Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám novou těhulku rybku
Tak mi to nedalo a podívala jsem se do průkazky, jaké CS mám já. Trvalo mi 10 minut, než jsem našla tu kolonku a našla jsem ji naprosto prázdnou. Takže můj výsledek je takový, že mi to dr nezapisuje, ale jenom říká. A řekla mi, že je čípek v pořáku, tak jsem v klidu
Ale určo si tam zavolej, ať si v klidu, páč do 11.3. je to docela dlouho se stresovat, tak ať máš klid na duši a víš, že je všechno v poho ![]()
Hesi, co ti to prosim tě ten zubák dělal?
Kam ti to ten hřebík strkal? ![]()
No Rena sežere kde co, ale tohle zase nedělá, ještě jsem jí z kontejneru tahat nemusela
To spíš, že doma není vybíravá, venku je hodná. Sežere klidně hr. víno, papriku, okurku, feferonky, mandarinky… Co nesežere je rybíz a hořčice, jinak všechno
S granulkama problém nemáme ![]()
Jarčo, tak to vidíš, prostě patříš do naší party a hotovo
Kdy máš další kontrolu?
Ahojte,
hlásím se zpět do služby!
Vítám Rybku!
Jarčo,gratuluji!
Evi,je to modrá soupravička se lvíčkem a myslím,že ten odkaz jsi mi poslal Ty,nemám fotku,jinak bych ti to ukázala.
Mě přepadla ucpaná rýma,takže si dýchám tak nějak všelijak a ne a ne se ji zbavit.V noci skoro nespím nebo chodím na záchod a smrkám,prostě hrůza!!!
Mrzí mě,že jsem od Vás tak daleko,hned bych za Váma na ten srazík dorazila ![]()
Veri,pěkná fotečka!Taky bych měla něco vymyslet.
Včera mě dr.celkem sjela,jsem přibrala za měsíc ani ne skoro 3kg,že mám ubrat,tak jsem se trochu lekla,ale když ono to skoro ani vidět nejde a pak najednou buma budu jak kulička,co?!
To jsou ty chipsy,dobrotky a pozdní večeře. . . ![]()
Holkyyy, muj se ted vratil od zubare a ja se tu smeju jako blba
![]()
Delala mu dva zuby, opichla mu to a on ted ma pulku rtu normalni a pulku ma nehybne, takze kdyz mluvi, tak vypada jako pako… A chce mi neco rict a ja se tu porad chechtam
![]()
Paji,teď jsem konečně měla čas mrknout co sis objednala.Je to krásný.Ta dečka je s těma hračkama?
Kája bude jak v bavlnce.
Jarčo, teď tu zuřivě nakupujeme skoro všechny
Já už jsem docela naplnila přebalovák oblečkama a dalšíma věcma a ještě mě x dalších věcí na nakupování čeká. Už se těším, až zase vyrazím na mimi nákupy ![]()
Deňul, přepsáno ![]()
Veru, já se tomu mýmu taky smála, když vyšel z ordinace a měl půlku huby umrtvenou a ksichtil se. On měl půlku rtu větší než tu druhou a to bylo hrozně srandovní ![]()
Resi,děkuji.
Holky,pomožte mi ěkdo,utekl mi metřík a nejde mi vytvořit a jsem z toho na nervy. . . a bezradná… ![]()
res:tak to jsme na tom asi stejně.Akorád že já nikdy na náký nakupování nebyla.Jen když jsme něco mpotřebovali atd.Nejsem v tom psaní tak zdatná.Jsem samouk tak kolikrát pátrám kde je háček,čárka atd.Tak se předem omlouvám za přepis.
Deňul - metříků chybí víc tak to asi neřeš…to bude chyba někde jinde…mně taky 1 chybí a Res taky