Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
23.2.10 15:31
Verčanet píše:
holky myslí veletrh o mimi.....malou hlídám přes den já…jsou jí 2+5 a naštěstí je super.....ale tohle bude dlouhý.....hrozně ráda skládá všelijaká puzzle a ted přišla na chut malování tak se misí zabavit, odpo ji vezme tchýně ven a na večer má tatínka…kterej bude vařit…možná přijede segra mi pomoct - má jarní prázdniny…manžel to má v práci blbý, nemůže být zatím doma.....přišel by o místo a tady se blbě shání......tak se to budeme snažit ustát.....no a pomoc babiček - pracujících…akorát od naší mamky hlavně poslouchám miliony rad.....tak mě to všechno s…

veru, tak hlavně, že máš někoho kdo ti pomůže :palec: já ted bydlím v brně, ale rodinu mám na vysočině, takže jsem tady vlastně sama
rady maminek beru s rezervou, ikdyž mě ta moje taky někdy pěkně leze na nervy… :pocitac:
hodíte mi někdo odkaz na ten veletrh, zajímavé, že jsem na to nikde nenarazila… plakáty, na netu ,,nic

ikdyž si zase říkám, že mě bude štvát, že si skoro nic nemůžu koupit a můj bude asi taky otrávenej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
23.2.10 15:44
webparazit píše:Marti!!!!!!!!! Ty jsi mi nedala echo, ze si mi psala mail a ja tam koukla az ted… :oops: Nejak to udelame, ale az prijedu zpatky, ju? Budu muset poslat postou… Tak se pak domluvime, ju??? No uvidim co letadlo, kdyztak bych jeste doletela, ale pusti me do nej jen do 28 tydne, pak jedine z dopisem, ale od 32 budu mit stejne utrum…

Veru, já si nějak neuvědomila, ale nic se neděje. Tak to snad nějak pořešíme později. Tolik to nespěchá. Každopádně děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
23.2.10 15:51
Terlas píše:
marti to znám, jakmile jsem v práci řekla, že jsem těhu, přestalo se se mnou tak nějak počítat… od někoho dost blbí přístup, ale ohledy co se týká přesčasů jsem neměla žádný :nevim: :pocitac:verčo to je mi líto… a jak to máš doma, kdo se stará o malou, když ležíš?? tu nemocnici bych ti nepřála… :-? , známá se začala otvírat v 5m a musela tam být až do porodu, pustili jí domu jen na vánoce, tak na sebe dávej pozor :kytka: , i res i leni a tak nějak všechny :pankac:
v tomhle je ten můj poklad, stará se, pomáhá, nenechá mě nic tahat… :srdce: :srdce:
já mám čajík pro těhu, je tam pro klidné bříško, co to zkusit???
marti s tím výtokem, je prý v těhu norm, ale můžeš to mít z AnB, mě na tohle pomáhá jenamazol, ale nevim jak v těhu
mě dala dr.asi v 10tt globolus cum natrio tetraborico prý je to v těhu bezpečné, je to volně prodejný, jsou to takový jako průhledný čípky na zavádění… název to má hroznej, ale zabralo to :dance:

Teri, díky za tip. Kdyžtak to vyzkouším. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu, tak se určitě dr zeptám a uvidíme, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 16:16

Teri,zadej si normálně BVV,a najdeš tam veletrh Vše pro dítě :lol:

Nad tou mateřskou bych jásala,hlavně když mi to budou počítat asi z 9000 hrubýho.Ale jestli to bude za nás. :nevim:

Okay,ty jsi teda hubeňour.Ale asi sportovec,ne?
Malá je moc pěkná,mně se líbí ty černobílý fotky.Jsou od fotografa??? :dance:

Veru,náhodou to těhu triko jsi asi nesehnala že??
V kolik hodin zítra letíte?Budem koukat na oblohu,a přát vám šťastný let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 16:39

evi podívám se dík … :), asi půjdu sama, můj by tam z toho chytil psotník :lol:
9000 je hodně málo, možná že existuje možnost, že ti to doplatí aspon do těch 7600????

ale bylo by fajn, kdyby to vrátili, takhle nám budeme mít cca o 2000mín než v lonském roce… :-?

zeptej se radky až tady bude, ta tomu rozumí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 16:44

holky taky vás někoho trápí žaludek????

mě je skoro po každém jídle divně, pálí mě žáha a vůbec je mi blivno :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.2.10 17:18

Teri, pálení žáhy je moje noční můra a pomáhá mi jen Gaviscon, ale zas mám problém tu hnusnou hustou hmotu polknout. Zrovna dnes se mi po snídani udělalo blivno a část snídaně skončila na WC což se mi do teď ještě nestalo, manžel říká, že je to možná tím jestli mě malej netlačí nějak moc na žaludek což se mi zdá jako logické vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 17:24

simčo, jj to znám, taky jsem to párkrát vyhodila, nebo se mi stává, že se mi už strávený věci pořát vrací, něco sním a cítím to ještě hooooodněěě dlouho..:(

gaviscon máme doma, nemůžu se donutit to spolknout, jak píšeš hnusná bílá sr..a, asi se budu muset přemoct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
23.2.10 17:25

Tak jsem doma z prohlídky a katostrofe,můj doktor je pořád nemocnej a místo něj tam byla nějaká vetchá stařenka,byla mi tak po prsa,věk něco mezi 70 a smrtí,nekecám,do toho neuměla nebo nešel jim počítač,tak to klovala na stroji prehistoryckém,o mě neměla žádné údaje,takže děs,ultrazvuk samozřejmě ani neví že existuje,za ní to nebylo,vyšetřila mě a prý dobrý,nikdy jsem netušila že ještě něco takového zažiju,vyšetření od stařenky,nechápu.Takže mě neposlala na ten slibovanej cukr,protože ani nevěděla a já jí to neřekla,že doufám že mě to mine a nestihnu to už v termínu kdy se chodí.Jinak neuměla napsat recept,tak mi dala magnésko na ruku a na ruku prachy,to jsou věci.A jediný co vím je že děloha je dva prsty nad pupek a čipek se neotvírá,tlak zvýšenej,ale kdo by se divil po tomhle všem,váhový přírustek od minule 3.5kg,což značí něco o blbé váze asi :oops: celkem už 8kg,no nic jdu dočítat a vzpamatovat se,je to tak na frťana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 17:49

Ahojky holky,

Evi ty černobílý fotky jsou od kámošky, co jen tak pro zábavu fotí při mateřský.
Jojo sportovec jsem, hraju závodně volejbal.

A co se týče doplacení do 7600, když si zažádáš, tak ti to doplatí, ale sami od sebe ne.
Ségra si zažádala a doplatili jí to.

A co se týče zvýšení mateřský, jedině super, mě to prý dělá něco kolem 4000 a ty by byly super. Ale raději nepočítám, když budou tak se budu radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 17:49

Teď jsme dorazili z nákupu, už tady bylo totálně vyžráno, tak se jdu nacpat. Jsme s Térou nakupovali jak o závod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.2.10 17:56
Verčanet píše:
Ahoj všem.....
Marti - ani výtok nepodceňuj - raději konzultuj s dr…a tvrdnutí bříška taky ne

Ter - nic mi neteče a jak je velký mimi taky nevím - taky mi to neřekli.....

byla jsem na neplánované kontrole kvůli břichu a žádná hitparáda - hlavně info pro RES - nejsi v tom sama - mám jen - ležet a ležet…vstávat jen na wc a jídlo…a to mám doma Barborku…a jestli se to nesrovná tak mi udělají klidový režim v nemocnici.....čípek je naštěstí ok tak jsme dostali možnost ještě to zkusit s klidovým režimem doma…pokud to bude ok ko za 3týdny, pokud se to nezlepší za týden pokud se to zhorší hned.....to jsou vyhlídky :cry: :cry:

Verčo, to je mi moc líto :-( Ještě že sis tam zašla! Tak budeme ležet spolu, aby nám nebylo smutno :hug: Mi taky doktorka říkala, že kdyby se mi to stalo 10× za den, tak mam okamžitě přijet a kdyby to bylo v době, kdy neordinuje, tak na pohotovost. Zní to hrozně, tak snad to takové není :cry: Drž se holka, bude líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.2.10 18:03

Okay, no jseš teda lunt! Píchnout tě do zad tak mám strach, že ti zlomím páteř :mrgreen: Máš moc hezký fotečky :wink:

Paju, tak tos mě pobavila tou stařenkou :mrgreen: Že prý utz za ní nebyla neví co to je, bože já se počůrám :mrgreen:

Teď jsme se vrátili z Olympie (tam jsem pracovala), dala jsem lístek na peníze do práce a zeptala se vedoucí, jak to bude s proplacením dovolený, tak říkala, že mi to nejspíš proplatí v březnový výplatě, ale že se ještě radši zeptá, pokud se jí dostane odpovědi. Rovnou jsem si zašla do lékárny s receptem od mudry a k tomu Elasti-Q, pak konečně jednu větší podprdu no a teď mě břicho bolí jak sviňa a je jak kámen, tak se jdu natáhnout a odpočívat, snad bude líp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 18:34

Paji,teď jsem se s chutí zasmála.Tak tos měla zážitek na celej život.Jen ať z toho nemáš noční můru. :potlesk:

S tím doplacením to nevím,teď mám rok 3800,a nikdo mi to nedoplácí.Ani přídavky nemáme.Ale bylo by to super. :pankac:

Nevolnosti,už jsem taky psala,byla jsem šťastná,že skončil třetí měsíc,a už je to tu znovu.
Ale je to tím pupkem až u žaludku. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 18:36
Pajuša5 píše:
Tak jsem doma z prohlídky a katostrofe,můj doktor je pořád nemocnej a místo něj tam byla nějaká vetchá stařenka,byla mi tak po prsa,věk něco mezi 70 a smrtí,nekecám,do toho neuměla nebo nešel jim počítač,tak to klovala na stroji prehistoryckém,o mě neměla žádné údaje,takže děs,ultrazvuk samozřejmě ani neví že existuje,za ní to nebylo,vyšetřila mě a prý dobrý,nikdy jsem netušila že ještě něco takového zažiju,vyšetření od stařenky,nechápu.Takže mě neposlala na ten slibovanej cukr,protože ani nevěděla a já jí to neřekla,že doufám že mě to mine a nestihnu to už v termínu kdy se chodí.Jinak neuměla napsat recept,tak mi dala magnésko na ruku a na ruku prachy,to jsou věci.A jediný co vím je že děloha je dva prsty nad pupek a čipek se neotvírá,tlak zvýšenej,ale kdo by se divil po tomhle všem,váhový přírustek od minule 3.5kg,což značí něco o blbé váze asi :oops: celkem už 8kg,no nic jdu dočítat a vzpamatovat se,je to tak na frťana.

tak to je hustárna :lol:
moje dr.je sice mladá, ale postupuje podobně :pankac: :pankac: jen recepty psát umí, UZ má, ale nepoužívá, vyšetření trvá tak 2vteřiny, pak řekne co jinak, já jí řeknu co mi je, ona a dál? zase něco řeknu a ona a dál? takže tak :lol:
na frtana pajušo zapomen, co by na to kája, velmi mladý na alkoholika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí