Poradna duly
Jana Čurdová
webparazit píše:
Radus: Xlandera v anglii nesezenu a za jane dam skoro 800 liberTakze premyslim fakt nad xlanderem z cech, protoze 900 liber stalo daewoo matiz rok 2002, v plne vybave najeto 100tisic kilometru
Takze me vyjde pomalu levneji koupit nejake auto, nez kocar!
tak to je fakt hustý. No manžel kdysi taky poznamenal ,že některé kočárky mají cenu ojetých aut ![]()
holčiny poradte
vím, že jste to řešily už včera, ale já byla totálně bez nálady ![]()
budeme se stěhovat do telče z brna, je to historické město, samá kočičí hlava… přemýšlím, který kočárek vybrat na nerovný povrch, jestli pevá kolečka, pohyblivá, tříkolka, klasický 4pevný, nevím…
taky tam chci jezdit v zámeckým parku, je velký a nádherný, točila se šíleně smutná… tam taky nebude rovný povrch
poradtě
![]()
Teri za prvé bych z Telča nešla a za druhé jestli musíš,tak s pevnýma kolečkama,já na ty vyklavý vůbec nejsem ani tak,ale na kočičáky pro mě o nervy,nemám to ráda,já budu mít osobně traktor jako u první.
Marodi,Marti hjůza svatá prostato,já bych trochu té střevní průchodnosti klidně brala,ale zatím se držím,tak se opatruj,držím palce.
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI
![]()
Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic!
A pres pupek 110.
Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!
webparazit píše:
Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic!![]()
A pres pupek 110.Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!
Prosím tě, to pak půjde dolů, nějak se s tím popereme, ne? ![]()
webparazit píše:
Holky mate nejaka deprese z vahy? Tak se drzte, po sprse jsem na ni vlezla a mam cca 12 kilo vic!![]()
A pres pupek 110.Rusim slucak, rusim cesko, zatahuji zavesy, do porodu me nikdo neuvidi!
To je v pohodě, taky mám 11kg navíc.
Ted jsem nasla diskuzi:
Jsem ve 23. týdnu a mám 5 kg nahoře. V poradně mi sestrička naznačila, že je to celkem hodně. Říkala, že nejvíce se přibírá od 7. měsíce a je to i kilčo za týden.
Tak to se jdu nechat dneska odstrelit a at mi moje maso prodaji na jatkach, mozna bude dobre na skvarky!
evka píše:
Holky,teď jsem brouzdala na stránkách batolátka,co tu teď psala Rybka.Ale asi su slepá,nebo nevidím,nemůžu tam najít nikde velikosti.Jsou tam dobré slevy na bodíčka a komplety.
Tak se mi tam mrknite,prosíííím a napište kde jsou ty velikosti.Já čekám
Evi, nevím, jestli už nejdu s křížkem po funuse, ještě jsem nedočetla do konec, ale ta tabulka je tady
http://www.batolatko.cz/…likosti.html
A jinak já jsem tam objednávala, včera mi to přošlo, právě ta slevněná bodýčka za 50,– Kč a overalky 70,– Kč, jsou moc krásné. ![]()
Okay! Ja te asi miluji
Uz tu mam na lustru provaz, ty vole, 12 kilo! Vzdyt budu muset v letadle priplatit za nadvahu!!!!!!!
Pajuša5 píše:
Jo pro hloupy z Brna do Telča,tak to je panečku jiná,ty se máááááááááááááááááááááááááááááááš!!!TERI![]()
![]()
pajušo joooo v Telči je krásně, v létě festivali, prázdniny v telči atd. máme tam baráček
![]()
akorát s prací to tam bude asi horší, ale to budu řešit za 3 roky ![]()
taky jsem našla diskuze, že nejlepší do terenu je stabilní 4kolka, dobré pérování, aby se dítko nenaklepalo jako řízky ![]()
a prý širší nafukovací kolečka, tak asi tohle jsem zatím našla ![]()
to já si z toho dělám srandu
sice nemám zase tak moc kg nahoře a le připadám si jako velryba
tak sem jednou řekla mojemu ať mě kdyžtak nepouští nikde k vodě aby mě nechtěli náhodou grýnpísáci tahat do vody
![]()
no co
a dneska mi kolega v práci pochválil bříško a prej mi to teď moc sluší co sem přibrala ![]()
no gentleman jako vyšitej ![]()
evka píše:
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha![]()
Malej je konečně bez teploty,hurá
Snad to vydrží celej den.Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.
Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat
Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak. ![]()
webparazit píše:
Ted jsem nasla diskuzi:Jsem ve 23. týdnu a mám 5 kg nahoře. V poradně mi sestrička naznačila, že je to celkem hodně. Říkala, že nejvíce se přibírá od 7. měsíce a je to i kilčo za týden.
Tak to se jdu nechat dneska odstrelit a at mi moje maso prodaji na jatkach, mozna bude dobre na skvarky!
já bych si s tím hlavu nedělala, aspon budeš mít sílu na porod a zásoby až nebudeme stačit vařit, jíst a tak, budeme jenom kojit a přebalovat ![]()
já si zase připadám jako děsnej chcípák… ![]()
lenajs píše:evka píše:Evi, já taky budu objednávat tu soupravičku z mimibazaru, akorát paní z toho obchodu dupydup mi psala, že je nemocná a pro zboží pojede až za 14 dní, tak že si mám vybrat a zarezervovat co chci. Tak aspoň budu mít jistotu, že mi to nikdo nevyfoukne. Jinak už ji někdo má, myslím Res nebo Kiwi, tak snad napíšou, jaká je na omak.
Dobré páteční ránko,jen kdyby nebyla taková mlha![]()
Malej je konečně bez teploty,hurá
Snad to vydrží celej den.Holky,nekoukali jste na ty stránky batolátka,kde jsou ty velikosti???Jsou tam dobrý slevy.
Holky,které už máte soupravičku do porodnice z mimibazaru,jakej je to matroš?Je měkoučká,nebo taková ta tvrdší bavlna?Napište,budu taky objednávat
já mám já mám… už jsem psala evče
, jinak přišlo úplně v poho s paragonem, rychle, přístup super ![]()