Poradna duly
Jana Čurdová
neboj s tím jak mám zažitej pracovní proces a vstávám podle něj i o víkendu, protože mě nebaví a ani to není nic příjemnýho se furt převalovat, tu budu strašit i na neschopence
asi si o ni řeknu rovnou
můj na mě sice hleděl jako že jak to vím že ji dostanu, no nevím jak to myslel ale nemíním po tom pátrat
a hlavně nechcu ohrožovat Nelču, v práci je toho až moc a stresy jako prase…no snad to můj nějak pobere
je poslední dny nějakej mimo asi ho ta práce hodně sere a má asi strach jestli vyjdem
ale to já už mám spočítaný, prostě se to nějak udělá ![]()
Káji jasně,mě by mudr taky dal neschopenku jen říct,vždy se ptá,až toho budete mít plný zuby řekněte,takže je možné,že po mě říďa vyjede a druhej den budu doma,jenže zrovna to si asi uvědomuje a co to ví,že těhu,dělá že tu skoro už ani nejsem,prostě mě najednou po x letech nedusí,a já se tady plácám,udělám si svoje,ale nevyšetřuje.Tak bych chtěla dožít tady do důchodu,ale jestli se sem vrátím tak to začne nanovo.Teď čekám na chlapa a jedem dom,Gábi už tady znuzená,Kája taky,z dlouhého sezení mě kope do močáku,už ať ležím.To tak půjdu jen se psem,usmažím řízky a jdem zas ležet,a pořád dokola,strašnej kolotoč.
Jo a možná nebude FREYA,ten v Přerově dolšel bez nánožníku na sporŤák a pláštěnky,a v Ostravě už je vyprodanej,tak začínám mít strach.tak papa
Ahoj holky,
tak jsem byla v práci, oznámit ředitelce, že na návrat už to nevypadá…
Docela mě překvapil hodně vstřícný postoj, že chápe, hlavně ať jsem já i malý v pořádku, takže se mi trošku ulevilo a nemám hned tak špatný pocit. Holt člověk míní, život mění. ![]()
Ajko, já asi taky jdu do Firkonu, ale Verano. A z batolátka ty odkazy fakt blbnou. ![]()
Evi taky mám objednanou tu podložku s medvídkem na měsíčku, akorát modrou.
A taky čekám během týdne tři balíčky, včetně polohovacího lehátka Fisher Price, které jsem sehnala skoro nepoužité za 750,–. Takže radost a moc se těším. ![]()
Kajko rozhodně radši na nemocenskou, než ohrozit Nelču. Prostě už to do mateřské přece není taková doba (u tebe navíc ještě skoro o měsíc míň), tak to se nějak zvládne. A v práci se bez tebe musí holt obejít. Mysli hlavně na malou! ![]()
Ahojky Leňi, Verano se mi vzhledově taky líbí, ale chtěla bych nafukovací kolečka, který nejsou otočný, to je jedna z mých podmínek no. Jinak by se z toho ten muj zbláznil
. Zkoušeli jsme kočár s otočnýma kolečkama v obchodě a vůbec se mu nelíbil. Jediný, co ho nadchlo byl kočár s volantem nebo co to bylo
. No a potom si všiml ceny a měla jsem pocit, že se ho začal štítit
.
No mě se na batolátku líbí, že mají i kamenný obchod, který neni moc daleko od nás, takže se tam příští měsíc vydáme ![]()
Holky nevíte, jak dlouho trvá dodání z ebutiku? Objednala jsem si od nich věci poprvé a to minulou středu a pořád nic ![]()
DevilAjka píše:
Ahojky Leňi, Verano se mi vzhledově taky líbí, ale chtěla bych nafukovací kolečka, který nejsou otočný, to je jedna z mých podmínek no. Jinak by se z toho ten muj zbláznil. Zkoušeli jsme kočár s otočnýma kolečkama v obchodě a vůbec se mu nelíbil. Jediný, co ho nadchlo byl kočár s volantem nebo co to bylo
. No a potom si všiml ceny a měla jsem pocit, že se ho začal štítit
.
No mě se na batolátku líbí, že mají i kamenný obchod, který neni moc daleko od nás, takže se tam příští měsíc vydámeHolky nevíte, jak dlouho trvá dodání z ebutiku? Objednala jsem si od nich věci poprvé a to minulou středu a pořád nic
Aji, u ebutiku záleží, jestli mají ty věci skladem, nebo ne, jinak tuším klidně i 14 dní. Někdo to zas měl do dvou dnů. ![]()
Leňi, já si právě kvůli kratší době vybrala věci, který měli skladem. Už takhle je to čekání pro mě hrozný
. Proto radši nakupuju v obchodech. Sice je to dražší, ale můžu si na to sáhnout a hlavně hned přitáhnout domu ![]()
DevilAjka píše:
Leňi, já si právě kvůli kratší době vybrala věci, který měli skladem. Už takhle je to čekání pro mě hrozný. Proto radši nakupuju v obchodech. Sice je to dražší, ale můžu si na to sáhnout a hlavně hned přitáhnout domu
Aha, no tak to nevím, ale taky se u nich chystám objednávat, tak uvidíme.
Každopádně od středy to mi přijde ještě dost brzo. Já na dodávku z batolátka třeba čekala týden.
Holky, už je mi zase blbě a břicho jak šutr
Když si lehnu, tak se mi chce zvracet a píchá mě v boku, já už nevím jak dál… ![]()
Resarana píše:
Holky, už je mi zase blbě a břicho jak šutrKdyž si lehnu, tak se mi chce zvracet a píchá mě v boku, já už nevím jak dál…
Sárinko, vydrž, lehni si a zkus to rozdýchat, je to hnus, já vím, ale musíš to zvládnout, kvůli Kačce
Myslím na tebe, drž se! ![]()
zdravím,
vůbec si z toho kvanta nic nepamtuji, tak jen
res - držím palce, ať je ti brzy lépe!!!
vítám nové těhulky
marti - postýlka krásná!!
web - držíme palce na zítřek ať je to ta holčička!!
kolostrum - už zase neteče
váha - 8 kg navíc
Leni a Radko, dík, snad to brzy přejde, už mě to dost unavuje
A to jdu zítra na to OGTT
Navečer je to nejhorší, to mě to chytá nejvíc a dnešek není výjimka
Budu muset zavolat doktorce, to se fakt nedá…
Leni, právě že když si lehnu, tak je to ještě horší, tak už nevím
Kačka je můj největší držák, kvůli ní zvládnu všechno
Manža se mě nevšímá, kouká na Matrix, předtím koukal na fotbal, ani jedno pro mě. Tak nevím co budu dělat, čím se zabavím. Už mě ani ten net nebaví (vlastně nic) a to je co říct ![]()
Veru, na zítřek držím palečky, ať je to Jessica ![]()
A váha +7kg a furt to jde nahoru i když bříško neroste. Ale vyjít schody, to už je docela makačka ![]()
RES - zavolej k dr a případně tam zajdi.....seš vzorná????ležíš???? jestli ne tak lehni,.....já jak to začnu flákat hned je to znát…třeba Ti dr zvýší hořčík…kolik toho bereš????? Tvoje nálady a stavy máme všechny…ono to přejde…navíc na mě působí blbě i to že už jsem týden nebyla venku
![]()
je to dlouhý a nudný.....ale co se dá dělat.....nejsi sama kdo se musí jen válet, koho rozčiluje chlap a vlastně všechno.....držím pěsti.....ono to uteče neboj neboj a pak budeme na pupíky vzpomínat…
Res,k dr.určo zavolej.Budu držet palečky na tom OGTT,já jdu ve čtvrtek.Tak hlavně na sebe dávejte holky pozor.
Veru ,budu držet vše co můžu,abys zítra krásně viděla Jesicu.Už se těším na fotečky.
Jdeme si s Natuš taky lehnout,nějak mě píchá na pravé straně.Tak všem dobrouuuuuuu
![]()
ahoj těhulky, já už od 3h nespím
, nevím proč, prostě to nejde ![]()
web dneska je velký den D, at už to bude princezna nebo ne, hlavně at je všechno OK ![]()
mlezivo mi teklo už od cca 20tt a ted zase skoro nic tak nevím, kajko já to řešila různě, i papírovma kapesníkama
, na vlozky to zase nebylo ![]()
a všem co to teče, hlavně nemačkat, já dostala od dr. zjeba, že se tim může vyvolat předčasný porod
![]()
váha já mám nahoře necelé 4kg, břuch 97cm, už se moc neohýbám nejde to
![]()
vycházky mám od 8 do 20, ale někdy nedodržuju a zatím tady nikdo nebyl…
kajko na práci se vy… tvrdnutí bříška je taky ze stresu a fyzické námahy hlavně… oni se zařídí neboj ![]()
vítám nové těhulky ![]()
včera jsem byla na KO a všechno OK podle dr. UZ se samozřejmně nekonal
, jako vždy
, dostala jsem žádanku na cukrovku blééééééééééééé ![]()
a na vyšetření v 30tt na veveří… nějak to letí
![]()
Ahoj Teri
tak jsem myslela jak tu budu první a ono nic ![]()
taky nějak nemůžu spát a tak jdu dát na mimibazar nějaké inzeráty.....včera jsem tam pokoupila nějaké oblečky.......a tak musím konečně něco prodat.....nakupuju modrou a prodávat budu růžovou......Holky kdo by sháněl něco na holčičku, je to po 1 děcku ozvěte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teri dlouho jsi tu nebyla..už jsem si říkala že nějak chybíš.....
hlavně že je vše ok ![]()