Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčinky,
tak jsem se po ránu tak zabrala do pracovního procesu, že jsem málem nedočetla.
Vítám nové těhulky Ajku a Cinimini (Martinka zdraví Martinku
) ![]()
Resi, s tím manželem jsi mi připomněla naši tichou domácnost přes pátek a kousek soboty. Já to taky moc obrečela. Až mě z těch nervů začalo dost bolet břicho
Takže si z toho vůbec nic nedělej, že bys byla hysterická. Nejsi! Jsme těhotné, potřebujeme pozornost a péči a oni to vůbec neřeší
Naštěstí můj manža nechodí do hospody, ale většinou je to vždycky kvůli nějaké hlouposti. Ale už je to zase dobré, tak doufám, že to nijak nezakřiknu. Protože předchozích 14 dní se choval vzorně a najednou taková ťafka
Ale jak říkám, už je to zase dobré, dokonce dneska ráno než jsem se vypravila do práce, tak stihnul vyžehlit koš prádla a když jsme byli nakoupit, tak mi koupil moc krásnou halenku ![]()
A včera jsme sestavili postýlku, jupíííí
A taky jsem si pořídila dřevěné schůdky, abych v kuchyni i jinde lépe dosáhla a nemusela se moc natahovat, fakt jsou super. No a když jsme byli na návštěvě u tchýně, tak jsme se znovu pokochali naším kočárkem ![]()
Kaji, mě taky ještě nic neteče. A jak to máš s tou neschopenkou? Budeš ještě dělat?
Já se rozhodla, že tenhle a příští týden dám dohromady všechny podklady a udělám jakousi „inventuru“, abych měla čistý stůl, pak si vyberu nějakou dovolenou a pak půjdu do mateřské na tu neschopenku. Už toho tady mám nějak dost a opravdu mi to za to nestojí.
Evickito, jééé, ty jsi z Prahy 5? Odkud přesně? Já Praha-západ, Třebotov. Váš mrňousek bude taky Adámek? No bezva ![]()
Hesi, jsem ráda, že je ti dobře. Ještě písnu ![]()
Resi, abych nezapomněla, další kontrolu mám 18. 3.
Tak zatím paaa, jdu řádit, ať to mám všechno v cajku ![]()
Pájí, ahoj a kuju ![]()
Denise jsem navrhla včera a bylo hned zamítnuto
. Jsem ráda, že prošel aspoň Daniel, kluka měl totiž podle domluvy pojmenovat Zdeněk, ale ten chtěl jméno po sobě a to jsem zamítla
. Za prvé se mi nelíbí dědění jména a za druhé se mi ani to jméno nelíbí. Navíc jsem chtěla něco novějšího, protože by mohl mít malej sklony prchnout tady z tý banánový republiky do zahraničí, jako já, tak jsem mu to chtěla i tak ulehčit. Ne, že bych ho chtěla vyštvat
.
Ježiš, tu maminku, která ti vyhrožuje, bych si hezky podala
. Já momentálně válčim se sousedem, který nám nemůže zapomenout práci na mimču
, takže nám klidně ve 3 v noci zvoní bezdůvodně na zvonek ještě teď ![]()
Tak jsem si myslela, že mých 7 kilo nahoře nebude zas tak hrozných, ale když vidím ty vaše nízké čísla tak už je mi zle i z té mojí váhy
Já už ted přemýšlím jak to budu shazovat
![]()
My budeme mít všechno po malé kromě hadříků, takže nám odpadá plno nákupů, ale nákup oblečení si užívám ![]()
Mrkla jsem na vám na fotečky, už máte pěkně pokoupené. Res už celý pokoj zařízený paráda
Kaji takové chůvičky máme taky. Máš moc krásné fotky ze svatby
![]()
zatim se s Vámi loučim, jdu provětrat autí, v zimě toho na letních moc nenajezdilo
.
Přeju hezký slunečný den ![]()
papa
Marti asi tu neschopenku zítra příjmu jelikož toho mám fakt už plný kecky
nad prací pomalu usínám protože v noci blbě spávám
no a celkově sem dost znavená
a na ty sprosťáky co mi nadávaj do telefonu už taky nemám nervy,dřív sem byla hodně splachovací a občas jim i něco od plic řekla ale už to není tak jednoduchý ![]()
chce to klid a ten v práci mít nebudu ![]()
Taky vítám nové těhulky. ![]()
Marti, moc pěkný koutek pro mimi máš a to křesílko k tomu mě nabádá, že bych i já si měla kousek místa pro něj najít, protože se určitě bude hodit.
Macekk: moc děkuju
to víš musela sem se pochlubit manžou
a chůvičky byl svatební dar od bráchy a budoucí švagrové
jinak my máme ještě hodně nakupování, furt mi ten seznam připadá moc dlouhej ale není čas
no ale to se dožene ![]()
Marti fakt hezkej kouteček no škoda že nám se nic podobnýho do naší malé panelákové ložnice nevejde ![]()
budem to mít trošku nahustěj ale i tak si to vyšperkujem
jen co dovezem postýlku tak začnu
![]()
Tak jsem se dokochala,fakt paráda.Koukám,že Res už parádně vybavená.
Marti koutek skvělej,je pravda,že křeslo je parádní věc já ho měla i u syna a na kojení fakt skvělá pomůcka.Navíc jsem kolikrát v křesle seděla a čučela na mimčo jak krásně spinká ![]()
Pokusila jsem se o další metr pro Jiříčka tak snad se povedl a ukáže se.
Ajko:bodýčko je parádní,taky toho už hodně máte koukám.
Já jsem teda pověrčivá ale prožívala jsem to spíš u prvního,ted ani tak ne.Kočárek až přijde tak bude doma ale postýlky stavět ještě nechci ![]()
Ahoj holčičky ![]()
vítám nové těhulky a zdravím ![]()
Děkuju za ohlasy k nemocenské a vycházkám, nějak se už to snad zvládne, do práce se asi fakt nevrátím, vzhledem k tomu, jak i blbě spím a všechno, tak bych tam byla si teda prd platná. ![]()
Teď jsem udělala obr objednávku na dupydup, tak se těším. A včera jsem malému koupila na MMB polohovací lehátko z Fisher Price za hodně dobrou cenu, tak tento týden budu mít samé balíčky. NO nějak se člověk zabavit musí, že? ![]()
Resi, do tabulky kontrola 8.3., díky ![]()
Děkuji za pochvalu koutečku. Máme štěstí, že máme větší ložnici, takže se vše celkem dobře vešlo. Křesílko bude určitě fajn. Pořád jsem přemýšlela, jak budu kojit na posteli, když máme malou opěrku a zrovna bylo v Ikee v akci.
Leni, ještě k těm vycházkám na nemocenské. Já jí zatím nemám, ale brzo si o ní řeknu, podle toho jak si ještě vyberu dovolenou, tak jsem taky zvědavá, jak mi je napíše. Nicméně kvůli tomu se do práce nevracej. Nestojí ti to za to. Zvlášť když tě bříško tak zlobilo. Hlavně, aby váš Oldeček byl v pořádku.
A když už jsme u hlášení té váhy, tak já mám 6 kg nahoře ![]()
Macku, neboj, s tím schazováním na tom budeme všechny podobně. Ale už jsme si tady sborem odsouhlasily, jak se pak budeme podporovat, aby nám to šlo snáze ![]()
Cini, máš hezký metřík pro Jiříčka ![]()
Káji, děláš dobře. Já se teď nervovala nejen v práci, ale ještě doma a mrňousek to asi těžko nesl, protože mě pak hodně bolelo bříško, takže rozčilovat se nad nějakými sprosťáky do telefonu, no to bych se na to…
Marti: jj prdím na ně, když začne někdo vybuřovat tak ho odkazuju na šéfovou a pokládám telefon
už sem jí minulej tejden říkala že nemůžu od rána furt poslouchat jak mi někdo nadává za něco co není moje starost.
No zákaznický stejně mým odchodem končí tak ať si lidi zvykaj že nebude na koho řvát
![]()
Káji, přesně, budeš mít klid! Kašli na ně. Já jsem taky zvědavá, jak to tady budou zvládat. Kolegyně, která má nastoupit na moje místo se na to moc netváří. Je jí zatěžko chodit na porady a ochotná je… no comment…
Ale ať si to zařídí jak chtějí.
AAhojky, zdravím všechny nové i stávající maminky. Já se přiznám, že my už máme asi vše, jen to pak vyprat, poupravovat a kočár dovést až po narození, stejně tu není místo, v předsíni nám stojí golfáč. A postýlku máme Terezčinu a uvidí se jestli se bude stavět ještě jedna nebo se bude dědit. Až co na to Terezka.