Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
19.2.10 17:02

Holky, my se jedeme divat jeste na jeden domecek. Ted jsme ho nasli v novinach a je na vesnici :potlesk: Tak uvidime, co to bude. Snad to nebude nejaka plesniva skorapka, jako jsme z tech vesnic zvykli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.10 17:05

Tak holčinky - **všem, které jste mi držely palce na tu holčičku moooc děkuji ** :hug:
Ale jak některé z vás trefně poznamenaly - jojo, je to kluk jako buk…:mrgreen:
Holčinky, když pan doktor zabrousil mezi nižičky, ani nemusel nic říkat, to se prostě nedalo přehlédnout :mrgreen: :pankac:
Jen co budu mít u sebe flashku s fotečkama, tak vám sem toho pindíka vložím :mrgreen: :jazyk:

Jsem moc ráda, že mimi je v pořádku a mám slíbený další pokus a to už bude ta holčička :dance:
A hlásím, že právě zahajuji nakupování modrých věciček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 17:12

Jé Hesi, co nám to děláš, tys přece měla mít holku! :lol: Samozřejmě hlavně, že je klučík zdravý a je to pěkný macík! :mrgreen: Tak teď ještě nějaké to jméno, nebo už máte vybráno? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 17:15

NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S TÍMHLE KOČÁRKEM?????

Kočárek I'coo Platon
hes
příští pokus to jistí, já taky pořád verunku a nakonec honzík :dance: :mrgreen: :mrgreen:

ale aby jsme měli pro ty naše kluky nějaký nevěsty 8-o
web musíš, aspon ty :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 17:27
Resarana píše:
lenajs píše:
Resi, postýlka vypadá super! A zdá se ti pevná? A komunikace přes aukro dobrá? Protože za ty peníze o tom taky teda uvažuju. A já vím, že už jsem se ptala, ale ta podložka z dupydup je ta měkká? :lol:
Leni, připadá mi hodně pevná, že by unesla i mě, ale zkoušet to raději nebudu :mrgreen: I matrace super! Komunikace přes Aukro též, prostě si nemám na co stěžovat :wink: A ta podložka je ta měkká. Z té postýlky mám fakt radost, páč v krámu jsme ji viděli za 4000,– a na Aukru po nás chtělo 1599,– včetně matrace (a to jsme vybrali tu nejlepší) :lol:

Tak to je super, fakt. Tu podložku už mám taky zarezervovanou. A o té postýlce budu hodně uvažovat, sice jsem chtěla se šuplíkem, ale za ty prachy…a matraci máte molitan kokos, že? Vím, že tam byla ještě s pohankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 17:29
Hesinka píše:
Tak holčinky - **všem, které jste mi držely palce na tu holčičku moooc děkuji ** :hug:
Ale jak některé z vás trefně poznamenaly - jojo, je to kluk jako buk…:mrgreen:
Holčinky, když pan doktor zabrousil mezi nižičky, ani nemusel nic říkat, to se prostě nedalo přehlédnout :mrgreen: :pankac:
Jen co budu mít u sebe flashku s fotečkama, tak vám sem toho pindíka vložím :mrgreen: :jazyk:Jsem moc ráda, že mimi je v pořádku a mám slíbený další pokus a to už bude ta holčička :dance:
A hlásím, že právě zahajuji nakupování modrých věciček :wink:

NO já jsem to říkala. :wink: Gratuluju moc. Takže Eliška se nekoná, co? (Doufám, že jsem se nespletla :oops: ) S takovou váhou to ani holčička být nemůže. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 17:38
lenajs píše:
Tak to je super, fakt. Tu podložku už mám taky zarezervovanou. A o té postýlce budu hodně uvažovat, sice jsem chtěla se šuplíkem, ale za ty prachy…a matraci máte molitan kokos, že? Vím, že tam byla ještě s pohankou.

Teď jsem jí zkoušela a vůbec se neviklá, ani s ní nehnu. Jsem se ptala i manži, co si myslí o stabilitě a jenom mi to potvrdil a taky řekl, že by unesla i mě :lol: My máme bez šuplíku, přišlo nám to zbytečný a je to zbytečně o litr víc. Jo jo, máme kokos molitan. S pohankou jsem tam neviděla, ale já jsem slepoň :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 17:46

Jo to jsem vám ještě zapomněla říct jednu bombu z tchýnina telefonátu! Ona chce vzít někdy přelom červen/červenec Jessinu do psího salónu na nějakou vonnou koupel a masáž :mrgreen: Samozřejmě jsem se jí hezky od plic do telefonu vysmála :mrgreen: No je tohle normální?

Příspěvek upraven 19.02.10 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 17:47
Terlas píše:
NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S TÍMHLE KOČÁRKEM?????Kočárek I'coo Platon

Terko - já mám I coo, ale peak. Nevím, jaký je v nich rozdíl. Já mám tento, ale z kolekce 2007 modrá barva. A do terénu je velmi dobrý.

http://www.detskyruzek.cz/…o-peak-4.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 17:52

už jsem ho našla:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 17:55

tak ještě pro inspiraci. Tu komodu jsme koupili a přebalovací pult a poličky mi udělal manžel. Ta podložka je z ikei, tu nám hned kočka probodla drápkem, tak jsem pak pořídila tu nenafukovací tužší žlutou a dávala na to plínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 17:56

a toto byla Filípkova postýlka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 17:56

tak Hesi už nevím co sem typovala ale mooc gratuluju ke klučíkovi
to musí být kluk jak buk s takovou váhou :wink:
to budou ženiši :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.2.10 17:59

hesi, moc a moc gratuluji. Já si přečetla to uzavírejte poslední sázky, když už jsi měla v podpisu, že je to kluk :-)

leni - z toho nepřibírání si nic nedělej, miminko určitě nestrádá. To by už se poznalo podle váhy ,tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 18:22

Radko, pěkná výbavička, hmmm :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie