Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
1.3.10 08:37

Cinimini: a kvůli tomu právě sem nechtěla bejt doma abych tam netrčela sama, no ale nakonec mě to asi donutí jako vás ostatní
jediný na co se těším, tak že budu mít čas si odpočinout a v klidu dokoupit co mi ještě chybí :mrgreen:
dneska sem ještě nic pořádně neudělala fakt sem jako mátoha
a to ještě zase musím jít na somračku za šéfkou pro to zítřejší volno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.3.10 08:42

RES - kontrolu mám 16.3. (doufám že ne nuceně dřív), uz byl 15.2. a chlapeček se bude jmenovat Lukášek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.3.10 08:43

Páji my máme prasátka nad sebou v patře!
v sobotu sem zase dělala pořádek, byla sem tak vytočená že sem ani nenechala manžu aby to pořešil a vlítla sem to porovnat sama
ty dobytci nad nama hulí na blakoně a klepou popel dolů z balkonu
no a já sem si v sobotu vyhodila prádlo na sušáček na balkon
za hodinu jdu zkusit jak to vypadá a na ručníkách naklepanej popel
sem se fakt nas… :evil:
no a pořádně sem si ulevila, řvala sem na celej barák a když sme se šli s mojim odpoledne projít tak sem ještě k tomu viděla mladou sousedku jak to zase klepe dolů, tak sem jí pěkně vyčistila žaludek, jelikož sme se zrovna vraceli tak sme byli venku u baráku … no slyšelo to snad celý sídliště :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
krásně sem si pořvala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.3.10 08:56

Dobré pondělní ráno!
Káji, já si tak pořvat tak nevím mám teď blbé EKG a měla bych strach ať mě to neklepne, ale za normálních okolností bych jim dala taky pěkné hašte.
Pokud plánujete ten zítřejší srázek tak bych chtěla poprosit zda se můžu vtěrknout jsem od Prostějova takže to mám co by kamenem dohodil a není nad to mít s kým porovnat břicho všichni mi totiž tvrdí, že ho mám velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.3.10 09:00

Teda Kaji, neni nad to si pořádně pořvat hezky od plic, co? :lol: Ale neměla by ses rozčilovat ve svém stavu, měla bys to radši nechat na miláčkovi :mrgreen: Ale taky by mě to naštvalo, to je na cihlou po hlavě… :zed:

Holčiny, tabulka už je zaktualizovaná, včetně Evičky a Cinimini, tak můžete mrknout :wink: Jinak suveréně vedou kluci 22:13 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.3.10 09:02

Simi, mně zase připadá, že se mi růst břicha zastavil a mám už asi 3-4 týdny dělohu tak prst nad pupíkem. Ale manža říká, že mi furt roste. No ještě aby ne, to musí, jenom mně to tak nepřipadá tak jako dřív. Takže bych taky porovnávala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.3.10 09:08

Holky, já mám obvod břicha 93cm!!! Kam se mi ztratili ty dva cm, které jsem měla před třemi týdny??? 8-o Je možný, že za to může to tvrdnutí? Mně to břicho fakt přestalo růst ba dokonce naopak! 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.3.10 09:08

Res tak to já sem se včera zasekla před zrcadlem na chodbě a nemohla sem uvěřit vlastním očím 8-o musím se dneska přeměřit kolik už mám přes pupík
no tak to už se nedivím těm mým pohybům, sem jako želva pomalá a nechce se mi hýbat.
za chvilku se už ani nehnu … teda mě to tak připadá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
1.3.10 09:12

No jo já chtěla taky ještě chodit do práce ale doktor to zamítl hned jak se potvrdilo těhu.Sliboval že po 21.tt by mě do práce pustil ale jelikož placenta není tak kde by měla být tak mám smůlu.Nakonec si stejně říkám co bych tam ted s pupkem dělala :-)
Byla jsem doma i první těhu a bylo to šílené a ted znovu.
Jinak co se týče oken tak do nich se pustím asi tenhle víkend,budu mít narozky tak se všichni sejdeme tak abych se neutrhla ostudu :-) na sítě se těším až je taky dáme.Okna nám dělali v říjnu a sítě jsme říkali že dáme až na léto.Takže zatím pohoda.
Res:Jdu se mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.3.10 09:23

Ahojky
tak já jsem dneska jak praštěná a to jsem docela dobře spala :nevim:
Kaji teda takové sousedy mít bych to střílela :pocitac: My máme nad sebou zase hodinový hotel :roll: slyšíme total všechno, ale poslední dobou už je paní klidnější uff
Res tak já mám přes břicho už 105 vypadám jak před porodem, kamarádka má tento týden rodit a má skoro menší břuško jak já 8-o se nechcu vidět tak v květnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 10:17

Ahojky holčiny :-). Ráda bych se k Vám do diskuze přidala. Budu ráda, pokud mou žádost schválíte :-). Tyhle stránky jsem objevila před pár dny a tak nějak pročítám. V okolí nikdo těhotný není :-(, spíš mám kamarádky, kterým se to nedaří a mě je hloupý se jim s pokroky prcka chlubit no :-(. Je to moje první těhu a po několika měsících stresu jsem konečně v klidu a dá se se mnou mluvit :cert: . Jinak jsem od začátku těhu na neschopence, kvůli dojíždění a psychicky náročnější práci. Všimla jsem si, že tu řešíte vycházky, já je mám od 13 - 17 a nedodržuju vůbec :-). Ještě ani jednou tu kontrola nebyla 8-) . Minulý týden mě zaskočila nemocenská na účtu 8-o . O 3 litry míň, než v minulém roce a to jsem se tolik těšila na další nákupy :cry: .
Doufám, že mě hned nevypískáte.

Ps. dotěď jsem si myslela, že jsem na PC docela zdatná, ale na těchdle stránkách si připadám, jako lama :zed: :-)

• Citovat
  • Upravit
Ali84
1.3.10 10:18

No ani ten metřík se mi nedaří vložit :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3184
1.3.10 10:19

Ahojky Ajko :mavam: vítáme tě
neboj nikdo tě nevypíská :-D
a copak se vám má narodit?
sem zvědavá baba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 10:23

Ahojky Kájíí, narodí se kluk :-) . Dsnísek. A asi bude velkej po tátovi :roll: . Muj má 2 metry a když jsme nedávno byli na 3D, tak se doktorka usmívala, že je mrňous pěkně velkej 8-o . V tom týdnu měl mít podle tabulek cca 430 g a on měl půl kila :twisted: . Do tý doby jsem se na porod těšila, jako na vysvobození a teď se toho děsim :nevim: . Jinak k tomu pohlaví, v rodině toho mýho jsou další 2 těhule a taky to budoui kluci :-).

• Citovat
  • Upravit
Ali84
1.3.10 10:24

Ježiš, mě to na těchdle stránkách fakt nejde :pocitac: :-D . Takže bude to Daniel, já mu říkám Danísek. Překlep. Jinak je mi 25 a jmenuji se Alice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex