Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
23.2.10 10:41

Kiwi moc krásná kuchyň, taková prostorná, fakt super. :palec:

Co se týče kouření, tak já naštěstí přestala na vysoké a manžel je zapřísahlý nekuřák, ani do hospod nechce chodit, protože pak smrdí. Bohužel já mám spoustu kamarádu kuřáků, tak moc nenadělám. Ale vadí mi to děsně, jak se říká, odnaučený kuřák je nejhorší. A to já fakt jsem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.2.10 11:04

Holčiny, je vidět, že jste na mě nemysleli (rýp rýp). Kontrola nic moc, dopadla jsem úplně stejně jako Leni. Tvrdne mi břicho (doktorka přímo cítila stahy), mám brát magnézko, kontrola za 14 dní a nucený klidový režim :cry: Je mi z toho nějak smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 11:05

ahoj těhulky,

zdravím vás, všem co tvrdnou bříška, fakt se šetřete!!! nestojí to za to…
mě tvrdne jen trochu, al zase se mi dost často motá hlava :think:
stydká kost mě nebolí, ale zase celkem kyčle, někdy mě to bere fakt hodně, někdy mě to i vzbudí…
madraci asi molitan…
evi Natuš je teda pěkný zlobidlo :mrgreen: , snad to příště vyjde :palec: , nezkoušela jsi chodit po chodbě? někdy to pomůže…
kouření můj přišel včera tak vyplašenej od doktora, že nechce umělý zuby, takže si od té doby nezapálil, jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží :pankac: :pankac:
nachlazení já prodělala angínu asi okolo 8tt, to jsem chodila do práce a nemohla jsem se toho zbavit, ted jsem v poho…
kiw závidím kuchyn, my máme v novém jen sporák a nic, včera jsem objednala aspon postel :lol: říkala jsem si, že koupím jen 2 skřínky pod dřes v ikei a postupně to budu dokupovat… Ono renovovat starý barák a k tomu ještě mimi, jen jeden plat… to neni nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
23.2.10 11:06

Ježiššmajra,3 stránky jo????Jdu na to,vy mi dáváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 11:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
23.2.10 11:18

Uf,tak závidím všem Iřanům a Anglánům nekuřácké prostory,moc moc moc,ani nevíte jak moc,včera zas manža nějakou sešlost jako školení v hospodě,smrděl jak cap,já to tak nenávidím!!!Ale mám to marny.

Test mám za 63%,takže udělala,ale jinak řečeno sotva prolezla,ale prolezla :oops:

Teď tady sedím a malej kope až u žeber,v podstatě pomalu do pras,je to možný???Už je tak velkej a tak vysoko???To je mazec,začínám se bát golema!!!Jsem zvědavá na převážení.Tak pa ať zas neplácám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 11:27

Teri,chodit po chodbě mi nepomohlo.To ta placenta ve předu,a prý je malá.Tak uvidíme.

Kdysi jsme se bavili,že já a ještě někdo je úchylnej na medvídka Pú.Myslím,že Teri,nebo Kajka,nebo nevím.

Dala jsem do albíčka fotky s Púem.Tak mrknite :dance:

Kiwikrásná kuchyň.Závidím ti.To víš,mi v paneláku a kuchyň jak klícka.Sotva se v ní otočíš.

Res,to mě mrzí.Tak hezky hajej a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
23.2.10 11:45

Ahojky holčiny,
Resy - ta kontrola, to mě mrzí, hezk yodpočívej! :hug:

mně je fakt zle, takže dnes odpoledne razím k doktorce…nemůžu pořádně dýchat a kašlu jak tuberák…tak doufám, že to toho našeho chlapečka jen houpe a neubližuje mu to… :huban:

Evi - ten úchyl na medvídka Pú jsem já :pankac:

Kiwi - to je nádherná kuchyň, taková hezky prostorná :palec: to se to bude kuchtit :potlesk: A je super, že už se budete stěhovat :dance:

Holčiny jdu se zase prolít čajem a sirupem…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 11:48

Teri: To pocasi privezeme s pritelem my! takze dekovne dary ve forme baracku, aut a dovolenych se prijimaji :pankac: :pankac:

Paji: Nezalezi za kolik, hlavni je postoupit dal!!!

Res: To je mi lito, tak hlavne na sebe davej pozor. Ja jsem zvedava na sebe a na letadlo :-? Mozna si rikam, ze mam i na druhou stranu stesti, ze se tady o muj zdravotni stav nikdo nezajima, nebot pak zbytecne neplasim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.2.10 12:03

evi
tak uvidíš, když to nevyjde ani napodruhé, tak snad v tom 30tt to už je mimi velký…

mě třeba štve, že mi doktorka nedělá UZ při poradně :(, takže jsem byla jen na tom v 13 a 21tt a jinak nic, už vidím, jak se jí zeptám a ona řekne, počkejte si na 30tt :jazyk:
ani neposlouchá srdíčko :(, a váhu a míru mimča samozřejmě taky nevím, na tom velkým mi to neřekli :(
holky už vám někomu teče to mlezivo???? nebo jsem pořád jediná 8-o

tady jsem našla nebezpečné věci pro děti, tak bacha at z toho něco nekoupíte!!, vzpoměla jsem si na to kvůli tomu medvídkovi Pú

http://www.dtest.cz/deti-varovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 12:07

Teri: Me porad nic netece, poslednich par dni uz nemam ani bradavky tak citlive… No za posledni mesic mi mozna tak tecou ze vseho nervy :mrgreen:

Holky, mela bych uklizet a balit, ale me se tak nechceee, uz se vidim v cechach........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 12:13

Teri,ve 30tt už dělají zas jen ten obyč.ultrazvuk.
Mimčo už je na 3D moc veliký.Dělají ho běžně jen do 26tt.

Hes,tak kukni na fotečky.Prý su magor.U Natuš mi to už asi neprojde.

Tak já valím (teda jdu se ploužit)pro malýho do školky.Neplačte,já se vrátím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.2.10 12:18

Díky holky, asi si půjdu pustit nějaký film a na chvilku se natáhnu :pankac: Třeba přijdu na jiné myšlenky. Jinak doktorka mi dělala vnitřní i vnější utz, ale Kačku jsem moc neviděla, nějak jsem se v tom zrnění nestihla zorientovat :-? Jo a dostala jsem žádanku na ten test na cukrovku :poblion: To bude dílo.

Veru, máš recht! Žádné kontroly - žádný stres :palec:

Kiwi, krásná kuchyň, to bude dobrůtek! :mrgreen:

Paju, co jsem četla, tak už ho u žeber můžeš cítit :pankac: Já tam Kačku ještě necítila, ale nevadí mi to, prý když kope do žeber, tak to bolí :mrgreen:

Teri, mlezivo mi neteče. Jenom po sprše i když se utřu, tak mi z bradavek vytejká voda, která tam po sprchování zaleze a když to nevymáčknu, tak to pak svědí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 12:37

Ahoj holky, tak Téra spí, pes vyvenčenej, uklizeno a jdu taky odpočívat k nějakýmu filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
23.2.10 12:41
Resarana píše:
Holčiny, je vidět, že jste na mě nemysleli (rýp rýp). Kontrola nic moc, dopadla jsem úplně stejně jako Leni. Tvrdne mi břicho (doktorka přímo cítila stahy), mám brát magnézko, kontrola za 14 dní a nucený klidový režim :cry: Je mi z toho nějak smutno :-(

Sári, tak to je mi moc líto, nechtěla jsem tady rozjet nějakou vlnu. :-( Každopádně mi ten klidový režim moc pomohl, tak snad pomůže i tobě. Budu na tebe myslet a držet paluchy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí