Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
19.2.10 10:40

Teri počkám na radu zkušenějších maminek, ale řekla bych, že aviváž radši ne. Já si teď koupila v akci tekutou Lovelu - je to asi přímo pro miminka a krásně voní. :wink: Tak za dva měsíce začnu pomalu prát a žehlit věcičky a už se nemůžu dočkat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
19.2.10 10:42
webparazit píše:
Terko, jakou silu na porod? Kdyz se jim tam rozvalim pres porodni sal, tak mi ani pipinu nenajdou! :mrgreen:

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Tos vystihla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 10:46

Teri,pomóóóc.Já su asi úplně blbá.Jak se to objednává z toho MMB.Mně to nějak nejde. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
19.2.10 10:49
Zuzlík píše:
Holky, četly jste článek? http://www.novinky.cz/…ynuceni.html Taky si nejsem jistá, jestli náš tatínek nejde k porodu jen proto, že chci já… Viceméně asi jo. :nevim: Tak nevím… Jak to máte Vy?

To náš taťulda se na to už těší :lol: No, ukázala jsem mu porod na youtubku, sice chvilku koukal… ale pak řekl docela přesvědčivě: „Jo to dám!“ :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:51
Zuzlík píše:
Holky, četly jste článek? http://www.novinky.cz/…ynuceni.html Taky si nejsem jistá, jestli náš tatínek nejde k porodu jen proto, že chci já… Viceméně asi jo. :nevim: Tak nevím… Jak to máte Vy?

já si myslím, že kdyby chlap opravdu nechtěl, tak to řekne… aspon ten můj se nenechá do ničeho nutit, se zabejčí a nic s ním nehne… je to asi hodně individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 10:55

Veru,na váhu se vyprdni.Já už to neřeším.Moje doktorka mně stejně zase příště nadá,tak co.Mé švagrové nařídila přibrat 10 kg za celou dobu,a to čekala dvojčátka.A jak ji dávala,když přibrala třeba 3 kg za 6 týdnů. :pocitac:

Já to mám asi daný,ty větší váhy.
A ty na tom budeš asi stejně.Hlavně že se mají mimča dobře.Víš co mají u nás místa k pohybu?

Držím palečky u zubařky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 10:56

Teri,poraď :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:58
evka píše:
Teri,pomóóóc.Já su asi úplně blbá.Jak se to objednává z toho MMB.Mně to nějak nejde. :pocitac:
evi
já tam mám normálně vytvořený účet, je to zadara :-) , pak jen klikneš na to co sis vybrala, odepíšeš (odpovědět na inzerát)a ono to přijde přímo prodávajícímu… on ti pak písne na mail…(ten tam taky zadej), jak je to bez profilu nevím :(. Já se ještě dívám někdy na podmínky prodeje, je to lepší, aby tě něco nezaskočilo… taky někdy napíšu jen dotaz, třeba přeměření atd., zatím všichni odpověděli, žádná neg.zkušenost.. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 11:00

Evi já na mimibazaru účet udělaný nemám a objednávala sem stejným způsobem jako píše Terka
normálně odpovědět na nabídku a pak domluva po mailech nebo po telefonu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 11:02
evka píše:
Veru,na váhu se vyprdni.Já už to neřeším.Moje doktorka mně stejně zase příště nadá,tak co.Mé švagrové nařídila přibrat 10 kg za celou dobu,a to čekala dvojčátka.A jak ji dávala,když přibrala třeba 3 kg za 6 týdnů. :pocitac:

Já to mám asi daný,ty větší váhy.
A ty na tom budeš asi stejně.Hlavně že se mají mimča dobře.Víš co mají u nás místa k pohybu?

Držím palečky u zubařky :lol:
evko a neni ta tvoje doktorka nějaká divná :think: 10kg na dvojčátka mi přijde hodně málo… a stejně podle tabulek se má přibrat 10-15 s jedním dítětem… to mi hlava nebere :nevim: … já bych se na ní vy… :jazyk: , mimčo si řekne co potřebuje.. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 11:03

Holky,já tam profil mám,už dlouho.
Takže kliknu odpovědět na inzerát,a pak někam napíšu třeba kterou chci barvu?A kam to napíšu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 11:14

když si vybereš zboží, tak klikneš na Odpovědět na inzerát… zobrazí se ti inzoš, vyplníš věci s hvězdičkou(jméno adresu, mail…, pak je tam okno na odpověd(vzkaz)tam napíšeš co chceš,

jestli jsi přihlášená jméno a mail tam není, zobrazí se údaje co máš zadané u profilu…je zaškrtnuto: Odeslat inzerentovi adresu a kontakty uvedené při registraci.

a zase klikneš na Odpovědět na inzerát
doufám, že jsem ti trochu pomohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 11:15

Teda holky, vy mi dáváte 6 stran, mě chcete zabít či co :mrgreen:

Jinak ahoooj :mavam:

Veru, tak znásilnit moje psí stránky, jo? No tak jo, že si to ty :lol: V čem to máš připravený? Já dělám stránky ve Frontpage. A s tou váhou se netrap! Přečti si ještě jednou příspěvek od Zuzky, páč bych ti napsala to samé :wink: A já mám strie na kozách, jestli ti to pomůže :mrgreen:

Evi, já mám z dupydup soupravičku a je boží! Je to měkká bavlna a moc příjemná na omak :palec:

A zbytek jsem zapomněla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 11:17

Jo přece jenom něco! Dneska nám přivezli postýlku, juchůůů :potlesk: :dance: :mrgreen: Až se manža vrátí z práce, tak jí složíme, už se moooc těším :srdce: Pak jí nafotím a vyblejsknu konečně i ty oblečky a hodím do albíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 11:18

Teri,tak já to zkusím.

Moja mladá by se zas válela smíchy po zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...