Poradna duly
Jana Čurdová
Evi to zvedání z postele bude asi čím dál tím horší už teď se někdy musím napolohovat abych se vůbec zvedla kor přes týden když vstávám do práce a ještě k tomu se mi nechce
to bych občas potřebovala skopnout z postele ![]()
no v úterý valím na kontrolu jestli se mi ten čípek uklidnil a uvidíme ale pokud bude potřeba vzdávám se a budu radši doma ![]()
Jé holčinky, to jste mě uklidnily!!!
Tak to jsem ráda, že je to normální, v rámci těhu hormonů
Dneska chtěl jít manža s klukama na kolo, už se i převlíkl, ale nakonec dal přednost mně a já zase řvala dojetím, já jsem fakt trubka
Něco tak hezkýho pro mě ještě neudělal, tak jsem to musela dát najevo
Tak jsme koukli na filmík a teď si půjdem zahrát karty ![]()
Jo jinak my jsme sice v RD, ale je to tu 2+1, tak nic moc. Taky nevíme, kam to všechno dáme, ale to nějak vymyslíme. Dneska jsme s manžou pozorovali bříško a bylo krásně vidět, jak Kačka kope
Pěkně se mi vlnilo bříško ![]()
Okay, to je pěkná cestovní postýlka, přesně taková by se mi líbila! Jenom se s manžou nemůžeme dohodnout. On chce dřevěnou ohrádku a já radši tuhle cestovní, že mimi padá do měkkého. U té dřevěné mi přijde, že se o ní musí pomlátit
Tak nevím, jak se domluvíme…
Kaji,máš recht.Když ti doktor řekne,že se čípek nechce umoudřit,tak upaluj domů a nožky nahoru.
Ať se v práci třeba po......
Res,no vidíš jak je hodnej.Tu idylku jsem už dlouho nezažila,ale s dvěma dětma to nějak nejde.
Holky,co se chystáte k nám do Brna na ten veletrh!!!
už jste si udělali tu 50% slevu na vlezný???
Já už jo,snad to projde,nevím jestli to není jen pro firmy.Ale informace se slevou mi došly.
Tak mrknite na BVV ![]()
Evko no pospíšila,ono to je na delší povídání ale věř že plánované to nebylo
ted jsme za něj ale ráda,i když jsem musela brzo dospět.
Marti,přidala jsem si tě do přátel.
Proč máš utajený profil?Až se budeš někdy chtít podělit,tak napiš.Mám 16 letou dceru,a nějak si neumím představit,že by došla těhu?? ![]()
Už ses koukala na tu tabulku v podpisu u Resarany????
A co metřík???
Evko díky,no až ted jsem si nastavila i zobrazování podpisu,jinak jsem tě dřív nechápala jaký podpis.Nějaký metr jsem teda taky vyzkoušela ale uvidíme zda se zobrazí až se podepíšu ![]()
No jinak ve zkrácené verzi.Už od menstruačních let jsem měla gynekologické problémy,ve 14ti letech jsem měla velkou cystu na vaječníku a museli mi vzít levý vejcovod i vaječník.Mám jizvu jak po císaři ach jo.No a při propuštění domů mi dr. oznámil,že až budu žít sexuálním životem že se nemusím chránit,že nemůžu mít děti.No a tak jsem se nechránila.Dopadlo to jak to dopadlo.Otěhotněla jsem po necelém roce.Doktoři křičely zázrak ale to víš já a moji rodiče ani ne.Jelikož děti miluju už od dětsví a s případnou interupcí bych se dětí prej už nedočkala vůbec tak jsem si mimčo nechala.Školu nemám dodělanou ale ted si žiju štastným životem.Musím říct,že manžel je skvělej,jiný by se na mě vybodl ale on ne.Jsme spolu od mých šestnácti let,ikdyž to bylo krušné hlavně někteří lidé a manžovi rodiče taky nebyli nadšení tak ted jsme rádi,že Jiříka máme.Jinak cysty a celkově gynekologické problémy mám pořád,s tím souvisí i ty dva potraty a problém celkově s otěhotněním.Musím tuk tuk tuk že zatím i když s malýma problémkama jde všechno jak má a mála denně hraje krásnou čutanou a já vím,že je v pořádku.Koukám,že jsme to moc nezkrátila ![]()
Tak to je k mému prvnímu těhotenství. ![]()
Ahoj holky. Jen v rychlosti zdravím, moc nestíhám. Dneska jsem se vzbudila a mrňous zas o kousek vylezl ![]()
Zítra ráno si jdeme zase zaplavat, tak se těším, jak si protáhnu záda.
Akorát budeme muset vstávat ![]()
Marti,metřík máš pěknej,no vidíš.
Jen mi to trochu nesedí.Máš tam 28tt,a psala jsi termín porodu 26.6.To nějak nejde??Zkus na to mrknout.
Jinak příběh jak z románu.To jsou holt ti naši doktoři. ![]()
Já měla taky problémy,zhruba od 15 let jsem mývala velké záněty,a když jsem ležela v nemocnici na gyndě,tak mi taky říkali,že budu mít problém otěhotnět.Tak jsem otěhotněla v 19 letech,mimčo si samozřejmě nechala,i jako samoživitelka.
A teď čekám čtvrtý( o jedno jsme taky přišli). ![]()
Tak pak věř doktorům
![]()
Ahoj Maxi,kde se nám pořád touláš??To je dobře,že je malýmu fajn. ![]()
To plavání ti celkem závidím.
Nám teď dostavují bazén v místě bydlště,tak v dubnu půjdem omrknout. ![]()
Evko,jj už jsem to omrkla a snad už je to správně,spletla jsem si měsíc.Jinak jsem koukala na tu tabulku u Res a ráda bych se k vám přidala,nevím jak ![]()
Koukám,že si to taky neměla jednoduché a čtyři děti…páni smekám ![]()
Marti,budu mít tři děti.Jedno nevyšlo,asi jsem to špatně napsala.Mám je v podpisu.
Do té tabulky tě Res zařadí.
Dej si nahoře v liště zobrazovat podpisy,a u Res je odkaz na tabulku.
Omrkni kolonky,a pod tabulkou jsou údaje,co Res napíše.Pak to normálně napiš do diskuse.
Uvidíš že to půjde.
Hezký večer holčiny ![]()
Až na začátek jsem měla dneska krásný den, plně jsem si ho užila v manžovo náruči a cítila jsem se jak princezna
Vůbec se mi od něj nechtělo se odtrhnout, jakou mi dneska udělal radost
Přesně to jsem potřebovala po těch probrečených dnech, cítím se najednou tak odpočatě a spokojeně, no krásný to pocit ![]()
Marti, to sis už teda stihla užít, to smekám!
Já jsem taky měla cystu (v 19), ale naštěstí mi pomohla injekce. Teď už tě snad čekají samé dobré věci, držím ti palce!
Napiš mi svoje údaje co jsou v tabulce radši do vzkazíku, tady když se to rozjede, tak to kolikrát nedočtu a nemusela bych si toho všimnout. Ráda tě do tabulky přidám ![]()
Ahoj Maxi, už si tu dlouho nebyla, ráda tě zase „vidím“
Plavání závidím
Mně dneska zase chytalo břicho, ale dalo se to. To magnézko mi fakt pomáhá, tak jsem za něj ráda.
Tak já se jdu zase přitulit k miláčkovi, dokud je tu tak krásná atmosféra
To už dlouho nebyla
Zítra pa pa ![]()
Tak já se pro dnešek taky loučím,udělalo se mi hrozně zle. ![]()
Jdu to zkusit zaspat.Tak zas zítra
![]()