Červen 2013

• Fotoalbum (47)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
22.10.12 19:18

Ahoj holky! @Clairise, docela jsi me uklidnila. Mne ze zacatku bolela prsa, ted skoro nic. JEn me malinko poboliva bricho jako pred MS. A v miste, kde mam jizvu po cisarskem rezu, tak mam jako burtika. Celou dobu to misto bylo rovne a ted tam vznikl buřtík, tak doufam, ze se taky zvětšuje děloha. Jinak místo únavy mě přepadla na mě nevysvětlitelná čilost. Ve 22 hod. normalne usinam u TV a ted jsem plna elánu. Pořád čekám na únavu, co jsem mela u TOma a spis naopak. Docela me to o vikendu psychicky rozlozilo. U nas taky uz to vi skoro vsichni, tak doufam a nic jineho mi nezbyde, ze bude vse v patek na 1.KO OK.
ad vysetreni - beru leky, tak jsem dneska byla na kontrolnim odberu, zitra budou vysledky, tak taky doufam, ze mi nepridaji na davce
ad vitaminy - ja beru jen listovku. Mela jsem o kolegyne vzorecky toho Fem.,ale uz jsem je dobrala, tak zobu jen listovku
Malej hulaka, ze chce z vany, tak ho bezim vyndat. Vyjimecne jsme do ctvrtka bez tatinka, tak mi vecer prijde sousedka na drby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
22.10.12 19:32

@Loudalka no mě opravdu uklidňuje jenom to břicho, konec konců zítra budu moudřejší, dneska asi ani neusnu :) v pátek budu držet pěstičky, aby bylo vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.10.12 19:33

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já zatím nemám nic potvrzené, budu 100% vědět zítra od doktorky, ale snad bude vše ok.

• Citovat
  • Upravit
8877
22.10.12 19:39

@zichisek určitě můžeš, vítám tě tu a přeji ať se zítra vrátíš od dr. se samými dobrými zprávičkami :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.10.12 20:09
@Clairisek píše:
@zichisek určitě můžeš, vítám tě tu a přeji ať se zítra vrátíš od dr. se samými dobrými zprávičkami :kytka:

děkuji :kytka: podle té dálnice na testu si jsem docela jistá :) jen nevím který týden od 5tt.-8tt. :think: tak snad už něco zjistím.

• Citovat
  • Upravit
8877
22.10.12 20:14

@zichisek já si nebyla jistá ani s dálnicí, nechtěla jsem tomu věřit :lol: kdy jsi měla poslední MS? :) u nás to bylo jednoduchý, prcek měl jenom jeden víkend na to se chytnout, takže vše sedělo s vyšetřením, ale jenom jsem dostala potvrzení o správným místečku a víc snad taky zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.10.12 20:18
@Clairisek píše:
@zichisek já si nebyla jistá ani s dálnicí, nechtěla jsem tomu věřit :lol: kdy jsi měla poslední MS? :) u nás to bylo jednoduchý, prcek měl jenom jeden víkend na to se chytnout, takže vše sedělo s vyšetřením, ale jenom jsem dostala potvrzení o správným místečku a víc snad taky zítra :)

No, já mám MS i při těhu. Měla jsem to tak už při prvním :roll: takže právě u mě se blbě předpokládá :) Ale myslím, že „opravdová“ poslední MS byla 25.srpna.
Já jsem stále myslela, že ještě nic, až mi začalo být divné, že mi je již 14 dní pořád na zvracení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8877
22.10.12 20:30

@zichisek tak to bychom byly skoro stejně :) já měla 27.8. a pak za měsíc najednou nic, říkala jsem si, že asi zpoždění kvůli chřipce a nakonec toto :lol: tak se budu těšit zítra na zprávičku od dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
22.10.12 20:46

Ahoj holky, taky jsem poslala žádost. Pozitivní TT jsem objevila minulý týden a podle MS jsem v osmém týdnu. Ale já mám teď po porodu hrozně dlouhé cykly, takže si myslím, že mě dr. o nějaký ten týden vrátí. Na 1. KO jdu 1.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
22.10.12 20:51

To já budu nakonec zítra volat doktorce :( ve čtvrtek jsem u ní byla na prvním UZ a dělala mi i prevenci s odběrem z čípku. Od té doby špiním… Moc se mi to nechce líbit, tak si chci ověřit, že je to v pořádku. Přeci jenom 4 dny po vyšetření je docela dlouhá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.10.12 21:05

@Janenina já jsem při prvním těhotenství špinila celý první trimestr a máme zdravou holčičku. I tady na emiminu se hodně píše, že to tak někdo má. Ono jak je tam plno cévek a žilek, tak mohou praskat, nebo tím jak se prokrvuje děloha. Nedělala bych si zbytečně předem starosti a nervy.

• Citovat
  • Upravit
1536
23.10.12 06:40

@zichisek Děkuju moc, uklidnila si mě :) já se fakt bála, abych něco nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.10.12 15:26

Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala :kytka:
Dle MS mám termín 3.6.2013
Další kontrolu mám 5.11. tak doufám, že bude vše OK a dostanu těhotenskou průkazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
23.10.12 16:16

Tak rano u dr. vse v poradku, jenom jsem si pomalu prisla jak Rachel z Pratel, kdyz mi dr. udelal fotku a pak se me pta, jestli jsem vlastne videla srdicko :lol: ale pak teda najel na mrnouse znova a ukazal mi to presne:-) doma jsme se segrou koumaly toho snehulacka a kdyz ho postavime na hlavu, tak vypada jako modlici se panenka :-)
@pepřenka vitam te :-) podle MS bychom meli mit stejny termin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.10.12 16:29

@Clairisek
To se máš! Se už kontroly nemůžu dočkat :mrgreen:
Tak to je super, že tu mám až takovou spolutěhuli ;) a co byste si přáli? Myslím pohlaví miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí