Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
25.2.10 15:28

cukrovka - mě nabírali krev na lačno - z žíly, pak ten úžasnej roztok :poblion: a zůstat v čekárně - za hodinu moč a krev a za další znovu…a neodcházet aby se mi někde neudělalo zle…takže tam strávit 2hod v čekárně, 3× odběr a moč.....pěkně mě to nasíralo - jít na wc zrovna když se nechce.....a čekat tam takovou dobu a z toho roztoku se mi udělalo zle :poblion: a vydrželo mi to přes hodinu…myslela jsem že to :poblion: prostě mi to nesedlo a to sladký přímo miluju…ale co je moc je mocc…

verča jde na uz až skoro za týden ne?
myslím že ani moc nepsala jak bude mít přístup na net…ale ona je holka šikovná - určo se ozve…

Ter - plínky jsem měla bavlněný obyčejný a pár s obrázkama…na utíráni když blinkaji nebo pod hlavu to stačilo…i jsem s nima utírala po koupání…a měla jsem jich hodně…tak jak bylo něco trochu špinavý hned to letělo do koše.....

i já se zapojuji do téma vztekajících dítek - Bára je rozumná, nechá si kupu věci vysvětlit včetně toho že bonbony kupovat nebudem že je má dát v prodejně zpátky ale když se vzteká tak to stojí za to a nepomáhá vůbec nic - nejlíp ji nechat vyřvat…a pak si otevírá dveře do schodiště a křičí na tchyni babičko zachraň mě.....hrůza…vyloženě zkouší co jí projde a jestli ustoupíme…ale v tomhle ani o 1mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 15:28

myslím, že klasické jsou tyhle
http://www.ecoobchudek.cz/…uct_info.php?…

a pak někdo psal, že má velké barevné flanelové…?? :roll: , ale už nevím kdo a odkud :oops:

dneska jsem byla v obchodu s metráží a koupila si tam flísovou látku, střašně příjemná za 180,– metr, šíře 140cm. takže z toho udělám 2 dečky (univerzální) 100×140cm a cenově jedna za 90,–… :pankac: ,
pak jsem si tam ještě koupila látku na povlečení, mají krásné dětské motivy, 100% bavlna cena tak 110,– za metr, šířka taky 140cm, nebyla jsem tam jediná maminka, mám nový šicí stroj, šít umím, tak není co řešit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.10 15:31
Terlas píše:
myslím, že klasické jsou tyhle

a pak někdo psal, že má velké barevné flanelové…?? :roll: , ale už nevím kdo a odkud :oops:

dneska jsem byla v obchodu s metráží a koupila si tam flísovou látku, střašně příjemná za 180,– metr, šíře 140cm. takže z toho udělám 2 dečky (univerzální) 100×140cm a cenově jedna za 90,–… :pankac: ,
pak jsem si tam ještě koupila látku na povlečení, mají krásné dětské motivy, 100% bavlna cena tak 110,– za metr, šířka taky 140cm, nebyla jsem tam jediná maminka, mám nový šicí stroj, šít umím, tak není co řešit :palec:

pokud to umíš, tak to je super. Já bych neušila ani pytlík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 15:31

ter - tiše zívidím já šít neumim a ani nemám na čem jinak bych do toho šla hned…jen budu plést svetýrek na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 15:33

verčo, jak popisuješ to vyšetření na cukrovku, už ted je mi z toho blivno :-( , já ráno moc nesnídám a když si představím, že budu muset v 7 ráno vypít nějakou sladkou sr…u, tak to možná skončí na zemi :-P :-P :poblion:

já chci plínky přesně za tím účelem co píšeš, ale tak nějak nevím jaký, je toho hrozně moc :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 15:34
Verčanet píše:
ter - tiše zívidím já šít neumim a ani nemám na čem jinak bych do toho šla hned…jen budu plést svetýrek na mimi

jj je to výhoda, mám textilní průmyslovku :), ale zase pléct neumím, jen háčkovat, každá umíme něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 15:39

já se naučila plést když jsem čekala báru a pletu jen na ni jinak ne…pač velké věci mě nebaví.....

plínky mám bavlněný a stačí to..těch 70×70 a pár jich tam bylo větších - na koupání…

Ter všude je to jiný …ale sladkej roztok bude…někomu to nevadí a někomu jo ale jsou horší věci…já začala brát magnosolv a ten mi teda taky nejede…

ještě přemýšlím co pod mimi do kočárku - možná taky plínku - obrázkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.2.10 15:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 15:44
Radka75 píše: :-(http://www.novinky.cz/…lasovat.html

ach jo… jsem si říkala, že to nebude tak jednoduché :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
25.2.10 15:59

docela pěkná deka za dobrou cenu, mrkněte :palec:

nebo, že bych si uháčkovala :mrgreen: :mrgreen:
ty poslanci mě se… ale tak nějak jsem čekala, že budou nějaký problémy a nejásala předčasně :pocitac:

http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

Příspěvek upraven 25.02.10 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.10 16:05

Ahojky holky,
dneska je tam krásně! 8-)

Marti, holky už to tu psaly. Tomu utz ve 30. tt se říká velký, ale v podstatě jsem objednaná jako na běžnou kontrolu ke svému dr., jen mě upozornil, že bude přeměřovat (vážit?) mimi, zkontroluje, jak placenta vyživuje prcka, apod. Čili mi to přijde jen taková důkladnější kontrola. (Ikdyž teda můj dr. má v ordinaci i ten lepší utz a ve 12. a 20. tt jsem byla taky přímo u něj, ale zase to byly takové speciální termíny odpoledne, kde se sešly jen těhule ve stejném týdnu a šly jen na tento velký utz… Ale jak říkám, tentokrát to tak není, jdu normálně dopoledne, manža se mnou může jít, ale už to není ten speciální termín. :think: Prostě každý dr. to má jinak. :wink: ) Krev mi brali už včera. Řekla bych, že pokud jsi objednaná ve 30. tt na kontrolu, tak to bude ono. :-)

Cukrovka: holky už ji mám dávno za sebou a jednou jsem to tu už psala. Chci Vás uklidnit, ať neplašíte. Je to fakt úplně v pohodě. Všichni mě strašili, jaký je to blivajs a já tam přišla, na 6:30, vzali mi krev, vypila jsem sladkokyselý nápoj, tuším dvě hoďky si četla a pak nám vzali krev znovu a mohli jsme jít domů. U nás teda odběr krve nebyl z prstu, ale klasický žilní a nemohli jsme mezi odběry nic dělat, jen sedět v čekárně (prý každá fyzická aktivita ovlivňuje výdlesky…). A musela jsem být nalačno 12 hodin - z toho jsem měla největší strach, protože jsem teď zvyklá jíst i pozdě večer a hned ráno po vstanutí, ale taky mi to nedělalo žádný problém. Tak držím palce, ať to má u Vás taky hladký průběh.

Raduš, s tou mateřskou…ach jo :pocitac: :-? :-( :cry: To je jak u blbých…

Veru, taky zvažuju, co do kočárku pod mimi. Jestli řešit nějakou nepromokavou podložku jako v postýlce a na to třeba froté prostěradlo, plus pod hlavičku plenu s potiskem (na blinkání a tak) a nebo to nehrotit a jen prostěradlo nebo jen tu plenu.. :nevim: Holky, jak to budete řešit nebo maminky, jak to řešíte? Co Raduš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 16:17

možná by mohal být i přebalovací podložka a na ni plínka nebo tak něco.....Bára se narodila na o´konci srpna a venku byla v zavinovačce a s dečkou ale v červenci to bude třeba jen tak na plínku a krátké bodýnko a pod mimi něco aby se nepotilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.10 16:25

Vidíš Veru, ta obyčejná přebalovací podložka mě nenapadla. Bylo by to asi nejjednodušší a nejlevnější řešení pro případ nějaké nehody a pak jen něco příjemného savého - froté nebo plína. To by šlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 16:28

třeba budou mít holky lepší tip, příp zkušenost.....tak uvidíme…jen jsou asi všechny na sluníčku jen já se válím doma.....ale konečně alespon chvíle klidu - malá je venku s babičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.10 16:31

Teri ten obchod s pěknýma látkama Ti závidím, u nás žádný pořádný není. Chtěla bych ušít závěsy a pár doplňků do pokojíčku (teda mám na to úžasnou tchýni), ale sehnat něco, co by ladilo k sadě do postýlky prostě nehrozí… :-( Tak už ze zoufalství hledám na netu (MMB,…), ale znáš to…není to ono, když si to člověk nemůže osahat a ty dvě barvy k sobě přiložit, ať se to nebije a nemáme z pokojíčku cirkus. Zatím se nám to daří tak hezky ladit, nerada bych to teď „narušila“… :lol: Já sice šicí stroj mám taky a tyhle jednodušší věci bych taky zvládla (do oblečení už bych se ale nepouštěla), ale tchýně to má raz dva a moc pěkné a já bych se s tím piplama pětkrát déle a výsledek nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí