Poradna duly
Jana Čurdová
tak uši se určo můžou čistit i doma vatovou tyčinkou
odsávačku mléka nevím možná až na to příjde tak ji koupím a odsávačku hlenů buď balonkovou a nebo ještě prej je dobrá ta na vysavač známá ji má a je spokojená prej si s ní čistí dutiny i sama sobě
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8229.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8229.gif
Tak jsem tady,vše super,byl to hroznej fofr,o 15min projekce se mi může jen zdát,viděla jsem hlavičku,srdíčko všechno,prstíčky teda ne,byl na mě moc rychlej,šuldíka i koulenky byly nepřehlédnutelné
,ptal se jestli víme,říkám no schválně a ani nemusel říkat,jak už kdosi psal,náááááádhera pro mé oči,mám 3D foto 200Kč lehce,normál foto 100kč a DVD s fofr záznamem za 250Kč,takže mazec,ale je to naposledy,nekouřím nepiju tak co by ne.papa musím
okay píše:
http://www.kdu.cz/default.asp?…
mám pocit, že tam jde trochu o něco jiného, jestli jsem to dobře pochopila, ten vrácený zákon o mateřské, by se měl znovu odhlasovat na mimořádné zchůzi, ale ústavní soud může toto jednání označit jako protiústavní, tím pádem smůla… ![]()
Vyšší mateřskou ještě nemá levice v kapse. Právníci v parlamentu totiž poslancům řekli, že na mimořádných schůzích nemohou řešit zákony vrácené Senátem či prezidentem.
Pajuša5 píše:
Tak jsem tady,vše super,byl to hroznej fofr,o 15min projekce se mi může jen zdát,viděla jsem hlavičku,srdíčko všechno,prstíčky teda ne,byl na mě moc rychlej,šuldíka i koulenky byly nepřehlédnutelné![]()
![]()
,ptal se jestli víme,říkám no schválně a ani nemusel říkat,jak už kdosi psal,náááááádhera pro mé oči,mám 3D foto 200Kč lehce,normál foto 100kč a DVD s fofr záznamem za 250Kč,takže mazec,ale je to naposledy,nekouřím nepiju tak co by ne.papa musím
jéééé ty se máš, tiše závidím
![]()
Ahoj holky ![]()
Pajuš gratuluju k UTZ a hlavně k camprlíkovi, no ještě, že neupad. ![]()
Hesi ty na sebe hlavně dávej pozor, koukám že je to tady pomalu jak lazaret. ![]()
Odsávačka mléka - budu mít půjčenou od kámošky, uvidím, jestli bude potřeba a případně pak koupím svoji. No a odsávačka hlenů - nejlepší reakce mám na tu na vysavač, takže asi do ní půjdu, ale tyhle věci asi až později. ![]()
Paji,gratuluji k pindíkovi,hlavně že je na svém místě.
Odsávačku mlíka neřeším,zatím jsem ju ani u jednoho dítka nepotřebvala.Mladou jsem nekojila vůbec a malýho 3,5 měsíce.U mě s mlíkem žádná sranda.
Ouška se samozřejmě čistí po koupání,ale nesmí se moc dovnitř.Jsou na to speciální vat tyčinky.Používám je pro malýho do dneška.Jsou rozšířený.
A osávačku hlenů,tentokrát budu pořizovat tu na vysavač.Je šetrná a hlavně rychlá.
omlouvám se,ale jdou po mě jak po uzeným dnes.jo jo děkuju neupadl,škoda škoda že jsem ten PC analfabet,mohnula vám poslat foto i dvd,neva,stejně mi přijde že ty děti jsou na těch fotkácha vůbec v tom bříšku všechny stejné,ta 3D je úplně stejné mimi jako ty vaše,říkal že má tak 20cm,určo né 30cm jak kdosi psal nebo jak říká kniha,půl kila určo,děsím se jen toho co bude dál,už teď funím,tkaničky nezavážu a to je malej malej,další 3kg přibere jen on,co já,začíná se mi to metrákovatět
jako ještě nééé,ale už moc nechybý,kde jsi WEB ty mě chápeš ![]()
s mateřskou bych se začala loučit,to holky nebude,spíš počítejte že ne radši.pá a děkuju,jdem s Kájem na paštiku,já vím samé E E E,ale mi na Matejovi ujeti
s tou mateřskou je lepší to neřešit…moc to nesleduju kdo co říká dokud to nebude jasný…už jsem měla radost jak to teď bylo pořád ve zprávách v novinách že to prošlo .....to se nedalo neslyšet a teˇˇd mě to s…
odsávačku mléka - obvykle není nutné kupovat předem - třeba ani nevyužijete…ale pokud máte v plánu nechávat mimi během 1.půlroku déle bez vás a budete odstříkávat tak pak ano…to déle je - víc jak 2-3hod…jinak se dá dokoupit pokud bude nutná - př. my jsme odcházeli z porodnice sice kojící ale mizerně a kojili jsme teprve 24hod jinak odsávačka, hadička…takže když jsme šli domů koupili jsme ji.....
odsávačka do nosu - měli jsme hadičkovou, je na ní větší chvála než na balonkovou a menší než na tu na vysavač.....teď přemyšlím že si pořídím obě…ale hadičkovou 100% stojí pár šupů, je to tichý a lehce se přenese…na vysavač je to rychle hotovo a dobře…takže super ![]()
uši tyčinkama - když se podrží mimi hlava aby se necuklo není problém a uši se nečistí hluboko dovnitř aby se nazatlačoval maz příp abysme mimi nepíchli…takže by to šlo i plínkou ale tyčinky jsme používali občas i na nos…
odsávačku klidně obyč bych pořídila hned a taky nezapomenout líh na pupík…a olejíček - ne po kouúání ale obyč…už jsem to 1 x psala…měli jsme po koupeli an vlhkou pokožku a manžel pak v sobotu lítal a sháněl obyčejnej abysme mohli malou promazavat kdykoli jak se loupala…
tak jen napíšu odsavačka hlenů je super věc, ale balonková k ničemu, nejlepší je ta na vysavač. odsavačka mat. mléka je hodně dobrá, protože na začátku máš prsa hodně nalitý a je dobrý ulevit odsátím. Používala jsem ji hlavně na začátku, pak se to srovnalo a kojili jsme až do roku. Dýl už jsem nechtěla, protože se mi nelíbí kojené chodící dítě. Ale každého věc. A dá se využít i na odsátí mléka, když potřebuješ někam zajít. Já třeba hraju volejbal, ale odbíhám kojit mezi tím, ale kdyby byl hlad, je to dobrý rezerva v ledničce.
Paji!!! Tady jsem, slysela jsem tve volani o pomoc ![]()
Dneska jsem byla mrknout na ty kocarky v te Havlickove, maji jich tam asi 20 a pani rikala, ze kdyztak objednaji a dovezou na zkousku - ale to ti myslim taky nabizeli. My se zamilovali do jednoho - ale barva jinaci
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Cely komplet (bez auto sedacky) vyjde cca na 15-16 tisic.
Ahoj Kaji!!
Let byl celkem zahul, vzlet byl v poho, co se briska tyce, ale zapomela jsem, ze se pritel boji litani, takze mi drtil ruku - ale slibila jsem mu, ze mu to u porodu oplatim
No jinak nahore to slo, zadny turbulence, krasne teply slunicko, no nadhera. Nastesti jsme meli pro sebe vsechny 3 sedacky, jinak bych to asi nedala, mam velkou prdel a dlouhy nohy a tim padem bych musela sedet narovnane a to me bolelo bricho…
Pristani hnus fialovej, ale jen kvuli brisku, mimi se nelibil ten tlak, tak zacalo tvrdnout, statecne jsem do vydychavala, a pak po letu jsem si musela na chvilku sednout. Mela jsem u sebe magnezko, takze jsem se v prubehu letu dopovala. Ale zvladli jsme to ![]()