Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
19.2.10 21:34

Jsem tu, vy ukecany a nakupujici zenske :mrgreen:

Rybko: Zacinam te mit fakt rada, ne jenom kvuli tomu, ze se „jmenujes“ podobne jako moje nejlepsi kamaradka, ty jsi rybkabezvody a ta moje je proste jen Rybka :mrgreen: Ale to, ze mas 14 kilo navic :palec: Ja byla dneska u kamosky a ta mi rekla, ze jsem nepribrala celkove, jsem pry trosku sirsi pres stehna a zadek, jinak to mam na brichu a v kozach… No nebyla jsem nikdy proutek, tak co.

Hesi: Co mi to delas??? Jaky kluk??? Ja jsem doufala, ze kdyz si nekdo preje holcicku, takze mu vyjde :zed: :mrgreen: Ale moc gratuluji. Ja chci holcicku hlavne kvuli tchyni, ale na druhou stranu mam strach, ze treba to bude holcicka, druha taky a ja nikdy nebudu mit chlapecka, mamincineho mazlicka :lol: No nechavam to osudu, nejak jsem kapitulovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 21:36
rybkabezvody píše:
Teri mám Manuál pro začínající maminky - maminky radí maminkám od Tržilové, přijde mi to hezky zpracované, hezké fotky a především tam jsou opravdu názory maminek a pár rad od odborníků
rybko
na to jsem taky koukala a přišlo mi to taky dobré :pankac:
já bych, ale měla vybrat něco od nás z firmy, mám tam 50% zaměstnaneckou slevu na všechny knihy… ale pokud tam bude něco kloudnýho :think:
zatím jsem narazila jenom na příručku pro tatínky, překlad, a to mi přišlo spíš k smíchu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 21:40

web :-D :-D :-D to mě těší :mrgreen: mám to také v břichu a v prsou, bohužel kupovat tady prádlo - podrpsenky nejni vůbec sranda, zvlášť když máš v „normálním stavu“ DDčka a teď…uff :roll: To vy v UK máte lepší možnosti, ne? Dnes jsem byla v HM a mám jednu obyč a nic moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 21:44

už sháním tu tvojí, hodně mě to zaujalo, našla jsem ji v neoluxoru za 140,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 21:46

Rybko: No ja mela pred tehu B, ale pracne vycviceny na B, jinak to byly C, dokonce i D, kdyz jsem zhubla, tak jsem si na ty krasny Bcka sahala nekolikrat denne. Ted mam D, mozna DD. No je to masakr, muj je stastny, ale stejnak si sahnout nemuze! Porad me boli bradavky :wink:

No myslim ze mame vetsi vyber snad uplne na vsechno, co se tyce delky kalhot, velikosti botu a dokonce si i 100 kilova slecna poridi minisukni. Hlavne spousta nadmernych velikosti neni umistena pouze v obchodech XXL, coz v cechach nenavidim, zda se mi to tak ponizujici, ale spousta obchodu je proste prodava. Az teprve tady jsem pochopila, jaky zazitek muzu mit z nakupovani! A to jsem v cr mela jen par veci a kdyz jsem rok zpatky tridila skrin, tak jsem „vyhodila“ cca 40 tricek a jeste mi jich tam asi 60 zustalo… No ceny jsou tu taky nizke, tak proc ne? Obcas takove vytridene obsilky posilam do cech kamoskam a nektere veci jsou uplne nove, jeste s cedulkama. Podlehla jsem zapadu, pomoooc! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 21:50

no, před těhu jsem si občas něco koupila přes net v LaSenza, s kolegyněma jsme se nepodělily o poštovné, což byla sranda - 300,– dohromady, no, ale teď už tam toho moc neobjednám, resp. do doby co budu kojit. Nemáš nějaký tip na fajn eshop kde se dá platit přes SSL a je to bezpečné? ( nemusí být jen spodní prádlo )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 21:52

jinak s tím poňižováním prostorově výraznějších lidí v ČR máš 100% pravdu, také mi to leze na mozek. Dokonce když jdeš v Praze kupovat mateřské oblečení do profláklého HM či CaA, tak ho nemají na všech krámech :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 22:00

co je to SSL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 22:03

platba s emobosovanou kartou přes internet - jen s kódem, co máš na zadní straně karty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 22:07

Aha, uz to chapu!! No typ na eshop nemam, spousta obchodu muzes nakupovat online - next, newlook atd, ale problem je, ze ti to neposlou do cech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.2.10 22:11
rybkabezvody píše:
Hela84 píše:
rybkabezvody píše:
Holky mám takovej blbej dotaz ohledně té výbavy do postýlky, jak to pak budete řešit, a vyměníte povlečení a budete tam mít třeba jinak barevné? Jsem na tohle trochu víc úchyl… :zed:
Rybko jsem na tom stejně s těma barvama :mrgreen: Tak jsem přemýšlela, že si koupím dvě sady - povlečení+mantinely a prostěradla normál bílá, možná jedno k sadě. Nebesa asi kupovat nebudu, moc na to nejsem.
my to máme podobné i s těma kočárkama že? :lol: Už jsi to zvážila nebo bude Mutsýk? :mrgreen:

Ještě počkám až budou mít v obchodech nový Jané 2010 a pak se rozhodnu, ale je pravd, že váhám :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 22:13

Rybkooooooooooooooooooo, Newlook posila do zahranici! :pankac:

International delivery
Europe (5-7 working days) £5.00
Australia & New Zealand (8-10 working days) £7.50
South Africa (8-10 working days) £10.00
USA (7-10 working days) £7.50

Tam ja nakupuji svoje tehu obleceni..

http://www.newlook.co.uk/…uctList.aspx?…(UK)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 22:16

Predcasna radost :cry: :cry: Cesko asi neni Evropa, hlavne, ze je tam Polsko! To same ma i next, debilove!!

United Kingdom Italy
Australia Malta
Austria Netherlands
Belgium New Zealand
Cyprus Norway
Denmark Poland
Finland Portugal
France South Africa
Germany Spain
Gibraltar Sweden
Greece Switzerland
Ireland United States of America

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 22:24

Nic, pipa mi notebook, nechce se mi pro nabijecku, takze pro dnesek :mavam:

Mejte se hezky a uzijte si sobotu a nezapomente - CESI, CESI, CESI :pankac: :pankac: Musime vyhraaaaat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.10 22:25
webparazit píše:
Predcasna radost :cry: :cry: Cesko asi neni Evropa, hlavne, ze je tam Polsko! To same ma i next, debilove!!United Kingdom Italy
Australia Malta
Austria Netherlands
Belgium New Zealand
Cyprus Norway
Denmark Poland
Finland Portugal
France South Africa
Germany Spain
Gibraltar Sweden
Greece Switzerland
Ireland United States of America

no to je výborný :pocitac: no nic, tak se aspoň pokochám :mrgreen: