Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5321
27.2.10 14:23

Musíme doma udělat trošku místa na další mimčo. Přece jen 3+1 není moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.10 15:11

Dobré odpoledne,
Resi,tvé nálady a projevy jsou naprosto v pořádku,jelikož já se svým drahým zažívám jednou týdně úplně to samé a nezájem,že „přijde brzo“ a já sedím doma jak trubka skoro celý týden,výjimka obchodu a návštěvy mé rodiny a občas jeho,takže buď v klidu a s naším stavem se netrap,není dobré držet to v sobě,ať drahoušek ví,co se v Tobě odehrává,ať si to taky někdy chlapi jedni zkusí,ne?! :cert: ježiš,to mě naštvalo,ale musí to ven,omlouvám se!!!

Konečně jsme objevili skříň pro malého na oblečení,takže paráda,jen počkat,až dorazí :-)
Miláček malý kope jak šílený,papáme vše co najdeme a je nám hej,jen kdyby to bylo po té psychické stránce vše o.k.ale s tím člověk nic nenadělá! :-(
Omlovám se,ale nemám poslední dobou buňky na dočítání,tak se jen tak vecpu mezi Vás.

Dále vítám novou těhulinku!!! :mavam:
Neobj se,oni doktoři si nás hlídají a když ne,tak na ně stačí bu,bu,bu a bude dobře,hlavně se hlídat a nepřetěžovat se,ju?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.2.10 15:20

Okay,vím přesně o čem mluvíš.Taky máme 3+1 v paneláku. :zed:

V jednom pokoji mladá (16),druhej obyvák (potom i ložnice), a třetí máme rozpůlenej skříněma jako ložnici a Domča pokojíček. :dance:
Pak to bude pokoj Domči a Natálky.
Takže s dětmi končím i kdybych nechtěla. :roll:

Marti,mrkla jsem na profil.Máš moc pěknýho klučinu.Jen mě překvapilo jak jsi mladá.To sis pospíšila.Já myslela,že teď už holky na mimča tak nespěchají.Ale sluší vám to :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.2.10 15:26

Krásný den děvčata :mavam:
tak sem opět zde :mrgreen:
dopoledne nebyl čásek, kuchtila sem a prádlo na mě řvalo z koše už 4 dny :oops:
no a po obídku sme dali s mojim kolečko kolem Chropyně a je mi fajn, krásně si mě vyvenčil
no a teď mám konečně PC pro sebe, můj potřebuje toho čerstvýho vzduchu trocha víc tak valil provětrat kolo
takže aspoň na hodku sem jen vaše :mrgreen:
I já vítám novou těhulku :mavam:
a musím si tu ulevit, dneska mojemu napsal kámoš kvůli té práci no a nevyšlo to takže zase nastejno, když sem ho bobánka viděla jak je z toho zklamaný aj mě ho bylo líto
no tak snad něco jinýho
jo a mám klidnější víkend odmítli sme pozvání tchýně na zítřejší oběd tak sem jako v rauši :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.10 15:33

Kaji,tak to mi měli jít na oběd minulý týden ke tchýni a jen tak tak jsem se z toho vyvlíkla a drahý to ani neřešil,takže v pohodě. . . . :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.2.10 15:46

Tak to vám holky celkem závidím.Já jdu s Domčou ke tchýni zítra.A vůbec se mi nechce.
Manža je zas v práci,a mladá moc nechodí,tak jdem sami. :zed:
Naštěstí jsem se vymluvila na vycházky,tak půjdem jen na chvilku. :lol:
To přežiju. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184

No můj to právě pořešil hodně rychle
na mamku prej: neotravuj furt chceme bejt taky spolu sami a že si mě chce užít když přes týden sem v práci
no miláček můj :srdce:
ví že chcu bejt klidu a né furt někam lozit
a aspoň není možnost aby zase remcala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920

holky,kde jste kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.2.10 15:47

Taky přispěju něčím zajímavým o mé tchýni. Musím uznat, že je to hodná paní, ale typ, který vyhodíte dveřmi a on se vám vrátí oknem. :zed: Nedávno mi nabídla, že by se po mém porodě k nám mohla na 14 dní nastěhovat, v tu ránu by se ve mě krve nedořezal. Taktně jsem ji odmítla, nedovedu si to představit asi bych z ní dostala laktační psychózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.2.10 15:48

Deni to víš je víkend a je krásně asi sou holky venku
já bych tam taky byla dýl ale začaly mě na procházce mega bolet kyčle
nevím jestli je to tím jak se roztahuje pánev nebo se jen zase ozvaly dědičné problémy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.10 15:55

Hm,asi jo no,máš pravdu,taky bych šla,ale samotnou mě to nebaví. . . :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.2.10 15:56

neboj dočkáme se s kočárkem budem drandit furt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.10 15:59

to bude celkem sranda :wink: už se těším!!!známá rodila teď ve čtvrtek v OV,měla to sice vyvolávané,ale vše o.k,tak celkem už závidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.2.10 16:00

Já jsem tu pořád :lol: :lol: :lol:

Simčo,to se nedivím.Mě by asi trefilo mít tchyňu za zadkem.

Kaji,mně se taky špatně chodí,jen mě bolí ta stydká kost.Někdy se nemůžu ani zvednout z postele.
Nevím co budu dělat za dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.10 16:01

tak se hlas Evičko!!! :wink:
já myslela,že tady nikdo není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek