Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny po delší době. Celou dobu to tu pročítám, ale nějak jsem neměla chuť na cokoli reagovat. Nevím jestli to taky máte povinné, ale já jsem si musela zajít na plicní (netušila jsem proč, ale tady u nás tam posílají všechny těhule) a je to proto, aby mi udělali test na tuberkulozu. Bohužel mi to dopadlo špatně (reakce má být do 6mm a já mám 17mm) doktor mě dost vystresoval a nějak se z toho pořád nemůžu dostat…
Jen jsem chtěla reagovat na tu nemocenskou. Já mám práci v Praze takže mi chodí peníze od nich. Zrovna včera mi přišel leden, je pravda že tam mají strašný bordel a vůbec niz nezkazíte tím, že tam zavoláte (mají tam infolinku - stačí najet na jejich stránky) oni pak se to snaží napravit, protože podle zákona mají přesně 30 dní na to, aby od doručení papíru na peníze vám přišli peníze na účet (složenkou…). Já jsem volala do práce protože mi paní na soc 12. 2 řekla, že tam papír nemají, tak jsem volala do práce a tam mi řekli, že to šlo 3. 2 doporučeně, volala jsem tedy znovu na soc 15.2 a najednou se papír našel a to pozor 12.2. A tam mi paní řekla, že od toho 12 oni mají 30 dní na to, aby poslali peníze. Nezkazíte nic tím že tam zavoláte a budete se ohánět tím, že to zaměstnavatel poslal doporučeně atd… oni se pak snaží to najít. Můj manžel podniká a tak jsem na soc trochu vysazená, protože když jim jednou neposlal zálohu tak hned přišel vyhrožující dopis o tom, že pokud do 15 dnů neuhradí zálohu tak že na něj uvalujou exekuci. Jim se musí peníze posílat hned, ale oni nám to už je jiné kafe, že. Takže opravdu pokud vám cokoli dluží nebojte se ozvat.
Verčo - i já s klučíkem v bříšku přeju šťastnou cestu, pohodový let a hlavně pak UZ bez pindíka
![]()
ahoj holky, včera nám někde přesekli optický kabel a do konce šichty už to nespravili
Takže jsem nemohla přispívat. Odpoledne jsme byli s manžou ještě v Polsku, páč jak jsme kupovali dřez, tak jsme si k tomu zapomněli vzít sifon
Koupili jsme aj popelnici a do večera jsme pak oblepovali naše nové schodiště, aby se nepoškodilo, jak tam ještě chodí řemeslníci…
Děkuju všem za pochvalu kuchyně - fotka je ještě z nedodělané kuchyně, dali jsme tam ještě ostrůvek - o víkendu to vyfotím, až to bude v „normálním“ stavu, stejně jako schodiště z jilmu, to je nádherné, fakt ![]()
Leni díky za tipy na matraci, super, fakt díky moc, jsi
já na to hledání kde je co levnější teď moc nemám čas ![]()
RES hlavně se opatruj, buď v klidu, stejně jako všichni, co trpí na bolesti břichoňů ![]()
Já naštěstí klep klep jsem nad tím dneska uvažovala, že první trimestr byl utrpení, ale teď je mi skvěle, přes břicho mám furt 88 cm, ale váha nahoru trochu leze
Jediné co mi vadí, tak je ohýbání a taky se zafuním při chůzi do schodů (a propos včera mě manža vyhnal do 5.patra pěšo - prý už si mám zvykat, že nemám výtah
) Jinak jsem fakt ve skvělé formě ![]()
Hojky holky, zdravím a jdu dočítat, koukám, že jste mi nadělily 4 stránky, to jde. ![]()
Hezké dopoledne všem těhulinkám ![]()
Veru, šťastný let a užijte si to, budeme se těšit na foto Jessicy ![]()
Resi a Verčo, hezky odpočívejte ať je vše v pořádku. Držím pěsti ![]()
Dnes mi odpadly nějaké pohovory, tak jsem celkem ráda, protože včera to bylo naprosto šílené. Tak mám alespoň trochu času udělat pořádnou inventuru ve věcech. Situace se oproti včerejšku nijak zásadně nezměnila, tak z toho mám pořád takovou smuténku ![]()
No ale konečně jsem měla chvilku pořádně nahlídnout do albíček a prohlídnout si všechny fotečky. Holky, máte krásné výbavičky! A vůbec máte hezké fotky.
Okay, opravdu jsi jako lunt a malá je krásňoučká.
Taky budu muset něco nafotit a pochlubit se. Dnes nebo zítra by nám měla dorazit vyreklamovaná čela k postýlce, tak už ji asi také složíme, manža se na to celý třese
![]()
Evi, Domča má krásný pokojíček! My už dofinišovali Víťův pokoj se Spidermanem, tak snad se mi taky podaří sem dát nějaké fotky. Nejdřív si v něm ale bude muset trochu uklidit ![]()
Tak jsem dočetla ![]()
Veru šťastný let a dávej na sebe pozor! ![]()
Nikije fajn, že ses ukázala, o plicním teda nic nevím, mě můj gyndař neposlal ani k praktikovi ani na EKG, jen k zubaři. Že prý nic jiného nemusím. A co ty tvé výdledky znamenají? ![]()
Kiwi rádo se stalo, teď mám doma čas, tak se na tom netu začínám docela orientovat, ale taky to chvilku trvalo. ![]()
Tvrdnutí holky moje Verčo, Sári je to fakt mazec, co si prožíváte, zvláště když vím, o čem to je. Mě taky doktor říkal, že tvrdnutí do 10× denně je normální, ale sakra kdo to má sledovat a počítat? Stalo se mi, že mi břicho ztvrdlo i 10× za hodinu, co za den. Tak jsem to radši nepočítala. Je fakt, že teď je to lepší, ale třeba včera jsem fakt využila vycházky, byla jsem věnku, u kámošky a pak na nákupu a večer to fakt bylo znát. S takovou se do té práce fakt vrátit nemůžu.
Takže hlavně na sebe dávejte pozor a hodně odpočívejte, je to sice opruz, ale pomáhá to a pořád je to lepší než předčasně narozené miminko. Držte se. ![]()
Jinak holky do albíčka přidávám věcičky, do dostal Oldeček k svátku a co jsem včera získala od paní z MMB. ![]()
Ahoj holčiny ![]()
Veru, hezký a pohodlný let!!! ![]()
Kiwi, Marti, Leni díky za podporu! Včera to bylo fakt šílené, dneska je to o dost lepší, ale pořád mám bříško tvrdé i když už alespoň nebolí a ani mě v něm nepíchá. Určo se to spraví úplně, já to vím, to cítím v kostech ![]()
Petro, mně nemocenská taky ještě nepřišla a docela mi to štve, páč už chci koupit věci do postýlky ![]()
Leni, to ty si sem dávala tu tabulku na ty měsíce? Nemáš jí ještě někde schovanou? Se mě manža včera ptal, kdy přejdu do 7. a já nevěděla ![]()
lenajs píše:
Jinak holky do albíčka přidávám věcičky, do dostal Oldeček k svátku a co jsem včera získala od paní z MMB.
Téda Leni, ty máš tolik krásných věciček!!! Mně se hrozně líbí ty zelené věcičky a to bodýčko se žirafou bych ti nejradši šlohla pro Kačku
![]()
Holky, tak nám to odklepli, mateřská má velkou šanci na to, být na loňské úrovni
ještě se musí vyjádřit senát a prezident, ale je velká šance ![]()
Kiwiovic píše:
Holky, tak nám to odklepli, mateřská má velkou šanci na to, být na loňské úrovni
Jupíííí
![]()