Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
17.2.10 16:43

Vítám novou těhulku rybku :mavam: Tak mi to nedalo a podívala jsem se do průkazky, jaké CS mám já. Trvalo mi 10 minut, než jsem našla tu kolonku a našla jsem ji naprosto prázdnou. Takže můj výsledek je takový, že mi to dr nezapisuje, ale jenom říká. A řekla mi, že je čípek v pořáku, tak jsem v klidu :-D Ale určo si tam zavolej, ať si v klidu, páč do 11.3. je to docela dlouho se stresovat, tak ať máš klid na duši a víš, že je všechno v poho :wink:

Hesi, co ti to prosim tě ten zubák dělal? 8-o Kam ti to ten hřebík strkal? 8-o
No Rena sežere kde co, ale tohle zase nedělá, ještě jsem jí z kontejneru tahat nemusela :lol: To spíš, že doma není vybíravá, venku je hodná. Sežere klidně hr. víno, papriku, okurku, feferonky, mandarinky… Co nesežere je rybíz a hořčice, jinak všechno :mrgreen: S granulkama problém nemáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 16:47

jestli to čtu dobře tak já mam cs.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.2.10 16:48

Jarčo, tak to vidíš, prostě patříš do naší party a hotovo :wink: :hug: Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 16:49

Ahojte,
hlásím se zpět do služby!
Vítám Rybku!
Jarčo,gratuluji!
Evi,je to modrá soupravička se lvíčkem a myslím,že ten odkaz jsi mi poslal Ty,nemám fotku,jinak bych ti to ukázala.
Mě přepadla ucpaná rýma,takže si dýchám tak nějak všelijak a ne a ne se ji zbavit.V noci skoro nespím nebo chodím na záchod a smrkám,prostě hrůza!!!
Mrzí mě,že jsem od Vás tak daleko,hned bych za Váma na ten srazík dorazila :-(
Veri,pěkná fotečka!Taky bych měla něco vymyslet.
Včera mě dr.celkem sjela,jsem přibrala za měsíc ani ne skoro 3kg,že mám ubrat,tak jsem se trochu lekla,ale když ono to skoro ani vidět nejde a pak najednou buma budu jak kulička,co?! :-D To jsou ty chipsy,dobrotky a pozdní večeře. . . :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 16:49

Resi,další KO mám 16.3.ju?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 16:52

Tak to jsem ráda.25.2.Nějak mě přepadává manie nakupování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 16:53

denulko:děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 16:54

Res:stáhli mi termín porodu na 2.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
17.2.10 16:55

Holkyyy, muj se ted vratil od zubare a ja se tu smeju jako blba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Delala mu dva zuby, opichla mu to a on ted ma pulku rtu normalni a pulku ma nehybne, takze kdyz mluvi, tak vypada jako pako… A chce mi neco rict a ja se tu porad chechtam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 16:58

Tak to musí bejt opravdu sranda.To bych se asi smála taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.2.10 17:02

Paji,teď jsem konečně měla čas mrknout co sis objednala.Je to krásný.Ta dečka je s těma hračkama?
Kája bude jak v bavlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.2.10 17:10

Jarčo, teď tu zuřivě nakupujeme skoro všechny :-D Já už jsem docela naplnila přebalovák oblečkama a dalšíma věcma a ještě mě x dalších věcí na nakupování čeká. Už se těším, až zase vyrazím na mimi nákupy :pankac:

Deňul, přepsáno :wink:

Veru, já se tomu mýmu taky smála, když vyšel z ordinace a měl půlku huby umrtvenou a ksichtil se. On měl půlku rtu větší než tu druhou a to bylo hrozně srandovní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 17:15

Resi,děkuji.
Holky,pomožte mi ěkdo,utekl mi metřík a nejde mi vytvořit a jsem z toho na nervy. . . a bezradná… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.2.10 17:16

res:tak to jsme na tom asi stejně.Akorád že já nikdy na náký nakupování nebyla.Jen když jsme něco mpotřebovali atd.Nejsem v tom psaní tak zdatná.Jsem samouk tak kolikrát pátrám kde je háček,čárka atd.Tak se předem omlouvám za přepis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.2.10 17:17

Deňul - metříků chybí víc tak to asi neřeš…to bude chyba někde jinde…mně taky 1 chybí a Res taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí