Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Holky ![]()
tak sem zase tu ale z domova ![]()
Verčo a nechceš nám ty oblečky hodit aj sem do albíčka???
Hezké ráno holčinky ![]()
Díky za podporu! Teď vyrážim na ten test, tak pak hodím echo, jaké to bylo
Se mi tam nechce a je mi hrozná zima už doma
Bez zimní bundy ani ránu. Tak mi držte palce, ať jim to tam moc nezašvíkám
![]()
Res budem na tebe myslet já jdu až příští úterý na tu cukrovku ![]()
Jéé,raní ptáče dál doskáče,Káji že nespíš,ahoj RES,tak držím palečky ať nevrhneš
Já úplně zapoměla Káji že jdu dnes s mladou na alergologii na 13h,takže tam budu ve stejné budově co WEB,akorád dřív asi,pak budu muset šmatlat do 4h někde po TESCU snad a čekat na vás,to padnu za vlast ještě než dojdete.Držím pěsti ať u doktora dobrý a písni,co ta WEB ozvala se???Jdu dočítat.pa
A nic Káji,nebyla tu viď?Ozvala se ti VErča???No v každém případě to bude dlouhej den,protože jsem otočila kalendář na tento týden až teď,tak jsem si nevzala gazika a jela s manžou služebním a teď jsem v prdeli jak Baťa s dřevákama,budu čekat na vás bo ta alergologie mi úplně vypadla z hlavy.Sakra. ![]()
Ahojky Paji no Verča se neozvala a já asi nebudu moct dofrčet
manža dneska musel jít do práce a já sama nemám jak dojet ![]()
no a hlavně jestli mi dr dá tu neschopenku tak asi budu muset jít předat věci z kanclu ![]()
Přeji krásné ránko,u nás svítí sluníčko ikdyž auto mám zamrzlé ![]()
Včera jsem pěkně vytuhla,pak jsem jela do školky,nakoupit a vytuhla jsme do sedmy hodin.Vykoupali jsme se,navečeřeli a asi v devět jsem šla spát zase.Měla jsem šílenej bolehlav a ještě to pořádně nepřešlo.Dneska přijela k nám do města teta kterou jsem dlouho neviděla tak se za ní chystám.
Res:držím palečky!!!
Pokusím se dneska taky něco nafotit nějakou tu výbavičku at nejsem pozadu ![]()
Ahoj holky, taky přejeme pěkný ráno. U nás taky svítí sluníčko, ale nevím jak je venku. My chodíme na procházku až po spaní a spojujeme to i s nákupem. Včera i dnes dopoledne dělám pořád nějaký jarní úklid, asi tím sluníčkem, co na mě nějak jarně působí. Ještě ty okna a záclony a bude hotovo.
cinimini.....já taky nemám nic v albíčku a asi to ani hned tak nebude…mám klidový režim a protože jsem se vrhla do nákupů a není moc za co a chci v podstatě obměnit barvy tak musím prodat nejdřív po Barče…takže nejdřív musím nafotit to…ale je toho halda…a pak konečně nafotím věci pro Lukáška…
říkám si jak je tu dnes mrtvo…a ono není ani 9…já zapomněla kolik je, vstávala jsem po 5 tak mám pocit že už bude nejmíň 10-11
holky hezký den a užijte si sluníčka…kdo můžete
![]()
Krásné dopoledne plné sluníčka holčiny
![]()
Res,budu moc držet pěstičky,ať to není tak zlé.
Jak jsem psala,já jdu ve čtvrtek.Tak se drž ![]()
Veru,budu dnes držet všechno co můžu,ale ať už to dopadne jakkoliv,hlavně ať je všechno v pořádku.
Budu netrpělivě čekat až se ozveš
![]()
Kaji,ty už moc neriskuj,a tu neschopenku si radši vem.Do mateřské to máš stejně co by dup
hlavně ať je Nelinka a maminka v pořádku.
A jinak se holky taky šetřite
![]()
já chci taky umýt okna
![]()
aaaaaaaaaaaaaaach jo…ale hold smůla…musím až se bude někomu chtít…jednak bych sama neměla odvahu a manžel by mě přetrhl…pořád mě nutí dodržovat klid......myslí to dobře ale je to na palici..... ![]()
Je lepší mít špinavý okna a zdravý mimi, ne? Já stejně přemýšlím, že si nechám sundat záclony až se manžel vrátí, abych se moc nenatahovala a okna umyju a zase si záclony nechám pověsit. Proč riskovat kvůli takový věci jako jsou okna, ne?
Stačí když člověk dělá vše doma, venčí psa a stará se o malou, ne? I tak je toho hafffl.
DevilAjka píše:
Ahojky Leňi, Verano se mi vzhledově taky líbí, ale chtěla bych nafukovací kolečka, který nejsou otočný, to je jedna z mých podmínek no. Jinak by se z toho ten muj zbláznil. Zkoušeli jsme kočár s otočnýma kolečkama v obchodě a vůbec se mu nelíbil. Jediný, co ho nadchlo byl kočár s volantem nebo co to bylo
. No a potom si všiml ceny a měla jsem pocit, že se ho začal štítit
.
No mě se na batolátku líbí, že mají i kamenný obchod, který neni moc daleko od nás, takže se tam příští měsíc vydámeHolky nevíte, jak dlouho trvá dodání z ebutiku? Objednala jsem si od nich věci poprvé a to minulou středu a pořád nic
Ahoj Ajko, také to řeším, objednávala jsem soupravičku z ebutiku 9. února a ještě teď nic
Psala jsem jim už maila, odpověď sice přišla - v pondělí odesíláme - ovšem zapoměli napsat které pondělí ![]()
ahojky jsem z5, nakonec jsem ještě na chvilku k ránu usnula, ale řeknu vám je to opruz koukat v noci do zdi, když vedle vás se v klídku spí .....
já jdu na ten test cukr. taky ve čtvrtek na 8H, tak pak napíšu jestli ten blevajz neskončil na podlaze
evi kam ty jdeš, já do juliánova…
jsem zvědavá na web, mám takové tušení že tam narostl
![]()
včerejší prohlídka byla dobrá, klasické roste dobře, drží dobře, přijdte za měsíc
, bez rengenu bez ničeho, jen prohmat ![]()
kajko, nemáš spočítaný kdy jdeš na mateřskou???? mě se to nechce počítat, máme stejný termín, ale mrknu do kalendáře, myslím, že ještě někdo spal termín 9.6.
ale už nevím kdo…
kdo jste z brna, prý je někde zelnáku dobrej obchod s plínama různýma a hodná pani prodavačka co poradí, nevíte???????