Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
1.3.10 13:56

Leni, krásné věcičky pro malého. Tu deku z Ikey máme taky, ale zelenou se šnečkem :wink:
Peti, krásná výbavička. Taky mám polovinu z bazárku :wink:
Nakonec se mi taky podařilo dát nějaké fotečky do fotoalba. Zbytek musím dofotit až manžel nebude doma, když pořád trvá na tom překvápku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.3.10 13:57

Páji poslala sem Verči zprávu ať pak hodí čas a místo sem do diskuze abysme to všechny kdo se chcem zúčastnit viděly :wink: doufám že si to Verča přečte dřív než zítra večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 13:57

Evi, no tak ten odkaz tam fakt nenarvu :evil: . pokusim se ho vložit sem do mýho příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
7373
1.3.10 14:05

Holčinyyy, já vytuhla!!! 8-o Normálně jsem prachsprostě usnula na gauči :mrgreen: No jo, i já mám to spaní na prd a 4 hodiny je prostě málo.

Vítám novou těhulku Ajku :mavam:

Marti, krááásná postýlka, parádní :palec:
Leni, super oblečky, já když vidím tu tvojí haldu, tak si říkám, že ještě musíme nějaké dokoupit, že jich máme málo :-D

Díky za pochvalu výbavičky, ale máme vlastně jenom ten přebalovák, postýlku a kočárek, jinak nic, tak toho máme ještě hafo na dokupování.

Ajko, ten tvůj vyhlídnutý kočárek je krásný, taky se mi líbí :pankac: A my dali přímo za přebalovák 1600,– no nekup to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 14:10

Ahojky Res :kytka: ,

děkuju za pochvalu kočrku :kytka: . Já si právě nemohla pořád vybrat. Objíždíme obchody, zkoumám, zkoušim, ale nějak se mi nelíbí a ty, co by mi vyhovovali, tak stojí třeba 16 litrů a to si nemůžu dovolit. Ale tahle cena mi připadá až moc nízká :nevim: .

Kolik, že jste dali za přebalovák 8-o . Já jich měla vyhlídnutých několik, nejdřív takový ty plastový i s vaničkou, ale zdálo se mi to vratký a taky chci mít pult v ložnici, takže si nedovedu představit, že bych se s vodou tahala přes byt :-D .
Res a kde jste ten přebalovák sehnali? A jaký to je?

• Citovat
  • Upravit
7373
1.3.10 14:15
DevilAjka píše:
Ahojky Res :kytka: ,

děkuju za pochvalu kočrku :kytka: . Já si právě nemohla pořád vybrat. Objíždíme obchody, zkoumám, zkoušim, ale nějak se mi nelíbí a ty, co by mi vyhovovali, tak stojí třeba 16 litrů a to si nemůžu dovolit. Ale tahle cena mi připadá až moc nízká :nevim: .

Kolik, že jste dali za přebalovák 8-o . Já jich měla vyhlídnutých několik, nejdřív takový ty plastový i s vaničkou, ale zdálo se mi to vratký a taky chci mít pult v ložnici, takže si nedovedu představit, že bych se s vodou tahala přes byt :-D .
Res a kde jste ten přebalovák sehnali? A jaký to je?

Ajko, my měli kočárek vybraný celkem hned, ale nechtěli jsme ho kupovat tak brzo (máme ho od ledna), ale táta nám chtěl udělat radost, tak nám ho koupil, blázínek :oops: :srdce: Ale že se mu to povedlo :palec:

Ten přebalovák jsme koupili na aukru, stojí 1200,– a za přepravu jsme dali 200,– ale i tak nás to vyšlo myslím super levně :pankac: Je to tenhle a nechá se použít pak jako normoš komoda http://www.aukro.cz/…ult_buk.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
1.3.10 14:18

Ajko,pěknej kočík :lol: :lol: :lol:

Leni a Marti,pěkné výbavičky :-P :-P

Budem kupovat taky ten přebalovák z ikei,podložku už mám z MMB,růžovou s medvídkem na měsíčku.
Je úchvatná.

Tento týden čekám asi tři balíčky z aukce na MMB,a už se nemůžu dočkat :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 14:27

Res, ten přebalovák je super!!!! :palec:
Právě jsem chtěla taky takový, ale vyřeší to komoda se šuplíkama. Ten muj na to nějak přidělá tu podložku. Teda pokud ho k tomu dokopu :twisted: . Jinak to jistí žvejkačky a vteřinový lepidlo. Jsem šikovná no 8-)

• Citovat
  • Upravit
4846
1.3.10 14:42

My koupili tenhle přebalovák (http://detsky-nabytek.sbazar.cz/…3740351.html), chtěla jsem tu pevnou desku nahoru (navíc byl docela problém sehnat za nějakou rozumnou cenu olšové lamino…). Truhlář radil, že tu desku máme přidělat oboustrannou nebo kobercovou lepenkou, že to drží dobře… No nevím, nevím - někdo tu měl fotečky maličké (asi Okay), jak šplhá po nábytku :-) , tak tu horní desku raději přišroubujem. Podložka už také přišla, ale zatím to nemáme v bytě. To je ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
1.3.10 14:48

Káji super,snad nee,dyť sama chtěla sejít,určo se ozve.o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
1.3.10 14:55

Ajko,zkus mrknout na tento z Ikei,je o nějakou kačku levnější,budem ho mít taky.Došla s ním Leňa.

http://www.ikea.com/…cts/20045205

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.3.10 14:56

Doufám že jo :wink: no kdyžtak se tu ráno ještě nějak scuknem :mrgreen:
ráno tu stejně budu nebudu moct dospat
sem z té KO trochu nervózní a dneska mi není vůbec dobře tak až to na dr vybalím tak to mám jistý
sice se už na to aj těším ale je to takový už definitivní když mi to řekne dr.
nevím jestli je zase dneska nějakej divnej tlak ale motá se mi hlava a sem jako moucha jen poletovat :-(

ale do Olmika určo dofrčíme
už se na vás moc těším :palec: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
1.3.10 15:02

Evi, děkuju za odkaz. No my jsme ho tam taky viděli, ale jde mi hlavně o úložnej prostor. Máme byt 1+1, takže to bude docela dobrodružství. :-) V lednu jsme koupili dům, ale ten potřebuje rekonstrukci a to potrvá tak 2-3 roky (příšerná rujna!!! :evil: ), takže zatim budem tady. Ani nájem nemusíme platit, je to byt mámy. No ale místo tu fakt neni, takže ty šuplíky, co jsou v tý komodě, kterou mam objednanou budou pro věci na prcka dobrý.

• Citovat
  • Upravit
5321
1.3.10 15:11
Petrra píše:
My koupili tenhle přebalovák (http://detsky-nabytek.sbazar.cz/…3740351.html), chtěla jsem tu pevnou desku nahoru (navíc byl docela problém sehnat za nějakou rozumnou cenu olšové lamino…). Truhlář radil, že tu desku máme přidělat oboustrannou nebo kobercovou lepenkou, že to drží dobře… No nevím, nevím - někdo tu měl fotečky maličké (asi Okay), jak šplhá po nábytku :-) , tak tu horní desku raději přišroubujem. Podložka už také přišla, ale zatím to nemáme v bytě. To je ještě čas.

Jojo, malá je neustále někde ve výškách. Ani nechápu občas jak se tam vlastně dostala a nespadla u toho. Někdy lepší nevědět. Takže lepší přišroubované. Nám dělal tchán komodu a nahoře přišroubovanej přebalovák, kterej se později dá odšroubovat a pak zase přidělat. Jsme spokojeni a pod tím jsou čtyři šuplíky na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
1.3.10 15:36

Káji určo zítra,budu na značkách jako vždy,dnes to vidím tady na dlouho,už se tak strašně těším do pelíška.Tak se opatruj a ať ti to dobře dopadne,dobře nedobře,ať jsi teda radši doma je-li to nutné a k dobru vám všem,snad tady ráno nebudu bývat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí