Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
18.2.10 09:28

Jéé Veru domácí rohlíčky nebo zapečené? mňami :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 09:33
Kajjka píše:
no to asi jo Pampersky moc nechcu každej na ně nadává ale dostala sem typ na plenky nevím z hlavy ten název to bych kecala ale doma ho mám napsanej takže taky sleduju akce :wink:
no vlhčený ubrousky sme teď vychytali na letáku z kauflandu a taky jednorázový přebalovací podložky prostě, tak už jen aby tam byly :mrgreen: né jak vždycky mega akce a zboží nikde :cert:

Máš pravdu, na Kaufland jsem taky koukala. Kupovat nějaké velké balení těch ubrousků se taky bojím, protože nevím, jak na ně mimčo bude reagovat, tak toho asi pak vyzkouším víc a uvidím. Co se týče plenek, tak mám dobré recenze na Huggies, pak obyčejné Tesco a taky DM. I v Rossmannovi mají celkem levné. Člověk musí asi zkusit a uvidí, co nejvíc vyhovuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 09:34

Kaji: Jsou to takove bulky, se zrnickem na hore, jsou uz rozpecene, kdyz je koupis, tak je das na minut do trouby a jsou luxusni. K ceskemu rohliku to ma milion kilometru, ale ja jim rikam rohlicky - spokojene oklamavam sve telo! Jinak by mi z tohohle peciva uz jeblo… Uz se tesim, az si urezu poradny chleb, parezak a dam si na to maslo a k tomu hrnek ceskeho mleeeeeka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 09:40

Veri mám doma receptík na domácí rohlíčky a sou fakt boží a nejsou nijak složitý :wink: kdybys chtěla tak ti ho pohledám a pošlu.
Kdysi sme před víkendem nevychytali obchod a nebylo pečivo, no a na dědině když je pokažený auto je to problém, sme dostali od tetky receptík a rohlíčků jsme umotali 2 dávky no a jen se zaprášilo :palec: fakt mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 09:54

Ahojky holky, tak se hlásím po delší době a ani nezkouším dočítat, to bych prostě nedala… Snad jsem neprošvihla něco důležitého a jste všechny i s miminkama zdravé a spokojené.

Já dělala nějaké věci do práce, do toho jsme malovali dětský pokojíček (a stěnu u stoupaček v koupelně a na WC), pokládali koberec,… No ale už je to až na maličkosti hotové a pokojíček se nám barevně fakt povedl. Manža teď bude tvořit nábytek do obýváku (až bude čas…) a pak přijde na řadu nábytek pro mimi. Postýlku jsme zdědili a postel pro mě už manža dovezl a složil, tak se nám to hezky začíná rýsovat.

No a holky, jak tady píšete, že kočárek budete kupovat až později, tak my ho koupili tuto sobotu. :oops: Manžel má totiž tolik práce, že jsem věděla, že než by si našel čas v rámci otevírací doby zajet do Valašského Meziříčí, kde jsem ho měla vyhlídnutý, tak porodím… Musím na něj pomalu, má toho hodně, takže se snažím vše plánovat postupně, ať to stihneme. Sama toho bez auta moc nezařídím a ostatní obtěžovat nechci - je to NAŠE miminko, ne? :-) Ale manžel je poklad, ikdyž je tak zaneprázdněný. Teď ho na chvíli zase nechám odpočívat. :lol: Jo a koupili jsme můj vysněný Camarelo Q12 a za super cenu, jakou jsem nenašla ani na netu. Paní byla moc příjemná už při komunikaci v mejlu. Napsala jsem jí pět barev, které chceme vidět a ona zajistila, aby na prodejně na nás všechny čekaly vystavené. Na místě nám všechno ukázali, zodpověděli dotazy a byli strašně milí. Je to trojkombinace vč. autosedačky, nánožníků, pláštěnky, tašky, moskytiéry za 8.800,– Kč. No a barva bude asi trochu překvapivá… Původně jsme jeli pro tmavší modrou, ale na místě mě nenadchla, zato černý kočár, který tam stál vypadal prostě nádherně. Váhali jsme mezi černým a sytě zeleným. Ale protože na sytě zelený jdou prý hodně mouchy a moc by mi neladil s modrýma a tyrkysovýma dečkama a oblečkama, které už mám, zvolili jsme černý. Uvnitř je samozřejmě bílý a já už ho miminku vyzdobím barevnýma hračkama apod. Je krásně elegantní na stranách má vyšité červenobílé logo. Tak snad se nám v něm miminko nebude v létě moc péct…to je asi jediná obava, kterou mám, jinak jsem nadšená. (A i s maminkou bude ladit vždycky :lol: ).

Včera jsem byla za kolegyňkou v porodnici, v pátek porodila císařem Kateřinku, teď má 2,90 kg a je nádherná a hrozně malinkatá. Tak droboučká, že jsem se bála a nevěděla, jak ji vzít z postýlky. No holky na budoucí maminu docela ostuda, asi bych měla absolvovat nějaký kurs manipulace s kojencem. :lol: :oops:

Mimochodem, budete tady někdo absolvovat porodní kursy (s tatínkem nebo bez), příp. další kursy spojené s miminkem?

No nic, budu končit, Evi, jdu mrknout na ty osmerčata. :lol:

Mějte se zatím hezky, pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.2.10 10:00

ahoj holky,

kajji - je to normální koupit něco dopředu, ale může se ti stát, že malá bude mít alergii a některé značky nebude snášet. Navíc oni ti mrňousci rychle rostou, tak pak aby ti toho moc nezbylo.

plenky - já jsem byla velmi spokojená s Tesco plenama, ale pozor ne ty igelitové, jen ty zelené (dřív byly fialové), huggies premium (classis nic moc) a DM babylove. Pampers nám vůbec nevyhovovali, později zase ok. Ze začátku to chce ty s gumičkou, mimča maj hovínka hodně tekutý a projíždí jim až na záda (tu maj myslím huggies a mívaly i tesco) Kdo máte poblíž DM, tak se tam zaregistrujte na baby bonus už teď a dostanete slevovou knížku a jsou tam i kupony na pleny a různé věci pro mimčo i pro těhu - myslím ty kalhotky, prsní vložky, těhu i kojící čaje atd. Ale každému bude vyhovovat něco jiného a taky je to o penězích. Kupuji zásadně v akcích. na netu mají letáky velkých obchodů, takže podle toho.

ubrousky - cenově velmi dobré jsou z DM babylove, navíc jsou i velmi příjemné. Zase v těch slevových knížkách bývají kupony a vyjde to cenově bomba. Já si chci teď koupit perlan ve zdrav. potřebách. Měli jsme to v porodnici a super. Jen namočim ve vodě. Já ze začátku měla nastříhané starší pleny nebo bavlněné hadříky a omývala jen vodou. Mimča jsou ze začátku hodně citlivá. Pozor na ty parfémované.

web - máte to podobné jako tady, hodně to zpřísnili a hypošku jen taky podle příjmu a taky podle hodnoty domečku + vlastní prašule. Tak držím palce ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 10:04

Jo a Kaji, já už mám taky koupené dva balíky plenek. :oops: Kamarádka mi doporučila Huggies a byly v akci spolu s vlhčenýma ubrouskama a ponožečkama s motivem medvídka Pú. Koupila mi je právě ona, protože u nás je neměli a má je pořád u sebe, takže jsem je zatím neviděla. Ale nevidím problém v tom kupovat už teď a vůbec postupně, ať se z těch výdajů na poslední chvíli pak člověk nezblázní. Přebalovací podložky mi zbyly ještě po našem štěňátku. :lol: Na začátku jsme je využívali a já to tehdy neodhadla a v akci koupila tři balíčky, takže zbyly dva nerozbalené. :lol:
Taky se na mě asi budou lidi dívat divně, že už mám kočár a dokonce plíny. Ale co jim budu vysvětlovat, že… No a hlavně se přiznám, že jsem trochu klidnější, když jsme teď tak pěkně pokročili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 10:05

Tak ja si tu ted hraji s letenkama a cestou do Cech, uz jsem nas odbavila, vytiskla palubni listky, ale jak se dostat na letiste? Vlak nas vyjde zpatecny na 900KC A to prosim cesta trva jenom hodinku. Takze si spocitejte,jak je to asi daleko. Neni divu, ze tady kazdy pouziva auto. Kdyz pojedu autem, zaparkuji ho u tchyne a od ni pojedu taxikem, tak me to vyjde levneji… A pry nejaka ekologie a CO2. Prd, drahy hrabou neskutecne penize. Minuly rok se mi porouchal kamion v Londyne, musel tam zustat pres vikend, ja jsem v patek vecer (spicka) sedla na vlak do Derby a stal me 78 liber!!!! Takova malickost - ted letime s pritelem tam i zpet i s poplatkama (20liber) do cech za 60 liber. Tatka tu by v lednu tam i zpet za 12… No asi se vyplati vsude litat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 10:08

Holky ja uz chci taky nakupovat! Vzdyt mi pro to nase chudatko mame jen jedny dupajdy a decku, kterou jsme dostali… Jenomze porad nevim, jestli modrou nebo ruzovou :mrgreen: a nabytek zatim ne, nebot nevime, jak bude mit prdola velky pokojicek.

Vcera jsem koukala na net, kocarky, kolibky a detske pokojicky u vas vyjdou o hodne levneji, treba u nas prouteny kos 300 liber, u vas 100 liber. takze shanim dopravce do Anglie, kdyztak pristi tyden nakoupim!

Jo a planujete nektera do Polska na kocarky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 10:15

Veru, já původně do Polska chtěla jet pro kočár, ale ten můj vybraný jsem tam nějak neobjevila (přestože je prý polské nebo maďarské výroby, doteď nevím, každý píše a říká něco jiného) a pak jsem nečetla moc dobré zkušenosti s reklamacema v Polsku. Ale hlavně jsem fakt objevila super obchůdek s příjemným přístupem a nejlepší cenou cca 1 hodinu cesty od nás, tak jsme jeli tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 10:18

No ja porad vaham, protoze nevim, jestli to mam risknout. Tady koupim kocar (mam na vyber pouze 4, ale golface, tech tu maji milion, taky vozi miminka rovnou na golfkach, kravy) kolem 700-800liber i s autosedackou. No a kdyz jsem procitala diskuze, tak jedna pani si dovezla kombinaci z polska, i s autosedackou za 6 tisic!!! A to bych usetrila more penez a zbylo by milackovi na tu novou telku :mrgreen: :lol: No ja mam asi favorita toho xlandera, dve kamosky ho maji uz po jednom diteti a ani jedna nema problem… takze premyslim, ze bych sla do nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 10:18
Zuzlík píše:
Veru, já původně do Polska chtěla jet pro kočár, ale ten můj vybraný jsem tam nějak neobjevila (přestože je prý polské nebo maďarské výroby, doteď nevím, každý píše a říká něco jiného) a pak jsem nečetla moc dobré zkušenosti s reklamacema v Polsku. Ale hlavně jsem fakt objevila super obchůdek s příjemným přístupem a nejlepší cenou cca 1 hodinu cesty od nás, tak jsme jeli tam.

Zuzi, byl to darababy, že jo? Camarelo jsem taky okukovala, ale nečetla jsem dobré zkušenosti se sporťákem a taky nechci jednobarevný kočár. Ale korbičku má dost super, hlavně prostornou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 10:19
webparazit píše:
No ja porad vaham, protoze nevim, jestli to mam risknout. Tady koupim kocar (mam na vyber pouze 4, ale golface, tech tu maji milion, taky vozi miminka rovnou na golfkach, kravy) kolem 700-800liber i s autosedackou. No a kdyz jsem procitala diskuze, tak jedna pani si dovezla kombinaci z polska, i s autosedackou za 6 tisic!!! A to bych usetrila more penez a zbylo by milackovi na tu novou telku :mrgreen: :lol: No ja mam asi favorita toho xlandera, dve kamosky ho maji uz po jednom diteti a ani jedna nema problem… takze premyslim, ze bych sla do nej…

Veru, my rozhodně jedem na kočár do Polska. Zatím vede Firkon Verano a ten mají v těšíně přímo v budově bývalé celnice za 7600,– i s autosedačkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.10 10:29

Ahojky ****Leni, byl to obchod Bambino (mají prodejnu u náměstí) a mají i e-shop, ale s vyšší cenou kočárku… :nevim: http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…

Korbička je fakt prostorná, je to super. Já taky nechtěla jednobarevný kočár, vždycky se mi líbil černý základ a barevné detaily, ale takové zase nesplňovaly moje další požadavky (hlavně cenové :lol: ), tak jsem se smířila s tím, že radši ustoupím v barvě, ale ať je prostorný, váhově vyhovuje, cenou taky, kolečka nafukovací, přední otočná, atd…však víš, každá máme svoje. :wink: A všechny recenze jsem samozřejmě četla taky, včetně té maminy, která ho prodávala kvůli sportovní korbičce. Jenže negativní recenze najdeš úplně u každého kočáru a ostatní maminy se sportovní části problém nemají, tak jsem to riskla. A přinejhorším dopadnu, jak tahle mamča a po půl roce ho prodám, ale nemyslím si, že to bude taková hrůza. To bych těch negativních rezencí bylo víc a ne jen jedna. Holt každá máme prostě jiné nároky. Prostě buď budu spokojená nebo budu nadávat, až vyjedeme, ale mám dojem, že předem jen na základě vyzkoušení kočárku v obchodě to stejně nikdo nepozná, až praxe ukáže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 10:34
Zuzlík píše:
Ahojky ****Leni, byl to obchod Bambino (mají prodejnu u náměstí) a mají i e-shop, ale s vyšší cenou kočárku… :nevim: http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…Korbička je fakt prostorná, je to super. Já taky nechtěla jednobarevný kočár, vždycky se mi líbil černý základ a barevné detaily, ale takové zase nesplňovaly moje další požadavky (hlavně cenové :lol: ), tak jsem se smířila s tím, že radši ustoupím v barvě, ale ať je prostorný, váhově vyhovuje, cenou taky, kolečka nafukovací, přední otočná, atd…však víš, každá máme svoje. :wink: A všechny recenze jsem samozřejmě četla taky, včetně té maminy, která ho prodávala kvůli sportovní korbičce. Jenže negativní recenze najdeš úplně u každého kočáru a ostatní maminy se sportovní části problém nemají, tak jsem to riskla. A přinejhorším dopadnu, jak tahle mamča a po půl roce ho prodám, ale nemyslím si, že to bude taková hrůza. To bych těch negativních rezencí bylo víc a ne jen jedna. Holt každá máme prostě jiné nároky. Prostě buď budu spokojená nebo budu nadávat, až vyjedeme, ale mám dojem, že předem jen na základě vyzkoušení kočárku v obchodě to stejně nikdo nepozná, až praxe ukáže. :-)

Zuzi, to je fakt, vždycky najdeš i negativní i pozitivní ohlasy. Mi se strašně líbil ten klip na youtube, co tam dal jeden tatínek, když ten kočárek koupil, vidělas ho? Tady ten camarelo je hodně podobný dorjanu (tuším, že je to stejná výroba), ten zase firkonu…prostě hlavní je ten typ kočárku (otočná kolečka atd.) a pak už jsou ty rozdíly minimální. Hlavně když jsi spokojená, to je nejdůležitější. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí