Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
24.2.10 14:25

vejde se monitor dechu do kolíbky???? já chci mít prcka první 3 měsíce v kolíbce u postele 8-o
evko, jak jsi to myslela, že byli nespavci, že jako třeba brečeli a ty jsi tak věděla že jsou OK? jako myslím co jsi psala k tomu monitoru dechu…

já se jen bojím, že když budu spát a prcek taky, tak ho nebudu mít jak zkontrolovat, kdyby přestal dýchat, já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 14:27
evka píše:

Z mateřské mám radost,ale snad to zvýší než na ňu půjdem.

Vaše platy vám celkem závidím,mně se bude počítat nemocenská i mateřská tak z 9000 hrubýho.No nebude to asi nic moc.

EVI mateřskou, teda pokud se to schválí, by měli aj dopácet zpětně, pokud jsem to dobře četla.

A jak už tu někdo psal, tak pokud bys měla mateřskou menší než těch 7600, tak si můžeš zažádat rovnou o rodičovskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 14:30

evi 10000 hrubého jsem našla původní dávky 6930,–, po tom snížení 5340,– každopádně bych si to oběhala at ti to doplatí bídáci… :dance: , to by ti pak fakt vycházelo líp, kdybys nikdy nepracovala a šla rovnou na RD na 4roky za 7600,–

zase se tady zakecávám, pak nemám chodit pozdě :roll: , v po jsem přišla pozdě na cvičení, furt čas čas a nakonec ostuda :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.2.10 14:34

jo a k tomu monitoru dechu … nějak to neřeším s mojim sme o tom mluvili ale kupovat ho nebudem
maslím že když ho nepostrádaly naše mamky a odchovaly nás v poho tak mi taky chybět nebude :nevim:
je to docela dost peněz a ty my zrovna nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 14:39
Kajjka píše:
jo a k tomu monitoru dechu … nějak to neřeším s mojim sme o tom mluvili ale kupovat ho nebudem
maslím že když ho nepostrádaly naše mamky a odchovaly nás v poho tak mi taky chybět nebude :nevim:
je to docela dost peněz a ty my zrovna nemáme

kaji zdá se mi to, nebo máš dneska dost blbou náladu :think:
já měla včera, nejradši bych do všeho kopla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.2.10 14:42

blbou náladu? né ani nee že bych to předtím napsala moc ostře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 15:02
Kajjka píše:
blbou náladu? né ani nee že bych to předtím napsala moc ostře :mrgreen:

aha tak to joooo, to je dobře :palec: , nic valim mějte se tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.10 15:14

Všechny zdravím, dnes jsem měla kontrolu, vše vypadá OK a 18.3. už jdeme na velký UTZ ve 30. tt, kde bude mimi převáženo, zkontroluje se, jak placenta vyživuje prcka, atd. A prý už mám stříhat metr a všichni se mnou začínají mluvit o porodu a já vůbec nechápu, proč, když je ještě tolik času. 8-) No dokonce mě dr. upozornil, že jsme natočení koncem pánevním. Tak teď budu malého přemlouvat, ať se mi přetočí, protože bych moc ráda rodila přirozeně.

S mateřskou nám všem držím palce. :palec:

Monitor dechu odkoupím od sestřenky starší, když tu ta možnost je, ráda jí využiju. Vím o pár tragédiích a nestojí mi to pak za ty výčitky… Ale chápu, když se na to někdo dívá jinak, však jsme svobodní, ne? :palec:

Konečně jsem se dokopala a vytvořila první fotoalbum s výbavičkou. :wink:

Jo a Marti, mažel není schopný zjistit mi bližší info o té matraci od známé, tak jsem to včera nevydržela a k jedné objednávce přihodila i matraci (když už platit poštovné a dopravu PPL, tak proč ne…). Zvítězil kokos-molitan-kokos, tak snad bude naše sluníčko spokojené. :wink: Jsou i levnější, ale s barevným potahem (ten prosvítá pod prostěradlem a to jsem nechtěla a když si k tomu přičtu poštovné, tak mi to vyjde tak šul nul stejně… Tady je odkaz: http://www.mamitati.cz/index.php?…
Co Vy? Už jste to rozsekli?

No a jak tady všechny válčíme s penízkama, tak mě manžel dneska tak krásně potěšil. :cert: Stavěli ho celníci, neměl novou dálniční známku (protože se chystáme měnit přední sklo…) a stálo nás to 2.000,–Kč… :cry: Ale co už… Hlavně, že jsme všichni zdraví a máme se rádi. Mám ho za to škrtit nebo mu to vyčítat? K čemu… :nevim:

Nic dalšího si nepamatuju, jdu zase na chvilku něco dělat. Mám strašnou chuť na čokoládu (včera jsem sládovala celou…), ještěže doma nic není (včera taky nebylo, ale večerka je za rohem :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.10 15:38

ahojky holčiny,

tak se hlásím zpět z orl a moc mě doktorka nepotěšila…mám zánět dutin, atb mi dát nemůže, protože na penicilin jsem alergická a jiné se těhulkám dát nedají :nevim: tak mám jen kapky a bioparox a pokud to do pondělka neustoupí, tak jdu na punkci 8-o :cry: což je moje noční můra :poblion:

Tak jsem si aspoň udělala radost a koupila jsem pro našeho klučíka hrací dečku s hrazdičkou, je to ZOO, viděla jsem to na netu a v obchodě to měli ještě levněji než na netu :dance: a je to fakt nádherný, tak už to máme doma :mrgreen: :palec:

Tak jdu zase do hajan a zaléčit se, hlava zase bolí jak střep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
24.2.10 15:40

My zatím o monitoru dechu také neuvažujeme. Ale kdo ví, třeba se to ještě změní.

Zuzi, s tou matrací u nás taky žádný posun. Manžel mi jen řekl, aby byla dobrá a kvalitní :-) Takže to vidím taky na kokos-molitan-kokos. Ta s pohankou je prý moc tvrdá. Dívala jsem se na ty stránky, ale my bohužel potřebujeme tu větší 140×70 a tu tam nemají :-( Škoda.
Jinak s tím stříháním metru na tom budeme podobně :wink: Všichni mi začínají říkat, jak se to blíží. Uf uf :-)
Máš krásnou výbavičku. Když to vidím, tak mám pocit, že toho mám nějak málo. Budu to muset zase probrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
24.2.10 15:48
Kajjka píše:
je to docela dost peněz a ty my zrovna nemáme

Kaji, přesně, když nás vychovali mamky bez všech takových vychytávek, proč bychom to nezvládli taky.
My jsme se taky rozhodli ho nekupovat, švagrová ho mají, a pořád jim to tam řve. :zed: pípat mi to celej den tak to letí z okna :mrgreen:

Koupili jsme si jen chůvičku. To je pro nás výhodnější, protože ho budeme mít přez den spát v pokoji a třeba z kuchyně ho těžko uslyším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
24.2.10 16:15

Ahoj Zuzi, téda, tak ty už jsi objednaná na ten velký ve 30tt, jo? To je něco, to to letí 8-o A že už víš i polohu, to čumím. Však on se ještě chlapec přetočí :wink: Musí si ještě užít těch kopanečků do močáku, než se přetočí správně :mrgreen: Jinak u nás taky vyhrál kokos-molitan-kokos. Snad bude Kačka spokojená :hug:
Mně vychází začátek stříhání metru už na příští týden 8-o To je něco, jak to letí, za chvíli už ty naše uzlíčky budeme chovat v náruči :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
24.2.10 16:49

Kaji,jo vtípky to mi jde.Počkej ty nervy s těma Finama.
To jsi na tom s těma prašulema ještě dobře.
Já se toho úplně děsím.Ale teď mám celý rok jen těch 3800 což je tragédie,tak sem nějak zvyklá.
ale chodila jsem si přivydělávat na noční do potravin,a ráno k malýmu.
Teď je to hrůza.Tak já si polepším aspoň tak o 1500,tak se i těším.

Sáblíkové budu držet vše co půjde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
24.2.10 16:50
Kiwiovic píše:
Ter já teda taky nejsem rozhodnutá. Na jednu stranu si říkám proč toho nevyužít, když ta možnost je, na druhou stranu naše maminky nás vychovaly bez monitoru a šlo to :-) Vím, že někdy je to docela problémové a pípá to špatně, člověk z toho pak akorát stresuje. Tak nevím, zatím se spíš přikláním k tomu, že ho n´kupovat nebudem… Ale uvidíme.

Ahoj holky, já jen k monitoru, mám ho od Terezky, ale použila jsem ho asi 5×. Potom co se mi párkrát v noci spustil zbytečně, jsem ho už nepoužila. Takže asi nebudu používat ani teď. Ale je to na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
24.2.10 16:54

Teri,já to myslele tak,že jsem obě děti celý noci nosila v náruči.A malýho ještě víc.Nespal třeba celou noc.A hodně křičel.Udělal si obě kýly.Ještě jak byl velkej tak o to víc řval.
Do teď se v noci budí,a mladá spala celou noc až ve čtyřech letech. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital