Poradna duly
Jana Čurdová
Holčinky,
našla jsem další zajímavý odkaz na bazárek s hadýrkama… http://www.brumla.cz/search.aspx?…
Tak ještě jeden docela pěkný… http://www.laclik.cz/…ts/index.php
Tady šijou i na zakázku… http://obleceni.mimishop.cz/index.php
čunička píše:
Okay díky,uklidnila jsi mě, že do 3let je to „normální“… Barča jde na nočník před spaním a v noci vůbec nepije a stejně se počůrá, přes den vypije asi 2litry. To teda na Terezku s pitím nemá
úplně se to stydím napsat, ale my jsme na plínách i přes den. Filda ještě na to nedrozrál, vyčůrat se do nočníku umí, ale neumí si říct, že chce. Začneme zase trénovat až v dubnu, jinak je to 10 tepláky za den a nic z toho
Radka75 píše:čunička píše:úplně se to stydím napsat, ale my jsme na plínách i přes den. Filda ještě na to nedrozrál, vyčůrat se do nočníku umí, ale neumí si říct, že chce. Začneme zase trénovat až v dubnu, jinak je to 10 tepláky za den a nic z toho
Okay díky,uklidnila jsi mě, že do 3let je to „normální“… Barča jde na nočník před spaním a v noci vůbec nepije a stejně se počůrá, přes den vypije asi 2litry. To teda na Terezku s pitím nemá
Já myslím, že není za co se stydět. Ségra má kluka 2roky1měsíc a jsou den i noc taky na plínách. A my jsme bez plín ze dne na den. Přesně jak píšeš, nedozrál. My jsme to taky trénovali, ale bez úspěchu, tak jsem se na to vyprdla a smířila s tím, že budu přebalovat dvě děti a najednou jednoho rána Terezka řekla plíny ne a od tý doba už se nepočůrala přes den. Takže až ten správný čas přijde, tak si určitě řekne.
Mezi našema dětma koukám rozdíl 21 dní a my jsme bez plín měsíc, takže nevidím problém. Každý mimčo je jiný, takže se to nedá srovnávat.
No holky, kde jste kdo? Manža na tréninku, dítě spíí, tak jsem myslela jak si počtu a nikdo nikde ![]()
Radu já si taky myslím, že není za co se stydět…fakt je každý dítko jiný. kámoška má stejně starýho klučinu jak je naše Barča a taky nechápe, co je nočník. Sestřenka má zase klučinu, kterýmu budou 3roky a ze dne na den, z noci na noc se přestal počůrávat a byly mu sotva 2 roky. U nás to Barču přes den naučil manža, když jsem loni touhle dobou začala chodit na brigádu.
Marti dík za odkázky ![]()
plínky - Barča má 2,5roku. Pije kolem 1-1,5l denně a část v noci…plínky nenosí přes den asi rok s tím že někdy se stane že se počůrá - př pokud blbne tak letí a nedoběhne - chodí na nočník sama a já jen za ní…přes den na spání nemá plínky od léta a na noc jsme v tréninku asi 14dní…někdy počurá někdy ne, v noci když sebou mele (blbě spí) se zeptám jestli chce čurat a většinou chce tak ji dám a dobrý.....nechávám tomu volný průběh…uvidím jak to půjde ale rozhodně bych to nijak nelámala…záleží jak dítko chce…
My teda přes den spíme taky bez plín, ale to protože spí tak dvě tři hodiny a to vydrží. Ale na noc je jistější plína, taky se mi někdy stane, že ji neslyším, když chce čůrat. A nechtělo by se mi převlíkat celou postel. To přijde samo.
Okay, Verčo To máte dobrý, že vám dětičky ještě přes den chrupkají - ta moje potvůrka už od října přes den nespí
tak jsem pak večer totálně vyfluslá - ráno vstává před 6h. a v 19h. by ještě nemusela jít spát
!
No a s tou postelí máš Okay pravdu - už jsem si říkala, že to v noci zkusíme bez plínky, ale pak by se mi nechtělo převlíkat tu postel - kor, když to není teď kde sušit…
taky přes den moc nespíme…někdy od listopadu ale byli jsme nemocný ated někdy jo a někdy ne a vstáváme před 8…ale večer 9-10 žádný čas…
plínu jsme měli převážně suchou a Bára je pro tak to zkoušíme…
Holky,
jdu natáhnout nožky.Tak se tu mejte a zase zítra.Dobrou a klidnou noc
![]()
Hezky vecir,
tak jsem byli v Uherskem Hradisti na kocarky, no i s rodicema a byl to horor. Jak jsem tusila, tatka kouka na cenu, jak se mu libi a pak prakticnost. Mamka mi nastesti do toho nekeca! Ale i tak to byl zahul!!! Tatka je proste svuj
Tak mi rekl, ze jestli koupim ten kocarek, co se mi libil rano, tak ze v nem dite vozit nebude
Jo a ze si koupi bazarovej a ze kdyz pujde na prochazku, tak si mimi prehodi… No nastesti to tak casto nehrozi, takze na to prdim ![]()
Jinak jsem taaak strasne utahana, nasi sli do hospudky, my chteli najit nejakeho nekuraka v Prerove, ale nakonec tu koukamae na national geographic v anglictine, ale asi se pujdu natahnout s knizkou. Jsem kaputo ![]()
Přeji pěkný večer.Pokud mohu ráda se bych se k vám přidala.Asi bych se měla představit.Tak jsmenuji se Martina a jsem z malé vesničky kousek od Mladé Boleslavi.Na emimino jsme se přihlásila už v roce 2006 když jsem měla prvorozeného syna.Ten se narodil 17.2.2005 a jmenuje se Jiříček.Od jeho jednoho roku jsme se snažily o další mimčo.Bohužel nám to stále nešlo.Nakonec se zadařilo a to dvakrát ale bohužel jsem vždy potratila.Když jsem v srpnu na testu našla dvě čárky ani jsem tomu nemohla uvěřit ale strach byl stále.Nyní jsem v pátém měsíci a i když těhotenství není bez problému tak se naše miminko drží.Termín mám 26.06.2010 a čekáme na 100% holčičku.Budu moc ráda když mě mezi sebe přijmete a ráda si k vám budu chodit povídat,hlavně když je manžel v práci což je dost často.Ted už letím do postele ale zítra se na vás přijdu opět podívat.Krásnou a klidnou noc přeje Martina ![]()
Zdravím Marťu a vítáme tě mezi náma.
Terezka chodí spát pořád, je to takovej medvěd. Ráno vstáváme kolem osmé, v poledne na dvě hodinky spát a večer do osmi spí.