Poradna duly
Jana Čurdová
Terko, jakou silu na porod? Kdyz se jim tam rozvalim pres porodni sal, tak mi ani pipinu nenajdou! ![]()
Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky ![]()
Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera.
I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké. ![]()
Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole.
A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle… ![]()
Terlas píše:lenajs píše:já mám já mám… už jsem psala evčeevka píše:Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak.
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha![]()
Malej je konečně bez teploty,hurá
Snad to vydrží celej den.Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.
Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat, jinak přišlo úplně v poho s paragonem, rychle, přístup super
Teri a ty máš tu z dupydup? Tu modrou s tigrem?
Jedine co me utesuje, ze jsme koukali dva dny zpatky na stare fotky s mojim, prelom roku 06/07, tak mi rekl, ze jsem byla pekne tlusta a ze by me urcite do kina nepozval
No ja pak shodila dolu skoro 14 kilo, ale 3 konfekcni velikosti, takze jsem byla stihlejsi, zadna tycka, ale proste normalni zenska… no a ted mam nahore 12 kilo, obleceni co jsem nosivala +14 kilo na me planda, pod bradou nemam takovy ovar a dokonce se jeste vejdu do dveri......... To je dneska den, tu vahu rozmlatim, hned jak se vratim od Zubky zubate…
Vlastně jsi říkala, že žlutou, že? Tu s čepičkou a botičkama?
Kajjka píše:
to já si z toho dělám srandusice nemám zase tak moc kg nahoře a le připadám si jako velryba
tak sem jednou řekla mojemu ať mě kdyžtak nepouští nikde k vodě aby mě nechtěli náhodou grýnpísáci tahat do vody![]()
![]()
no coa dneska mi kolega v práci pochválil bříško a prej mi to teď moc sluší co sem přibrala
no gentleman jako vyšitej
jéééé se máš, too u nás je šéf bručoun a jediné na co se zmohl je posílat mi odkazy na články, že dítě stojí 7tis měsíčně atd… ale s holkama z účtárny jsme řešili jméno a docela jsme se nasmáli ![]()
A ted me to dodelalo uplne, mam 4 strije na brisku, presne tam, kde me kope mimi
Holky ja se tu asi fakt rozbrecim
![]()
holky tak už vím jak probíhá u Nelči škytavka, už 14 minut( to stopuju
) mi cuká břicho ale jako že fest!
no chudinka moje malinká se tam asi umlátí ![]()
no ale nemá bejt takovej výpitek jako maminka ![]()
lenajs píše:
Vlastně jsi říkala, že žlutou, že? Tu s čepičkou a botičkama?
já mám s žirafkou, ale to už asi nemají
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
mám trochu jinou čepičku, má zakryté uši ![]()
lenajs píše:leni
Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky![]()
Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera.
Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole.I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké.
A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle…
Ahojky holky!
Veru neplaš, na fotce Ti to moc sluší, jsi krásná těhulka! Každá to máme jinak, jedna přibíráme míň, další víc a poslední nic (že Leni
). Hlavně, že jsou miminka zdravá a my jsme v pořádku, ne? Přece bys nechtěla někde v nemocnici ležet na rizikovce! Buď ráda, že rostete. A ber to tak, že to máš prostě dané. V rámci možností jíš zdravě (hromada ovoce a zeleniny) a pokud máš nějak moc prohřešků, tak to třeba pro Tvůj dobrý pocit omez (sladké, smažené, tučné, apod.). Já třeba taky přibírám plynule už od začátku a dělala jsem si s tím hlavu, ale teď jsem si depky zakázala, protože prďolka mi za to stojí. Doktor mě na rozdíl od Evíka za to chválí (nechápu, co ta tvá dr. Evi s tím přibíráním pořád má, vždyť jsi podle mě absolutně v normě…).
A pokud můžeš Veru, choď třeba na delší procházky nebo si doma občas zacvič na balónu, ať máš pocit, že pro sebe něco děláš. Ale na diety se vykašli a na depky taky! A téma strie tady ještě bude aktuální, neboj! Tipuju, že tak půlka z nás se s tím bude potýkát. Prostě masíruj, proštipkávej kůži a mazej kdykoliv to jde. Víc bohužel udělat nemůžeme, pak už jen čekat, jestli přijdou nebo ne…
Tak hlavu vzhůru Veru, jsi krásná těhulka a budeš ještě hezčí maminka. A pak budeme na sobě makat a hubnout všichni společně. ![]()
Terlas píše:lenajs píše:
Vlastně jsi říkala, že žlutou, že? Tu s čepičkou a botičkama?já mám s žirafkou, ale to už asi nemají
mám trochu jinou čepičku, má zakryté uši
Jo, tak přesně ten to je, akorát já chci modrý. A objednávat budu u jiné paní, protože má ještě další věci, co chci. ![]()
lenajs píše:Terlas píše:Jo, tak přesně ten to je, akorát já chci modrý. A objednávat budu u jiné paní, protože má ještě další věci, co chci.lenajs píše:
Vlastně jsi říkala, že žlutou, že? Tu s čepičkou a botičkama?já mám s žirafkou, ale to už asi nemají
mám trochu jinou čepičku, má zakryté uši
mě to přijde za tu cenu v poho, pěkný…
příjemný… já bych ted taky koupila modrý, jsem děsně chvátala a nevěděla, že čekám chlapečka, tak jsem koupila neutrál, ale co už, budou jiné věci moxdroučký ![]()
nevíte někdo, může se používat při praní ěhle věciček pro mimi trochu aviváže, nebo vůbec? ![]()
Holky, četly jste článek? http://www.novinky.cz/…ynuceni.html Taky si nejsem jistá, jestli náš tatínek nejde k porodu jen proto, že chci já… Viceméně asi jo.
Tak nevím… Jak to máte Vy?
webparazit píše:
Okay! Ja te asi milujiUz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!
Nejsi sama, já mám 10kg nahoře!
![]()