Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
17.2.10 17:18

jééééééééééééééééééééééééééééé už tam zase je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
17.2.10 17:19

zdravím k večeru, něco přečteno, něco ne, něco zapomenuto :roll:
evi kočárky budou určitě z druhé ruky, takže počítám s nižší cenou, na ty kombinované ještě mrknu :-)
tvrdnutí bříšek zkrácený čípky všem držím palečky at jsou v pořádku, pěkně odpočívejte :dance:
kajko
na ty v práci se vy… at si najdou někoho, oni to zvládnou neboj, za mě našli náhradu skoro ze dne na den, v pátek jsem jim oznámila PN, v pondělí jí přinesla a už jsem měla počítač na přeinstalování a na telefonu už cizí jméno :cert: , ty jsi je na to upozornila, tak co :palec:
potrat vs. porod četla jsem, že do 23tt je to potrat od 24tt porod, a že mimi musí vážit aspon 500g… dřív se zachranovali až od 1kg…
chlapy a kouření
ten můj taky nepřestal, závidím všem komu přestali, kouří z okna v kuchyni a pak pěkně smrdí :twisted: :twisted:
stalo se něco zásadního, nestíhám :think:
vyšetření
byla jsem kvůli krvácení z nosu, dásní a v prvním trimestru, jestli mám v pohodě srážlivost, destičky a tak… Zatím výsledky OK, ještě jdu na nějaký další speciální testy…
na cukrovku doktorka nic neříkala, nikam mě zatím neposlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 17:22

aha,a já to tady cvakám jak debil asi půl hodiny,tak doufám,že to skočí co nejdříve. . .
jsem si říkala,že nejsem takový mimoň,abych ho neuměla vytvořit,když minule to šlo.Děkuji Veri :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.2.10 17:31

Deni,tak hlavně,že jsem ti pomohla,a že se to bude malýmu líbit. :lol:

Holky já bych už taky objednávala a nakupovala,ale zatím nejsou finance.Tak jen koukám a vybírám a kochám se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.2.10 17:32

Deňul - už zase mám jen 1 metřík, při každé aktualizaci je to jinak................tak to neřeš - to bude porucha někde jinde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
17.2.10 17:33

ale myslím, že reálnou šanci má mimčo až tak od 28tt aby bylo v pořádku, těch menším může něco být :-(

nákupy
dneska jse byla v dětským SH, měli slevu 50%, takže bodyčky vyšli tak na 25,–, koupila jsem overálek který vypadá jak malýdinosourek i s ocáskem a bodlinkama na zádíčkách, je to kouzelný, je k tomu i čepička :mrgreen: :srdce: , pak svetírek a gatky. Celkově 7 věcí za 260,– :dance: vyperu, vyžehlím a je to v poho :palec: :potlesk: , stejně z toho honzík vyroste..
jo můj má rýmečku a je na umření :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.2.10 17:33

Deňul, já svoje metříky vidím, ale tvůj a Verči taky nevidím, ale chyba určo není na tvé straně a brzy to zase půjde :palec:

Jarčo, já taky nikdy nebyla na nakupování, ale tohle mě nějak chytlo a jestli se to brzy nezmírní, tak jsem zralá na odvykačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 17:37

Holky,tak já vaše taky nevidím,ale nevidím ani ten svůj,tak by mě zajímalo kdo s tím zase co dělá. . ..
Evi,neboj,dočkáš se,já nemít spoustu věcí po rodině,tak nemám taky skoro nic,zas až tak bohatí nejsme…Je to hold těžké v dnešní době.
Asi si stáhnu nějaký filmeček a půjdu kukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
17.2.10 17:38
Resarana píše:
Deňul, já svoje metříky vidím, ale tvůj a Verči taky nevidím, ale chyba určo není na tvé straně a brzy to zase půjde :palec:Jarčo, já taky nikdy nebyla na nakupování, ale tohle mě nějak chytlo a jestli se to brzy nezmírní, tak jsem zralá na odvykačku :mrgreen:

já svůj taky nevidím :cry: , res myslíš, že se zase objeví??? nechci zase někoho otravovat… že ano Leni :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
17.2.10 17:47
evka píše:
Deni,tak hlavně,že jsem ti pomohla,a že se to bude malýmu líbit. :lol:Holky já bych už taky objednávala a nakupovala,ale zatím nejsou finance.Tak jen koukám a vybírám a kochám se. :mrgreen:

evi
mě taky strašně svrbí ruce :dance: , kupovala bych a moc, moc, :pankac: :pankac: , snažím se udržet a lepím to jak se dá :think:
dneska jsem byla v tescu, měli tam fakt pěkný věcičky, ale koupila jsem jen nejnutnější věci, jako ponožky 0-3 ty nechci jeté, bavlněný brindáčky, capáčky ty taky nechci jeté.. a držák s řetízkem na dudlika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.2.10 17:56

Oblečků mám hodně,a ještě něco přibyde.Švagrová má ty dvojčátka,v dubnu jim bude rok,ale při narození(o dva měsíce dřív)měly jen kolem 1,7 kg tak jsou malinký,a plno věcí nám ještě nosí.

Postýlku budu mít od švíce,ale přece jen je taky už 14 let stará i matrace tak nevím v jakým to bude stavu.

Ale koukejte do čeho jsem se zamilovala.Dcera mi řekla,že su ujetá :mrgreen:

http://www.ebutik.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 18:07

Evi,tak to je úplně nádherné, :palec: schvaluju a není to až tak drahé na ostatní nebesa,které jsem viděla daleko dražší!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.2.10 18:08

Teri,v tescu jsem byla taky minulý týden,že si udělám radost,ale nic mě tam nenadchlo.
Teda v přiměřené ceně.

Tak jsem si koupila jen takový růžový tenisky jako capáčky.Jsou k sežrání.Stály jen 57 kč,no neber to.Mají je teď ve slevě :lol: :lol:

Holky já jsem našla v průkazce,že mám cervix score 0,jen nevím jestli je to dobrý nebo ne.Doktorka jen říká že to drží,zatím. :dance:

Rady,ženský na obchodě neříkali nic,vedoucí je v poho,ta to věděla hned,a na podnik jsem poslala včera neschopenku,tak nevím.Ale ti jsou daleko :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.2.10 18:15

No nic,holky,mějte se pro dnešek končím,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.2.10 18:17

Holky,tady mám kočárek.Zatím jen na obrázku.Doufám ve velké vrácení daní.

http://www.utricertiku.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital