Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
2.3.10 06:18

Ahojky Holky :mavam:
tak sem zase tu ale z domova :wink:
Verčo a nechceš nám ty oblečky hodit aj sem do albíčka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
2.3.10 06:29

Hezké ráno holčinky :mavam:
Díky za podporu! Teď vyrážim na ten test, tak pak hodím echo, jaké to bylo :poblion: Se mi tam nechce a je mi hrozná zima už doma :mrgreen: Bez zimní bundy ani ránu. Tak mi držte palce, ať jim to tam moc nezašvíkám :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.3.10 06:39

Res budem na tebe myslet já jdu až příští úterý na tu cukrovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
2.3.10 06:52

Jéé,raní ptáče dál doskáče,Káji že nespíš,ahoj RES,tak držím palečky ať nevrhneš :lol: Já úplně zapoměla Káji že jdu dnes s mladou na alergologii na 13h,takže tam budu ve stejné budově co WEB,akorád dřív asi,pak budu muset šmatlat do 4h někde po TESCU snad a čekat na vás,to padnu za vlast ještě než dojdete.Držím pěsti ať u doktora dobrý a písni,co ta WEB ozvala se???Jdu dočítat.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
2.3.10 07:00

A nic Káji,nebyla tu viď?Ozvala se ti VErča???No v každém případě to bude dlouhej den,protože jsem otočila kalendář na tento týden až teď,tak jsem si nevzala gazika a jela s manžou služebním a teď jsem v prdeli jak Baťa s dřevákama,budu čekat na vás bo ta alergologie mi úplně vypadla z hlavy.Sakra. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.3.10 07:13

Ahojky Paji no Verča se neozvala a já asi nebudu moct dofrčet
manža dneska musel jít do práce a já sama nemám jak dojet :-(
no a hlavně jestli mi dr dá tu neschopenku tak asi budu muset jít předat věci z kanclu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
2.3.10 08:28

Přeji krásné ránko,u nás svítí sluníčko ikdyž auto mám zamrzlé :-)
Včera jsem pěkně vytuhla,pak jsem jela do školky,nakoupit a vytuhla jsme do sedmy hodin.Vykoupali jsme se,navečeřeli a asi v devět jsem šla spát zase.Měla jsem šílenej bolehlav a ještě to pořádně nepřešlo.Dneska přijela k nám do města teta kterou jsem dlouho neviděla tak se za ní chystám.
Res:držím palečky!!!
Pokusím se dneska taky něco nafotit nějakou tu výbavičku at nejsem pozadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 08:48

Ahoj holky, taky přejeme pěkný ráno. U nás taky svítí sluníčko, ale nevím jak je venku. My chodíme na procházku až po spaní a spojujeme to i s nákupem. Včera i dnes dopoledne dělám pořád nějaký jarní úklid, asi tím sluníčkem, co na mě nějak jarně působí. Ještě ty okna a záclony a bude hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.3.10 08:50

cinimini.....já taky nemám nic v albíčku a asi to ani hned tak nebude…mám klidový režim a protože jsem se vrhla do nákupů a není moc za co a chci v podstatě obměnit barvy tak musím prodat nejdřív po Barče…takže nejdřív musím nafotit to…ale je toho halda…a pak konečně nafotím věci pro Lukáška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.3.10 08:51

říkám si jak je tu dnes mrtvo…a ono není ani 9…já zapomněla kolik je, vstávala jsem po 5 tak mám pocit že už bude nejmíň 10-11

holky hezký den a užijte si sluníčka…kdo můžete :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
2.3.10 08:52

Krásné dopoledne plné sluníčka holčiny :lol: :lol:

Res,budu moc držet pěstičky,ať to není tak zlé.
Jak jsem psala,já jdu ve čtvrtek.Tak se drž :lol:

Veru,budu dnes držet všechno co můžu,ale ať už to dopadne jakkoliv,hlavně ať je všechno v pořádku.
Budu netrpělivě čekat až se ozveš :-P :-P

Kaji,ty už moc neriskuj,a tu neschopenku si radši vem.Do mateřské to máš stejně co by dup :lol: hlavně ať je Nelinka a maminka v pořádku.

A jinak se holky taky šetřite :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.3.10 08:53

já chci taky umýt okna :pocitac: :pocitac: :pocitac:

aaaaaaaaaaaaaaach jo…ale hold smůla…musím až se bude někomu chtít…jednak bych sama neměla odvahu a manžel by mě přetrhl…pořád mě nutí dodržovat klid......myslí to dobře ale je to na palici..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 09:03

Je lepší mít špinavý okna a zdravý mimi, ne? Já stejně přemýšlím, že si nechám sundat záclony až se manžel vrátí, abych se moc nenatahovala a okna umyju a zase si záclony nechám pověsit. Proč riskovat kvůli takový věci jako jsou okna, ne?
Stačí když člověk dělá vše doma, venčí psa a stará se o malou, ne? I tak je toho hafffl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.3.10 09:23
DevilAjka píše:
Ahojky Leňi, Verano se mi vzhledově taky líbí, ale chtěla bych nafukovací kolečka, který nejsou otočný, to je jedna z mých podmínek no. Jinak by se z toho ten muj zbláznil :-) . Zkoušeli jsme kočár s otočnýma kolečkama v obchodě a vůbec se mu nelíbil. Jediný, co ho nadchlo byl kočár s volantem nebo co to bylo :-D . No a potom si všiml ceny a měla jsem pocit, že se ho začal štítit :-D .
No mě se na batolátku líbí, že mají i kamenný obchod, který neni moc daleko od nás, takže se tam příští měsíc vydáme :pankac:Holky nevíte, jak dlouho trvá dodání z ebutiku? Objednala jsem si od nich věci poprvé a to minulou středu a pořád nic :nevim:

Ahoj Ajko, také to řeším, objednávala jsem soupravičku z ebutiku 9. února a ještě teď nic :zed: Psala jsem jim už maila, odpověď sice přišla - v pondělí odesíláme - ovšem zapoměli napsat které pondělí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
2.3.10 09:24

ahojky jsem z5, nakonec jsem ještě na chvilku k ránu usnula, ale řeknu vám je to opruz koukat v noci do zdi, když vedle vás se v klídku spí .....

já jdu na ten test cukr. taky ve čtvrtek na 8H, tak pak napíšu jestli ten blevajz neskončil na podlaze :lol: :-P evi kam ty jdeš, já do juliánova…

jsem zvědavá na web, mám takové tušení že tam narostl 8-o 8-o :roll:

včerejší prohlídka byla dobrá, klasické roste dobře, drží dobře, přijdte za měsíc :pankac: , bez rengenu bez ničeho, jen prohmat :think:

kajko, nemáš spočítaný kdy jdeš na mateřskou???? mě se to nechce počítat, máme stejný termín, ale mrknu do kalendáře, myslím, že ještě někdo spal termín 9.6. 8-o :think: ale už nevím kdo…

kdo jste z brna, prý je někde zelnáku dobrej obchod s plínama různýma a hodná pani prodavačka co poradí, nevíte???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí