Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
25.2.10 11:57
čunička píše:
Krásné slunečné dopoledne :mavam: ,
já jsem dodělala obídek - bramborový salát a řízek, a tak jdu chvilku dát nohy nahoru, už mi taky nějak začíná blbnout břicho :roll: ještě k tomu mi Barča dává poslední 3 dny zabrat - odporuje a dělá naschvály, tak mě jenom nervuje a zjišťuju, že to bříšku taky nedělá dobře :-(

Všem co máte tvrdnutí bříšek, dávejte na sebe pozor…a marodům přeji brzké uzdravení…

cukrovka jak psala Verča, u nás posílají od 25let…takže já jsem u prvního těhu nebyla a teď jdu 3.3. na 7:40 na lačno - to pro mě bude záhul, taky jsem si zvykla snídat. A prej se chodí okolo 26týdne, tak by mě zajímalo, jak si to ti dr. určujou - koukám, že každá to máme úplně jinak…

Na tu cukrovku můj doktor posílá ve 24tt, někde jsem slyšela, že se chodí 25-28tt. Tak se v tom vyznej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
25.2.10 11:59

Okay, Simčo, o mytí oken jsem taky včera přemýšlela :-) Ale u nás většinou okna myje manžel :wink: , tak se do toho moc nehrnu, zvlášť když mě teď občas zlobí bříško. Být vámi, tak když už, tak opatrně a třeba na etapy. Záleží jak se cítíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
25.2.10 12:00

Teda Očko, pardon… holky já už neumím ani číst :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.2.10 12:04

v pohodě :palec: ..
já to asi teda zkusím,spíš asi zítra-ale jestli bude pršet,odložím to na neurčito…po etapách to bude lepší,dělat to najednou by nemuselo dopadnout dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.2.10 12:12

Marti, a nechceš nám manžela půjčit na těch pár oken? Můj by je asi dobrovolně neumyl. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 12:14

holky kdo chce mejt okna - jen ty co vás nezlobí pupíky…a raději ne ve velkém množství najednou a taky se moc nenatahujte…at nezačnou blbnout pupíky…

cukrovka se dělá kolem toho 25 asi proto že se začíná v tomto stádiu vyskytovat těhu cukrovka…asi neevadí když jdete dřív nebo dýl, důležitý je výsledek.....byla jsem na tom s bárou a kdyby na mě zapomněli nezlobila bych se - stačilo by mi kdyby mi udělali glykemii na lačno a když to bdue ok tak bych tohle nemusela.....ale asi mě to nemine..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.2.10 12:16

Ahoj holčiny, právě jsem ze sebe udělala neskutečnýho vola :mrgreen: Jsem se objednávala na tu těhu cukrovku a když se mě paní zeptala, kolikátý jsem týden, tak já normálně nevěděla!!! Jsem řekla „22tt“ a ona „my děláme cukrovku od 24tt“ tak já zase „no ne moment, já nevim, já to zapomněla, já se musím podívat“ po chvíli ticha „jsem 24+5!“ a ona „tak přijďte v úterý 2.3. v 7:00“ no ta si o mně musela myslet svý :roll: :lol:

Vycházky mám napsané od 12 - 20h, ale co jsem dávala zaměstnavateli neschopenku pro socku, tak chodím ven neomezeně, páč na tom papíře nebyl ten čas napsaný, to bylo jenom na tom prvním, tak to nikdo ze socky nemůže vědět, jak mám vycházky. To mi připomnělo, že jsem se na to chtěla zeptat dr a zapomněla jsem, jak jinak :roll:

Okna jsem myla v lednu po malování, tak mám klídek :jazyk: Ale momentálně jsem v takovém stavu, že bych to ani neriskovala. V 5 mě vzbudila děsná bolest břicha a trvala až do 11, kdy se mi trochu ulevilo. Já už nechci, aby mi tvrdlo břicho!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.2.10 12:17

Veru,jak to myslíš s tím blbnutím pipíků-tvrdnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
25.2.10 12:20

Budu lakomá a nepůjčím. Ještě by ho chtěly všechny :jazyk: On totiž i žehlí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.2.10 12:22

Tý jo to by se mi fakt hodil, protože já žehlení nesnáším. Marti, tak nedělej fóry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 12:22

Ahoj RES - okna už si asi neumyješ…možná až když budeš v termínu a mimi se nikam nepohrne…teď by sis mohla ublížit.....a speciál pro Tebe a Lenku a vlastně všechny kdo má potíže s bříškem - neluxovat…hlavně pokud má vysavač velkej tah - napíná se pak břicho a mohlo by to vadit…

Res - hajáš vzorně??????? Přiznej se…musíš fakt ležet a jen na wc a zpět…ať se to uklidní…chce to čas…jak budeš doma chodit něco dělat nesrovná se to…já teď celkem ok ale fakt se poctivě skoro nehnu z gauče a neumeju ani hrníček (máme teda myčku) a je to lepší…dnes jsem s malou doma a musím častěji vyskočit z gauiče a trochu to cítím takže fakt max klid a za pár dní se to zklidní a pak pomalu začít s pohybem.....stojí to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 12:23

žehlit taky nesmím…alespoň nějaká pozitiva ve všech zákazech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 12:25

komu tvrdne břicho není mytí okem dobrej nápad - podle mě…a pokud se do toho pustíte - 1 okno denně, a snažit se minimálně natahovat.....navíc přeci jen do porodu daleko takže komu není dobře neměl by to pokoušet rizikovýma aktivitama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.2.10 12:28

Marti,tys to vyhrála..ten můj by nevzal žehličku do ruky ikdyby já nevim co..a o umývání oken nemůže být vůbec řeč..mě taky tvrdne břicho..jenže jak celý den ležet?mám čtyřletou dcerku a vodím ji do a ze školky a doma by to bylo bez mého zásahu jak po výbuchu…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 12:29

Marti tak když nepůjčíš tak nám dej adresu - budem posílat balíky prádla k vyžehlení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nebo by mohl alespon pro ty který mají klidový režim - že jo RES :palec: :mrgreen:

ne já si nemůžu stěžovat - žehlím minimálně - co není nutný nežehlím a teď mi žehlí tchýně a včera ségra…jen mi je blbý někoho otravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí