Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
28.2.10 08:38

Krásné nedělní dopoledne :mavam:
tak holky dneškem se asi zařadím do klubu bez vložky do podprdy ani ránu :-(
Sem se ráno natáhla k chůvě na primě a najednou triko mokrý, žádná prdel sem čuměla jako blázen ale je to tu :nevim:
no doufám že to nebude bývyt nějak extrémní
jak to máte vy co už tyto problémky řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.2.10 10:11

ahojky
Kajjko neporadím nemám s tím vůbec zkušenost.....ani když už čekám 2.mimi......mlíko mi neteklo skoro vůbec ani co by kojící.....použila jsem necelé 1 balení vložek do podprdy tak teď mám zásobu z minulého těhu.....a zatím je nepotřebuju

včera tu někdo psal jak je to super jak si tu budeme vesele a hodně psát o mimiskách - jsem zvědavá jak nám to půjde a jak nás broučkové zaměstnají.....ale rozhodně to bude výhoda - protože bude kupa probllémů s kojením, bříškama apod…a pak dobrá rada nad zlato když dítě řve…holky hezkou neděli....... :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
28.2.10 10:44

Taky zdravím při slunečné neděli,
Kaji,taky ti neporadím,neboť jak psala Verča,taky s tím zatím problémy nemám,a ani u dětí jsem neměla.
Vložek do podprsenky jsem taky moc nepotřebovala. :nevim:

Já nemívala prsa nalitý,mně se mlíko dělalo při kojení.Takže ani neznám a závidím ty velký prsa. :roll:

Mladé jsem uvařila čínu,a jdu se pomalu chystat ke tchýni,a že se mi chce.Co bysme neudělali pro děti :pankac:

Tak mrknu jak dojedem.Mějte krásný den. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
28.2.10 11:02

Ahoj holky, zdravím při neděli :wink:

Venku je fakt krásně, sluníčko, snad už je to fakt jaro a ne že se zase bude ochlazovat, jak říkají :cert: Akorát když člověk nesmí ven, je to trochu na palici… :-(

Holky, vy co jste na nemocenské, jak to máte s vycházkama, máte některá neomezené? Doktor mi tvrdil, že to u těhotných nejde, ale našla jsem spoustu diskuzí, kde mají těhule neomezené vycházky. Já bych je opravdu uvítala, nejde mi ani tak o všední dny, to se projdu a něco povyřizuju, ale hlavně o víkendy! Byli jsme zvyklí minimálně co druhý víkend odjíždět z Ostravy, když už tak k tchánům do Zlína. Manžel tam jezdí často, pomáhá jim a mě trápí, že musím trčet doma! Prostě jsem z toho úplně na palici, dokonce uvažuju, že se vrátím do práce jen kvůli tomu, abych mohla na víkend pryč, ale vím, že je to blbost a risk. A co teď s tím? Risknout to a odjet? Co když přijde kontrola? Prostě nevím si rady. Budou velikonoce a strávit je sama fakt nechci…poraďte prosím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.2.10 11:06

Hezké prosluněné nedělní dopoledne,
teď jsem vyžehlila vrchovatej koš prádla a jsem totálně grogy :-? ještě jsem chtěla uklidit koupelnu, ale budu ráda, když uvařím :roll: A to zítra nastupuju na tu brigošku, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu.

Res tak to, co ti provedl manžílek v pátek, tak to já zažívám snad denodenně… hraje hokej, takže 6dní v týdnu má trénink,nebo zápas, já sama doma u TV a je mi smutno, až je mi do breku. vždy mi „slíbí“, že přijde hned po… NIKDY se tak nestane - chodí domů kolem 22h. a smrdí hospodou :evil: a mě to pěkně vytáčí a musím se kvůli tomu rozčilovat a řvát na něj, i když je mi to bohužel prd platný :-( … Ale jak Ti dal včera přednost před kámošama, tak to je fakt od něj hezkýýý!

Samozřejmě zdravím novou těhulku :mavam: !!! Dávej na sebe pozor - uvidíš všechno dobře dopadne :wink:

Káji koukám, že máš fakt skvělýho chlapa, kterej se tě zastane i před vlastní matkou - to je super, to je málokterej maminčin chlapeček… Jinak, škoda, že mu nevyšla práce, snad se najde brzy jiná.
Já se zatím do klubu nezařazuju, ale vím, jak u 1.těhu,mě to teklo od 4.měsíce. Vložky jsem teda používat nemusela, ale podprdu jsem prala každé 3 dny a v noci kola na triku - normálka, ale nedovedla jsem si představit spát v podprdě. Po porodu mi tolik mlíko neteklo - takže 1 vložky za den…ale každá to má určitě jiný.

Simčo s nastěhováním tchýně - po Vánocích se nějak neshodli s tchánem a „utekla“ z domu, a samozřejmě hledala azyl u nás ve 3+1… Prej než si něco najde. Tak ji manža slušně odmítl (nedovedli jsme si to představit,je hrozně ukecaná,a všechno mele furt dokola - a kam bysme ju uložili?), přespala u kámošky a napsala manžovi, že ju odkopl jak psa. No hrůza - ty tchýně…Dnes dělá, jakože se nic nestalo…

Zatím pa, jdu vařit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
28.2.10 12:00

Ahoj holky, tak jsem se po dlouhé době opět odhodlala něco napsat. Vím že jsem toho doposud moc nenamluvila,ale to bude asi tím že v práci jsem celý den u počítače a pak doma radši jdu ven s hafíkem nebo dělám jiné činnosti než surfovat po netu.Ale dnes mám líné ráno, mám dnes totiž 30.narozky a tak si tak přemýšlím o životě a pročítám vaší diskusi. Chodím sem číst často ale nějak jsem nestíhala nikdy nic psát. Některé vaše problémy mi silně připomínají ty moje. To mě trochu uklidňuje, že v tom nejsem sama…

Martinecko, koukala jsem do tabulky a vidím že taky čekáš Adámka a jsi z Prahy :) to jsme na tom stejně.

Kajko, s tebou mám zas stejné datum porodu 9/6!

No, začínám o tom nějak víc uvažovat a začla jsem nakupovat věci. Většinu sice podědím po starší ségře co má už dvě děti (oblečky, kočárek, vanička atd..),ale včera v Malvíkovi v Hostivicích jsme pořídili kojící polštář (http://www.malvik.cz/…kcni-polstar ) a nosítko od Lodgera (http://www.malvik.cz/…itko-a-fusak ) no a dostali jsme zadarmo rychlozavinovačku jako dárek, ale to jsem vám sem už psala.

Ještě jsem se holky chtěla zeptat, zda má některá z vás za partnera cizince a jak bude řešit jeho přítomnost u porodu? Já se začínám bát že nebudu schopná komunikovat francouzsky a tak velmi vážně uvažuju o doprovodu duly. Kamarádka teď rodila s partnerem a dulou a moc si ji chválila. Jak jste na tom vy?

A Res, mohla bys mě prosím taky napsat do té tabulky?

Přeji všm krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
28.2.10 15:37

Krásnou nedělní odpolední siestu :mavam:

Kajji, mně mlezivo neteče, ale s Terlou si o tom můžeš pokecat, té taky teče :-)

Katko, tak přesně to znám. Hospodu už nemůžu ani cítit a když přijde načichlej, tak… :poblion: Fuj hnus. Nebo když mu tahne z huby, to taky stojí za to :zed:

Leni, taky by mě zajímalo, jak to je. Když já se na to vždycky zapomenu své dr zeptat :-( Snad na to příště nezapomenu.

Evičko, no jasně že tě do tabulky přidám! Napiš mi své údaje do vzkazíku a při další aktualizaci tě ráda přidám! :wink: Jinak já mam manžu čecha, tak neporadím :nevim:

Jak jsem si včerejšek vychutnala v manžovo náruči, tak teď tu zase hniju sama. Máma odjela do Plzně a před chvilkou odjel táta s manžou na nákup. Si říkam, že to musim zvládnout, prostě musim! :lol: Ale je mi smutno, když se nemůžu pořádně hýbat, jinak mě začne bolet a píchat v břiše, procházka nepřipadá v úvahu a co teď… Odjeli akorát co jsem si na PC všechno dokončila a návštěva odjela. Bezva… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
28.2.10 16:02

Ahojky
moc vás všechny po dlouhé době zdravím. Vůbec jsem vás nestíhala dočítat, tak jsem tady chvilku nebyla, třeba se do toho zase dostanu :oops: :-D
Jinak u nás teda změna čekáme chlapečka, jméno teda velká neznámá :roll: Vyšly nám blbé výsledky tak jsem byla na amniu, ale naštěstí už máme i výsledky tak dobré.
Vidím, že už tady pomalu nakupujete. No já jsem si myslela jak to budu mít jednoduché, že nebudu nakupovat, tak budu - teda už jsem začala :lol:
Kajji tentokrát mi nic zatím neteče a při prvním těhu jsem na tom byla podobně, taky jsem pak měla mlíka jak … 8-o bych nakrmila 3 děti a vložky do podprdy jsem si nestíhala vyměnovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
28.2.10 16:33

Ahoj Macíčku, už jsme si říkaly, kde jseš! Jsem ráda, že je všechno ok i když si musela na amnio… Na druhou stranu, větší jistotu už mít snad nemůžeš, že je všechno v poho a že čekáš nakonec chlapečka. Téda tohle až si přečte Pajka, že narostl, to s ní šlehne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajuša15
28.2.10 17:41

nešlehne,nešlehne,dorůstat můžou,jen nééé upadávat a já už se nebojím,máme kule jako bejk,mám to na dvd přes celou obrazovku aji se zvonečkem,už jsem klidný koktore,už nebojím že upadne,jupíííí zdravímmm čtu,ale není čas.RES s hospo chápu a v tom případě jsem histerycká taky,nedovedu se ovládnout,v noci čekám,bije mi srdce,bolí žaludek a zuřim,ale je tomarny,je tomarny,je to marny.A můžeš to říkat pořád,nechoď na tu točnu.....zdravím Macka a těším na vás do procesu,to mám na víc času a ještě placenýho.Zatím pa a gratuluji a ležet a hladit

• Citovat
  • Upravit
Pajuša15
28.2.10 17:42

koktor je doktor :oops:

• Citovat
  • Upravit
5321
28.2.10 17:49

Ahojky, co se týče výcházek já mám neomezené, ale u prvního těhu jsem měla jinou doktorku a kratší vycházky, ale když jsem chtěla na víkend pryč, stačilo ji říct a ona to dopsala myslím do neschopenky od kdy do kdy na jaké adrese a v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
28.2.10 18:09

Tak sem zase tu
tak sem si teď objednala těhu podprdu a pro jistotu asi půjdu koupit ty vložky do podprdy. Nevím jek moc to poteče a jak moc mi to bude vadit, ale s proteklýma flekama na triku a tak bych nemohla chodit
v noci se to snese ale přes den nee :-(
No tak zítra zase do hokny ale v úterý mám volníčko kvůli té KO tak mi držte palečky ať je to lepší jak minule :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
28.2.10 18:33

Ahoj holky,
tak jsem zase doma od tchyně.Přežila jsem ve zdraví,uf :twisted:
Ale malej spokojenej,zbožňuje babičku,jen kdyby na něho měla víc času. :pankac:

Leni,já mám vycházky od 14-18 hod.Takže taky nic moc.V týdnu můžu kakoliv,doktorka mi to kdyžtak omluví,horší jsou ty víkendy,jak říkáš.Ale byla jsem dnes i minulý týden venku dřív a dobrý.
Já myslím,že na těhule kontroly snad ani nechodí. :lol:

Zdravím po dlouhé době Macíka i Evičku :-P :-P  :-P

Kaji,v úterý budem určitě držet vše co půjde,a uvidíš,že to bude lepší.A pokud bude Nelinka zlobit,tak zůstaneš mezi námi doma. :srdce:

Jdu dat malýho spinkat,a budu fandit Bauerovi.
Ještě mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.2.10 18:51

s vycházkama to záleží na tom co doktor napíše.....a asi i na lokalitě.....běžně kontroly na těhule asi nechodí…když jsem čekala ´Báru tak jsem měla 4hod denně a musela jsem to dodržovat protože mě doktorka varovala že těhule kontrolují…zrovna dělal kontroly nějaký blbec…obvykle se dá v týdnu dopo domluvit s dr že kdyby něco dopíše že jste byli na ko ale o víkendu to je horší.....doktor může napsat u dlouhodobé neschopenky nějakou změnu - př. víkend jinde ale záleží asi na něm a taky na důvodu neschopenky a může i na té lokalitě…př když budete chtět jet z Aše do Ostravy a máte klidovější režim tak to asi taky nenapíše.....takže ptát se doktora a je to a držím pěsti at je vstřícnej a ochotnej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí