Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11020
26.2.10 06:33

Ahoj holky,omluvám se,já včera asi jak Kája,bylo toho moc a nebyla nálada,tichá domácnost apod,tak jsem sem nechtěla zas zvracet svý nálady,něco málo četla ale spíš ne,dnes 10.45hod jdeme s manžou na ten opravnej ultz velkej,tak strašně těším,nechám si to vše proklepnout až po camprlíka,chci fotečku i DVD ať se pak můžu kochat doma,pak asi už až na 3D nic nebude až v červnu live.Co Web,ani nevíme zdali dorazila že,musíme počkat až se někde připojí a dovítá :dance: ,tak já zas plachtím ať to do 10h stihnu a můžu vypadnout s čistou hlavou.Včera jsem byla s mladou po nákupech,zas jsem si musela pořídti větší gatě a mám ze SAMA luxusní na gumu,to vám je úleva,mladá gatě tenisky a já úplně vyčerpaná,zpocená,lidí milion,slevy,no hrůza,nevím jak zvládnu nákupy na mimi,jo a psali mi že ten kočárek FReya maj už v Přerově na prodejně ať skočím mrknout,tak uvidím,třeba dnes ale spíš zítra,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.2.10 06:42

Ahoj Paji :mavam:
tak ať vám ten UTZ dobře dopadne a malej nedělá drahoty
já asi dneska naserfuju mega hodin na netu :oops: tak sem budu koukat až se tu rozjede zase nějaká diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.2.10 07:43

díky,já zas asi vůbec nebudu stíhat,není tady sekretářka řídi,takže si ji dělá ze mě,ale já jdu taky pryč v 10,takže fičák,jsem z něj opocená že tady běhám už jen v tričku s krátkým,uf.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.2.10 07:52

jj to chápu já se poslední dny taky potím jako blázen už mi ani nevadí že je tu zrána trochu chladno, dokonce si i otevřu okno
fakt sem nějaká divná většinou sem spíš zimomřivá
no ale to prej k těhu patří
dneska sem se zapotila jen než sem doběhla do práce, bus měl zpoždění a já dofuněla polomrtvá!
no už se vidím doma ve vaně :mrgreen:
teď sem si byla koupit eiskaffe miluju ho a pěkně mě osvěží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.2.10 08:55

Ahoj holčiny :mavam:

Paji, ať ti ten dnešní utz vyjde líp a Kája nedělá drahoty! :srdce:

Já jsem včera nějak odpadla, zase mě chytlo břicho a nebyla jsem schopná ničeho. I jsem si zapomněla vypnout PC, tak jsem řekla manžovi, jestli by mi ho nevypnul, on že jo, teď jsem k němu přišla a PC zapnutej :twisted: Sere na mě jak na placatej kámen…

Už jsem se rozhodla, že až pojedu v úterý z tý cukrovky, tak zajedu do Krtečka a omrknu jim tam nějaký kojprdy, plínky a vyzvím z prodavaček nějaký moudra :lol: Snad budou ochotný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.2.10 09:32

Ahojky holčiny :mavam:
tak já měla včera dobrodružný večer - byla jsem v Motole na ambulanci kvuli křečím v břiše, tak už jsem taky mezi ležícími s nožkama nahoře… :-P
Naštěstí je snad mimi OK, čípek taky, jen děloha je nějak příliš aktivní - prý z kašle a posunula se mi blbě placenta, ale prý je šance, že se to do porodu zlepší… :roll:
Za to jsem našeho klučíka zase krásně viděla, paní doktorka byla neuvěřitelně hodná a velmi dobře naladěná, až jsem si říkala, jestli se mi to všechno jen nezdá :mrgreen: ukazovala mi mimíska asi 15 minut, děsně jsem si to užila :-)

Evčo - přeci jen jsem zkusila inhalace a trošku to pomohlo, udělám všechno, jen abych na tu punkci v pondělí nemusela… :twisted:

Ráďo - jojo kapky moooc pomohly, můžu aspoň trošku dýchat nosem, poctivě užívám bioparox - zkrátka nenechávám nic náhodě :wink:

HOlčiny ještě jsem teď řešila, co budu vařit o víkendu - tedy co bude náš pan domácí vařit :-P Tak vkládám odkaz na docela fajn webík, mě hodně pomohl už několikrát, když jsem neměla inspiraci, co ukuchtit :palec: zvlášť, když jsem třeba měla něco v lednici, co už bylo potřeba zkonzumovat, tak jsem to hodila do vyhledávače receptů a už jsem jen řešila, na co mám největší chuť :mrgreen:
www.recepty.cz
Tak mrkněte…

Držím palečky všem na kontroly a uz, ať se mimískové hezky ukážou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.2.10 09:35

Tak se Hesi hlavně šetři :wink:
jj ty stránky sou super taky z nich čerpám inspiraci
a pak ještě maminčinyrecepty.cz
tam je taky spousta výborných receptů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.2.10 09:42

Ahoj Hesi, jéžiš dávej na sebe pozor a hlavně odpočívej!!! Na mě jde zrovna hlad, budu muset něco sezobnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.2.10 10:04

Tak já prchám,malej,doufám,zas mě popadlo to že vidím ten film před očima jak mi mudr říká je to holčička bo upadl a úplně mi začalo bít srdce.Takže malej se úplně mele,takže se vsadím,že jen co na mě položí tu sondu tak bude štronzo,ale hlavně ať vidí to srdíčko a může to zkontrolovat.

Hes dávej bacha,setřite se všichni,nééé jak já včera v obchodě,musela jsem se chladit zmrzlinou a myslela na vás chvilkama že už asi vím co je tvrdnutí břicha,ale asi to nebylo ono.Tak plachtím,těším,musím ho tam zdržovat bo 15min záznam a dívat se na tu krásu,jéééé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
26.2.10 10:08

Ahojky děvčátka,
Hesi,dávej na sebe velký pozor,a hodně hajej.Ať jste v pořádku.

Paji,přeji krásný ultrazvuk,a Kája ať se ukáže v celé kráse.Ať nedělá žádný ofuky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
26.2.10 10:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
26.2.10 11:07

Aspoň někdo s trochou rozumu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
26.2.10 11:14

ahojky,
se teda omlouvám jestli jsem se ptala na něco co už se tady probíralo, asi jsem tady nebyla nebo jsem to zazdila :roll: :oops: :oops:

jinak všechny na sebe dávejte bacha, já včera byla celý den ve městě a večer mi taky nebylo nejlíp a spala jsem jak zabitá…

pajušo at se ti malej ukáže a hlavně at má všechno na svém místě, žádné upadávání nebude :palec:

evi díky za obchody, já mám ted ale s nakupováním útrum, včera jsem se kvůli tomu chytli s mojim, rekonstrukce baráku nás dost fin.vyštavila a ještě vyštavý, nemáme na to žádný úvěr, stavebko nic, táhneme to z výplat a to se fakt nedá :zed: :-(
jde o to, že ještě nemáme hotovou koupelnu a nemáme ani kuchyn, takže mám zákaz utrácení rsp.nakupování… :cry:

jedině tajně :think: chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.2.10 11:17

Teda dneska to tu nějak vázne. Chtělo by to nové téma :-) Co takhle odsávačky nosních hlenů, budete pořizovat? A čím se mimískům čistí uši, taky vatovýma tyčinkama? Nebo radši rohem ručníku? A co odsávačka mat. mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
26.2.10 11:22

mám pocit, že uši může čistit jen dr. na ty hleny asi dobrá věc, odsávačku bych chtěla, ale uvidíme jak mi půjde kojení… kámoška mi radila at si určitě pořídím tu rektální trubičku, když čekám kluka, že kluci hodně trpí na prdíky a pak prořvou noci… že ona to měla i na holčičku a je to dobrá věc…

mě to s tím nakupováním tak se…e, už vidím, jak v 9měsíci lítám po obchodech psr.se plazím a funim… a kupuju základní věci, fakt super :pocitac: , ale to mu nevysvětlím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí