Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
26.2.10 16:51

Holčinky,
našla jsem další zajímavý odkaz na bazárek s hadýrkama… http://www.brumla.cz/search.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.2.10 16:59

Tak ještě jeden docela pěkný… http://www.laclik.cz/…ts/index.php

Tady šijou i na zakázku… http://obleceni.mimishop.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.10 18:35
čunička píše:
Okay díky,uklidnila jsi mě, že do 3let je to „normální“… Barča jde na nočník před spaním a v noci vůbec nepije a stejně se počůrá, přes den vypije asi 2litry. To teda na Terezku s pitím nemá :wink:

úplně se to stydím napsat, ale my jsme na plínách i přes den. Filda ještě na to nedrozrál, vyčůrat se do nočníku umí, ale neumí si říct, že chce. Začneme zase trénovat až v dubnu, jinak je to 10 tepláky za den a nic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
26.2.10 18:45
Radka75 píše:
čunička píše:
Okay díky,uklidnila jsi mě, že do 3let je to „normální“… Barča jde na nočník před spaním a v noci vůbec nepije a stejně se počůrá, přes den vypije asi 2litry. To teda na Terezku s pitím nemá :wink:
úplně se to stydím napsat, ale my jsme na plínách i přes den. Filda ještě na to nedrozrál, vyčůrat se do nočníku umí, ale neumí si říct, že chce. Začneme zase trénovat až v dubnu, jinak je to 10 tepláky za den a nic z toho

Já myslím, že není za co se stydět. Ségra má kluka 2roky1měsíc a jsou den i noc taky na plínách. A my jsme bez plín ze dne na den. Přesně jak píšeš, nedozrál. My jsme to taky trénovali, ale bez úspěchu, tak jsem se na to vyprdla a smířila s tím, že budu přebalovat dvě děti a najednou jednoho rána Terezka řekla plíny ne a od tý doba už se nepočůrala přes den. Takže až ten správný čas přijde, tak si určitě řekne.

Mezi našema dětma koukám rozdíl 21 dní a my jsme bez plín měsíc, takže nevidím problém. Každý mimčo je jiný, takže se to nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.2.10 20:04

No holky, kde jste kdo? Manža na tréninku, dítě spíí, tak jsem myslela jak si počtu a nikdo nikde 8-o

Radu já si taky myslím, že není za co se stydět…fakt je každý dítko jiný. kámoška má stejně starýho klučinu jak je naše Barča a taky nechápe, co je nočník. Sestřenka má zase klučinu, kterýmu budou 3roky a ze dne na den, z noci na noc se přestal počůrávat a byly mu sotva 2 roky. U nás to Barču přes den naučil manža, když jsem loni touhle dobou začala chodit na brigádu.

Marti dík za odkázky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.2.10 20:05

plínky - Barča má 2,5roku. Pije kolem 1-1,5l denně a část v noci…plínky nenosí přes den asi rok s tím že někdy se stane že se počůrá - př pokud blbne tak letí a nedoběhne - chodí na nočník sama a já jen za ní…přes den na spání nemá plínky od léta a na noc jsme v tréninku asi 14dní…někdy počurá někdy ne, v noci když sebou mele (blbě spí) se zeptám jestli chce čurat a většinou chce tak ji dám a dobrý.....nechávám tomu volný průběh…uvidím jak to půjde ale rozhodně bych to nijak nelámala…záleží jak dítko chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
26.2.10 20:08

My teda přes den spíme taky bez plín, ale to protože spí tak dvě tři hodiny a to vydrží. Ale na noc je jistější plína, taky se mi někdy stane, že ji neslyším, když chce čůrat. A nechtělo by se mi převlíkat celou postel. To přijde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.2.10 20:15

Okay, Verčo To máte dobrý, že vám dětičky ještě přes den chrupkají - ta moje potvůrka už od října přes den nespí :roll: tak jsem pak večer totálně vyfluslá - ráno vstává před 6h. a v 19h. by ještě nemusela jít spát :evil: !
No a s tou postelí máš Okay pravdu - už jsem si říkala, že to v noci zkusíme bez plínky, ale pak by se mi nechtělo převlíkat tu postel - kor, když to není teď kde sušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.2.10 20:28

taky přes den moc nespíme…někdy od listopadu ale byli jsme nemocný ated někdy jo a někdy ne a vstáváme před 8…ale večer 9-10 žádný čas…

plínu jsme měli převážně suchou a Bára je pro tak to zkoušíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
26.2.10 20:29

Holky,
jdu natáhnout nožky.Tak se tu mejte a zase zítra.Dobrou a klidnou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.2.10 20:57

tak se taky loučím DOBROU A KLIDNOU !!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.2.10 20:58

Hezky vecir,

tak jsem byli v Uherskem Hradisti na kocarky, no i s rodicema a byl to horor. Jak jsem tusila, tatka kouka na cenu, jak se mu libi a pak prakticnost. Mamka mi nastesti do toho nekeca! Ale i tak to byl zahul!!! Tatka je proste svuj :mrgreen: Tak mi rekl, ze jestli koupim ten kocarek, co se mi libil rano, tak ze v nem dite vozit nebude :mrgreen: :mrgreen: Jo a ze si koupi bazarovej a ze kdyz pujde na prochazku, tak si mimi prehodi… No nastesti to tak casto nehrozi, takze na to prdim :pankac:

Jinak jsem taaak strasne utahana, nasi sli do hospudky, my chteli najit nejakeho nekuraka v Prerove, ale nakonec tu koukamae na national geographic v anglictine, ale asi se pujdu natahnout s knizkou. Jsem kaputo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
26.2.10 21:01

Pěkný večer

Přeji pěkný večer.Pokud mohu ráda se bych se k vám přidala.Asi bych se měla představit.Tak jsmenuji se Martina a jsem z malé vesničky kousek od Mladé Boleslavi.Na emimino jsme se přihlásila už v roce 2006 když jsem měla prvorozeného syna.Ten se narodil 17.2.2005 a jmenuje se Jiříček.Od jeho jednoho roku jsme se snažily o další mimčo.Bohužel nám to stále nešlo.Nakonec se zadařilo a to dvakrát ale bohužel jsem vždy potratila.Když jsem v srpnu na testu našla dvě čárky ani jsem tomu nemohla uvěřit ale strach byl stále.Nyní jsem v pátém měsíci a i když těhotenství není bez problému tak se naše miminko drží.Termín mám 26.06.2010 a čekáme na 100% holčičku.Budu moc ráda když mě mezi sebe přijmete a ráda si k vám budu chodit povídat,hlavně když je manžel v práci což je dost často.Ted už letím do postele ale zítra se na vás přijdu opět podívat.Krásnou a klidnou noc přeje Martina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
26.2.10 21:23

Zdravím Marťu a vítáme tě mezi náma.

Terezka chodí spát pořád, je to takovej medvěd. Ráno vstáváme kolem osmé, v poledne na dvě hodinky spát a večer do osmi spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.2.10 21:54

prodávám oblečení na holčičku o až 1rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie