Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já si jdu na chvíli lehnout než budu muset do školky,zatím ahoj.M.
Zdravím při slunečném pondělí
![]()
Vítám novou těhulku Ajku
![]()
Holky já vás dneska vůbec nestíhám.Došla jsem před chvilkou ze sociálky,a jsem úplně k.o.
Plazila jsem se jak želva a kolíbala jak kačena.
Tak strašně mě bolí ta stydká kost,že nemůžu chodit.
A to je 3 měsíce před námi ![]()
Jdu ještě dočítat ![]()
Káji já nevím,musí web říct na kdy to má,počítám kolem 3h,takže ve 4h už někde srazík,to bych stihala z hokny akorád,ale musím vzít s sebou i mladou,my jsme v Olmiku odříznutí od domova a závislí na sobě na odvozu domů.Kdy kde?Já nevím,buď se někde trmácet do města a to je blbý,parkování,docházení apod,kdyby bylo na mě,tak si někde v kavárně bo cukrárně bo KFC bo kdekoliv v OC HANÁ jakože v TESCU,nebo tam někde,zaparkuješ v klidu,místo dost,sedneš i když nic nechceš baštit a můžete to pak vzít rovnou přes děcké nákupy a hlavně se tam nekouří.Ale řekněte si vy,ty co neznaj Olmik sem vždy trefí,do města nějaké hospody si myslím hůř a je to blízko té fakultky,nebo Olympie,ale to už dál pro mě teda blíž domovu,ale záleží na vás,já se dokutálím kam řeknete.
Marti krásnej metřík,kdybych nebyla hlupákem,měla by Gábi taky takovej,ale už nechci otravovat Kájku.pa
Páji klidně vyrobíme metřík i pro Gabču ať není ochuzená když má Kája tak hezkej metřík
![]()
Ahoj všem,
píšete, že máte slunečné pondělí… U nás je pěkně hnusně, pod mrakem a fučí ledovej vítr. Ráno jsem byla venčit hafany a byl to pěknej hnus. Na cestě jsou ještě zbytky ledu a sněhu, teď jak to taje, tak je všude ještě bláto (to fakt nesnáším…) a ještě do toho ten fujavec…
Pupíky - včera jsem se měřila a už mám přes pupík 105cm, za 14dní jsem nakynula
o 5cm a mám 6kg navíc… Už se chvílema sotva valím ![]()
Jelikož marodné za leden ještě nepřišlo, tak jsem ráno volala na sociálku - tam je hrozná banda blbců… Nevím, jestli ten chlap, co mi vzal telefon má problémy s erekcí nebo co, ale byl na zabití… Kdyby se blbost vznášela, tak on by musel lítat. Nakonec jsem z něj vypáčila, že v pátek 26.2. teprve posílali příkaz do Prahy a mám počítat ještě tak 10 dní než mi prašulky převedou… Podle zaměstnavatele je tam papír na penízky od 1. února!!!! Škoda slov, člověk si pak připadá jako žebrák, když tam volá, jestli už mu poslali prachy.
Martimáte krásný koutek.Postýlka je nádherná. ![]()
Houpací křesýlko byl vždycky můj sen,ale nemáme na něho místo. ![]()
Káji co k tomu potřebujeme???
datum narození je 20.12.2000 a heslo znáš ne???Pamatuješ si ho viď.šak víš,je to ten malej nejmenovanej a má zatím 0 roků.díky jsi zlato
Tak jsem se dneska konečně dokopala k tomu, že jsem nafotila pár věciček pro Péťu a nahrála je do albíčka.
Když budete mít čas a chuť, tak jukněte… Všechny nafocené věcičky jsou buď z bazárku nebo z aukra.
Péti, moc hezké ![]()
Marti, super kouteček ![]()
Taky jsem něco přidala do albíčka ![]()
Paji tak zítra teda my s manžou jedem 100% do toho Olmika
v tom centru Haná to je to jak je tam KIKA že? tak tam by to šlo tam to známe
jen nevím jak se domluvit s Verčou a zbytkem holek, vlastně ani nevím kdo všechno chtěl dojet ![]()
Káji to je jednoduché,až se ozve Web a řekne že jo a na kolik má 3D,tak napíšem ve 4h u Aska,Teska,kde si řeknem a je to,kdo bude chtít tak si to najde a přijede ne??? a Je to.Určitě se poznáme,zájezd těhulek nikdo nepřehlídne.
Jinak super koutek,super věci,já jsem si pořídila taky houpací křeslo na kojení a využití nula,vždy to bylo pohodlnější na posteli v ležmo,takže jsem ho vůbec nevyužila,stojí a zavazí nám teď v koupelce.V noci jsem neměla sílu sedět tam a kojit,vždy jsem si vzala malou do postele a klimbala u toho. ![]()
Petimoc pěkné věcičky
![]()
Holky,tak mi s Natálkou hlásíme 104 přes pupík a 9 kg nahoře.Už jsem pěkně neohrabaná
![]()
Ajko,chtěla jsem mrknout na kočárek,ale nejde mi to otevřít.Zkus to tm dat znovu. Úplně celou adresu co bude nahoře v rámečku ![]()
Ahojky Evi
,
já právě myslela, že jsem to udělala, ale nějak se to po .. kazilo
.
takže vkládám znovu :
http://www.batolatko.cz/…ESTU-MF-DNES-!!!,2318.html
Jinak je mi líto, že máš bolesti
. Já poslední dobou zápasim s kyčlema. Poloha na spaní na boku je pro mě horor, jsem zvyklá na spaní na břiše a musim říct, že jsem se tak dneska ráno i probudila
. Nevim, jak je to vůbec fyzicky možný vzhledem k objemu mýho břicha ![]()
Kdyby se odkaz přesto nezobrazil, tak se pokusim to hodit do mýho alba. už teď se tam snažim narvat nějaký fotky.