Poradna duly
Jana Čurdová
okay píše:
Je lepší mít špinavý okna a zdravý mimi, ne? Já stejně přemýšlím, že si nechám sundat záclony až se manžel vrátí, abych se moc nenatahovala a okna umyju a zase si záclony nechám pověsit. Proč riskovat kvůli takový věci jako jsou okna, ne?
Stačí když člověk dělá vše doma, venčí psa a stará se o malou, ne? I tak je toho hafffl.
na okna prdte holky, pani v kurzu zrovna nedávno říkala, že to natahování nahoru je nejhorší co můžete dělat, že se natahuje i děloha s mimčem a tomu se to moc nelíbí. jedna holčina se tam totiž chytla za žebřiny nahoře a že se jako trochu protáhne a to jste měli vidět to kázání
, takže nedoporučuju ![]()
To je pravda, prdím na okna. Vyperu jen záclony a sundávání i věšení nechám na manželovi. Akorát, že to bude až o víkendu. Máme totiž záclonu v obýváku od Terezky trošku čokoládovou, tak to musíme vyprat, jinak bych se na to vyprdla.
Jinak jak se všichni máte? Já mám dneska nějakou divnou náladu, nevím co mám dělat. Mám uklizeno fakt už všechno, vařím až odpoledne aby to bylo na večeři a dávám i manželovi na druhý den do práce, tak nevím co mám dělat. Nějak se nudím, malá se dívá na simpsonovi a já počítačuju. To je morálka, co?
rybkabezvody píše:DevilAjka píše:Ahoj Ajko, také to řeším, objednávala jsem soupravičku z ebutiku 9. února a ještě teď nic
Ahojky Leňi, Verano se mi vzhledově taky líbí, ale chtěla bych nafukovací kolečka, který nejsou otočný, to je jedna z mých podmínek no. Jinak by se z toho ten muj zbláznil. Zkoušeli jsme kočár s otočnýma kolečkama v obchodě a vůbec se mu nelíbil. Jediný, co ho nadchlo byl kočár s volantem nebo co to bylo
. No a potom si všiml ceny a měla jsem pocit, že se ho začal štítit
.
No mě se na batolátku líbí, že mají i kamenný obchod, který neni moc daleko od nás, takže se tam příští měsíc vydámeHolky nevíte, jak dlouho trvá dodání z ebutiku? Objednala jsem si od nich věci poprvé a to minulou středu a pořád nic
Psala jsem jim už maila, odpověď sice přišla - v pondělí odesíláme - ovšem zapoměli napsat které pondělí
Tak se opravuji
Právě mi přišlo potvrzení o tom, že zásilku odesílají
Jé, jak já se těším až to vybalím !!! ![]()
okay píše:
To je pravda, prdím na okna. Vyperu jen záclony a sundávání i věšení nechám na manželovi. Akorát, že to bude až o víkendu. Máme totiž záclonu v obýváku od Terezky trošku čokoládovou, tak to musíme vyprat, jinak bych se na to vyprdla.Jinak jak se všichni máte? Já mám dneska nějakou divnou náladu, nevím co mám dělat. Mám uklizeno fakt už všechno, vařím až odpoledne aby to bylo na večeři a dávám i manželovi na druhý den do práce, tak nevím co mám dělat. Nějak se nudím, malá se dívá na simpsonovi a já počítačuju. To je morálka, co?
tak to já mám úplně jinej problém, nemůžu se k ničemu dokopat a práce je tu spoustu
![]()
holky vy co nemůžete ven, to vás fakt lituju ![]()
já asi odpo vyrazím do města na procházku ![]()
okay
ty nastupuješ na mateřskou kdy, máme skoro stejný termín ![]()
res napiš mi prosím do tabulky, další KO 29.3.
jméno Honzík (teda snad si to nerozmyslíme ![]()
Příspěvek upraven 02.03.10 v 10:10
Já mám teď nějakou úklidovou náladu nebo co, asi hnízdím hahaha.
Ale je tu uklizeno a je to fajn.
Já bych ani nikam nešla, ale musíme se jít s malou trošku projít, aby byla venku. Mě by bohatě stačilo, když jdu se psem jak malá usne. Deset minut by mi stačilo. Ale asi vezmeme kočár, půjde to líp a aspoň někam dojdeme.
Ani nevím přesně, už mám od doktorky papír, ale není tam datum. Jestli dobře počítám, tak 30.dubna nebo 29.dubna. Šest týdnů před předpokládaným termínem. Mám 10.června a podle Terezky jak jsem nastupovala to jsem měla termín 25.prosince, tak jsem nastupovala 13.listopadu. Tak podle toho 30.dubna.
okay píše:
Ani nevím přesně, už mám od doktorky papír, ale není tam datum. Jestli dobře počítám, tak 30.dubna nebo 29.dubna. Šest týdnů před předpokládaným termínem. Mám 10.června a podle Terezky jak jsem nastupovala to jsem měla termín 25.prosince, tak jsem nastupovala 13.listopadu. Tak podle toho 30.dubna.
to by sedělo, já mám termín 9.června a vypočítala jsem to na toho 29.3. jak píšeš
, na mateřský se může normálně chodit ven, nebo jsou taky nějaký vycházky jako na neschopence, to asi ne ne????
s tím uklízením, mě taky někdy chytne rapl a úklízím jak pominutá, ale ted zrovna jsem v náladě „nic se mi nechce“ ![]()
Terlas píše:okay píše:to by sedělo, já mám termín 9.června a vypočítala jsem to na toho 29.3. jak píšeš
Ani nevím přesně, už mám od doktorky papír, ale není tam datum. Jestli dobře počítám, tak 30.dubna nebo 29.dubna. Šest týdnů před předpokládaným termínem. Mám 10.června a podle Terezky jak jsem nastupovala to jsem měla termín 25.prosince, tak jsem nastupovala 13.listopadu. Tak podle toho 30.dubna., na mateřský se může normálně chodit ven, nebo jsou taky nějaký vycházky jako na neschopence, to asi ne ne????
s tím uklízením, mě taky někdy chytne rapl a úklízím jak pominutá, ale ted zrovna jsem v náladě „nic se mi nechce“
29.4. jen opravuju, ale asi je to překlep. Jen jsem rychle přemýšlela jestli jsem nenapsala chybu já. Vycházky tam nejsou, jsi úplně svobodná.
Jojo a to taky mám, jednou tak a jednou tak. Teď bych zrovna uklízela, ale už není co a jsem na jednu stranu ráda. Aspoň odpočívám.
překlep 29.4.
![]()
jasny užívej si toho, že nic nemusíš (zatím)
, já valim ven obrazit pár sekáčů
![]()
tož se tu mějte ![]()
Tak jsem zpátky z OGTT. Byly tam ještě další dvě těhule, jedna mlčela a druhá byla silně nesympatická a namyšlená, tak jsem byla ráda, že se máma vetřela a nemusela jsem se s nima bavit. Stejně máma potřebovala hodit do Plzně, že měla těžkej kufr, tak se to hodilo nám oboum.
Tak u mě to probíhalo tak, že jsem šla jakožto těhotná první na řadu (
), vzali mi krev z žíly, vypila jsem kelímek (asi tak třetinka) tý přeslazený sračky (voda s tunou cukru, žádnou nakyslou chuť to nemělo) - po troškách, páč exnout bych to nedokázala a na podlaze by to bylo hned a pak jsem si šla sednout na ty dvě hodiny do čekárny a nesměla jsem nikam jít. Ten žblebajs opravdu nebyl tak hroznej, ale to asi jenom díky tomu, že jsem si říkala, jak to bude hrozný, tak jsem byla ráda, že to tak hrozný nebylo
Oboum těm těhulím nemohly pořádně vzít krev, páč se jim ztrácely žíly, s jednou to seklo, ta se musela natáhnout a otevřeli jí okno a tý druhý zase pa tom píchanci natekla ruka a musela mít na to obklad. To jsou teda hérečky
Ze mě měla sestřička radost, že alespoň já jsem to přežila bez úhony a byla jsem doslova happy, když jsem to tak viděla
No a po těch dvou hodinách mi zase vzali krev a mohla jsem jít domů. Výsledky prý zašlou mojí doktorce. Jinak mně je dneska úplně skvěle, ta procházka mi zatím prospěla, že jsem po týdnu vystrčila nos z baráku a cítim se tak svěže a čile, že mám taky chuť uklízet nebo jít alespoň se psama na procházku, ale to je jasný, že nikam už nepůjdu. Ale bodlo to na chvíli vypadnout ![]()
já jak vyleze na jaře sluníčko chytne mě jarní úklidový rapl a pak uklízím všechno.....takže okna budou - jen na ně musim někoho ukeceat…tchýni se mi říkat nechce ikdyž by to udělala bez problémů…stačí že mi teď pere.....ale v jarním záchvatu jsem alespoň uklidila Barunky pokojíček…po týdnu výkon…a teď už jdu zase vegetit…musím opatrně…kdyby se to zhoršilo dostala bych ještě vynadáno.....tak zítra třeba obývák…
Gratuluji, že si to zvládla, nějaký citlivky ty těhule, ne? A venku to je tím sluníčkem, pěkně nabíjí energií. Teď si hoď nohy nahoru a odpočívej, žádný uklízení ani venčení. Jen odpočinek.
Tak to je konec,Web se neozvala,Kájka nemá jak dostat,já za chvíli jdu pryč,takže kdyby změna už se to nedozvím,tak to se už nikdy neuvidím,já budu v tescu nebo někde tam,jenže jak se poznáme,Web bych určo poznala,budu se vrhat na každou těhuli,ach jo,já už se těšila že uvidím stejné sudy jak jsem já,takové další příště už nikdy nebude,to mě mrzí,WEB
Káji
zbytku co se ani neozval a chtěl přijít
jsem smutňoch.pa
Res super,jsi kus baby,né žádná hééérečka,tak to s tím elánem nepřežeň,ale je fakt že sluníčko a čerstvej vzduch dělá zázraky i mimi.Mám z tebe radost,super.pa