Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10983
24.2.10 17:05

Kaji,já monitor taky neřeším.Za ty prašule nakoupím jiný věci.

Matracemy budem kupovat jen molitan,s nepropustným povrchem.

Hes,přeji ti ať je ti brzy líp.Já jsem se nařívala a inhalovala vodu se solí,a po dvou dnech se dutiny začly uvolňovat.Zkoušelas?

Res,kopanečky do močáku si užívám běžně.Nikam jinam nekopem.Ujdu pár metrů,a už bych šla na záchod.

Zuzy,krásná výbavička.Máš toho už požehnaně.Taky postupně dokupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.10 17:47
Terlas píše:
radko takže jestli to dobře chápu, donesla jsem jim ho tam 14tého února, na PN jsem od 1.2, v době další výplaty teda 15 března dostanu ty peníze od zaměstnavatele (14 dní) a pak za měsíc od CSSZ? Mám prý donést další papír do práce 1.3. od dr., takže radíš, posílat si to tam sama, ne přs zaměstnavatele??já bych to neřešila, ale chci mít trochu představu, abych měla rezervy a nedivila se, že bych zůstala skoro bez penez… :-(

Já chodím k dr., do zaměstnání posílám naskenovanou kopii a origoš nosím na socku, ale to ti musí zaměstnavatel dovolit. Jinak se to běžně nosí zaměstnavateli

Příspěvek upraven 24.02.10 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.2.10 17:50
lenajs píše:
Radka75 píše:
terko, tak tady je ta kalkulačka:http://www.finance.cz/…ahrada-mzdy/
To je strašně složité, já našla odkaz jednodušeji, tohle nemám šanci vypočítat. :nevim:

aha tak pardon, já si to podle toho spočetla docela dobře. No ale jsem účetní, sice ne mzdová, ale i tak je to asi pro nás srozumitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
24.2.10 19:22

Ahojky, já monitor měla i na Adu takže sem si ho nechala i na druhátko!
Nikdy nehoukal falešně, to jen kdyz sem to zapomnela vypnout a vzala Adu z postýlky :oops: :wink:
Tož vy co vám to falešně houkalo - doporučují mít pod tím tvrdou podložku a moc to nepřemistovat…ja to dodržovala a naprostá spokojenost :wink: Za ten klid na duši mi to stojí
Jo a mam tu slevu na ten babysence,kdyby nekdo chtěl…nevím ale co to je za produkt. Já mám českou Nanny!

Vsem kdo mají mít klid a ležet,přeji at to utíká a fakt to dodržujte nestojí to za to,aby se neco prihodilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 20:28

tak jsem se vrátila od té kámošky, postýlka nebude, nechá si jí na druhý do kuchyně :-? , takže jdu hledat na netu :think:
monitor asi taky nebudeme kupovat, nevejde se do kolíbky, uvidíme jestli bude malej zdravej, kdyby něco, jako nedonošený, nebo nemocný (nedej bože), tak asi jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
24.2.10 21:00
Abinta píše:
Ahojky, já monitor měla i na Adu takže sem si ho nechala i na druhátko!
Nikdy nehoukal falešně, to jen kdyz sem to zapomnela vypnout a vzala Adu z postýlky :oops: :wink:
Tož vy co vám to falešně houkalo - doporučují mít pod tím tvrdou podložku a moc to nepřemistovat…ja to dodržovala a naprostá spokojenost :wink: Za ten klid na duši mi to stojí
Jo a mam tu slevu na ten babysence,kdyby nekdo chtěl…nevím ale co to je za produkt. Já mám českou Nanny!Vsem kdo mají mít klid a ležet,přeji at to utíká a fakt to dodržujte nestojí to za to,aby se neco prihodilo!!!

My jsme pod ním měli sololitovou desku a i přesto občas spustil, ale malá v pohodě dýchala. A máme taky Nanny. Ale jak říkám, každýho věc. Ale taky jsme vyrostli a naši rodiče ho neměli, je to takový marketingový trik. Čím víc se píše o SIDS, tím víc se to prodává. Jako všechno. Taky jsem ho musela mít, ale nakonec jsem si malou pravidelně i v noci hlídala já. Ale je pravda, pro nedonošený nebo nemocný mimča je to asi dobrý.

Příspěvek upraven 24.02.10 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
24.2.10 21:00

Holky,koukám na tu našu štafetu,to zas bude fiasko.Jedině,že by to odjel sám Bauer.Ale třeba mile překvapí.

Od 22 hod budu koukat na Sáblíkovou,a držet pěstičky.

Tak se mějte pro dnešek krásně,a klidnou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.2.10 21:54

holky u těch podložek existují i služby některých porodnic že za poplatek půjčují monitory…ale kde to mají a za kolik netuším,…jen vím že mi to někdo říkal že si to půjčoval.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
24.2.10 22:16

Holky,ještě jsem musela :lol:

My máme další bronz,omlouvám se klukům,že jsem je podcenila.Huráááááá :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
25.2.10 07:37

Dobré ranko :mavam:
Evčo - tak jsem taky koukala na štafetu a pořád jsem si nechtěla přpustit, že by to naši mohli nějak zvládnout :lol: a Martině Sáblíkové jsem věřila, jen jsem se bála, aby se NĚCO nestalo…Bylo to včera super :palec:
A jsem moc ráda, že jsem nekoukala na hokej…

Jinak to vypadá, že kapičky do nosu zabírají, že mám ještě naději, že nebudu muset v pondělí na tu punkci :roll: sice mne hlava pekelně bolí, ale ještě mám čas do toho pondělí…

Tak hezký den všem, jdu se ještě na chvíli natahnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 08:49

Dobré ránko,
Hesi,hokejisté nezklamali.Dopadlo to jako vždy.
Ještě,že to dávali v noci a nemusela jsem se na tu hrůzu koukat. :pocitac:

Venku nám zase krásně svítí sluníčko,jen se na něho můžu koukat z okna.Mám vycházky až odpoledne.Tak snad tam ještě bude. :lol:

A kde jsou dneska naše dvě ranní ptáčata???
Kaji a Paji,kde jste dneska?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
25.2.10 09:03

Dobré ranko, je tam dneska opravdu hezky. Mám taky neschopenku, ale naštěstí vycházky od 8 do 20, takže super. Počkáme až nám nainstalují rychlejší internet a vyrazíme do města. Na čučec a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.2.10 09:22

Ahojky holky…
nikde nikdo co se děje.....ani ne půl stránečky a já se těšila že si počtu…

u nás sluničko tak yvyčuhuje ale stejně ven nemůžu tak mi to je jedno.....

Evi to je protivný s těma vycházkama viď? Pamatuji jak jsem to měla u Barunky jen 4 hod denně a ještě mě doktorka upozorňovala že chodí kontroly.....hrůza…těhule by měly být venku když chtějí - není jim blbě a ne když odbije vymezený čas.....

hokej zase tak moc nepřekvapil, Sáblíková jela super, moc jsem jí to přála.....ale je to ostuda naší republiky.....taková sporotvkyně a nemá ani kde trénovat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.2.10 09:22

Dobré ráno.
Jé, vycházky od 8 do 20 to je nádhera :potlesk: já mám jen od 14 do 18 a jak začne teplo bude mě to asi hodně štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.2.10 10:25

Verčo a Simčo,tak to jsme na tom stejně.Mám vycházky od 14-18 hod.Naštěstí jdu 20.4. na mateřskou,tak pak bud venku celý den.
Občas to poruším,tak snad kontrola nepřijde. :mrgreen:

Kdepak se všechny dneska touláte?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí