Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám novou těhulku Martinu, ahoj
Hezky ses nám představila a já ti držím palečky, aby všechny problémy zmizely a mohla sis tak užívat těhu! Už máte pro holčičku vybrané jméno?
webparazit píše:
Hezky vecir,tak jsem byli v Uherskem Hradisti na kocarky, no i s rodicema a byl to horor. Jak jsem tusila, tatka kouka na cenu, jak se mu libi a pak prakticnost. Mamka mi nastesti do toho nekeca! Ale i tak to byl zahul!!! Tatka je proste svuj
Jinak jsem taaak strasne utahana, nasi sli do hospudky, my chteli najit nejakeho nekuraka v Prerove, ale nakonec tu koukamae na national geographic v anglictine, ale asi se pujdu natahnout s knizkou. Jsem kaputoTak mi rekl, ze jestli koupim ten kocarek, co se mi libil rano, tak ze v nem dite vozit nebude
![]()
Jo a ze si koupi bazarovej a ze kdyz pujde na prochazku, tak si mimi prehodi… No nastesti to tak casto nehrozi, takze na to prdim
Veru, tak to vypadá na jeden kočárek v EN a jeden v ČR
U nás naštěstí až na mamku všichni koukáme na praktičnost, mámě se hlavně musí líbit
Ale ona je taková, že se jí líbí všechno, tak je to s ní dost těžký, ale při výběru s náma „naštěstí“ nebyla, tak byl klídek
Hlavně nám musíš dát vědět, až se vrátíš z 3D, že je to fakt Jessica a že jí nenarostl!!! ![]()
holky mám oblečky
![]()
bohužel zatím nenafotím - musím ležet.....ale mám radoooooooooooooooooooost
![]()
vítám Marťu.....a přeju vše ok.....Marti už jsi v 6. měsíci.....bude to ok neboooj…a určitě za námi choď protože alespoň uvidíš že je tu kupa holek co mají všelijaké problémy.....a třeba Tě to i uklidní…př nás tu je kupa s tvrdnutím břicha a klidovým režimem apod.....
Ahoj holky,já už zas hodinu nespím,jsem zvyklá z práce,tak tady bobóňám a myslím na vás.Písnu hned bo pak už nemám kdy,musím péct hraběnčin závin,jdem ségře na oslavu narozek,malej mám 2 roky,ségra 34týden,tak se budem kutólet spolu a musím zdokumentovat ty dva pupky.Už se těším.
Vítám novou těhulku Martinku super že jsi nás našla,určitě to každé z nás nějak pomáhá překonat problémy,těšíme se na sebe a hlavně se tady můžeš vykecat od tiché domácnosti po šílení tchýně
a že jich je viď Káji,beztak už taky nespíš,to víme.
Takže včera Přerov ten kočárek FREYA,no je super,vůbec není připosr…je velkej,to je fakt,konstrukce,korba,supr,jsem do 7měs nejmíň naprosto klidná,pak přecvakneš sporťák,taky super,má plno blbostí jako siťku prodyšnou když odděláš boudu,moskitiéru přímo našitou srolovanouv boudě,natáhneš a jedeš,no je super,asi do něj skočíme.
Musím letět,ten můj nemůže beze měbýt,ach jo,chce ještě spát a prý beze mě neusne,strašny,ale beze mě do hospody to jde,zajímavé........Krásnej víkend všem opatrujte pupíky,my hrajem fotbal od rána ![]()
Ahojky tobě a i všem přeji pěkné sobotní a sluníčkové ráno.Jméno máme bude to Maruška.
Ahoj,no tchýně naštěstí super i když někdy bych jí zavraždila
má raději psi než vnouče a to je manžel jedináček takže vnouček zatím jen jeden.Jinak domáctnost co to je?
Co jsem těhu tak nic nestíhám,říkala jsem si jsem na rizikovém tak paráda aspon si doma vše udělám a budu v klídku odpočívat,jo houby pořád jen ležím.Uklizeno a vařeno to jo ale okna,záclony ty by to tak potřebovali.Pořád si říkám ještě čas ale když se to tak vezme tak to máme za pár co? ![]()
A jaká jména máte vybraná vy pokud tedy víte co čekáte ![]()
Koukám že píšete o 3D uz.Já jsem na něj objednaná 4.3. tak jsem zvědavá a moc se těším na fotečky.
Krásné slunečné sobotní dopoledne těhulky
![]()
Zdravím tě Marti a vítám mezi námi.Hlavně se šetři,a určo to bude v pohodě. ![]()
Budu mít taky holčičku,Natálku ![]()
Na 3D jsem byla v pondělí,ale Natuš dělala ofuky.Navíc mám placentu vepředu,a je to špatně vidět. ![]()
Tak máme druhý pokus 5.3.Snad to vyjde ![]()
S tchánovcama je to u nás podobný.Mají dva jezevčíky,a vše se podřizuje jim.Takže když to vyjde,vezmou si i vnuka.
Jinak máme všichni děti v metříku (v podpisu),tak mrkni.
Resarana má v podpisu tabulku,tak mrkni a napiš údaje,Res tě zařadí.
Jdu chvíli vařit,zase dojdu ![]()
Přeji všem krásnou prosluněnou sobotu,
obídek už skoro je, druhá pračka s prádlem se točí, makovec v troubě, už mám i vyluxováno… Asi budu odpoledne lazar, mrňousek mi nic neodpustí…
Vítám novou těhulku
Se nám to tu začíná pěkně rozrůstat, alespoň budeme mít v létě s kým pokecat a hlavně pořešit naše mimča ![]()
Výběr kočáru - rodiče ani tchýni s sebou neberem, to by neskončilo dobře. Naštěstí to pochopili a už nám skoro do ničeho nekecají.
Odsávačka - jenom jsem se chtěla zeptat, když máte tu na vysavač, jestli nemají dítka strach z vysavače nebo tak něco? Nerada bych, aby pak při puštění vysavače následovat histerický záchvat…
Marodné - nepřišlo, takže v pondělí volám na sociálku. Když bude nejhůř, tak na toho dědka naběhnu a uvidí tóčo… Musím zaplatit složenky a na rezervu sahat nebudu, od toho jí nemáme…
Tak sem taky házím prosluněný pozdrav ![]()
Verčo, včera břicho nebolelo (jupí), jenom tvrdlo, tak se to dalo. Jenom večer mně v něm křuplo, tak chvilku bolelo, ale pak to bylo dobrý. A v noci v posteli jsem nemohla ležet. Si nemůžu pomoct, ale jak ležim, tak mě bolí, tak radši sedím a je to v poho. A co ty, už je to lepší??? ![]()
Si musím zase postěžovat. Včera šel zase ten můj do hospody a když odcházel, tak jsem ležela, slzy v očích, doma nikdo, ale vysral se na mě a prostě odešel. Já zase hysterák, řvala jsem na celej barák, že nechci bejt furt sama (od úterka jak nic nedělám, tak mi samota už leze drobet na mozek) a když jsem se uklidnila, tak jsem přemýšlela, jestli mám zavolat manžovi, jestli by nepřišel anebo kámošce. No vyhrála to kámoška, ta mě dokáže uklidnit a povzbudit, manža by na mě akorát tak řval, že jsem hysterka a bylo by s nim prd. Tak jsme si zahrály hry, pokecaly, popily čajík a bylo nám hej
Manža říkal, že se vrátí brzy, že je v 11 doma (to jsem mu hnedka řekla, že to není brzy, ale takle chodí vždycky, tak budiž). Tak jsem kolem té 11 na něj čekala v postýlce, nezavolal, nenapsal jak mi je i když moc dobře věděl, jak mi bylo, když odcházel, tak jsem to nevydržela a napsala mu, ať se klidně nevrací a přespí si jinde. SMSka mu jako na potvoru přišla přesně když přišel (ve čtvrt na jednu), naklonil se nade mě, chlast z něj smrděl, tak jsem po něm hodila polštář a peřinu, ať si jde spát do obýváku, když se ani neozve a ještě mi lže, že přijde brzy. Tak si to vzal a šel. Ráno jsme si to vyřikali a pohoda, jako by se nic nestalo, ani nemáme tichou domácnost
Občas mě ale dokáže vytočit… Že mě nechá takhle čekat a ani se neozve ![]()
Holky která jste byla tak dobrá a dočetla až do konce, jsem hysterka nebo je to normální?
Když já si nemohla pomoct, ono to nešlo ovládat
![]()
Kdo nechce, klidně to nečtěte, já jsem ráda, že jsem si mohla ulevit ![]()
Res, rozhodně nejsi hysterka a kór v tomto období kdy jsme jako těhule víc citlivější, já bych hysterčila stejně a myslím, že bychom potom měli tichou domácnost. Mám jednu výhodu a to je to, že můj pivo vaří a tudíž ho moc nepije takže do hospody nechodí, hodí se na to pořekadlo o tom, že kovářova kobyla chodí bosa. Hysterčím zas v něčem jiném a asi proto aby mi to nechybělo. ![]()
Nazdárek,
tak jsme všichni napapaní,mám uklezeno po obědě,a manža s Domčou jeli bruslit.Mladá ta se někde toulá,takže jsem sama a mám chvilku pohov. ![]()
Res,hysterka vůbec nejsi.Já taky doma štěkám,hlavně když manža něco řekne a pak nic.
Brečím kvůli každé blbosti.Ale pak se upnu na děti,a jeho si nevšímám.
Ono to pak zas přejde.
Holt jsme teď takový cítě. ![]()
Ahoj tak já myslím,že nešílíš tyhle stavy mám taky.Zrovna když chci aby byl se mnou a hrozně ho potřebuju tak on má chuť na pivko.Někdy je na zabití.Jinak si teda měla pěkný dýchánek s kamarádkou co?Já už ani na takový dýchánek nepamatuju.Držím palečky a nestresuj se,oni nás chlapi nikdy nepochopí,mají jiné potřeby než my ![]()
Ahojky holky, přeji hezké odpoledne. Tady přikládám fotku cestovní postýlky, kterou bohužel nevyužijeme, není místo a když někam jedeme, tak postýlku nebereme, není potřeba. Použili jsme ji u Terezky, ale hodně málo, spíš jen rozložili a nepoužili. Je úplně nová, nezničená, kompletní. Tak kdybyste někdo měl zájem a využití rádi prodáme. Koupili jsme ji za 3.500, teď je v prodeji kolem 2.200. My ji chceme prodat za 1500. Tak jen pro informaci. Večer ji chci dát na aukro, tak ji dávám i vám sem.