Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
19.2.10 10:06

Terko, jakou silu na porod? Kdyz se jim tam rozvalim pres porodni sal, tak mi ani pipinu nenajdou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 10:07

Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky :srdce:

Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera. :wink: I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké. :-(

Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole. :-( A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 10:08
Terlas píše:
lenajs píše:
evka píše:
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha :lol:

Malej je konečně bez teploty,hurá :mrgreen:
Snad to vydrží celej den. :dance:

Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.

Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat :srdce:
Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak. :wink:
já mám já mám… už jsem psala evče :palec: , jinak přišlo úplně v poho s paragonem, rychle, přístup super :-)

Teri a ty máš tu z dupydup? Tu modrou s tigrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438

Jedine co me utesuje, ze jsme koukali dva dny zpatky na stare fotky s mojim, prelom roku 06/07, tak mi rekl, ze jsem byla pekne tlusta a ze by me urcite do kina nepozval :mrgreen: No ja pak shodila dolu skoro 14 kilo, ale 3 konfekcni velikosti, takze jsem byla stihlejsi, zadna tycka, ale proste normalni zenska… no a ted mam nahore 12 kilo, obleceni co jsem nosivala +14 kilo na me planda, pod bradou nemam takovy ovar a dokonce se jeste vejdu do dveri......... To je dneska den, tu vahu rozmlatim, hned jak se vratim od Zubky zubate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739

Vlastně jsi říkala, že žlutou, že? Tu s čepičkou a botičkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:09
Kajjka píše:
to já si z toho dělám srandu :wink: sice nemám zase tak moc kg nahoře a le připadám si jako velryba
tak sem jednou řekla mojemu ať mě kdyžtak nepouští nikde k vodě aby mě nechtěli náhodou grýnpísáci tahat do vody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no co :mrgreen: a dneska mi kolega v práci pochválil bříško a prej mi to teď moc sluší co sem přibrala :wink:
no gentleman jako vyšitej :palec:

jéééé se máš, too u nás je šéf bručoun a jediné na co se zmohl je posílat mi odkazy na články, že dítě stojí 7tis měsíčně atd… ale s holkama z účtárny jsme řešili jméno a docela jsme se nasmáli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 10:10

A ted me to dodelalo uplne, mam 4 strije na brisku, presne tam, kde me kope mimi :-( :-( :-( :-( :-( Holky ja se tu asi fakt rozbrecim :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 10:21

holky tak už vím jak probíhá u Nelči škytavka, už 14 minut( to stopuju :wink: ) mi cuká břicho ale jako že fest!
no chudinka moje malinká se tam asi umlátí :-(
no ale nemá bejt takovej výpitek jako maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:21
lenajs píše:

já mám s žirafkou, ale to už asi nemají
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

mám trochu jinou čepičku, má zakryté uši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:24
lenajs píše:
Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky :srdce:

Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera. :wink: I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké. :-(

Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole. :-( A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle… :cry:
leni
já jsem na tom podobně, začínala jsem na 56 ted mám 58kg a něco, ale úspěšně se cpu :lol: , já si myslím, že to ještě doženeme, nejvíc se přibírá v třetím trimestru :wink: o malého bych se nebála, ten si vezme co potřebuje… tak papej aspon poctivě vitamínky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.10 10:27

Ahojky holky!

Veru neplaš, na fotce Ti to moc sluší, jsi krásná těhulka! Každá to máme jinak, jedna přibíráme míň, další víc a poslední nic (že Leni :wink: ). Hlavně, že jsou miminka zdravá a my jsme v pořádku, ne? Přece bys nechtěla někde v nemocnici ležet na rizikovce! Buď ráda, že rostete. A ber to tak, že to máš prostě dané. V rámci možností jíš zdravě (hromada ovoce a zeleniny) a pokud máš nějak moc prohřešků, tak to třeba pro Tvůj dobrý pocit omez (sladké, smažené, tučné, apod.). Já třeba taky přibírám plynule už od začátku a dělala jsem si s tím hlavu, ale teď jsem si depky zakázala, protože prďolka mi za to stojí. Doktor mě na rozdíl od Evíka za to chválí (nechápu, co ta tvá dr. Evi s tím přibíráním pořád má, vždyť jsi podle mě absolutně v normě…). :nevim: A pokud můžeš Veru, choď třeba na delší procházky nebo si doma občas zacvič na balónu, ať máš pocit, že pro sebe něco děláš. Ale na diety se vykašli a na depky taky! A téma strie tady ještě bude aktuální, neboj! Tipuju, že tak půlka z nás se s tím bude potýkát. Prostě masíruj, proštipkávej kůži a mazej kdykoliv to jde. Víc bohužel udělat nemůžeme, pak už jen čekat, jestli přijdou nebo ne… :nevim: Tak hlavu vzhůru Veru, jsi krásná těhulka a budeš ještě hezčí maminka. A pak budeme na sobě makat a hubnout všichni společně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 10:29
Terlas píše:
lenajs píše:

Jo, tak přesně ten to je, akorát já chci modrý. A objednávat budu u jiné paní, protože má ještě další věci, co chci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:36
lenajs píše:
Terlas píše:
lenajs píše:

Jo, tak přesně ten to je, akorát já chci modrý. A objednávat budu u jiné paní, protože má ještě další věci, co chci. :wink:

mě to přijde za tu cenu v poho, pěkný… :)příjemný… já bych ted taky koupila modrý, jsem děsně chvátala a nevěděla, že čekám chlapečka, tak jsem koupila neutrál, ale co už, budou jiné věci moxdroučký :palec:
nevíte někdo, může se používat při praní ěhle věciček pro mimi trochu aviváže, nebo vůbec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.10 10:38

Holky, četly jste článek? http://www.novinky.cz/…ynuceni.html Taky si nejsem jistá, jestli náš tatínek nejde k porodu jen proto, že chci já… Viceméně asi jo. :nevim: Tak nevím… Jak to máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
19.2.10 10:39
webparazit píše:
Okay! Ja te asi miluji :srdce: Uz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!

Nejsi sama, já mám 10kg nahoře! :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital