Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
25.2.10 16:34

Veru jen se válej, prďolka za to stojí. Já byla ve vycházkách (10 - 14:00) v kanceláři, takže jsem si sluníčko užila jen cestou tam a zpět, ale je to nádhera, když konečně hřeje. :wink: Ale neboj, taky se dočkáme, až vyrazíme s prckama v kočárku, to bude teprve počasíčko! :palec: Žádná břečka, štěrk po zimě a těch ho…n, co odkryl roztátý sníh - to člověk hopsá, jak na minovém poli… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
25.2.10 17:34

Tak jsem vložila fotky, tak koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
25.2.10 17:38

Ahoj holky, tak jsem zpátky z vycházky, byla jsem se svou nejlepší kámoškou vybírat svatební šaty, v květnu do toho práskne, tak jí jdu za svědka - pokud to teda nějak přežiju :wink:

Ty různé vycházkové režimy mě pěkně matou, asi to vážně záleží na diagnóze, nebo prostě na doktorovi. :nevim:

Cukrovka - já se nebojím, naštěstí mám polikliniku přímo naproti baráku, ale na ty dvě hoďky mě asi domů nepustí. :-( Spíš by mi vadilo, kdybych nemohla na záchod, když jsem taková učuraná. :wink:

Kočárek - já plánuju do kočárku zavinovačku a dečku, záleží, jaké bude samozřejmě počasí. Ještě mi připadá celkem dobrý nápad ta flanelová barevná plínka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 17:45

Na wc Tě pustí…neboj…já jsem mohla jak jsem chtěla ale po hodině chtěli moč…a to se mi teda zrovna nechtělo.....

nebude se mimi na flanelu potit????myslím situace kdy bude fakt hodně hic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
25.2.10 17:48
Verčanet píše:
Na wc Tě pustí…neboj…já jsem mohla jak jsem chtěla ale po hodině chtěli moč…a to se mi teda zrovna nechtělo.....nebude se mimi na flanelu potit????myslím situace kdy bude fakt hodně hic.....

To mě nenapadlo, ale asi jo…tak prostě bavlněnou plínku pod něj, nebo jednodušše nic…asi fakt záleží na počasí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 17:55

já asi nakoupím obrázkový plínky a bude.....

okay hezký oblečky.....my čekáme kluka ale jinak ostatní určo vyberou…

taky budu prodávat oblečky - holčičí…mám toho celou velkou krabici a růžová u nás neprojde.....ale nemůžu to nafotit.....dneska jsem dostala vynadaný i za vyklizení myčky.....musím přece ležet.....manžel se bojí aby se něco nestalo nebo abych nemusela do nemocnice…

OKNA - když jsem pravila dnes že jsou okna jak prase tak mi moje drahá polovička zdělila že to teda ani náhodou, že vidět přez ně je a že to do podzimu klidně vydrží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 18:05

Teda vy my dáváte,nejdřív celé dopoledne nic,a teď už nestíhám. :lol: :lol:

Teri,tu flanelovou mám já,a je krásně měkoučká.Je větší než obyč.plinky,takže tak na položení,nebo zabalení ideál.Já ju mám z MMB,ale mají ju všude,kde dětský.Stojí asi 35 kč,to jde.Stačí tak dvě.
Pak si koupím pár těch bavlněných s obrázkama,a po Domčovi mám asi 5 obyč.A to stačí.
Moje dr.má taky ultrazvuk,ale ještě mi u ní žádnej nedělala,jen z kraje ten vnitřní.
Takže v tom 30tt půjdu taky určo na Veveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 18:09

evi jak tě tak čtu, nechodíš náhodou k té samé dr. na komárov??? chování má podobné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 18:12

Teri k té cukrovce,já na ní byla s Domčou(na Zahradníkové),a málem jsem šla k zemi.Musím tam byt na půl 7,navíc od večera nejest a nepit,už to je pro mě hrůza.A ten sladkej roztok je fakt hnus.Já navíc nic nesladím,tak kór. :poblion:

Jo a Veru jde myslím v úterý na ten 3D,tak to máme ještě čas.Ona se pak Jesicou určo pochlubí. :lol:

To ne,chodím k botanické zahradě.Ale je nás tam moc těhulí,tak je asi nevrlá.I s tu váhou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 18:19

Rady,jsou to pěkný svině.Kdyby se to týkalo jejich peněz,to bys viděla tu rychlost. Škoda se rozčilovat. :pocitac: :pocitac:

Teri,to šití ti závidím.Já zašiju max dírku,nebo přišiju knoflík.Když mám mladé upravit třeba kostým na vystoupení a pod,tak volám S.O.S.Mám nejepší kamošku švadlenu,ta mi zpravuje vše,naštěstí.Díky za ňu. :zed:

Příspěvek upraven 25.02.10 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.2.10 18:27

Achojky holky :mavam:
tak se hlásím ale už z domu :wink:
no zítra budu tady trčet asi celej den protože s tím blbounem za zadkem sem makala až sem si udělala úplně všechnu prácu a zítra asi budu celej den hongat nohama … to bude vegáč :mrgreen: :dance:
no tak vůbec se nechytám k ničemu co ste tu probíraly
moc si toho nepamatuju
jen ta cukrovka .. já na ni jdu v úterý a mám tušení že v úterý má Verča - Web ten UTZ
holky jak to bude s tím srazíkem v Olmiku???
Páááájíííí kde seš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 18:32

tak já chodím na komárov a taky je tam věčně plno, ale je tam fajn sestřička, pořád dobře naladěná :)

holky a co ty tetra pleny, to je co???? :roll: :oops: :oops:

poslanci :zed: , jsem si říkala, že ty pleny budu kupovat v normálním kameném obchodě, nechce se mi platit poštovné, je tady v brně nějaký dobrý? já jsem jen zahlídla obchod „miminko“, ale nikdy jsem tam nebyla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 20:19

Teri,tetra pleny netuším.Zítra na ně mrknu.
U nás v Brně je těch obchodů spousta.Nevím kam a jakým směrem jezdíš.
U Avionu je velký Chicco,v Husovicích je Baby line,v Komárově máš Baby star,i v Tescu asi mají všechno,my máme v Kohoutovicích palapalínu (kamoška má i stránky),na Cejlu je Čáryfuk a ještě jich bude asi hodně.

Zadej si na netu věc kterou chceš dej v Brně,a vyjedete ti kde to mají.

Jdu se pro dnešek loučit,manža chce pracovat,tak musím odevzdat noťas.
Budu koukat na rúžovku.Tak dobruuuuuu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.10 22:43

holky tetra pleny jsme tu probíraly ani před týdnem :-). To to s vámi jde z kopce teda hodně brzy!!! :-) :-)

jsou to pleny většího rozměru, většinou se používají jako osušky a já to dávala na přebalovák. Klasické byly malé a furt mi z té měkké podložky sjížděly.

do kočárku - podle toho jaké bude vedro. Ale deku jsme pod prcka nedávala ani v zimě. Mám kočárek pěkně vypolstrovaný a prostěradlo se dá sundat a vyprat. Maximálně plínu pod hlavičku, kdyby ublinkával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.2.10 06:33

Dobré ránko děvčata :mavam:
UJP konečně :palec:
sem myslela že se toho ani nedočkám tento týden byl nekonečnej!
dnešek budu mít fakt oddechovej, žádná zvláštní práce tu na mě od včerejška nečeká takže veget :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí