Poradna duly
Jana Čurdová
Veri je to pakárna s těma pracham ![]()
já sem včera seděla večer u ulice a počítala jak by nám to vycházelo kdybych já musela v březnu nastoupit na nemocenskou a můj byl ještě na pracáku, no a moc se mi to nelíbí.
Snad už od března něco vyjde
ale ten jejich debilní šéfik je tak doblbl
Podepsali výpověď dohodou s tím že už rovnou podepsali smlouvu od 1.května a on jim teda prej zaručil, že od května už určo budou mít práci
no ale jelikož jim slíbil že jim bude k podpoře vyplácet 35% z platu tak ani nejde na brigádu nebo tak jelikož mu ty 4 tisíce co by si mohl vydělat k podpoře vyplatí šéf
no ale já nevěřím tomu že od května se u něj budou mít nějak dobře, když není schopný sehnat nějakou zakázku
no a můj teda čeká.
Do konce měsíce se mu má ozvat kámoš jestli ho veme k sobě do firmy ale já nevím jsem z toho všeho trošku na vážkách a furt mi ty prachy vrtaj v hlavě mega díru a můj je v klidu až mě to štve, ale nechci prudit, nedej bože hádat
jen mě občas napadne jestli by nebylo lepší kdyby tu smlouvu dopředu nepodepisovali a dostali odstupný a mohli něco v klidu hledat, připadá mi to že v nich chce vzbudit plané naděje a aby pak náhodou nevyhlásil třeba bankrot…vychcánek!!!!!
MEGA mě to sere! ![]()
Jupi, tak jsem se objednala ke kadernikovi, po dlouhych par letech zase do cech, tak jsem zvedava, co mi tam udelaji!
![]()
No Kaji me se to moc nelibi… Myslim si, ze sefik ten vychcanej je, protoze tak ma aspon pojistku. Jenomze to jsou cesky zakony, ze. A chytracci si v tom potom hledaji ruzne smycky, aby co nejvic usetrili a doplati na to zamestnanec. Tatka na tom byl podobne, nemeli zakazku, musel si vzit dovolenou, kdyz potreboval dovolenou, aby mohli jet za mnou, tak uz zadnou nemel, takze neplaceny volno a musel si platit zdravotni sam…
webparazit píše:
Teri, co se tyce dani z Anglie, pokud to resi pres agenturu a porad se to protahuje, tak pokud chces, tak vam s tim pomuzu. Kdyztak mi pisni zpravicku, prece jen muzu zvednout telefon a zeptat se, kde to vazne… Oni vsichni rikaji, ze se to da resit i ze zahranici, ale pak kdyz prijde na vec, tak to trva pekne dlouho. Navic se blizi duben, nove danove obdobi, tak to potom bude stat - jako bez hnuti 2× tolik.
weru, to bys byla zlatíčko, táhne se to už přes 2 roky, pořát musí dokládat nějaký papíry a často ty samé protože to časem propadne…
je to fakt opruz ![]()
až se mi vrátí z práce zkusím se s ním domluvit ![]()
Hesinka píše:
Holčiny - díky moc za připmínku o zúčtování daně, musím do konce února zaměstnavateli odevzdat podklady k hypotéce, aby mi taky něco z těch nehorázně vysokých daní vrátili![]()
![]()
No, těmi soupravičkami do porodnice jste mě pěkně navnadily, tak doufám, že zítra už budu moct taky objednat, že už budeme vědět jeslti modrou nebo růžovou
Ráďo - díky moc za držení palečků na utz, doufám, že vše bude ok.
Jo a díky za postřehy k tomu, co vzít do porodnice…Můžu se zeptat, kde se narodil Filípek?
V praze u Apolináře. Maj to přímo na netu, co si máš vzít s sebou. Jo ještě je dobré vzít si s sebou kojící čaj.
Kajjka píše:
holky tak sem teď projížděla nabídku hraček a natrefila na multifunkční chobotnici která má na každém CHOBOTĚ zajímavou hračku no nevím ale u nás měla chobotnice přece vždycky chapadla…to je matení veřejnosti![]()
![]()
a to je teprv začátek, počkej až uvidíš jak jsou namluvený ty mluvící hračky. některý texty jsou fakt úplně nepoužitelný. Oni jak to překládájí, tak vůbec neuvažují.
Rady jj je to jak od pakošů, no ale té chobotnici sme se řechtali s moji pořádně
Chtěla sem sem hodit odkázek ale nějak si nemůžu vzpomenout kde sem ji včera viděla musím mrknout doma do historie prohlížeče ![]()
evka píše:evi vyndala jsm kvůli tobě tu soupravu ze skříně
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha![]()
Malej je konečně bez teploty,hurá
Snad to vydrží celej den.Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.
Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat
Teri, mas ode me zpravicku.
Ty jo, k te chobotnici, to je fakt mazec!
No ja jsem zvedava, jak to budu s ditetem zvladat ja… Budeme mit dvoj-jazycne dite
maminka bude mluvit cesky, tatinek anglicky. cetla jsem si o tom spoustu clanku a diskuzi na netu a pry je to ten nejlepsi zpusob… ale hracky budou asi anglicke, i kdyz knizky si privezu z cech, a taky takove hracky jako je krtecek. I pohadky budou ceske. Koukala jsem jednou na spounge boba a myslela jsem, ze si u toho smotnu travu, protoze na me, jako na dospeleho toho bylo fakt dost! Tohle svemu diteti NIKDY nedovolim. kravina nejvetsi!!!!!!!!!!!
tak sem ji už našla je to tady chobotnička je moc hezká ale ten popis
http://www.zboziprodeti.cz/chobotnice.aspx
Už mlčim,už mlčim,jasně že přeju,ale taky jsem byla připravená na to horší a doufala v to lepší,i když oboje je super jasně.Moc moc přeju,ale.....nevím,ale asi tam vidím vedle tebe tu holčičku,máš pravdu ![]()
Prachy hnusny,nám to teprv začne,ale naštěstí v tom neštěstí,nechává říďa manžovi proplácet přesčasy což dřív ani omylem,takže sice nebude doma,ale zas vím že nezdechnem,musím si vybrat.Já myslím beztak budu v hokně s mimim často,musím prý dál chodit na tu nemčinu i s bombarďákem a manža prýýý bude mezi tím hojdat,no už vidím jak to bude fungovat ![]()
No nic, uz mi pipa notebook, tak jdu vstat a do sprchy a pomalu se nachystat k te zubarce. Jmenuje se Kasmira
Tak mrknu az po sprsce.
Dobré ránko, holčinky,
tak jsem sice dočetla, ale jsem tu jen na skok, abych vám řekla, že pro změnu ležím se střevní chřipkou! Už je toho na mě nějak moc
Byla jsem ráda, že jsem se jakš takš dostala z toho zánětu dutin a teď tohle. Prý to všude řádí, tak si dejte pozor. Já tedy nechápu, kde jsem to mohla chytit, když jsem doma, ale dr. říkala, že přenašeč může být i manžel, aniž by mu taky něco bylo. Takže asi od něj
Akorát dnes přiveze malýho, tak doufám, že to ode mě nechytne.
Evi, to je dobře, že váš malej už je bez teplot! Tak snad už to bude dobré.
Kočárky vybíráte moc pěkné, tak držím palce, ať se brzo rozhodnete pro ten nejlepší.
Ani, s tím ležením mě to mrzí, dávej na sebe pozor. Ty Leni, taky. Hezky odpočívejte, ať jsou mimískové v pořádku.
Ten náš mrňousek od včera kope jak zběsilý, asi už toho má taky plný kecky.
Hezký den všem ![]()
weru díkec, mrknu ![]()
kajko já vím, že když člověk převrací každou kačku je to na H, ale tvoje zdraví a mimča je přednější ne
![]()
já ted dostala poslední výplatu, pak až za 30dní dostanu 11dní průměrného platu (platí zaměstnavatel) 3 dny neplacené… pak až někdy zbytek peněz, takže za měsíc dostanu tak 4litry a pak nevim
![]()
jo a taky mi posledního března končí smlouva a účetní mi říkala, že si mateřskou musím vyběhat sama, JÁ A ÚŘADY
TO JEŠTĚ BUDE ![]()
marti to je nemilé, máš oslabenou imunitu asi,… brzy se uzdrav, zkus něco na podporu imunity, nějaký bylinky.. jo řádí to hodně, můj má rýmičku a umírá už 2 dny
, horší je, že hrozně chrápe a já se nevyspím ![]()