Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holčiny, zdravím při pondělku ![]()
A hlásím, že jsem přežila dnešní návštěvu na ORL bez úhony
- dutiny prý lepší, tak jsem dostala další kapky a antibiotika ve spreji a kontrola za týden, s tím, že snad už punkce nehrozí ![]()
Jinak dneska jsem musela vstávat v 7!!!! a po tom lenošení minulý týden mě musel přítel z postele tahat téměř násilím…
![]()
K pupíkům, mně přijde, že už ho mám faaaakt velikej, ale jsou lidi, kteří si ještě nevšimnou, že jsem těhule!!!
Ale zase je fakt, že to občas docela dobře maskuju oblečením
Jinak jsem přibrala 4kg, mám pocit, že teď nějak nepřibírám, protože hrozně málo jím - prostě se do mě normálně velká porce jídla nevejde… nemáte to taky některá?
Jo a musím se pochlubit, máme už objednanou soupravičku na postýlku, pak budu mít díky vám i soupravičku do porodnice - od Lindunky
a taky jsem objednala nějaké plínky… Ale pořád mám pocit, že mi toho děsně moc chybí… ![]()
Tak hezké dopoledne všem, tady sice fučí, ale jinak nádherně slunečno a modrá obloha ![]()
Ajka: no tak budeš mít doma dva pořádný chlapy ![]()
mrkni k Resaraně do podpisu má tam odkaz na naši červnovou tabulku a pošli jí zprávičkou údaje co je potřeba na to aby tě do tab. zapsala
už je nás tam docela dost a přesila klučíků se s vaším Danielkem ještě zvyšuje ![]()
Hes: jj taky toho najednou nesním moc ale jím častěj takže to doháním, jak mám prázdnej žaludek je mi blbě ![]()
ale to se moc často nestává ![]()
Kájí, moc děkuju ![]()
Ps. ze mě už je taky továrna na mlíko
. Ale zatím jen při zmačknutí, ikdyž dneska i bez něj
. Doufám, že se to ještě nějakou dobu nebude stupňovat .
jo tak to taky doufám jak říkaj holky tady né prsa ale už prasa
a začínám si to myslet taky
zatím to teda neteče moc extrémě ale kdo ví co ještě do porodu bude ![]()
Ahoj holky ![]()
tak koukám, že nejsem sama kdo pěkně kyne
mám 97cm přez pupek a skoro už se ani pořádně neohnu
musím na kolena ![]()
Jinak také vítám nové těhulky ![]()
A co ti vaši prckové, už vidíte jak kope?
Já jsem minule pozorovala svoje břicho, to byl zážitek
pěkně se mi tam obracel, byl jako vetřelec ![]()
V pátek jsem viděla švagrový holčičku, je jí necelý měsíc a je úžasná…
hned jak jsem si jí půjčila mě poblinkala
ale jinak je zlatá a krásně malinká
jsem z ní byla celá hotová!
A teď se hrozně těším až prďolu taky vyprdnu ![]()
Capri jj já když vidím někde nějaký dítě, tak sem hotová
můj už se mi aj smál když sem u obchodu čuměla do kočárku jak tam vrnělo mimčo, no mateřský pudy se hlásí
tomu se nedá zabránit
a já budu asi z Nelinky posraná, děcka miluju ![]()
Ajka:Ahoj zdravím nové příchozí,já tu jsem taky jen pár dní.
Jinak s tím jídlem,no u mě to docela kolísá.Jeden den bych sežrala na to přijdu a další den jím strašně málo,přibrala jsme zatím jen dvě kila ale jsem docela macatá takže i dvě kilča mi vadí ![]()
Jinak přes břicho mám 106 a začínala jsem na 98
.
když jsme u toho nakupování pochlubte se co už máte.
Já mám hodně oblečků ještě po synovi a nějaké dokoupené ale to opravdu málo,spíše do porodnice atak.Jinak ted hodně nakupuju hračky
,kojící polštář,dvě postýlky (máme patrový dům),přebalovací pult a ted už objednaný kočár.Bude z druhé ruky ale moc se na něj těším.Hodně věcí jsem dostala jinak bych to asi ještě neměla ![]()
Ted koukám po odsávačkách a teda to jsou fakt pálky,chtěla bych tu pákovou,tu jsem měla u syna a byla jsem sní moc spokojená.Tak jsem se pochlubila a ted vy.
Kajjko,
tak to jsme na tom s našim taťkou stejně, on taky kouká do těch kočárků a usmívá se na ty mimi ![]()
A já se mu musím vždycky smát
je to hrozně roztomilý!
No jo, hormony! ![]()
Cinimini: mrkni nám do albíček máme tam toho každá už docela dost nafocenýho ![]()
ciniminisek: Ahojky a děkuju za přivítání ![]()
S macatostí jsme na tom asi podobně
. Už mam přes břicho 105 cm
, hodně jsem přibrala před otěhotněním, stres v práci a taky, že se mimi nedařilo, no jo no povedlo se až po 3 měsících dřiny. Jsem prostě rozmazlenej jedináček, co musí mít vše hned.
K těm nákupům, já začala tak nějak od začátku těhu, ale pokaždý jsem měla výčitky kvůli pověrám, že to nosí smůlu atd. Ale kašlu na to, takže už mam vedle postele složenou postýlku
. Teď mi má přijít komoda ze který uděláme přebal. pult ( přímo komodu s pultem kupovat nebudu, 6 lutrů ?? ani omylem!
), takže mam objednanou skříňku za 3 litry a na to se hodí pult zvlášť
. Autosedačku dostal Danís k Vánocům od mýho přítula, minulý týden jsem koupila klokanku, sterilizátor do mikrovlnky, plyšáky za litr
. Jinak jsme zjistili, že máme nějak málo oblečení na prcka
. Takže mě čeká dokupování, ikdyž s tou mojí nemocenskou nevim, nevim
. Minulý týden jsem na emiminu objednala set do kočárku, kapsář na postýlku a super bodýčko :
Jestli Danís bude stejně uřvanej, jako jsem byla já a Zdeněk ( přítul ), tak se bude hodit ![]()
Jee holky, už mam vybranej kočár, splňuje všechno, co chci až na tu cenu, u tý mam pochybnosti a obavy, aby mi hned při první vyjíždce neupadlo kolo ![]()
http://www.batolatko.cz/…ESTU-MF-DNES-!!!,2318.html
Kájí, do týhle diskuze se nedají házet odkazy na stránky s e-shopem? ![]()
ahoj,zdravím novou holčinu a Simčo to je jasné že porovnáme pupky,já se radši už neměřím,ale 105mám určo ![]()
Káji,my máme prasátka z kterých je aspoň užitech,to ty tvý jsou horší to je fakt,ale nerozčiluj se,mě teď volala mladá ze školy,že ty rodiče té holčičky co mám prasklej displej na mobilu si počkají na to,až dojedu ke škole a ulomí mi prý zrcátka aspoň,tož to mi hlava nebere,asi nějací chudáčci.To udělaj jednou a já jim tím gazíkem přejedu škodovku ![]()
Ajko když mu říkáte Danísek proč né rovnou Denisek,jo jo,jsi šikula,máš metřík tak neřeš,jsou tu i tací co ani metřík sami neudělají ![]()
Určo dají už tu bylo mega odkazů na různý bazárky a obchůdky zkus to znovu ![]()
mě se taky stává že to blbě napíšu a pak to nejede ![]()
Jee Kájí, ty budeš mít Nelinku a já chtěla Ellinku