Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
19.2.10 09:24
webparazit píše:
Radus: Xlandera v anglii nesezenu a za jane dam skoro 800 liber :-? Takze premyslim fakt nad xlanderem z cech, protoze 900 liber stalo daewoo matiz rok 2002, v plne vybave najeto 100tisic kilometru :palec: Takze me vyjde pomalu levneji koupit nejake auto, nez kocar!

tak to je fakt hustý. No manžel kdysi taky poznamenal ,že některé kočárky mají cenu ojetých aut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 09:26

holčiny poradte
vím, že jste to řešily už včera, ale já byla totálně bez nálady :-?

budeme se stěhovat do telče z brna, je to historické město, samá kočičí hlava… přemýšlím, který kočárek vybrat na nerovný povrch, jestli pevá kolečka, pohyblivá, tříkolka, klasický 4pevný, nevím…

taky tam chci jezdit v zámeckým parku, je velký a nádherný, točila se šíleně smutná… tam taky nebude rovný povrch :think: poradtě :oops: :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
19.2.10 09:46

Teri za prvé bych z Telča nešla a za druhé jestli musíš,tak s pevnýma kolečkama,já na ty vyklavý vůbec nejsem ani tak,ale na kočičáky pro mě o nervy,nemám to ráda,já budu mít osobně traktor jako u první.

Marodi,Marti hjůza svatá prostato,já bych trochu té střevní průchodnosti klidně brala,ale zatím se držím,tak se opatruj,držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
19.2.10 09:47

Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 09:50

Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic! :oops: :oops: A pres pupek 110.

Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
19.2.10 09:56
webparazit píše:
Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic! :oops: :oops: A pres pupek 110.Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!

Prosím tě, to pak půjde dolů, nějak se s tím popereme, ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
19.2.10 09:57
webparazit píše:
Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic! :oops: :oops: A pres pupek 110.Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!

To je v pohodě, taky mám 11kg navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 09:58

Ted jsem nasla diskuzi:

Jsem ve 23. týdnu a mám 5 kg nahoře. V poradně mi sestrička naznačila, že je to celkem hodně. Říkala, že nejvíce se přibírá od 7. měsíce a je to i kilčo za týden.

Tak to se jdu nechat dneska odstrelit a at mi moje maso prodaji na jatkach, mozna bude dobre na skvarky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 09:58
evka píše:
Holky,teď jsem brouzdala na stránkách batolátka,co tu teď psala Rybka.

Ale asi su slepá,nebo nevidím,nemůžu tam najít nikde velikosti.Jsou tam dobré slevy na bodíčka a komplety.

Tak se mi tam mrknite,prosíííím a napište kde jsou ty velikosti.Já čekám :mrgreen:

Evi, nevím, jestli už nejdu s křížkem po funuse, ještě jsem nedočetla do konec, ale ta tabulka je tady

http://www.batolatko.cz/…likosti.html

A jinak já jsem tam objednávala, včera mi to přošlo, právě ta slevněná bodýčka za 50,– Kč a overalky 70,– Kč, jsou moc krásné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.2.10 09:59

Okay! Ja te asi miluji :srdce: Uz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:00
Pajuša5 píše:
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI :potlesk: :potlesk: :potlesk:

pajušo joooo v Telči je krásně, v létě festivali, prázdniny v telči atd. máme tam baráček :dance: :-)

akorát s prací to tam bude asi horší, ale to budu řešit za 3 roky :palec:

taky jsem našla diskuze, že nejlepší do terenu je stabilní 4kolka, dobré pérování, aby se dítko nenaklepalo jako řízky :mrgreen:
a prý širší nafukovací kolečka, tak asi tohle jsem zatím našla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.10 10:00

to já si z toho dělám srandu :wink: sice nemám zase tak moc kg nahoře a le připadám si jako velryba
tak sem jednou řekla mojemu ať mě kdyžtak nepouští nikde k vodě aby mě nechtěli náhodou grýnpísáci tahat do vody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no co :mrgreen: a dneska mi kolega v práci pochválil bříško a prej mi to teď moc sluší co sem přibrala :wink:
no gentleman jako vyšitej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.2.10 10:01
evka píše:
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha :lol:

Malej je konečně bez teploty,hurá :mrgreen:
Snad to vydrží celej den. :dance:

Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.

Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat :srdce:

Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:03
webparazit píše:
Ted jsem nasla diskuzi:

Jsem ve 23. týdnu a mám 5 kg nahoře. V poradně mi sestrička naznačila, že je to celkem hodně. Říkala, že nejvíce se přibírá od 7. měsíce a je to i kilčo za týden.

Tak to se jdu nechat dneska odstrelit a at mi moje maso prodaji na jatkach, mozna bude dobre na skvarky!

já bych si s tím hlavu nedělala, aspon budeš mít sílu na porod a zásoby až nebudeme stačit vařit, jíst a tak, budeme jenom kojit a přebalovat :dance:
já si zase připadám jako děsnej chcípák… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.2.10 10:05
lenajs píše:
evka píše:
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha :lol:

Malej je konečně bez teploty,hurá :mrgreen:
Snad to vydrží celej den. :dance:

Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.

Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat :srdce:
Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak. :wink:

já mám já mám… už jsem psala evče :palec: , jinak přišlo úplně v poho s paragonem, rychle, přístup super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí