména po rodičích-bojovala bych aby se nedávaly.
Nemám ráda oslovení starej - mladej, stará - mladá.

Tak se pro teď loučím,jdu se chystat na ten ultrazvuk.
Ozvu se hned jak dojedem.

Tak zatím pá,pá :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
22.2.10 16:02

Zuzi, Marti já si zvykla dobře a rychle, ale okolí to mělo těžší, ale už si taky zvyklo. Nejdýl se pletl můj táta a kámošky máma, ale i oni už mi jinak neřeknou. Já jsem ráda, že to naši tak dobře zvládli, že to nebrali, jako že jsem proti jejich rozhodnutí a že mě dokonce podpořili a pomohli mi vybrat jiné jméno :-) Adam a Eva nejsou špatná jména, naopak moc hezká, jenom v kalendáři blbě umístěná :mrgreen: Ale u mě bylo hlavní to matení při volání a soukromí v otvírání dopisů. Opravdu to nebylo moc praktické. Ale je to jen můj názor a doufám, že u vás to bude probíhat líp než u nás a nebudete mít takové problémy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
22.2.10 16:02
Zuzlík píše:
Marti, já už bych taky ráda tu matraci koupila, ale pořád nevím jakou… :nevim: Manžel má známou v obchodě s matracema, tak se jí má za úkol poptat. Jen při jeho současném vytížení věřím, že na mě dnes opět zapomene… Jo a Adámek je nádherné jméno, já za něj doma bojuju. :lol: A svátek bychom mu udělali někdy v létě ať není ochuzený. :palec: Jen manža si nějak nemůže zvyknout, tak uvidíme.Holky, v těchto dnech mi začíná třetí trimestr! 8-o :potlesk: :dance:

Zuzi, tak kdyžtak mi pak dej vědět, jak pochodil. To by mě vážně zajímalo. Já taky pořád váhám.
No a Adámek! Hlasuji pro jmenovce :palec: To musíš prosadit :dance: Taky mu uděláme svátek v létě :wink: :palec:
Jéé, už 3. trimestr :-) To to letí. No, podle PM bych ho měla začínat už tuhle sobotu a podle UZ nám dali rozpětí asi pěti dnů počínaje 28. 5. jako ty :-), takže zkrátka někdy v tomhle týdnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.2.10 16:03

evi
uží si to, at se natuš hezky ukáže :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
22.2.10 16:06
evka píše:
Holky,já budu asi pořizovat jen tu molitanovou matraci.Vím,že teď není nic moc,ale dřív taky nic jinýho nebylo.Ty ostatní jsou dost drahý.

Jména po rodičích-bojovala bych aby se nedávaly.
Nemám ráda oslovení starej - mladej, stará - mladá.

Tak se pro teď loučím,jdu se chystat na ten ultrazvuk.
Ozvu se hned jak dojedem.

Tak zatím pá,pá :mavam: :mavam:

Evi, mi povídej, v tom jsem s tebou za jedno s těma jménama. Byl to 18letý boj, který už naštěstí skončil :-) A určo písni, jak jste dopadli!!! Držím palečky, aby se Natuš hezky natočila a nestyděla se :pankac:

S těma matracema, my máme kokos-molitan-kokos, tak uvidíme, jak bude Kačka spokojená. Připadá mi tak akorát měkká, snad snad se jí tam bude dobře hajat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
22.2.10 16:10
Zuzlík píše:
Marti, já už bych taky ráda tu matraci koupila, ale pořád nevím jakou… :nevim: Manžel má známou v obchodě s matracema, tak se jí má za úkol poptat. Jen při jeho současném vytížení věřím, že na mě dnes opět zapomene… Jo a Adámek je nádherné jméno, já za něj doma bojuju. :lol: A svátek bychom mu udělali někdy v létě ať není ochuzený. :palec: Jen manža si nějak nemůže zvyknout, tak uvidíme.Holky, v těchto dnech mi začíná třetí trimestr! 8-o :potlesk: :dance:

Téda 3. trimestr, to to letí! A neprovokuj, já už bych nejradši měla malou u sebe a ty budeš jedna z prvních, které se to poštěstí :twisted: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.10 16:35

Resi, já neprovokuju. :-P Mě to i docela zaskočilo… 8-o Taky se těším, ale zároveň člověk neví, do čeho jde a taky je třeba ještě pár věcí dodělat, tak ať to všechno stihneme a tak… Ale moc se těšíííím! Jen mi teď přišlo, že bych na ten porodní kurz přece jen měla zajít. :lol: Asi mi to teprve začíná docházet… :think:

Marti, ohledně matrace dám určo vědět, jestli manža s něčím přijde.

Evi, užij si 3D, těšíme se na fotky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
22.2.10 16:42

Ty brďo RES,to teda čučím,já bych na to asi neslyšela,i když jménem ti nakonec říká málo lidí,doma jsi máma,od manži miláček,od otce micinka,od ségry švestr,takže když mi někdo řeknu Pavlo,tak ani na to neslyším a je to divné,jen bývalej mi říká buby na to slyším nebo Pajoušku,no jo.Tak to ani nemůžu říct Gabče,ta by na to šla hned a pro mě je Gábi to nejhezčí jméno,mrzelo by mě to,pro mě bude navždy Gábinka.

Evi držím pěsti,pořádně si to užij,možná se podívám až ráno,dnes toho je už nějak moc,pořád trčím v hokně.a ráno mám test z nemčiny,ještě jsem sena to ani nekoukla,to bude fičák.

A je tady skoro večer a břicho mám zas na prasknutí napnuté,už ať rozplizne po posteli.pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí