Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj raní ptáčátka,já dnes nestihám nestačím,chvátám chvátám nemám nikdy čas.
Moc držím pěsti Hesince ať tam teda má pro nás tu nevěstu,když Webík co by tchýně s námi skončila
![]()
Včera v Olympii v Albertu,akce plýnky,takže mám doma první balík a zrovna ty Pamprsky,z 779Kč na 499Kč,nekupo to,jedna vyšla na 3,30Kč,což bylo lepší než ty igelitové euro bo co,4-9kg,no určo se spotřebují je jich v krabici 3 balíky 150ks.
A dnes jsem četla v drogerii TETA terče do podprdy v akci Fixies a Fixies podložky 10ks,tak si pro ně taky sjedu v Brně a vlhčené ubrousky taky supr.papa
Kaji: Vezla jsem lineho smradicka do prace, abych mela dneska auto. jdu na pul 10 zase k zubakovy, pak si chci skocit nechat udelat oboci a mela bych zajit do banky, tak uvidim jak to budu stihat.
Paji: Neboj, neskoncila
Pokud budu mit holcicku, tak muzete s Kajou posilat dary - zlato, perly, drahe kameny, znas to, ne? ![]()
Hesi: Tak at je tam holka! ![]()
Co se tyce plinek, tak u nas meli baleni 97 kusu huggies nebo pampers za 12 liber
Takze v porovnani s vami vidim, ze to byla opravdu dobra cena. Jo a balik ubrousku tady vyjde na cca libru.
Veri : njn tak to pak jo ![]()
Chlapi líní ![]()
Paji : já se chcu mrknout po slevách o víkendu.Dneska večer projedu letáky a v sobotu ráno určo něco koupíme a chcu mrknout i ne nějaký věcičky pro Nelušku
Sákriš to je zase KOPR já se nemůžu donutit začít něco dělat
prdím na to sem tam něco sfouknu jinak mám oddech… je páteček ![]()
Hela84 píše:rybkabezvody píše:Taky se mi líbíZuzlík píše:tak se přidávám k fanouškům černých kočárků, u mě je srdeční záležitost MUTSY
Jé Pajuš, tak aspoň nějaký zastánce černého kočárku.Občas slyším hlášky, že tam bude miminko jako v rakvi… Ale já na všechny kašlu, mě prostě dostal. A hlavně to v něm broučkovi pořádně vyzdobím, takže z jeho pohledu černou nepostřehne vůbec.
![]()
Holky, jak to máte s těmi předporodními kursy? Má to smysl? Chystáte se někdo?
Veru: č.1: Camarelo Q12 http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…
č.2: Implast Bolder http://www.detske-kocarky.cz/…y--3307.html
A pokud bych se rozhodla pro klasický houpavý kočár bez otočných koleček, tak asi tenhle: č.3: Roan Marita http://www.detskyruzek.cz/…n-marita.asp
Jo Raduš, díky za rady ohledně bonus karty v DM, určitě tam zajdu. Na kosmetiku Babylove jsem slyšela samou chválu a cena je super. Já jsem teď zkusila koupit jejich olejíček na těhubříško a je super, určitě doporučuju. Já se totiž snažím mazat hodně a všechno strašně rychle vypotřebuju, tak buď obyčejný olivový olej nebo Salus nebo teď ten Babylove (250 ml za 49,–Kč).http://www.malvik.cz/…ard-luzko-09
Jenže sporták se blbě skládá a vypadal, že se mi nevejde do kárky
Už jsi ho viděla naživo? Já mám vybranej tenhle: http://www.detske-kocarky.cz/…y--3332.html?…
Helus: Vis, ze ta korbicka od Jane jde slozit do placata? Na predni strane je takovy posuvnik, posunes a slozis jako placku
To je i muj favorit, ale cenove zatim vaham. U nas je jeste o trosicku drazssi…
Cuni: Kocarek uzasny, vubec jsem o nem nemela potuchu, takze moc dekuji ![]()
No snad dneska vecer (pokud nevyrazime do kina) sednu a nejake to info dam dohromady. A pak se musim domluvit s Res, jestli muzeme znasilnit jeji pejskove stranky
![]()
Teri, co se tyce dani z Anglie, pokud to resi pres agenturu a porad se to protahuje, tak pokud chces, tak vam s tim pomuzu. Kdyztak mi pisni zpravicku, prece jen muzu zvednout telefon a zeptat se, kde to vazne… Oni vsichni rikaji, ze se to da resit i ze zahranici, ale pak kdyz prijde na vec, tak to trva pekne dlouho. Navic se blizi duben, nove danove obdobi, tak to potom bude stat - jako bez hnuti 2× tolik.
Radus: Xlandera v anglii nesezenu a za jane dam skoro 800 liber
Takze premyslim fakt nad xlanderem z cech, protoze 900 liber stalo daewoo matiz rok 2002, v plne vybave najeto 100tisic kilometru
Takze me vyjde pomalu levneji koupit nejake auto, nez kocar!
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha ![]()
Malej je konečně bez teploty,hurá ![]()
Snad to vydrží celej den. ![]()
Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.
Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat ![]()
Káji jasně,klídek a těšení na week.Já taky dnes letákama narvanou schránku,tak to studuji až tady a že v Olmiku nevím kde TETA,tak vemu v BRNĚ jak tam jedem se zas nasrat akorád.
Webíčku,nemělo by to být nahodou opačně,dotovat starou malou tetu do Brodku,šak budeš ráda když ti holku vrátíme do rodné vésky ne???
Na staré kolena budeš ráda v chalópce u nás.Držím ti tam jednu parcelku???Šak to znáš,všude dobře,doma nejlíp. ![]()
A že si ty naše děti budou těma proporcama sedět že???Macíčci po maminkách,tož jenom aby se ti to nezvrhlo
a nezačalo se ti to Harrykovatět,to by jsme se asi nedomluvili
![]()
Paji: No ja bych do cech sla. Ale muj se nenecha premluvit, rikala jsem mu, ze aspon na dva roky, ze bych mohla sedet doma na materske a pak bychom se vratili zpatky. Ale on je anglican a proste do cech nepojede
Chutna mu tam rum a ceske pivo, ale proste ani ten chlast ho tam nedotahne ![]()
No a vcera jsme resili tak trosku budoucnost. Mluvila jsem totiz s mym sefem, tak ten mi potvrdil, ze az budu ready, tak se muzu vratit zpatky do firmy, ze pro me misto vzdycky bude mit… (to jsem dala vypoved, ale rekla jsem mu, at mi ji da on, kvuli pridavkum
Nejak jsem ten system musela osrat…) No a podle kalendare budu mit ukoncenou materskou nekdy v dubnu 2011, to je mazec. Tak jsme resili s mojim, co ma vetsi hodnotu, byt s ditetem,nebo jit do prace a treba konecne nasetrit na ten dum. No jasne ze dite, ale nebude to asi lehky a asi me potka to, ze mi bude vychovavat dite cizi zenska
I kdyz, kdybych zustala na kamionu, tak muzu delat 2-3 dny v tydnu a vydelam to stejny jako muj za tyden...... No uvidime, to jsou ale starosti, co? Prcek tu jeste neni a my resime, jestli se mam vratit do prace
![]()
Paji nestraš Verču … na ni už přece zbyla jedině holčička ![]()
no sem myslela že nebudu nic dělat, ale to bych se musela v tom kanclu zamknout
jinak mi nedaj pokoj ![]()
Kaji, aspon nekdo je tady rozumnej!
Takze Pajo laskave neprud! ![]()
Kaji, do kdy hodlas pracovat?