Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
23.2.10 09:24
webparazit píše:
Kaji: To si me fakt pobavila a mas pravdu! Hlavne na zakladkach to tak vetsinou byva - mozna byvalo… No musel by si tu udelat kurz, rikala jsem mu, ze mu ho zaplatim, ale on proste nechce… Ona v CR ta „materska“ na tri roky je lakava, ale ja bych dostala nejake minimum, coz je kolik? 7 tisic? coz je nejakych 240 liber mesicne. pokud se nevezmeme a budu dale svobodna matka, tak to budu o neco malo min jako prispevek na dite… no musim na to mrknout… A navic jak jsem psala, muj tady ma minimum 240 liber cisteho tydne, to mas tech 7 tisic.. Kdo mu da cisteho 28 za 4 tydny???????

Veru jako rodilý mluvčí při učení na plný úvazek by podle mě mohl vydělat stejně (možná o trochu míň, ale třeba na 25 čistého by podle mě neměl být problém se dostat, jsou i různé programy, podpora z EU pro školy atd. - buď na soukromé škole, nebo v jazykovce… a mateřská je pokud jdeš na tři roky 7600…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.2.10 09:25

Dobré ráno děvčata. Přejeme ať už jste všichni zdraví a aby už tu bylo jaro, protože ty neustálý virózy už jsou otravný. A všem co jdou na kontrolu hodně štěstíčka.
Já zítra na krev, pak s výsledkama za jinou doktorkou. A na další KO jdu 8.3. A je fajn, že pokaždé mám i ultrazvuk. Strašně ráda Vojtiška vidím a pokaždé se díváme jestli je to opravdu kluk a zatím pětkrát už potvrzen, takže to vypadá opravdu na kluka.
Jinak co jsem začala pít magnézii, tak mi břicho skoro netvrdne, takže zkuste, doporučuji.
A musím říct, že týden nejím sladký, nebo skoro žádný a zhubla jsem tři kila. Takže u mě je to fakt jen přežíráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.2.10 09:38

Dobré ráno, vidím, že vás chce hodně navštívit veletrh v Brně, taky o tom uvažuju a pokud mohu poradit tak mrkněte na stránky BVV a po zaregistrování dostanete vstup za půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.2.10 09:41
Chtěla jsem se zeptat na matraci. Jakou vybíráte do postýlky? Kokos-molitan nebo kokos-molitan-kokos nebo s pohankou? Jde mi z toho hlava kolem :nevim:

Marťuli já mám vybranou kokos pohanka, hledala jsem si hodně o tom na netu a prý je ok kokos molitan - kokos je hodně prodyšný a molitan měkký, pohanka je prý lepší varianta k molitanu, že je přírodní… Našla jsem kolem 800 za kokos-pohanka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 09:48

Uz zitraaaa, uz ziiiiita, jupiiii, jupiiii… Letiiiiiiimeeee huraaaaaaaaaaa :pankac: :dance: :pankac: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.2.10 09:52

Čauko holky
vůbec nestíhám ani nakouknout, mám zase fofr
no Simčo samý dobrý typy dáváš :wink: BVV to je Brněnský výstaviště,že? sem jako neználek :mrgreen: hned na to mrknu to se hodí za půlku :palec:
Verčo : břicho docela v poho sice tvrdne ale už to tak moc nebolí
baštím magnézko a piju džus naředěný magnezií :wink: no a hlavně se snažím šetřit :lol:
Mojeho dneska povolal šéfik do práce tak sem zvědavá s čím příjde, máme jen strach aby zase nejezdili na druhej konec republiky :-( to by se nám s Nelčou stýskalo
no jdu zase makat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 09:52

Evi, stydka kost me boli uz od 17 tydne. Pamatujes konverzaci, kdy mi doktorka rekla, ze na to mam brat paralen? V tom 17 tydnu to byl hnus, chodila jsem jako rozcapena kacena, ale nastesti to trosku povolilo. Ted to boli taky, ale uz min a trosku jsem si na to zvykla. Co vana? Nepomuze trosku. My vanu nemame, takze nevim… V noci mam obcas problem pretocit se ze strany na stranu. Jo a kdyz jsme u toho spani, tak me delalo problem i spat, jak to bolelo, tak jsem si vrazila mezi nohy polstar a trosku to ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 10:05

Veru,tak to ti nezávidím.Mě to bolí od včerejška,a už su z toho na nervy.Nejde hýbat nohama.Tak se ploužím,vypadá to asi komicky.
Trpím kvůli Natuš,a ona ještě dělá ofuky.Nevděčnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.2.10 10:11

tak jsem volala doktorce co mi dělá pupík za poslední týden protože nevím jak hodně se mám šetřit a mám zase přijet…tak pofrčíme.....držte mi pěsti.....jsme teprve 21+6.....aaaaaaaaaaaaaaach jo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 10:11

Holky, tak pro ty, ktere zajima, jak je to s prispevkama na dite na zapade :wink:

Vcera jsem se tam byla ptat, takze mi to spocitali. V pripade, ze jsem svobodna matka, „nezamestnana“ ( :mrgreen: ):

Na mateskou nemam narok, ale dostanu neco jako podporu od statu coz je 64.30 tydne, prispevek na dite (child tax credit) 63.84 a dalsi prispevek na dite 20. Takze budu tydne dostavat na sebe a na dite 148.14 liber, coz za 4 tydny dela v ceskych korunach neco malo pres 17 tisic :wink:
Ale protoze jsem jeste svobodna matka a nemam prijem na placeni bydleni, tak mi budou platit celou domovni dan - 12.24 tydne plus na najem mi davat maximalni vysi, ktera je urcena statem-86 liber (za 4 tydny to vychazi 344 liber, ale muj najem je zatim 425, ale vic proste nedostanu)
Tudiz pokud bych byla opravdu svobodna matka, tak bych vyzila tak tak, proste ten svuj zivot mam rozehrany jinak, kdyz jsem vydelavala slusny prachy, setrim na hypoteku atd atd. Ale pro maminu, ktera delala za minimalni mzdu to neni tak spatny.

Jinak pokud bych sla na 16 hodin tydne do prace a a delala za priklad 6 liber na hodinu, tak bych dostala min benefitu z jedne skatulky, ale zase bych dostala neco z druhe plus muj plat, takze bych tydne mela o cca 70 liber vic, coz dela 314 liber. No kdybych si nasla registrovanou chuvu, tak bych mela sanci dostat nejaky penize na „jeji provoz“

No zni to vsechno moc hezky 28500kc mesine,

ALE

• musim byt jako svobodna matka
  • nikdo nesmi prijit na to, kde bydlim
  • a nebudu moc Iana uvest na rodny list!!!!!!!! (kdybych to tak udelala, tak mu budou z platu strhavat 15% a posilat je me, takze pro me by to byl jako prijem a vzali by mi nejake benefity.takze na tom budeme hur)

Na rodny listh ho budu moci doplnit pozdeji, zalezi, jestli mu to bude vadit, nebo ne, ale ted resime prijmeni, no zatim je tu jedna moznost, ze si zmenim sve prijmeni na jeho. Vcera jsem na to koukala a udajne by to melo jit i kdyz jsem ceska a chteji za to 10 liber. Tak uvidime.

Uff, vy, ktere jste docetly az sem, tak vam gratuluji a dekuji za trpelivost. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.2.10 10:21

Tak ještě pár poznámek:

kouření můj manža kouřil od vojny, přestal před 4 lety :-) jsem moc ráda, já jsem takový antikuřák, že bych vedle sebe kuřáka nesnesla, já bych jim sekala ruce, hlavně když jsou neohleduplní a kouří kde je napadne, mezi lidma v davu a tak a navíc všude hážou vajgly, je to děs… Ale my jsme to s manžou vyhrotili tak, že už mu vadí i sedět v hospodě v zimě, páč to tam smrdí, já nechodím v zimě vůbec- to až se oteplí a bude se sedět venku…

tvrdnutí břicha já teda naštěstí vůbec nevím co to je, musím pořádně zaklepat na dřevo :-) Ale přeju všem, co na to trpí, ať je jim líp a přestane to :-)

Přikládám obrázek kuchyně, kterou nám instalovali v sobotu, není to ještě úplně ťip ťop, ale jen pro vaši představu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.2.10 10:26

Veru,koukám,že to taky nemáš jednoduchý.
Já byla svobodná matka s dcerou,a je fakt,že těch peněz bylo víc.Ale je to už 16 let,a hodně se tu sociální změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.2.10 10:28

Kaji, to víš když můžu tak pomůžu :mrgreen: a ano to BVV je zkratka pro Brněnské výstaviště.
Kiwi, pěkná kuchyň. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.2.10 10:33

Kiwi, moc pekna kuchyn! Az se prijedu nalozit do te vany, tak mi muzes neco ukuchtit :mrgreen: :pankac:

Nastesti tu mame hospody nekuracke, nesmi se tu kourit nikde, zacalo s tim Irsko, pak to prevzala Anglie, lidi proti tomu protestovali, ale nakonec si zvykli, tak chodi hulit ven, no, aspon toho tolik nevykouri. Navic se nesmi kourit ani ve sluzebnich autech, to je taky verejny prostor, je za to 60 liber, nevim, jestli za to davaji i body…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
23.2.10 10:39

Ahoj holky,

zdravím vás při úterku, tady konečně vysvitlo slunko a sníh pomalu mizí, tak mám radost. Odpoledne si jdu pro oblečky k jedné paní z MMB, tak se těším a pak nakupovat, konečně si snad začnu připadat jako normální trochu funkční jedinec.

Kokosovo pohanková matrace - určitě jde sehnat o dost levněji než za 800,– přidávám odkazy.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A tak dále, je toho opravdu hodně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie