Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
24.2.10 11:10

:mavam: To koukate, co??? Jsme v Birminghamu u tchyne, nechavame tu auto, a jedeme na letiste taxikem…

Mockrat dekuji za krasne zpravicky, mejte se moc hezky, davejte na sebe a na briska velky pozor, nic neprehanejte a hlavne odpocivejte :kytka:

Tak zatim paa :wink: Pusu briskam! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.10 11:13

Ahojky holčiny - zrovna jsem vám chtěl anapsat, že nám to sněmovna schválila - tedy zvýšení mateřské :pankac: , ale Kiwi mě předběhla :kytka:
Ale bylo to docela zajímavé to sledovat ;-) Paroubek opět v napadání svých kolegů poslanců nezklamal…no, hlavně, aby to ještě prošlo u senátu a pak prezident, ale bylo by to fajn :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.10 11:21

Resy - tady je tabulka měsíců těhotenství - raději jsem si ji uložila :wink:
 http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
24.2.10 11:25

Ahoj Hesi, díky za tabulku! Já jsem si právě myslela, že jsem si ji taky uložila, ale nikde jsem ji nenašla, tak jsem asi zapomněla :oops: :lol: Ty si na to zasedání koukala? No jo Paroubek, no comment :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.2.10 11:32

Hesi taky děkuji za tabulku protože jsem taky litovala že jsem si ji neuložila protože já jsem na přechodu 5-6 a říkám si kdy už.....dnes jsem 22 + 0 - hurááááááááááááá - další týden.....

Res - taky je to lepší když ležím…ale když si udělám výlet na wc apod tak to zase začne.....jinak to jde......takže snad ten klid pomůže.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 11:37

web myslím na tebe at ti to všechno klapne :palec:

holky a jak je to s nemocenskou když jsem nastoupila 1.2. a účetní říkala, že mi prvně zaplatí zaměstnavatel těch 11dní(první 3jsou neplaceny), že na to mají 30 dní, takže za 30 dní dostanu 11 dní průměrného platu a pak co?????

kdyby ta mateřská klapla bylo by to super :potlesk: :pankac: :pankac:
a nemá prezident nějaký právo veta?? on říkal, že už nic co zvýší schodek nepodepíše… nebo ho můžou přehlasovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 11:45

Teri to je právě to, co nevím, včera jsem s ním slyšela nějaký rozhovor a v něm to stejné, co píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
24.2.10 11:50
Verčanet píše:
Hesi taky děkuji za tabulku protože jsem taky litovala že jsem si ji neuložila protože já jsem na přechodu 5-6 a říkám si kdy už.....dnes jsem 22 + 0 - hurááááááááááááá - další týden.....Res - taky je to lepší když ležím…ale když si udělám výlet na wc apod tak to zase začne.....jinak to jde......takže snad ten klid pomůže.....

Už jsem si tabulku raději uložila :-)
Jsem ráda, že už je ti líp! Mě to chytne, když se zvednu. Je jedno, jestli z postele, nebo židle, ale jak jsem v klidu, tak už je to celkem dobrý, tak musím zaklepat! Snad to magnézko zabere a už se to nevrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
24.2.10 11:51

Teri a Kiwi, snad bude pan prezident tak hodný a na maminky to podepíše. Já si myslím, že to podepíše, jinak ho za to vypískají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 11:53

http://www.psp.cz/…/status.html

chápu to tak, že pokud sněmovna schválí, bez odkladu posílá na senát, když senát neschválí, jde to znovu do sněmovny, která to může schválit (případně s pozměňovacími návrhy senátu). Po druhé to na senát nejde a po schválení to jde jen na prezidenta. Pokud prezident neschválí, vrací se to zpátky do sněmovny a ta to může odhlasovat aj tak. Takže snad je to na dobré cestě. Ale nejsem politolog a nikdy jsem se o to nezajímala. Takže se mohu mýlit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 11:55
Resarana píše:
Teri a Kiwi, snad bude pan prezident tak hodný a na maminky to podepíše. Já si myslím, že to podepíše, jinak ho za to vypískají.

** Res** probém je, že prezidentovi nejde vůbec o nic. Je ve svém druhém volebním období, takže žádné třetí už nebude, nemusí se tedy zavděčovat žádným poslancům. A z postu prezidenta ho nikdo nevyšoupne, má svoje jisté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
24.2.10 11:58
Resarana píše:

no já ti nevím, na to bych moc nespoléhala, vypadal hodně zabejčeně :lol:
ale já si myslím, že existuje možnost, jak ho z toho vyšachovat (obejít), myslím, že by to mohlo klapnout :dance:
holky, budete si pořizovat monitor dechu???? já nevím jsem tak na půl rozhodnutá že jo, má to své pro i proti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 12:02

Ter já teda taky nejsem rozhodnutá. Na jednu stranu si říkám proč toho nevyužít, když ta možnost je, na druhou stranu naše maminky nás vychovaly bez monitoru a šlo to :-) Vím, že někdy je to docela problémové a pípá to špatně, člověk z toho pak akorát stresuje. Tak nevím, zatím se spíš přikláním k tomu, že ho n´kupovat nebudem… Ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.10 12:03

ještě k té mateřské - pokud se vrátí opravdu na tu loňskou úroveň a počítá se ze mzdy za posledních 12 měsíců, tak budu mít větší mateřskou než plat (v květnu jsem dostala odstupné z bývalé práce ve výši 7 platů)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.2.10 12:07

Leni, oni to mají v každém městě prý jinak. Já mám v průkazce napsáno, plicní, zubař a pak obvoďák. Vše už mám a vše v poho no a vypravila jsem se na plicní a to mě dostalo - vůbec nechápu proč to dělají těhotným, když s tím nemůžou stejně vůbec nic dělat. NO ten výsledek znamená, že jsem v posledních pěti letech prodělala tuberkulozu, nebo že jí mám teď a jelikož jsem těhotná a dá se to zjistit jedině rentgenem tak mají smůlu. No ale nemám teď žádné příznaky - kašel, teplota. Takže jsem jí měla. Ani o tom nevím :cry:
Hned jak se mimi narodí musím na rentgen a pak se uvidí.
Měla jsem hrozný strach, protože mám doma holčičku a nerada bych jí nějak nakazila.
Manžel mi sehnal doktora, který je primářem na tuberkuloznim oddělení v praze (nevím jak se to přesně píše) a ten mě nakonec uklidnil, že mám být v pohodě a nemám se ničeho bát - ale stejně mi v hlavě hlodá ten červíček jak je to možný, že jsem něco takového chytla a nevím o tom. Pravděpodobně jsem to chytla v Tunisu před dvěma lety, tam jsme byli tři týdny a ten druhý jsem celý promarodila a nasadila jsem si sama antibiotika a stejně ještě v čechách mi nebylo moc dobře asi čtrnáct dní.

Já jsem to moc s tou mateřskou nesledovala - oni když to vrátí zpět tak od kdy by to mělo začít platit nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí