Poradna duly
Jana Čurdová
Praska19 píše:Jé, Sára, to je naše vyvolené jméno pro holčičku. Krásné. A jak ti říkají zdrobnělinou, Sárinko?
Jo jo, Sárinka, jinak Sári, Sáro mi skoro nikdo neříká. Nejčastejš mi ale samozřejmě říkají „hele“ ![]()
Leni, gratuluju ke kontrole!!!
Jsem ráda, že už je všechno v pořádku a je opravdu vidět, že ti klídek svědčí
Tak ať ten klid a pohoda přetrvá až do narození Oldečka
![]()
Ahojky,
tak jsem zase tu.A vůbec nejsem nadšená.Natuš se ještě nenarodila a už neposlouchá.Nebyla skoro vidět.A když už jsme měli jakš takš oblyčej,tak si tam slečna dala ručičku,a zas nic. ![]()
Tak jsme objednáni znovu v pátek 5.3.Tak snad to bude lepší. ![]()
Jinak jsem sotva dolezla.Tak strašně mě bolely ty kosti mezi nohama a podbřišek,au,au. ![]()
Udělala jsem si čajík,a natáhnu nožky.
Je hezké,že jste na mě myslely. ![]()
Leni,jsem ráda že už je to lepší.Tak pěkně dál odpočívej,a do práce už nespěchej.Ty dva měsíce už nikoho nevytrhnou,hlavně ať jste v pořádku. ![]()
Tak zas zítra a krásné snyo mimčích.
![]()
mmartinecka píše:Zuzlík píše:Zuzi, bezva odkaz
Holky jen jsem chtěla napsat, že mi už dlouho přijde, že dupačky jsou docela nedostatkové zboží (třeba v Tescu, apod. je prostě nemají vůbec…vždy jen polodupačky) a když už je někde mají, tak jsou dost drahé. A dneska jsem objevila stránky, kde je mají pod 100,– Kč, což moc jinde není a když je, tak se mi nelíbily… Tak jen pro rozšíření obzoru posílám odkaz: http://www.mam-shop.cz/…polodupacky/
Bodynek už mám dost a dupajdy skoro žádné, tak jsem tam něco objednala. I kabátky mají za dobré ceny, tak mrkněte.Mají tam vážně pěkné věcičky. Já teď hledám tu matraci. Taky se spíš přikláním kokos-molitan-kokos, ale potřebujeme 140×70, tak pátrám.
Koukněte sem: http://www.detskematrace.cz/…-matrace.php
Manžel chce dělat další e-shop s dětskýma postýlkama a hledá i dodejce matrací a tady ten se mu líbí nejvíc.
Jinak my máme kokos. A do větší teď chci pořídit jen molitan. Bohatě to stačí.
A já jsem šla z MD rovnou na neschopenku a doma mě to fakt baví, ono s malou to stejně jinak nešlo. Takže buďte rádi, že jste doma a uživejte si to.
My už máme z výbavičky asi vše. Už jen takový ty věci do porodnice pro mě a hlavně chci nějakou kvalitní odsavačku mat.mléka. Hodně jsem ji u Terezky využila, tak si chci koupit o něco lepší než jsem měla tu první.
Ale na veletrh se chci podívat a něco tam určitě utratit.
Evi, teda Natuš je ale zlobivka! Snad se příští týden ukáže líp! Tos byla na tom 3D? Tak si nožky natáhni, dej si čajík a ať je dobře ![]()
Hezky vecer kecalky,
tak jsem si planovala, jak budu hned z mesta hotova, no nakonec se tak nestalo. Kdyz uz jsem tam byla, tak jsem se zasla zeptat, na co mam vubec narok az se mi mimi narodi. No, tak me objednali na druhou, tak jsem se pomaloucku posouvala po meste, spis jsem posedavala po lavickach no a pak jsem se tam vratila a vylezla jsem az ve 4 hodiny! Takze je mi zase pekne zle, pry odpocinkovy den…
Evi, tak to me mrzi… a kdyz te preobjednali, tak za to musis platit???
Dobré ránko holčiny ![]()
tak už sme zase v práci
Evi vidím že ty naše holky sou v tomto stejný a za ten druhej pokus budeš platit nebo je to v rámci toho včerejšku?
Tak sem na těch stránkách od Simči včera vybrala zavinovačku a sadu do postýlky
Za cenu co to bylo sem to nikde jinde neviděla a doma sem se poradila s mojim, no a že to berem ale chcu ještě počkat s objednáváním, jestli se do něčeho nezamilujem na tom veletrhu ![]()
ahoj holky,tak jen fofr šofr,musím šprtat,Evi toho se bojím taky,ségře se taky malá schovala,jenže jí opravný pokus ani nedali,takže uvidíme co uvidíme.Já dnes kontrola,už těším,co kdyby náhodu gyndař měl náladu na ULTZ ![]()
Hes to je mi líto,ale taky jsem používala jen paralen,bioparox do krku a hlavně nosní kapky nasivin,bez nich bych umřela a hep čí do nosu a prolívat čajem,já hodně bezinkovej co jsem si nasušila v létě.Tak se drž.
Res to víš,stará láska nerezaví,a kdybych nebyl hlupákem,nestal bych se medvědem,plno věcí nevrátíš,bohužel,Gábi by byla šťastná a já asi taky,teď samé hnusy s bývalkou jeho,moje děti tvoje děti,už nikdy nikdy mít tehdá rozum co teď nikdy bych do toho nešla.Máme se pořád rádi,sem tam přijede chce obejmout aspoň,že mu to pomůže.Manža to neví a když volá už po 5té deně tak taky ale řve.No co už.
Leni gratuluji,hajej dál,ať je vše o.k.Dnes se vám musím omluvit
brala jsem vaše boží jména nadarmo do úst,Gábi ráno zas začla diskuzi,proč Kája,že je to hrozný jméno atd,tak jí řekla že se mi líbí a že holky taky mají takové klasická jako je Oldeček a Luďeček,no ale nepomohlo to
chtěla by Davida,Jiříčka po tátovi jasné hotové domluvené.Pa jdu učit
Dobré ránko,
poslušně hlásím,že jsem opět zde. ![]()
Byla jsem včera tak natěšená,a ono nic
Včera jsme nic neplatili,doktorka zkusila ultrazvukem jak jsme na tom,a prý je malá moc blízko placenty.
Tak prý bude za týden větší,a třeba bude líp vidět.
A když ne,tak ho dělat nebudou. ![]()
Holky,mě tak strašně bolí ty stydký kosti,že nemůžu chodit.Co s tím?????
Dneska mně dovezou zásilku z batolátka,tak aspoň nějaká útěcha.Tak se těším. ![]()
Ahoj holky, tady je dneska nějaký klid…co se to děje????????????? 9 hodin a vy nemáte ani půl stránky…
Kajjko ať Ti to uteče.....co břicho???
Hes - jestli Ti je hodně blbě zajdi raději k dr…ono v těhu je lepší to nepodceňovat.....
Dobré ráno všem,
včera jsem byla po dlouhé době v práci kvůli daním a jenom jsem si tak říkala, co já tady v tom ústavu dělám… Skoro všichni tam byli nachlazení a mě řekli, že jelikož marodím, že mám dost času a že počkám… To mě docela naštvalo, člověk si dává pozor, aby někde něco nechytil a nenastydl a nakonec v práci skončím takhle…
Matrace - koupím tu kokos-molitan-kokos, chtěla bych jí mít pak ještě pro druhé mimi, tak ať něco vydrží. Myslím, že vyjde nastejno, jestli mám koupit 2 molitanové nebo jednu kokosovou…
Včera mi přišla přebalovací podložka z MMB (72×72cm) a 2 deky do kočárku (postýlky). Tak byla radost veliká…
Tvrdnutí bříšek, nachlazení - dávejte na sebe pozor, nic nepřehánějte a když máte problém, tak šupky dupky k doktůrkovi, ať jsou mrňouskové v pořádku.
Evi - dobrý je že jste to alespoň neplatili a máte druhý pokus…a nic není ztraceno…třeba bude Natuš příště větší exhibicionistka ![]()
ahoooooj holky,
já jsem včera měla tak hektický den, v práci jsem nebyla, ale lítala jsem kvůli domku, vyřídila plno věcí a v pátek se stěhujem jupíííííííííííííííí.
Jdu dočítat, tak papappaá
Ahoj holčiny, to jste hodné, že jste mě dneska šetřili a stačilo dočíst jenom jednu stránku ![]()
Za chvilku jdu na KO, tak mi držte palečky, ať je vše OK. Mám tam být v 9:30.
Marodi a bolístkové, ať vás to brzy přejde a když ne, tak šupajdit k dr! Hlavně ať je vše OK!
Kiwi, jůůů tak vy už budete v pátek v novém, to je parádička! Tak ať se vám tam líbí a jste tam šťastní
![]()
Já jsem grogy, v noci jsem spala jenom pár hodin a od 3:30 jsem nezabrala vůbec. Ten strop a zdi už znám nazpaměť, chtělo by to inovaci ![]()