Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4846
23.2.10 12:57

Tak jsem tady po obědě s čajíkem a jdu vás dočítat…, ale není to tak strašný, myslela jsem si, že to bude horší :-D

To sluníčko mě tak navnadilo, že když jsem přišla z ranní procházky s hafanama, tak jsem se pustila obkladaček v koupelně a na záchodě a teď jsem z toho nějaká hotová… Asi jak jsem si mačkala břicho, tak mě ztvrdlo a teď mě ještě bolí. Takže teď pohoda, klídek a bude se odpočívat. Péťa mě teď kopnul, tak to asi na souhlas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 12:58

web
jsem trubka, ale kdy letíš???? zítra??? budu na tebe myslet, at se ti prcek neschová a konečně ukáže co má mezi nožičkama :lol:
taky jsem ted uklízela, už to tady vypadalo jak po boji, o víkendu jsme nebyli doma a včera se mi nechtělo :roll:
evi
já vím, že je normální, já to myslela obecně, že mě ta doktorka štve, má UZ v ordinaci a nic, ikdyž jí řekneš
mlezivo mě teče někdy jen trochu a někdy tam mám docela fleky, prvně to byla jen taková voda, ted je to žlutá tekutina… můj to včra viděl a říkal, fúúúj… takže jsem zvědavá co bude říkat až budu kojit :lol: :think: , on je měl vždycky pro sebe, za chvíli bude mít smůlu :mrgreen: :mrgreen:
holky co jste z brna, pořád si nemůzu vybrat porodnici, každý říká něco jiného, někdo chválí bohunice, někdo zas vůbec, těžší případy se prý vezou na obilnák, někdo doporučuje milouše… fakt nevím,,,, :nevim: :nevim:
stejně si myslím, že záleží co člověk chytne za doktory a sestry a to se nedá naplánovat :(, mám nějakou blbou náladu je mi celkem šoufl od žaludku už 2dny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
23.2.10 13:37

Loučím se,jdu se nechat převážit a zkontrolovat rodinným přítelem :lol: jak říká manža,snad vše o.k.kéž by mi malého ukázal :nevim: ozvem si se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
23.2.10 13:45

Ahojky,
fofrem se hlásím z pracovního procesu. Snažím se dočítat, moc nestíhám. Bohužel mé nadšení z toho, že jdu zase do práce a nebudu sedět jen doma pominulo hned po příchodu. Mrzí mě jednání některých kolegů a to, že někteří to berou tak, že odchod na mateřskou znamená konec, to snad už ani raději nebudu komentovat. Je mi to celkem líto a jsem z toho docela smutná :cry:

Veru, jupííí, jupííí, už zítra. Utíká to, vid?
Resi, s tou kontrolou to mě mrzí. Hezky odpočívej, ať je lépe. Léně klidový režim taky pomohl, tak to určitě bude dobré. :huban:
Teri, mně teda zatím žádné mlezivo neteče. Jen mám trochu problémy s nepříjemným výtokem. Teď mám pocit, že se to trochu uklidnilo, tak snad to bylo jen těmi antibiotiky.
Kiwi, opravdu nádherná kuchyň. Také tiše závidím :oops: Snad se taky brzy dočkám nové :-)
Hesi, myslím na tebe. Dej vědět, jak jsi dopadla :huban:
Evčo, to je škoda, že se Natuš neukázala, ale je fajn, že máte ještě jeden pokus. Tak snad to vyjde napodruhé.
Tý jo, Páji, až takhle nahoru tě kope? My měli vlnobití včera. Manža z toho byl hotovej :-) Ale do žeber a výš zatím ne. Jen jak sedím u toho počítače, tak mě tlačí bříško a obávám se, ža taky tvrdne. V noci to bylo hodně až jsem nemohla spát :-(

Tak taky letím, ještě mě čeká jeden pohovor a kupa práce.
Mějte se krásně a hezké odpoledne. Opatrujte bříška :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.2.10 13:50
lenajs píše:
Sári, tak to je mi moc líto, nechtěla jsem tady rozjet nějakou vlnu. :-( Každopádně mi ten klidový režim moc pomohl, tak snad pomůže i tobě. Budu na tebe myslet a držet paluchy. :palec:

Leni, vždyť za to nemůžeš, to se prostě stane. Jenom mi to přijde jako paradox, když už jsem na neschopence a nařídí mi klidový režim, jako bych nějak dováděla či co :lol: Jsem ráda, že tobě už se dobře, jen tak dál :wink:

To platí i pro ostatní, kterým tvrdne břicho. Odpočívat, šetřit se a ať je vše brzy v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 14:12

Holky,zrovna mně došly ty věcičky z batolátka.Jsou úchvatný.Malej se s nima mazlil,a říkal,že Natálka bude jak princezna.Moc se těší.
Nafotím a ukážu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 14:26

Dala jsem do alba konečně nějaký fotky o nás. Tak když budete chtít koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.2.10 14:31

Ahoj všem.....
Marti - ani výtok nepodceňuj - raději konzultuj s dr…a tvrdnutí bříška taky ne

Ter - nic mi neteče a jak je velký mimi taky nevím - taky mi to neřekli.....

byla jsem na neplánované kontrole kvůli břichu a žádná hitparáda - hlavně info pro RES - nejsi v tom sama - mám jen - ležet a ležet…vstávat jen na wc a jídlo…a to mám doma Barborku…a jestli se to nesrovná tak mi udělají klidový režim v nemocnici.....čípek je naštěstí ok tak jsme dostali možnost ještě to zkusit s klidovým režimem doma…pokud to bude ok ko za 3týdny, pokud se to nezlepší za týden pokud se to zhorší hned.....to jsou vyhlídky :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.2.10 14:33

teda Okay ty seš hubená jako lunt :wink:
no ale malá je moc krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 14:38

Děkujeme. Jojo hubená jsem, ale mám dobrý spalování. Ale teď mám o deset kg víc. Ale je pravda, že když si dám volnou bundu nikdo nepozná, že jsem těhotná. Někdy mě to i mrzí. Ale co, přijde teplo, a ještě budu nadávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 14:46

http://domaci.ihned.cz/…ske-podlehne

že by konečně dobrá zpráva

to zvýšení mateřské asi projde :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 14:55

Okay: Kajka ma pravdu, jako lunt!! :mrgreen: mala je moc krasna… (ja kdybych si chtela s ditetem sednou na houpacku, tak bych tam tu svoji mega zadnici urcite nenarvala a navic by to asi ruplo :wink: )

Holky setrete se a odpocivejte. Ja vim, rika to ta prava! Ale ja kontroly nemam, teda jednou za 8 tydnu a tam mi meri jenom tlak! No mozna si zajdu v cesku na gyndu, zalezi, co za to budou chtit… A jestli se mi bude chtit!

Terko: joooooooo, uz ziiiiiiiiiiiiitraaa :pankac: :pankac: Uz jsme i domluveni s brachou, zustavame u nej pres noc v praze, vecer jdeme nekam do pizzerky, tak uvidime, snad mi bude fajn.

No ja cekam na toho mojeho, chci skocit do Mothercare, koupit si jeste jedny kalhoty a premyslim, ze koupim takove ty pasy, co se nosy na telo a tim padem bych mohla nosit netehu tricka a nelezl by mi spek a zada :mrgreen: No ale uvidime, MC nepatri k levnym obchodum…

Marti!!!!!!!!! Ty jsi mi nedala echo, ze si mi psala mail a ja tam koukla az ted… :oops: Nejak to udelame, ale az prijedu zpatky, ju? Budu muset poslat postou… Tak se pak domluvime, ju??? No uvidim co letadlo, kdyztak bych jeste doletela, ale pusti me do nej jen do 28 tydne, pak jedine z dopisem, ale od 32 budu mit stejne utrum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 15:08

marti to znám, jakmile jsem v práci řekla, že jsem těhu, přestalo se se mnou tak nějak počítat… od někoho dost blbí přístup, ale ohledy co se týká přesčasů jsem neměla žádný :nevim: :pocitac:

verčo to je mi líto… a jak to máš doma, kdo se stará o malou, když ležíš?? tu nemocnici bych ti nepřála… :-? , známá se začala otvírat v 5m a musela tam být až do porodu, pustili jí domu jen na vánoce, tak na sebe dávej pozor :kytka: , i res i leni a tak nějak všechny :pankac:
v tomhle je ten můj poklad, stará se, pomáhá, nenechá mě nic tahat… :srdce: :srdce:
já mám čajík pro těhu, je tam pro klidné bříško, co to zkusit???
marti s tím výtokem, je prý v těhu norm, ale můžeš to mít z AnB, mě na tohle pomáhá jenamazol, ale nevim jak v těhu
mě dala dr.asi v 10tt globolus cum natrio tetraborico prý je to v těhu bezpečné, je to volně prodejný, jsou to takový jako průhledný čípky na zavádění… název to má hroznej, ale zabralo to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 15:13

veru
budu na tebe zítra myslet, drž se a at se prcek předvede v celé kráce :kytka: :dance: :dance:

já si myslela, že s tím letadlem je tam nějaký omezení… tak hlavně aby jsi v pořádku doletěla :hug:

holky vy vůbec nejásátě, že nám asi vrátí mateřskou na původní :nevim: :palec: :palec:

jsem trubka veletrh myslíte ten svatební tady v brně????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.2.10 15:22

holky myslí veletrh o mimi.....

malou hlídám přes den já…jsou jí 2+5 a naštěstí je super.....ale tohle bude dlouhý.....hrozně ráda skládá všelijaká puzzle a ted přišla na chut malování tak se misí zabavit, odpo ji vezme tchýně ven a na večer má tatínka…kterej bude vařit…možná přijede segra mi pomoct - má jarní prázdniny…manžel to má v práci blbý, nemůže být zatím doma.....přišel by o místo a tady se blbě shání......tak se to budeme snažit ustát.....no a pomoc babiček - pracujících…akorát od naší mamky hlavně poslouchám miliony rad.....tak mě to všechno s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí