Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
19.2.10 12:37

je, koukam, že Kajka už ti to napsala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 12:38

Jee, no vidis to, my malem zapomely na tchyni :palec: No ta moje se uz tesi, az zacne nakupovat, hned jak se dozvi, co cekame. Tak jsem zvedava, jaky bude mit vkus a co za obleceni dostaneme :?:

Ted prisla s napadem, ze nam do noveho baracku koupi novou pracku. Ja vim, ona neni zla, ale ja si na spotrebice celkem hodne potrpim, pracku a hlavne mycku chci bosh nebo miele… No pry nam koupi Zanussi. Tak uvidime, jaka bude :wink:
Ale vim, ze ta nase to mysli proste dobre, ma nas rada a nemame s ni zadne konflikty. A to je to same s nasima, proste nechapou, ze jsme na tom jinak nez oni byli, ze mame nejake uspory, ktere jsou pro miminko a proste omezovat se nehodlame. A ten kosik chci, protoze chci mit ze zacatku malicke porad v obyvaku, abych mu byla na blizku a stejnak budeme mit porad navstevu a tahat vsechny lidi po celem baraku… To je to same, jak mamka nechape, proc chci monitor dechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 12:51

já se taky snažím aby žádný spory s tchýní nebyly ale ona si vůbec neuvědomuje že nemůže bejt všechno podle ní
sem jí řekla ať klidně něco koupí ale tahat mě po obchodech to fakt nee!
já na to moc nejsem, chcu si něco vybrat ale né chodit celý den po obchodech, ju to asi byví ale mě ne
a nejhorší je na tom to že nám chce kupovat všechno ale Nelinka bude mít i druhou babičku a dědu a taky druhou prababičku a moje babi se na malou už strašně těší
moje sestřenka jí malou pořádně ani neukáže o pochování ani nemluvím :nevim:
Je jí už přes rok a já si ji ještě ani nepochovala, když sem si ju chtěla pochovat tak ju narvala do kočáru a prej že musí spat, tak ať si ju nechá zasklít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 12:57

Ty jo, tak sestrenka ma nejaky trauma, ne :pankac:

No uvidime, az se nam to narodi, jsem zvedava, jaci budou nasi a jaka bude tchyne… Ale uprimne jsem rada, ze nebydlime s nikym ve stejnem meste. Oni to ty rodicove nemysli spatne, ale musi pochopit, ze jsme dospeli a ze o svoje deti chceme pecovat svojim zpusobem.

Vcera mi tatka rekl, ze si mam koupit postylku v cr, ze tam stoji 600kc, tak jsem mu vysvetlila, ze chci postylku, ktera se da predelat v postel a HLAVNE, ze chci celou pokojickovou soupravu - prebalovak, skrin atd atd. Tak mi na to rekl: " Na hovno!" :mrgreen: Ale ja tatku miluji, nejvic na svete, ale proste chapu, jak to mysli.. Ale ja mam svoji hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 13:03

je to fakt oni to nemyslí zle ale mají jiný představy
Naši sou v poho, řekli že když budu potřebovat ať jim řeknu a pomůžou ale plíst se nám do ničeho nechtějí
Mamka si určo pamatuje že měla taky svý nápady a tchýně taky přizná že si do ničeho nenechala kecat, ale vůbec nedokáže kočírovat to svý vměšování
Sama řekla že vidí že dělá to co jí dělala její mamka ale už ju nenapadá že já ju nemůžu poslat do pr… jako ona kdysi svoju mamu
snažím se jí to vysvětlit normálně ale už si připadám jako debil když se opakuju a je mi to blbý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 13:05
webparazit píše:
Ty jo, tak sestrenka ma nejaky trauma, ne :pankac:

No uvidime, az se nam to narodi, jsem zvedava, jaci budou nasi a jaka bude tchyne… Ale uprimne jsem rada, ze nebydlime s nikym ve stejnem meste. Oni to ty rodicove nemysli spatne, ale musi pochopit, ze jsme dospeli a ze o svoje deti chceme pecovat svojim zpusobem.

Vcera mi tatka rekl, ze si mam koupit postylku v cr, ze tam stoji 600kc, tak jsem mu vysvetlila, ze chci postylku, ktera se da predelat v postel a HLAVNE, ze chci celou pokojickovou soupravu - prebalovak, skrin atd atd. Tak mi na to rekl: " Na hovno!" :mrgreen: Ale ja tatku miluji, nejvic na svete, ale proste chapu, jak to mysli.. Ale ja mam svoji hlavu

Hihi, tak tos mě pobavila, prý na hovno :mrgreen: To zní tak srandovně, když moji rodiče sprostě vůbec nemluví, tak jsem si představila svého tátu, tak tohle řekne, no to je prča :mrgreen: Holky, taky máte někdo takový rodiče, co by sprostý slovo z úst nevypustili? :nevim: Naši jsou v tutom hrozní… To i manžovo babička je prostá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 13:12

holky když tak zpětně čtu co sem vždycky o tchýni naklápu tak mi připadá že na ňu začínám bejt alergická :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.2.10 13:45

Pěkný den,

Leni neměj obavu, že tím, že nepřibíráš miminku ublížíš. někde jsem četla, že ikdyby jsi delší dobu nejedla, tak mimi si vše důležité vezme z tvých zásob.

Teri doporučila bych ti ten, co chce Kajjka, - Roan Marita. jsou tam nafukovací kola,bezvadně se sním jede, je jako pírko, houpací, že mimi nepocítí žádné otřesy a působí moc elegantně. Určitě ho najdeš i v bazaru někde na netu.

Okay také jsem byla nejvíce spokojená s Pampers.

Merti super tapeta.

Zuzi u nás dávají erár, myslím ani domácí nepovolují, kalhotky pouze jednorázové, když nemáš, koupíš u sester, nedávají nic, ani vložky ani plíny, vše svoje a hlavně toaletní papír, ten tam vůůůbec nevedou :-?

Aničko drž se a odpočívej. bude to brzy dobré. :srdce:

Heli ten tvůj kočár vypadá bezvadně :palec:

Verčo to sranda jak ti do toho rodiče mluví, že a hlavně taťkové, co tomu nejvíce rozumějí. :palec: Hovno :palec:
mě mamka říká před každýma narozeninama mých dětí - " prosim tě nic jim nekupuj, vždyť toho mají tolik."
Takže já závidím všem kdo mají nakupující babičky, Vím že u tebe kajjko je to asi extrém, zkus jí třeba konkrétně říci co bys chtěla, a když začne vymýšlet, tak řekni, že to už máš od svojí mamky, nebo někoho. Třeba to lehátko by mohla koupit, ne, :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 13:56

Ja mam s rodicema skvely vztah a fakt je moc, uplne nejvic na svete miluji. Ale obcas se musim smat! No tatka pouziva „NA HOVNO“ celkem dost casto… On je takovy nervak, ale nemysli to zle :mrgreen: Ted jsem si jeste vzpomela, ze kdyz jsem jim minuly tyden rekla, ze bych mela zacit nakupovat pro mimi, tak tatka vyletel a zacal polo kricet, ze jako proc? ze je jeste casu dost! Tak jsem se ho zeptala, kdy mam jako zacit, tak pry v kvetnu v cervnu! :mrgreen: :mrgreen:
Ja mam vyhodu, ze kecame pres net, nasi maji sice web kameru, ale moje ksichty a jak si obcas pocitam v duchu do 10 nevidi :mrgreen: :mrgreen: Proste je chapu. Oni kdyz nas cekali dali za kocarek 500, kdyz jsem jim rekla, ze chci kocarek a oni zjistili, ze stoji 20tisic, tak sli malem do mdlob. Navic muj tatka je takovy, ze dokonce i tady do poundlandu (vsechno za libru) se jde napred podivat a pak po par dnech si neco koupi, jako by cekal, ze tam na to bude sleva :mrgreen: :-P

Tati a mami, jestli me nahodou nekdy tady najdete, tak vas fakt moc miluji a nemyslim to spatne! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 13:56

no to by mohla to ju ještě nenapadlo, ale ona chce kupovat kočár a oblečky a prostě všechno a hlavně ať jedu s ní a to já nechcu nemám na to nervy
už tak mám dost starostí a né ještě řešit ju ale to lehátko navrhnu to je dobrej typ :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 14:07

Kajko: Jak uz jsi psala rano, kdyz to jde, tak vytezit co nejvic, i kdyz se jedna o tchyni! Kdyz chce nakupovat, tak ji nebran, jen ji nasmeruj tim spravnym smerem - barak, auto, dovolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 14:10

Holky, právě mi volala tchýně :pankac: Jsem si říkala, jak je hodná, že si na mě vzpomněla a ona prý, jak se má Jessík, hmmm tak nic, třeba příště :mrgreen: Už se k nám zvala, tak jsem jí řekla, ať přijede - v březnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 14:13

Res dobrý :pankac:
asi bych z toho mohla hodně vytěžit ale u nich je zvykem se pak cizím do nekonečna chlubit co nám koupili a na co nám přidali atd.
Už teď sem slyšela od pár cizích jakou nám tchýně a babitchýně koupily krásnou sedačku
no daly nám prašule jako svat.dar předem tak sme ju koupili ale já věděla že to tak dopadne a teď mě to sere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 14:15
webparazit píše:
Okay! Ja te asi miluji :srdce: Uz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!

Web - v úterý jsem byla v poradně, mám navrh 7 kg jsem ve 22. týdnu a Dr. mi řekla, konečně jste začala přibírat!!! Fakt to neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 14:16
Terlas píše:
Pajuša5 píše:
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI :potlesk: :potlesk: :potlesk:

pajušo joooo v Telči je krásně, v létě festivali, prázdniny v telči atd. máme tam baráček :dance: :-)

akorát s prací to tam bude asi horší, ale to budu řešit za 3 roky :palec:

taky jsem našla diskuze, že nejlepší do terenu je stabilní 4kolka, dobré pérování, aby se dítko nenaklepalo jako řízky :mrgreen:
a prý širší nafukovací kolečka, tak asi tohle jsem zatím našla :think:

s tím souhlasím, mám čtyřkolku s nafukovacíma kolama, jsou natáčení a naklápěcí a do terénu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí