Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
24.2.10 08:27

Web a Kaji, vím, že se bavíte o Olmiku, ale nevím zda o fakultce a pokud jo tak si myslím, že to určitě dovolí oni jsou tam moc hodní. Horší pokud si vás zavolají do té menší ordinace tam se snad ani nevlezete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
24.2.10 08:31

Ahoj holky,no Web u mě to tak je,Gábi měla úplně malé bříško jako holčička,teď mám takové co s G v porodnici,ale nemusí to tak být,nevím,nerozumím už ničemu,čtu v těhu průkajdě ze včera zkrácený čipek,ta nic neřekla a teď si přečtu že už patřím mezi vás,jen to tvrdnutí asi nemám,večer jsem nafouklá naprasknutí to jo,ale nic mě nebolí,nemám pocit že je to ono.Už ať je pátek a pořádnej ultz kterým si nechám zkontrolovat i vlasy na hlavě bo zatím testy blbý,cukr žádný,ultz nešel vidět a máme tu pomalu porod a já ani nevím nebude-li to chobotnice,prstíky nemám zpočítané prostě nic,no Veri ty to chápeš,tobě nikdo ani ten podvozek neprohlídne viď tak co já hekám,jestli budeš chtít gyndaře domluvím ti tu mou stařenku ze včera,to už by líp udělal ten tvůj.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
24.2.10 08:39

Dobré ráno,

já blbec jsem vstávala ve 4 hodiny, abych viděla naše beznožce (hokejisty), ale nestálo to za to. Sice nakonec vyhráli 3:2 v prodloužení, je to těžký, když začnou hrát 5 min před koncem třetiny…

Tvrdnutí bříšek - mě bylo včera taky zle, ale udělala jsem si to sama, když jsem „řádila“ v koupelně a na záchodě a bříško si mačkala… Docela mi pomáhá, když ležím na zádech a podložím si nohy, abych je měla výš než hlavu. Hlavně neblbněte a buďte v klidu, práce není chlap - ta neuteče…

Včera večer jsme vyrazili s manžou do kina na Doktora u jezera hrochů - po delší době docela pěkný český film… Je pravda, že předtím už měl zábavný monolog režisér Troška (byla to předpremiéra, tak byl v kině spolu s některými herci), docela nás na to naladil… Když budete mít čas a chuť, tak skočte do kina juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.2.10 08:42

Simčo : no já jsem mluvila tak všeobecně, já byla na velkém UTZ v Brně, nevím jak je to v Olmiku, ale snad nebudou dělat tlaky, vždyť je to jen chvila
kdyby naši tehdá mohli taky by mi nevadilo kdyby tam byli ale o to víc si to pak užili u TV když sme jim to pustili ale jen ten obyč na 3D sme nešli a nepůjdem, malá je stydlín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
24.2.10 08:47

Já nevím, co to je za doktrory dneska. Každý gyndař to dělá úplně jinak a přitom si za to píšou stejný body… Na toho svýho nedám dopustit, UTZ dělá pokaždý. Kontroluje, jestli je všechno ok, popíše co vidí, kdyžtak zvětší, nebo ukáže znova (jednou mě a když je se mnou manža, tak ještě jednou pro něj). Na „kozu“ mě nutí lézt tak ob kontrolu. No možná, že je tak opatrnej jenom proto, že už jsem jednou potratila, nevím, ale nemůžu proti němu říci křivého slova. S gyndařem, kam jsem chodila předtím, se to nedá srovnat…

Web - kdybych byla ve tvé kůži a měla čas a příležitost, určitě bych zkusila navštívit gyndu u nás. To, co píšeš o gyndě ve VB, mi občas hlava nebere, hlavně, že ti dají na všechno paralen :-D . Tvoje mamča musí určo k někomu chodit, nebo bych zkusila nějakej špitál - tam mají taky ambulance popř. pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
24.2.10 08:49

Holky, které jste na nemocenské - už vám přišlo marodné za leden? Už bych docela brala prašulky a pořád nic… Nevím, jestli je to všude, nebo jenom u mě, abych nedělala zbytečně vlny na sociálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.2.10 08:56

Petrro, mě nepřišla ještě nemocenská ani za prosinec takže ještě s těma vlnama na sociálce počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.2.10 08:59

teda hoky nestrašte s tou nemocenskou
to jwe to vyplácení fakt tak zpožděný??? no to mě teď dostalo, jestli mě nechá dr doma tak potřebuju pravidelný příjem nemocenské nebo sme v prde.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.2.10 09:07

Kaji, moje mzdová říkala, že nejpozději dostávají peníze ti kdo mají základnu v Praze což má bohužel i moje firma takže je tu šance, že pokud ty ji máš jinde příjdou ti peníze dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
24.2.10 09:07

Ahoj Petko, no ja gyndu v cr mam, nez jsem odjela sem, tak jsem tam chodila. Takze si myslim, ze pokud bude mit cas, tak me vezme, jen si to budu vsechno platit, ale zdravi je prednejsi. Stejnak nemyslim, ze by to bylo tak drahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
24.2.10 09:09

Mě přišla ta první nemocenská od sociálky (doma jsem od 6. října) až těsně před silvestrem… Prosinec pak přišel někdy po 20. lednu, tak to už bylo pak OK. Já jenom, že se teď s prašulema nehrnou, tak nevím, radši jsem se vás zeptala..

Dneska jdu k zubaři asi po 4 letech, tak mi, prosím, držte pěsti, aby nevrtal. Už to odnesl :-) čokoládový pudink a ledový čaj… Mám nějak nervy na pochodu, jdu vyvenčit hafany, tak se snad trošku uklidním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.2.10 09:12

Simčo tak už sem klidnější centrálu máme na Moravě tak snad to bude v klidu
no nervím jako bych už na té nemocenské byla ale to příjde a aspoň budu vědět co a jak :wink:
mě dneska to břicho asi malá prokopne to je bengál
a asi mě taky nabírá do žaludku protože se mi zvedá kufr a čajík se mi tlačí do krku asi mi zachvilu vyteče ušima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
24.2.10 09:12
webparazit píše:
Ahoj Petko, no ja gyndu v cr mam, nez jsem odjela sem, tak jsem tam chodila. Takze si myslim, ze pokud bude mit cas, tak me vezme, jen si to budu vsechno platit, ale zdravi je prednejsi. Stejnak nemyslim, ze by to bylo tak drahy…

Zkusila bych se podívat na stránky nějaké pojišťovny, tam bude kolik bodů „stojí“ gyn. prohlídka a taky zároveň přepočet kolik Kč je bod. Odpo, když budu mít čas, tak se juknu. Kdyžtak ti písnu zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.10 09:14
Simča77 píše:
Kaji, moje mzdová říkala, že nejpozději dostávají peníze ti kdo mají základnu v Praze což má bohužel i moje firma takže je tu šance, že pokud ty ji máš jinde příjdou ti peníze dřív.

mně přišla už 12., Ale já si lístek na peníze nosím sama na sociálku, protože jinak by to tam dali až o 14 dní později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.10 09:14

Web - přejeme příjemný let a díky za osvětlení. Jsi holka šikovná, když ses zařídila, jak to pro vás je nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí