Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
18.2.10 08:04

Ahojky Paji ani nepřemýšlej o tom že my bysme tě neměly rády :wink:
tak sem si polítala co bylo potřeba a jdu si dát čajíček :mrgreen:
hromady na stole mi prořídly tak sem spokojená už i vidím na kolegu
Holky my si v sobotu jedem taky vyzvednout postýlku :dance: abych věděla jak velká je a mohla něco vybírat :wink:
holky jak bude v Brně ten veletrh který den tam pojedete?
my asi až v sobotu protože jestli budu v práci a nebo jestli už něco vyjde manžovi tak to jindy neklapne :-(
třeba se tam někde náhodou potkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 08:08

Káji já taky leda v sobotu,ale kdo ví jestli nakonec,jeli-by jsme tam už jen kvůli kočárku bo postýlky atd mám,ale ráda bych,jde o to,že tam jezdíme liché týdny 2× a veletrh zrovna sudej jak naschvál,tak se chlapovi zas moc nechce,ale uvidíme.
Dnes je malej nějakej živej.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 08:24

No my taky hlavně kvůli kočárku, chcem si různý modely ochytat a pak teprve koupit
a obhlídnout hračičky atd. :mrgreen:
Manža ani neprotestuje, vypadá to, že se dokonce těší :wink:
sem hrozně ráda, že to prožíva naplno jako já :dance:
No Nelča má ještě čas až po 9 a kdoví kdy začne když řádila v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 08:33

Já taky ochytat kočárek a vybrat hlavně,pak si ho koupím přes net,ale to je hroznej fičák,včera objednala tu postýlku atd a dnes ráno 4× už volali že veze PPLka,jestli jsem doma,říkám no nejsem,tak mi to vezou do fabriky,tak jupí,za chvíli budu rozbalovat kochat ňuňat a líčit vám to,už se vidím.Takže kočárek si asi vyhlídnu a jestli je to takovej fofr,tak květen to jistí,dřív asi ani ne,ale kdo ví jestli se ovládnu. :oops: :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 08:42

no jasně a pak nám ji hlavně nafoť, ať se pokocháme :wink:
Já už se taky těším, jak postýlku složíme :dance:
musím ještě dokoupit ten mantinel a nějaký kapsář.
ale to taky až jak si dovezu povlečení na peřinky od kámošky, ještě ani nevím jaký je :nevim: ale to je fučanec hlavně že bude hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.2.10 08:54

nááááázdááááár děvčatáááá teda taky už se zase nakupuje :-)
A já furt nic :-( čekám na dodávku z mamitati.cz a těším se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
18.2.10 08:58

Dobré ránko kecalky :lol:

Tak se taky hlásím.Koukala jsem na hokej,vyhráli jsme jupíííí.Ale byla to celkem fuška.

Malej je už trochu lepší,ale to je ráno vždy a večer umírá.Jo hold chlap :mrgreen:

Paji,kdyby se dečka nelíbila tak určo dojeď.
Pak nám to celý nafoť,ať se můžem taky kochat. :lol:

Kaji,mě malá v noci nekope,zato do mě furt šťouchá synátor.Teď na mě bývá nalepenej tím sálajícím tělíčkem,tak nás fest zahřívá. :roll:

Veru,hold na sebe nějak nemáme štěstí.Ale budu držet vše co půjde,aby vám to s tím domečkem vyšlo :potlesk: Já mám u kočárku radši ty menší kolečka.Mně se ty velký nafukovací moc nelíbí,a do města zbytečný. :nevim:

Na ten veletrh určo půjdu,ale nevím který jsou to dny.Ale to neva.Kdybyste chtěli,tak si tam můžem dat srazík,a skočit si třeba jen na chvíli sednout na čajík. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
18.2.10 09:01

Káji tak ten byl dnes nejlepší,nafoť a ukaž,to jsi mě fakt pobavila,leda že by z domu foťákem do PC,stáhla,meil,Kájka,Kájka šup a heslo znááá žééé,no jen se dokopat,ale šlo by to,to zas jóó pokud mě nefuckneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
18.2.10 09:10

Páji,tak to jsme na tom podobně.Já nafoceno mám,teda ve foťáku,ale doma ti moji dva experti nějak na ubohou maminku nemají čas,aby to šoupli do PC.

Holky už jste četli ten článek o té babě co má po šesterčatech osmerčata???????Ta baba je magor :pankac: Mrkni te,je to v nové diskusi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 09:13

Jééé Evi to by bylo fajn, kdyby nám to vyšlo na stejný den na tom veletrhu :dance: splkly bysme a strašně ráda kteroukoliv z vás poznám :wink:
já jsem se dívala na ten seznámek, co je potřeba pro mimčo a koukám, že toho ještě taky moc nemáme, njn taky to vázne na prašulkách, nejsou a nevím jestli budou :nevim:
ale máme nechaný bokem prašule, co sme dostali svat.darem, takže na nejdůležitější věci to vyjde :palec:
jinak holky myslíte že sem prdlá když chcu už dopředu koupit nějakých pár balíků plenek? jedna osoba na mě hleděla, jako jestli su normální( nejmenuji, objevila sem tu diskuzi, která upozorňuje na to, že nás tu může vystopovat rodina a bude zle :mrgreen: )
myslím, že na začátek to bude dobrý, aspoň se nemusí pak lítat tak brzo po obchodech a honem dokupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 09:17

holky pokud to bude v mých silách ráda Vám pomůžu, za tu podívanou to stojí :palec:
Určo vás nefucknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo a v úterý sem konečně dostala ten prenatal balíček u gyndaře, tak sem se taky dočkala
no a můj zabavil to čteníčko a hned začal studovat :mrgreen: je to náš starostlivej tatínek :srdce:
jo a babička mojeho do něj valila ať mě hlídá že kdybych rodila tak honem semnou do porodky, že prej přece nemůžu rodit na sucho… no to sme trošku nepobrali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 09:23

Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem taky koukala na hokej a bylo to super. :pankac: :pankac: :pankac:

Vůbec jsem měla už takovou druhou fajn noc, čurat chodím co 2 hodiny a mezi tím jsem nijak moc nenaspala, mám strašný problém s tím průjmem a bolí mě břicho, takže všechno kolem dokola dává tak tři hoďky opravdu kvalitního spánku za noc. S takovou se do té práce ani vrátit nemůžu. :-(

Já čekám jinak objednávku z batolátka asi za hodinu a z dupydup mi paní psala, že bude mít zboží až za 14 dní, fňuk. :cry:

Veru gratuluju k domečku, ten popis zní úžasně. Těším se na fotečky!

Plínky myslím si, že není na škodu je kupovat, když je máte kam dát, pokud narazíte na dobrou akci. Já bohužel nemám tolik místa na uskladnění, ale akce jsou fakt lákavé, třeba teď v Tescu na ty Pampersky. Nebo v Globusu na vlhčené ubrousky. Problém spíš je, že já nevím, jaké plínky budu používat, jaké nám budou vyhovovat, tak se mi nechce moc nakupovat do zásoby. A hlavně Pamperskám bych se chtěla asi vyhnout, je to prý největší svinstvo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.2.10 09:24

Jo ještě včera tady byla kámoška, co čeká malé v dubnu a v rámci prenatal boxu dostala dvě slevy na monitor dechu. Tak mi jednu dá a budem mít Babysense za 1900,– což je bomba cena, tak mám radost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.2.10 09:27

Jsem tu, docetla jsem, ale ted se mi pali rohliky v troube, tak letim zachranovat! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 09:27

no to asi jo Pampersky moc nechcu každej na ně nadává ale dostala sem typ na plenky nevím z hlavy ten název to bych kecala ale doma ho mám napsanej takže taky sleduju akce :wink:
no vlhčený ubrousky sme teď vychytali na letáku z kauflandu a taky jednorázový přebalovací podložky prostě, tak už jen aby tam byly :mrgreen: né jak vždycky mega akce a zboží nikde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí