Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
19.2.10 14:44
Radka75 píše:
webparazit píše:
Okay! Ja te asi miluji :srdce: Uz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!
Web - v úterý jsem byla v poradně, mám navrh 7 kg jsem ve 22. týdnu a Dr. mi řekla, konečně jste začala přibírat!!! Fakt to neřeš

Co doktor, to názor, člověk si fakt nevybere. Já jdu na KO v úterý, tak jsem zvědavá, co řekne mně :roll: Jak mi tvrdlo břicho, tak jsem toho od poslední KO asi moc nenabrala, váha mi ukazuje pořád 6kg navrch, tak uvidíme. Do úterka ještě na přibírání dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.2.10 15:09

Ahoj holky …tak Vás pomalu dočítám - jsem 6 stran zpět a to jsem myslela jak budu mít čas celý den.....

Marti - k léčení a bylinkám - pozor jaké bylinky - některé nesjou pro těhu dobré.....že třeba zvyšují prokrvení dělohy a mohly by ji dráždit atd.....takže rozhodně prostudovat......nemusí to být jen imunitou ale spíš těhu jako takovým - je to pro tělo námaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.2.10 15:22
Terlas píše:
Pajuša5 píše:
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI :potlesk: :potlesk: :potlesk:

pajušo joooo v Telči je krásně, v létě festivali, prázdniny v telči atd. máme tam baráček :dance: :-)

akorát s prací to tam bude asi horší, ale to budu řešit za 3 roky :palec:

taky jsem našla diskuze, že nejlepší do terenu je stabilní 4kolka, dobré pérování, aby se dítko nenaklepalo jako řízky :mrgreen:
a prý širší nafukovací kolečka, tak asi tohle jsem zatím našla :think:

Ter - u nás na vysočině je nejlepší 4kolka,větší nafukovací kolečka…rozhodně do horšího terénu je to znát…mám golfáč s plastovýma, menšíma, přední otočná…na jetí po silnici super…pokud neni sníh, do terénu horší…takže záleží na využití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.2.10 15:29
lenajs píše:
Tak a teď slušně pozdravit, ahoj holky :srdce:

Tak já se dneska konečně zas vyspala, sice jsem chodila čůrat, ale břucho mě tolik nebolelo a průjem přišel až pěkně ráno. Tak se cítím o něco líp, než včera. :wink: I když už na mě pěkně leze depka, že jsem pořád sama zavřená doma…manžel se sice snaží mě rozptýlit, ale je to těžké. :-(

Leni klid…každý to má jinak..já taky zatím moc nemám…to máš z toho průjmu…někdo přibere za celý těhu třeba jen 6kg a někdo 20kg…třeba to doženeš a předženeš…někdo nabírá celou dobu někdo víc na začátku a někdo zase na konci…tím se netrap…důležitý je rozumně jíst, nějaký vitamínky - ovoce…mimi si vezme co potřebuju..důležitý je že se má dobře…

s těma depkama Tě chápu a holky určitš taky…je to i tím počasím…jsou dny kdy bulím a ani nevím proč…už aby bylo jaro - bude líp :palec:
Holky, vy tady řešíte tu váhu - buďte rády! Já mám úplně opačný problém, prostě nemám absolutně chuť k jídlu, navíc když jsem sama, tak se nemůžu dokopat k tomu udělat si nějaké jídlo. Váha stojí, i když mám v průkazce napsané, že jsem přibrala 2 kg, tak jsou zase dole. :-( A mám strach, abych nějak neohrozila malého. Já vím, že tohle asi nechcete slyšet, ale radši bych přibírala a měla chutě, než tohle… :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.2.10 15:34

Holky,tak jsem se rozhoupala a objednala tu soupravičku do porodnice z MMB,a nějaká bodýčka z batolátka.Tak teď se už budu jen těšit. :dance:
Potom ukážu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 15:39
evka píše:
Holky,tak jsem se rozhoupala a objednala tu soupravičku do porodnice z MMB,a nějaká bodýčka z batolátka.Tak teď se už budu jen těšit. :dance:
Potom ukážu :lol:

Super Evi, šikovná. A u koho jsi na MMB objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 15:54

Holčinky, tak už máme postýlku složenou, no ta je, to je luxus! :lol: :srdce: Musím ji vyfotit a krásně nám zapadne do ložnice! Jenom škoda, že nečekáme kluka, páč máme ložnici modrou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 16:04
Resarana píše:
Holčinky, tak už máme postýlku složenou, no ta je, to je luxus! :lol: :srdce: Musím ji vyfotit a krásně nám zapadne do ložnice! Jenom škoda, že nečekáme kluka, páč máme ložnici modrou :-D

Super, jsem zvědavá na fotečky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.10 16:31

Ahojky holčinky,
tak hlásím návrat z ultrazvuku :wink: uzavírejte poslední sázky je to 50:50 :palec: :mrgreen:

Mimi se jeví v pořádku, všechny nožičky, ručičky, prstíčky nám prohlídl pan doktor, ukázal, jak hezky roste mozeček :mrgreen: viděli jsme vnitřní orgány, pak se zaměřil na srdíčko, ukázal i jak protéká krev, pak kde je pupečník, kde placenta, prý je plodové vody akorát a mimi váží přes 500g!!!

Verčo - ta s tou skobou v čelisti jsem já :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.2.10 16:40

Hesi já na tebe dneska celý den myslím, že už se nám ta tabulka zaplnila a jedině ty a verča nevíte… Takže sem s tím výsledkem a nenapínej… :twisted:

Já tipuju holčičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 16:42

Ahoj Hesi, gratuluju k velkému utz a holčičce :mrgreen: Nic jiného to být totiž nemůže, že mám pravdu? :palec: Tak už nás nenapínej a prozraď nám to, už z toho přešpaluju :dance:

Tak jsem nafotila postýlku, přebalovák a ty oblečky z Tesca, Kiku a Lidovky. Je to směska velikostí 56 a 62cm :srdce: Je to v albíčku, tak mrkněte :wink:

Příspěvek upraven 19.02.10 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 16:42
Hesinka píše:
Ahojky holčinky,
tak hlásím návrat z ultrazvuku :wink: uzavírejte poslední sázky je to 50:50 :palec: :mrgreen:

Mimi se jeví v pořádku, všechny nožičky, ručičky, prstíčky nám prohlídl pan doktor, ukázal, jak hezky roste mozeček :mrgreen: viděli jsme vnitřní orgány, pak se zaměřil na srdíčko, ukázal i jak protéká krev, pak kde je pupečník, kde placenta, prý je plodové vody akorát a mimi váží přes 500g!!!

Verčo - ta s tou skobou v čelisti jsem já :pankac:

500 g? 8-o 8-o 8-o Teda tak to máte pěkného obra! Už jsem chtěla tipovat holčičku, protože je třeba doplnit tabulku, no ale s tou váhou nevím nevím, jestli to nebude kluk! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 16:43

hesi velká gratulace :kytka:
chytla jsi faj doktora to nám se tak nevěnoval :roll:

já ti nevím .. klučík??? :pankac:
jinak všem děkuju za názory na kočár do terénu, už jsem moudřejší :palec:

tchýni nemám jak už jsem psala, ale zase se mi do všeho plete moje mamka a můj už z ní chytá nerva :dance: , nic nekupuje, ale kecá do toho, co a jak… :roll:

vrátila jsem se z města celá zmoklá, venku je příšerně, ani psa by nevyhnal… kdo nemusíte sedte doma na zadku :cert:

koupila jsem si kabát, takový balonák nabíraný z 2000 na 350,– mám bundu do pasu a už jí nemůžu zapnou a ještě k tomu mi odchází zip, takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 16:45
Resarana píše:
Ahoj Hesi, gratuluju k velkému utz a holčičce :mrgreen: Nic jiného to být totiž nemůže, že mám pravdu? :palec: Tak už nás nenapínej a prozraď nám to, už z toho přešpaluju :dance:

Tak jsem nafotila postýlku, přebalovák a ty oblečky z Tesca, Kiku a Lidovky. Je to směska velikostí 56 a 62cm :srdce: Je to v albíčku, tak mrkněte :wink:

Příspěvek upraven 19.02.10 v 16:43

Resi, postýlka vypadá super! A zdá se ti pevná? A komunikace přes aukro dobrá? Protože za ty peníze o tom taky teda uvažuju. A já vím, že už jsem se ptala, ale ta podložka z dupydup je ta měkká? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.2.10 16:49
lenajs píše:
Resi, postýlka vypadá super! A zdá se ti pevná? A komunikace přes aukro dobrá? Protože za ty peníze o tom taky teda uvažuju. A já vím, že už jsem se ptala, ale ta podložka z dupydup je ta měkká? :lol:

Leni, připadá mi hodně pevná, že by unesla i mě, ale zkoušet to raději nebudu :mrgreen: I matrace super! Komunikace přes Aukro též, prostě si nemám na co stěžovat :wink: A ta podložka je ta měkká. Z té postýlky mám fakt radost, páč v krámu jsme ji viděli za 4000,– a na Aukru po nás chtělo 1599,– včetně matrace (a to jsme vybrali tu nejlepší) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí