Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:webparazit píše:Web - v úterý jsem byla v poradně, mám navrh 7 kg jsem ve 22. týdnu a Dr. mi řekla, konečně jste začala přibírat!!! Fakt to neřeš
Okay! Ja te asi milujiUz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!
Co doktor, to názor, člověk si fakt nevybere. Já jdu na KO v úterý, tak jsem zvědavá, co řekne mně
Jak mi tvrdlo břicho, tak jsem toho od poslední KO asi moc nenabrala, váha mi ukazuje pořád 6kg navrch, tak uvidíme. Do úterka ještě na přibírání dlouho ![]()
Ahoj holky …tak Vás pomalu dočítám - jsem 6 stran zpět a to jsem myslela jak budu mít čas celý den.....
Marti - k léčení a bylinkám - pozor jaké bylinky - některé nesjou pro těhu dobré.....že třeba zvyšují prokrvení dělohy a mohly by ji dráždit atd.....takže rozhodně prostudovat......nemusí to být jen imunitou ale spíš těhu jako takovým - je to pro tělo námaha
Terlas píše:Pajuša5 píše:
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI![]()
![]()
pajušo joooo v Telči je krásně, v létě festivali, prázdniny v telči atd. máme tam baráček
![]()
akorát s prací to tam bude asi horší, ale to budu řešit za 3 roky
taky jsem našla diskuze, že nejlepší do terenu je stabilní 4kolka, dobré pérování, aby se dítko nenaklepalo jako řízky
a prý širší nafukovací kolečka, tak asi tohle jsem zatím našla
Ter - u nás na vysočině je nejlepší 4kolka,větší nafukovací kolečka…rozhodně do horšího terénu je to znát…mám golfáč s plastovýma, menšíma, přední otočná…na jetí po silnici super…pokud neni sníh, do terénu horší…takže záleží na využití
lenajs píše:
Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky![]()
Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera.
I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké.
Leni klid…každý to má jinak..já taky zatím moc nemám…to máš z toho průjmu…někdo přibere za celý těhu třeba jen 6kg a někdo 20kg…třeba to doženeš a předženeš…někdo nabírá celou dobu někdo víc na začátku a někdo zase na konci…tím se netrap…důležitý je rozumně jíst, nějaký vitamínky - ovoce…mimi si vezme co potřebuju..důležitý je že se má dobře…
s těma depkama Tě chápu a holky určitš taky…je to i tím počasím…jsou dny kdy bulím a ani nevím proč…už aby bylo jaro - bude líp
Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole.A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle…
Holky,tak jsem se rozhoupala a objednala tu soupravičku do porodnice z MMB,a nějaká bodýčka z batolátka.Tak teď se už budu jen těšit. ![]()
Potom ukážu ![]()
evka píše:
Holky,tak jsem se rozhoupala a objednala tu soupravičku do porodnice z MMB,a nějaká bodýčka z batolátka.Tak teď se už budu jen těšit.
Potom ukážu
Super Evi, šikovná. A u koho jsi na MMB objednávala?
Holčinky, tak už máme postýlku složenou, no ta je, to je luxus!
Musím ji vyfotit a krásně nám zapadne do ložnice! Jenom škoda, že nečekáme kluka, páč máme ložnici modrou ![]()
Resarana píše:
Holčinky, tak už máme postýlku složenou, no ta je, to je luxus!![]()
Musím ji vyfotit a krásně nám zapadne do ložnice! Jenom škoda, že nečekáme kluka, páč máme ložnici modrou
Super, jsem zvědavá na fotečky! ![]()
Ahojky holčinky,
tak hlásím návrat z ultrazvuku
uzavírejte poslední sázky je to 50:50
![]()
Mimi se jeví v pořádku, všechny nožičky, ručičky, prstíčky nám prohlídl pan doktor, ukázal, jak hezky roste mozeček
viděli jsme vnitřní orgány, pak se zaměřil na srdíčko, ukázal i jak protéká krev, pak kde je pupečník, kde placenta, prý je plodové vody akorát a mimi váží přes 500g!!!
Verčo - ta s tou skobou v čelisti jsem já ![]()
Hesi já na tebe dneska celý den myslím, že už se nám ta tabulka zaplnila a jedině ty a verča nevíte… Takže sem s tím výsledkem a nenapínej… ![]()
Já tipuju holčičku ![]()
Ahoj Hesi, gratuluju k velkému utz a holčičce
Nic jiného to být totiž nemůže, že mám pravdu?
Tak už nás nenapínej a prozraď nám to, už z toho přešpaluju ![]()
Tak jsem nafotila postýlku, přebalovák a ty oblečky z Tesca, Kiku a Lidovky. Je to směska velikostí 56 a 62cm
Je to v albíčku, tak mrkněte ![]()
Příspěvek upraven 19.02.10 v 16:43
Hesinka píše:
Ahojky holčinky,
tak hlásím návrat z ultrazvukuuzavírejte poslední sázky je to 50:50
![]()
![]()
Mimi se jeví v pořádku, všechny nožičky, ručičky, prstíčky nám prohlídl pan doktor, ukázal, jak hezky roste mozeček
Verčo - ta s tou skobou v čelisti jsem jáviděli jsme vnitřní orgány, pak se zaměřil na srdíčko, ukázal i jak protéká krev, pak kde je pupečník, kde placenta, prý je plodové vody akorát a mimi váží přes 500g!!!
500 g?
Teda tak to máte pěkného obra! Už jsem chtěla tipovat holčičku, protože je třeba doplnit tabulku, no ale s tou váhou nevím nevím, jestli to nebude kluk! ![]()
hesi velká gratulace ![]()
chytla jsi faj doktora to nám se tak nevěnoval ![]()
já ti nevím .. klučík??? ![]()
jinak všem děkuju za názory na kočár do terénu, už jsem moudřejší ![]()
tchýni nemám jak už jsem psala, ale zase se mi do všeho plete moje mamka a můj už z ní chytá nerva
, nic nekupuje, ale kecá do toho, co a jak… ![]()
vrátila jsem se z města celá zmoklá, venku je příšerně, ani psa by nevyhnal… kdo nemusíte sedte doma na zadku ![]()
koupila jsem si kabát, takový balonák nabíraný z 2000 na 350,– mám bundu do pasu a už jí nemůžu zapnou a ještě k tomu mi odchází zip, takže tak…
Resarana píše:
Ahoj Hesi, gratuluju k velkému utz a holčičceNic jiného to být totiž nemůže, že mám pravdu?
Tak už nás nenapínej a prozraď nám to, už z toho přešpaluju
![]()
Tak jsem nafotila postýlku, přebalovák a ty oblečky z Tesca, Kiku a Lidovky. Je to směska velikostí 56 a 62cm
Příspěvek upraven 19.02.10 v 16:43Je to v albíčku, tak mrkněte
Resi, postýlka vypadá super! A zdá se ti pevná? A komunikace přes aukro dobrá? Protože za ty peníze o tom taky teda uvažuju. A já vím, že už jsem se ptala, ale ta podložka z dupydup je ta měkká? ![]()
lenajs píše:
Resi, postýlka vypadá super! A zdá se ti pevná? A komunikace přes aukro dobrá? Protože za ty peníze o tom taky teda uvažuju. A já vím, že už jsem se ptala, ale ta podložka z dupydup je ta měkká?
Leni, připadá mi hodně pevná, že by unesla i mě, ale zkoušet to raději nebudu
I matrace super! Komunikace přes Aukro též, prostě si nemám na co stěžovat
A ta podložka je ta měkká. Z té postýlky mám fakt radost, páč v krámu jsme ji viděli za 4000,– a na Aukru po nás chtělo 1599,– včetně matrace (a to jsme vybrali tu nejlepší) ![]()