Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@medvidka no jenže nikdo jiný problémy právě nemám…ani partner, ani má rodina, co u nás několikrát přespávala a koupala se.
Ptala jsem se partnera a ten říká, že voda je tady naprosto v pořádku. Dokonce ukazoval i nějaké rozbory, co se tady dělaly. Tak tedy nevím a jsem z toho jelen ![]()
Ale i tak moc děkuji!
Tak se zkus osprchovat jen vodou bez kosmetiky a uvidíš. A nepatlat na sebe krém. Já bych to viděla spíš na alergii na něco z té kosmetiky.
@AnoNe díky za doporučení. Krém si dávám jen po holení, to je tak 1× týdně. Takže z něj to být nemůže. Protože to mám i když se nenamažu. A právě sprcháče používám furt stejné, stejná značka…a nikdo mi to nedělalo.
Ale vyzkouším se teda umývat jen tou vodou a budu doufat, že to přestane dělat.
@Anonymní píše: Více
Alergici nejsou alergici od narození. Alergie normálně vzniká v průběhu života na cokoli.
@Anonymní píše: Více
To že nikdo jiný problémy nemá, nic neznamená.
Zdravím všechny!

Holky, začaly se mi dělat nějaké červené fleky po koupání/sprchování. Nemáte s tím některá zkušenost?
Nenapadá mě ani, čím by to mohlo být…změna ve stravování není, produkty na tělo i vlasy používám pořád stejné a nikdy se mi to nedělo. Až teď se mi to udělalo po druhé
Krém na tělo používám také dost dlouho a taky se mi to nikdy nedělalo.
Jen tedy jsem se přestěhovala. Ale že by samotná voda na to měla vliv? To se mi právě moc nezdá.
Přikládám i fotky. Ještě dodám, že v těch flíčkách jsou takové menší bílé tečičky - něco jako krupička. Většinou to přes večer zmizne. A mám to teda vždy jen na rukou…
Tak nevím. Máte některá zkušenost?
Moc děkuji, prosím o anonym - pro mě info o zdrav. stavu a přeji hezké Velikonoční pondělí