Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
18.2.10 12:45

Holky, kočárky máte vybrané všechny moc pěkné. :palec:

Nibell, ten tvůj Quinny je teda designový kousek. :palec: Cena nového u mě taky nepřipadá v úvahu.. Jinak u mě je to se srazíkem na nic, protože mám vycházky jen 4 hodinky denně a nemám teď k dispozici auto. A na veletrh se taky nechystáme (kočárek i postýlku máme a drobnosti dokoupím přes net, nebo v Ostravě, pokud bude mít manžel čas…).

K osmerčatům… Bláznivou a nezodpovědnou ženskou vem čert, ale jak takové umělé oplodnění v její situaci (hromada dětí, bez muže a finančního zázemí…) někdo mohl připustit a zrealizovat, to mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 12:46

Ahoj,tak mám balík,Evi smůla,deka je fakt oranžová,sice mohla být oranžovější,ale růžová to není,zato prostěradlo je teda fakt oranžová jakože oranžová,postýlka složená,těžká docela,skládání asi nevydr a složíme doma,ale aby se mi nezašmudlala :nevim: kočárek pořád nevím,leda ten HOCO ZAPHIR,jinak nic moc,taky bych chtěla černej a ten zrovna je,a oranžového Káju dovnitř,hmmm,musím na veletrh,jinak budem asi pořád tápat.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.2.10 12:47
webparazit píše:
No na xlandera slysim same chvaly. U nas je zima, pokud je abnormalni, kdy je kalamita a stav nouze a zastavi se vsechna doprava, tak to je tak -6 a na chodniku 5-10 centimetru snehu :mrgreen: :mrgreen: Jinak treba v lednu, kdyz tu byl tatka tak bylo 3-6 stupnu nad nulou. Tak snad fusak nebude potreba…

No a jane: Kamoska ho pry videla u jedne zenske, jak s nim jela a pry byl v hroznem stavu. tak nevim… hlavne cenove u me vitezi xlander.

Quinny - narazila jsem na ne vcera, moc se mi libi ta jejich trikolka, ale financne tady neprichazi k uvahu. Jsou podobny jako Icandy (coz je anglicka znacka, ktera se nesmi prodavat pres internet, takze ceny najdete jen v kamennem obchode) Co se tyce quinny - kdyz mas uz tu sportovni korbicku, da se slozit i s ni, nebo musis vycvaknout a pak slozit jenom konstrukci ????

Evi: Pokud mas ten svuj jen do mesta, tak je perfektni :palec: fakt mate v cr velky vyber!
¨
Ahojky, quinny jsem si nechávala ukázat v obchodě, tak vím, že sporták se dá složit celý. Z těch kočárků co jsem viděla snad úplně nejlíp :palec: Je to hlavně super do auta! Ale jak už jste se myslím zminovali nemájí originál nánožník, takže si ho musíš dokoupit od jiný firmy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.2.10 12:50

Ahojky těhulinky, :kytka:
tééééda než dočtu, tak hodina pryč a to mi za další hodinu umře notebook, páč nám opět vypli proud :pocitac: Máme tu pěknou zimu, ale děda zapůjčil plynový vařič, tak si asi udělám čajdu. Ležím v pelíšku a je mi nějak šoufl :-( V noci jsem toho moc nenaspala a trošku mě pobolívá bříšk, tak nevím, z čeho to je.
Vítám novou těhulku Rybku. A Capri (snad jsem to nepopletla) blahopřeji ke klučíkovi. Tím je jasné, že ta holčička na Verču prostě zbyde :palec: :pankac:
Káji, měla by ses vážně šetřit, ať si ředitelka trhne nohou. Oznámila jsi jim to, tak co, nemusíš si s tím lámat hlavu.
Vůbec všechny holčinky, co máte problémy s bříškem se pěkně šetřete, ať jste v pořádku.
Já jdu do roboty zase v pondělí a vůbec se tentokrát netěším. Bude to honička, tak jsem zvědavá, jak budu odpadávat.
Jinak v úterý přijel manža z práce dřív s tím, že malýmu vytapetujeme. Jaksi jsme to nestihli k těm jeho narozkám. Tak jsem asistovala. Přikládám fotečku, jak nám to šlo :wink:
Kočárek jsme nakonec vybrali I´coo. Teda hlavně manža vybíral. Jedna moje kamarádka má X-lander tříkolku a je s ním hrozně spokojená. Ale má ho tedy převážně do města.
S těmi plínkami bych taky dělala zásobu, ale zase se bojím, aby to mrňouskovi pak vyhovovalo. Takže to asi nebudeme přehánět. Vůbec zjišťuji, že toho(kromě kočárku, reklamované postýlky a přebalováku) moc nemáme. Navíc jsem teď čekala balíček z babybazárku, ale naše pošta je tu na baterky. Jednou se vymlouvají, že sem nevyjedou a pak najednou lístek ve schránce, přestože jsem celý den doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
18.2.10 12:51

Holčiny, když už probíráme kočárky, tak si neodpustím tenhle odkaz o nebezpečném kočárku :think:
 https://www.emimino.cz/…carek-37812/

Je fakt, že na kočárky Tako jsem slyšela hooodně negativních ohlasů… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 13:00

Pajuš, tak aspoň nějaký zastánce černého kočárku. :dance: Občas slyším hlášky, že tam bude miminko jako v rakvi… Ale já na všechny kašlu, mě prostě dostal. A hlavně to v něm broučkovi pořádně vyzdobím, takže z jeho pohledu černou nepostřehne vůbec. :wink:

Holky, jak to máte s těmi předporodními kursy? Má to smysl? Chystáte se někdo?

Veru: č.1: Camarelo Q12 http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…

č.2: Implast Bolder http://www.detske-kocarky.cz/…y--3307.html

A pokud bych se rozhodla pro klasický houpavý kočár bez otočných koleček, tak asi tenhle: č.3: Roan Marita http://www.detskyruzek.cz/…n-marita.asp

Jo Raduš, díky za rady ohledně bonus karty v DM, určitě tam zajdu. Na kosmetiku Babylove jsem slyšela samou chválu a cena je super. Já jsem teď zkusila koupit jejich olejíček na těhubříško a je super, určitě doporučuju. Já se totiž snažím mazat hodně a všechno strašně rychle vypotřebuju, tak buď obyčejný olivový olej nebo Salus nebo teď ten Babylove (250 ml za 49,–Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 13:04

Holky, nas bytecek je na internetu !!!!!!! :potlesk: :palec:

http://www.vebra.com/…399/20071944

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 13:06

ahojky Marti tak tu tapetu máte krásnou
no já sem tu nechtěla pampersky pohanit jen že mi je každý pomluvil že nejsou tak valitní kolik stojí ale to si pak stejně rozhodnem my co malé koupíme a co bude vhodný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 13:12

A ještě má jeden dotázek. :-) Jakou budete kupovat velikost soupravičky do porodnice? 56 nebo 62?

Holky, jak já včera byla za tou kolegyňkou v porodnici, tak mě trošku zklamalo, do čeho tam ty miminka oblékají… Já vím, že je to asi v každé nemocnici jinak, ale to byly samé erární otrhané košilky a dupačky. Člověk chce mít hezké fotky na památku a prďolka v takových škaredých hadýrkách. Jak to chodí u Vás? Máte si donést svoje oblečky nebo dostanete taky erární? Stejně tak Vaše noční košile - erární nebo vlastní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 13:14

Zuzíku já jedině černou,ale kdo ví,třeba mě něco nadchne,ale zatím mě nadchl jen tenhle a bílej vnitřek by mi taky nevadil,krásně na tom pak vypadají ty barevné hračičky že a sluníčko???To je těžký,musíš to hlídat tak jako tak,jestli bílej nebo černej,nechat pindíky a frnďaby na sluníčku nesmíš tak jako tak bez dozoru.

Plýnky jsem slyšela od ségry že jsou dobré z TESCA,ubrousky používám dnes a deně taky TESKOVÉ,na sebe samu,mladou i manža,jsme zhýčkaní asi,takže je máme na wc + normoš papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 13:26

Tak tu kupónovou knížku z DM mám taky, takže tam půjdu určitě nakoupit, aspoň tu kosmetiku, taky jsem na ni slyšela chválu. Stejně jako na plenky, prý jsou dražší, ale eko, asi se fakt musí zkoušet. :wink:

Předporodní kurz já chci jít určitě, pokud to můj zdravotní stav dovolí, tak k nám do nemocnice, kde chci rodit - je to kurz skládající se z přednášek a cvičení včetně plavání, chtěla bych to takhle dohromady. Jinak mám tip na jiný kurs, ale to jsou jen přednášky a dražší. Tak uvidím. :wink:

Soupravičku budu objednávat 56, já už mám 62 věciček hafo. :-)

Kočárky TAKO - taky jsem ten článek četla, ony ty novější už jsou lepší, to ty starší jsou docela problematické. :wink:

Jinak mi přišla zásilka z batolátka, tak fotečky najdete zase v albíčku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 13:44

Zuzi v Olmiku erár,ale G.že byla malá nafasovala krásnej svetr,domácí výroba,pruhovanej,vše jí bylo strašně velké,ale v tom svetru byla úžasná,málem jsem jim ho chtěla šluknout,ale mám aspoň plno fotek.Šak pak si ho načinčás dom a doma,já ji převlíkala třeba xx za den ať se mi líbí a ani nebyla poblinkaná,jsem uchylo takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
18.2.10 13:46
webparazit píše:
No na xlandera slysim same chvaly. U nas je zima, pokud je abnormalni, kdy je kalamita a stav nouze a zastavi se vsechna doprava, tak to je tak -6 a na chodniku 5-10 centimetru snehu :mrgreen: :mrgreen: Jinak treba v lednu, kdyz tu byl tatka tak bylo 3-6 stupnu nad nulou. Tak snad fusak nebude potreba…

No a jane: Kamoska ho pry videla u jedne zenske, jak s nim jela a pry byl v hroznem stavu. tak nevim… hlavne cenove u me vitezi xlander.

Quinny - narazila jsem na ne vcera, moc se mi libi ta jejich trikolka, ale financne tady neprichazi k uvahu. Jsou podobny jako Icandy (coz je anglicka znacka, ktera se nesmi prodavat pres internet, takze ceny najdete jen v kamennem obchode) Co se tyce quinny - kdyz mas uz tu sportovni korbicku, da se slozit i s ni, nebo musis vycvaknout a pak slozit jenom konstrukci ????

Evi: Pokud mas ten svuj jen do mesta, tak je perfektni :palec: fakt mate v cr velky vyber!

já jsem na něj narazila na aukru jesli je to on, se jukni: http://aukce.volny.cz/…doplnku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
18.2.10 13:54

Ahojky, v nemocnici máme taky erár, ale přesně tak, doma si ji pak načančáš jak budeš chtít. V nemocnici ti to bude skoro jedno, mrně bude zabalené do zavinovačky a hlavně se ti bude líbit i kdyby bylo v pytlu.

A co se týče košile, já jsem si koupila dvě přímo do porodnice a pak jsem je ani nevytáhla. Ono je ti milejší, když se můžeš převléct několikrát denně a nemusíš to prát, jen jim to tam hodíš do koše s prádlem a vedle si vezmeš čistou. A můžeš je měnit několikrát denně. Těžko si sebou přivezeš deset košil na pravidelné převlékání. Já jsem se několikrát denně sprchovala a bylo příjemné pokaždé čistou košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 13:57

Pajuš, já myslím, že budu stejnej úchyl jako ty. :lol:

Leni, taky koupím 56, ať je krásný a moc mu to neplandá. :wink: Zatím u mě vyhrává tahle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
K ní přikoupím bílou mikču s kapucí a bude. :wink:
Ohledně toho kurzu pořád váhám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí